Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
oj bardzo seksownie, a jakie on ma fajne dłonie hahahhaha;))) nie powiem mam kosmate myśli ;)
Dokładnie nie jednemu psu burek, a w przypadku Turków Engin to popularne imię ;)
jakoś się nie zagłębiałam co do popularności imion Turków ale Burak to chyba minimum 1 na serial jest :D
No tak Burak popularny w Turcji jak u nas Jasiek.
Znikam na razie do miłego zaś ;)
dziewczyny co sądzicie o nim:
http://images5.fanpop.com/image/photos/31600000/-a-atay-cagatay-ulusoy-31641223- 520-465.jpg
http://filmlervekitaplar.com/wp-content/gallery/cagatay-ulusoy/cagatay_ulusoy_7. jpg
http://www.mancrushes.com/sites/default/files/cagatay-ulusoy-2013-5.jpg
wg to do schrupania :D
Kończe właśnie 2 odcinek z napisami :)
Jak dla mnie bardzo fajny dużo wątków...
Witajcie :D
wszyscy narzekają na pogodę to i ja ponarzekam :P ale dziś zmarzłam... jak ja nie cierpię deszczu... mówię Wam... u mnie leje codziennie, a jeszcze śnieg ma spaść...no bombowo po prostu:D
Vanessa, dziękuję za gif z Berkiem :D fajniutki, od razu mi się weselej zrobiło ;)))))
Kolejna porcja od Wisienki :))
No i znowu jesteśmy sławne ha ha
http://cojaogladam.blox.pl/2016/10/Cliffhanger-czyli-zawiesimy-cie-na-krawedzi-k lifu.html
Hello ;)
No padłam, jak przeczytałam ;) faktycznie jesteśmy sławne ;)
A tekst super ;) Wiśnia jest rewelacyjna ;)
Dokładnie . Tekst genialny. Zwłaszcza ten :
"Żyje ten Ayaz, czy nie żyje? Żyje, no co ma nie żyć. I nawet fryzura mu się za bardzo nie potargała."
Uśmiałam się :)))
Nadrobiłam wczorajszy GF :))
Piękna końcowa ,dużo znacząca scena :))
Miałaś też tak,że dźwięk wyprzedzał gesty i słowa?
Jak oglądałaś na necie.
genialny artykuł Wiśni :D
jeden z jej najlepszych :D
świetne teksty, od których nieźle się ubawiłam :D
np. "Największe wrażenie robi wyglądająca jak milion dolarów bohaterka, która zazwyczaj też wygląda jak milion dolarów, ale długu (Seviyor Sevmiyor). "
............ i wiele innych :D:D
I na końcu napisała o nas :D Ach dziewczyny z nas naprawdę robią się gwiazdy :D:D
ja też nadrobiłam... scena końcowa mnie urzekła ;)))
miałam identycznie jak Ty... dźwięk wyprzedzał obraz, co chwilę zacinało albo robiło się dziwne tło, myślałam, że to u mnie coś nie tak z internetem czy laptopem... mi się tak często zdarza na vod.tvp.
Hello ;) Wiśnia rewelacyjna jak zawsze ;) Ja uwielbiam taki styl pisania ;) poczucie humoru i cięta riposta , to jest to co lubię bardzo .
U mnie tez się GF się zacinało, tylko ja mam do nadrobienia wczorajszy odcinek..... bo już padłam wieczorem...
Do miłego zaś ;)
Ok dzięki za info,bo myślałam ,że u mnie tak jest.
Pierwszy raz tak miałam na vod.
Raz mi się zdarzyło na Sili.
Sile nadrobiłam tylko poniedziałkową. Jutro postaram się resztę :))
Hejka Siostra;)
Nadrobiłam GF .... jestem na bieżąco, czyli jutro Kerim i Fatma śpiewają ;)))) jak fajnie...
Jak mnie ten mustafa wkurza..... co za kreatura... jest gorszy niż yaszarany...
Siemka.
Ja Mustafe to bym na księżyc wysłała.
Zaraz się zabieram za wczorajszy odcinek.
Widać zmianę w zachowaniu Fatmy.
Rozmawia z Kerimem,pyta się jak się czuje,nie pozwala nosić ciężko.
Idzie ku dobremu :)))
Dziś będzie jeden z moich ulubionych odcinków :))))
Witajcie w ten zimny,deszczowy i wietrzny dzien. Wczoraj zmarzlam jak nie powiem co i padlam szybko,ale widze,ze nic sie nie dzialo...
Do napisania pozniej
Siemanko.
U mnie tez bardzo zimno. O 7 rano miałam -2 stopnie na termometrze. Masakra.
Miłego dnia :)))
Hello ;)
u mnie podobnie...ale chociaż padać przestało.
pozdrawiam Was cieplutko ;))))
Witajcie, witajcie ;)
U mnie dziś na szczęście przestało padać .... i nawet 5 minut słońce wyjrzało, ale potem się rozmyśliło ;)
Udanego dnia :)
Do miłego zaś ;)
U mnie tez przestało padać i słońce na chwilę wyszło,ale podobnie jak u Ciebie się rozmyśliło :))
hej dziewczyny :d
jak tam minął dzień?
U mnie deszczowy ale przynajmniej oglądnęłam 8 odcinek No.309
widziałam dziewczyny wrzuciły 15 odcinek HA z napisami może oglądne po łepkach jak zawsze zresztą bo fabuła straszna...
Jest też przetłumaczony 1 odcinek o lekarzach z Enginem (z Klasy Wyższej)
Miłego wieczoru :d
Hello ;)
ja też widziałam 8 odcinek No 309 i o ile jakoś para protów do mnie na razie mocno nie przemawia, synowe babci ją świetne ... te intrygi, donosicielstwo służby nawet mnie bawi;)
Obejrzałam też GF i wkurzam się na Mustafę.... jak można być takim psycholem..... porażka ...
Znów bida w postach jak widzę... Dobra pokazuję się,że jestem... Jak się uda może coś napiszę, zobaczymy
Powitać ;))
W tym tygodniu mamy czas rozmijający .... mijamy się a spotkać się nie możemy ;)
a jak ;) tylko ja mam mieć niezliczoną ilość ksywek ;)
U mnie na szczęście już nie pada, ale za to zimno ..... dziś nawet po południu słońce wyszło ;)
a propos pożaru z Kiraz Mevsimi o którym wspomniała w artykule Wiśnia :D
Panowie uwięzieni w płonącym budynku, kładą jakieś tam koce pod drzwi, żeby ogień zablokować i tatusiowi Mehmetowi zbiera się na ckliwą opowiastkę o kapiszonach z dzieciństwa przez które wywołał mały pożar, a Ayaz słucha ze spokojem i uwagą hahhahhahahahah nie mogę z tego :D pamiętasz to ??
Tu się pali, mogą zginąć, a oni luzik, calm down :D:D
Brakowało mi jeszcze żeby zaczęli wspominać jak to choinka się kiedyś zaczęła palić. I żeby jeszcze razem umilali sobie czas oczekiwania na pomoc śpiewaniem kolęd :D tak wzruszająco i rodzinnie by było – kolędowanie tatusia i synusia, a w tle ogień :D ale nie pasuje, bo to turecki serial i oni muzułmanie :D
haha pamiętam, pamiętam, ale stwierdzenie Wiśni, ze Ayazowi nawet się fryzura nie zdefasonowała rozwaliło mnie najbardziej ;)
Spoko czyta sobie nasze komentarze ;)
Nasza koleżanka wie po prostu co dobre ;)
Nasz filmwebowy grajdołek, to przecież miejsce, gdzie w spokoju bez nerwów można wyrazić swoja opinię;)
jesteśmy bardzo tolerancyjne ;) i nie wypominamy wszystkiego wszystkim .... zycie ;))) takie jak my do rany przyłóż - gangrena murowana ;))))) hahahha;)))
OJ wtedy Ayaz już był kapciem.... co by to za pożar był z pierwszych odcinków;)))) scena z kawą, i czy przywołany ostatnio przez Ciebie gif ze randką "Oyku z Mete"
wiśnia ma w avku taką maskę z horroru i podgląda nas jak ten psychopata z horroru "Piła" hahahahhah :D
a niech sobie czyta dziewczyna :D
ło matko, wtedy to pożar by zajął cały Stambuł hahahhah :D
bo włoski temperamentny obrażony ayaz z tej nieoficjalnej randki to był jeden wielki OGIEŃ ;))