Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
Czy tylko ja mam ochotę zabić nowe powiadomienia czy macie tak samo..... przecież zaraz szlag mnie trafi.... kiedy to się kasuje..... jak dopadnę tego admina to mu chyba nogi...... z....... duuu py powyrywam.... co za chłam
Dokładnie, kilka godzin temu się logowałam i te żółte kółeczka jakoś mi znikały, a teraz mam 9 i nie mogę się ich pozbyć... Najgorzej jak piszesz z kilkoma osobami, to nawet nie wiesz kto do ciebie piszę. Nawet się skupić nie mogę, tylko o kółeczkach myslę :D
hahahahha nabawisz się obsesji kółeczkowej :D
może odczytuj wiadomości z maila po prostu :D
ja tak robię dziś :D
Musiała bym ustawienia sobie zmienić, ale nie chcę ciągle dostawać mailów. Na wp.pl tez zmienili wystrój i to na gorszy, nadeszła wiosna i wszystkim się zmian zachciało. Tylko czy na lepsze ??? Wątpie...
JA teraz już mam chyba ponad 26 powiadomień i masz rację, bo nie wiem kto i kiedy mi odpisuje.... w starej wersji byłam na bieżąco...
mnie od czwartku, czyli od początku gdy dali nowy wygląd filmwebu, to os samego początku mam problemy z kółeczkami :D
cały czas mi wyskkaują :D
dlatego dziś czytam na mailu :D
Niespecjalnie mam ochote ciągle klikać w maila..... ale ten nowy loook filmwebu naprawdę działa mi na nerwy.... a już szczytem szczytów była korespondencja z filmwebu, że zmieniają się na lepsze dla nas......co za ciołki....
hahaha mnie pewnie do piekła..... bo to nieba za wysokie progi jak dla mnie ;)
hahhaa z moim ciętym języczkiem i wrednym charakterkiem;) tylko piekło czeka ;))))
a jak diabły będą tak przystojne jak ten w serialu Lucyfer ;) to mogę do piekła ;)
Znikły mi kółeczka, bo klikałam w nie chyba ze 100 razy, może wam też sie poszczęści. Czekam teraz na nową dostawę kółeczek :D
nie tylko my narzekamy na nowy look jest dużo więcej niezadowolonych...... co poradzić tutaj adminów nie uświadczysz..... nawet na akceptację opisu kiralika czekamy od listopada.... hahahaha a już kwiecień i dalej nie ma
Nad Kiralikem nie ma o ubolewać, i tak nikogo nie obchodzi :D Ale racja sam fakt, że się ze wszystkim ociągają...
nie ubolewam nad kiralikiem tylko podaję Ci jak admin zabiera się za akceptowanie..... hahahha jak Vanessa założyła temat z HA to serial się skończył już dawno a oni dopiero uruchomili temat taki mają zapłon....
a dziękuję :D co za powitanie :D poczułam się jak jakaś szycha :)))
jak tam leci u Ciebie, dalej praca i praca? :)
hahaha u mnie niezmiennie praca moją miłość wielka miłość hahahaha;) wręcz toksyczna miłość ;)
hahaha na odwyk nie mam czasu ;)))) dopiero w maju.... chociaż i to stoi pod wielkim znakiem zapytania..... ja już wpadam w sidła pracoholizmu niestety..... tyle tylko, że wymuszony to pracoholizm a nie dobrowolny....
ach :D pomyślałaś o wszystkim siostra :D
ale zaszalałaś ostatnio z serialami tureckimi... jestem pod wrażeniem :D też bym coś obejrzała bo mam ostatnio więcej czasu tylko nic z nowości nie przypadło mi do gustu :(