PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spoilery nr 3 ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Patrz, to jest mój podpis. Spójrz.
Co robisz?
- Podpisuje

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha Twoja miłość do Kaana i Ayaza jest prawie monogamiczna hahahha można powiedzieć dwugamiczna ;))) hahahha ale słowa tworzę ;)))
bo ja tam kocham się w różnych tureckich ciasteczkach.... hahahha więc jestem bardziej poligamiczna hahhahaha;)

Margoargo

Ty to skaczesz z kwiatka na kwiatek hahhahhaaha :D

Margoargo widzę wzięłaś się za słowotwórstwo :D dwugamiczna, poligamiczna itp. :D:D

a co u engina?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha a takie dziś mnie słowotwórcza wena nawiedza;)))
no właśnie nie wiem co u mojego Engina.... tak dawno sobie go nie zapodawałam.... hhahhaha miał grac w WS Kosem ale to plotki były ..... szkoda zobaczyłam bym Engina w akcji ;)))

Margoargo

no ja też czytałam w necie, że przecież Engin ma grać s Kosem, a tu w maliny nas wpuszczali

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie w tureckie maliny nas wpuścili.... ale w sumie dobrze, bo ten serial WS Kosem taki sobie i jeszcze jak miał grać Engin Mustafę co gada z wyimaginowanym przyjacielem, to mi zalatuje jakimś księciem schizofrenikiem...

Margoargo

a propos latino, dziś leciał przedostatni odcinek Oblicz miłości, widziałam fragment i się uśmiałąm :D
bohater reanimowany na sali operacyjnej bez skutku, zmarł, ogłoszono zgon, przyszła do zwłok jeog ukochana, gada do niego, a potem scena jak dzusza bohatera ubrana na biało jest w zaświatach ale waha się czy iść dalej, bo słyszy płacz i wołanie ukchanej stojącej na stołem z jego zwłokami ahahhaha
i ożył i slub będą brać :D:DD:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahhaa padłam i leżę..... hahhahaa patrz mówili mu nie idź w stronę światła bo Cię pociąg przejedzie.....hahahha sorry głupawkę mam..... matko z córką co za powalony scenariusz..... hahahhaa zabili go i uciekł...

Margoargo

ahahaah padnę przez ciebie z tym pociągiem :D

- nie idź w stronę światła bo cię pociąg przejedzie
- ale co z tego, przecież i tak już nie ęyję
- a no tak, więc idź

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha też nie mogę z Tobą ;)))

ciąg dalszy....
-rozwalił mnie nieżyjącego pociąg.... teraz już nie zmartwychwstanę.... hahahha tak będę leżał na torach...

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ha musimy się powoli przymierzać, który wątek zajedziemy jak już ten wykończymy..... hahahha ;)))
bo zostało nam niecałe 150 postów ;)))

Margoargo

może temat Omer co ma 13 postów
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/%C3%96 mer,2726182

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

może być ;))) tylko zaczniemy od mojego postu, żeby nie niepokoić innych dziewczyn.... one chyba już tu nie zaglądają ;)))
hahaha powoli robi się nam tutaj bardzo prywatny wątek ;)

Margoargo

zachowujemy się jak prywaciarze, swój biznes se robimy hahhaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha jak nikt nie chce już z nami pisać ich strata;)))
Sorry Siostra muszę się zwijać na moje mondre nauki ;)))

Do miłego zaś :)

Margoargo

do zaś :d
trzymaj się :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Prowadzimy swoja własną działalność filmwebowa :)))

sloneczkO_1

"Prowadzimy swoja własną działalność filmwebowa :)))"

ahahahahah dobre

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

ha ha dobre z tym ożywaniem.

Jednak mistrzem w ożywianiu truposzy jest scenariusz Arrow :))

ocenił(a) serial na 5

U mnie też niestety zimno,wietrznie i deszczowo.
Do bani z taką pogodą .

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

no dokładnie ;dd
czytałam przed chwilą gdzieś na twitterze, że puls niby wyemituje drugi sezon kontraktu na miłość... tylko żeby to znowu nie była plotka jak z kiraz mevsimi.. choć może jeszcze puszczą jak skończą 1 sezon.
ogólnie masakra z tym pulsem.. nic tam praktycznie nie oglądam...
a polska tv to już w ogóle sięgnęła dna... dziś widziałam zwiastun programu w którym obcy sobie ludzie będą brać ze sobą ślub... i poznają się dopiero w dniu ślubu... koszmar :PPP

puls to masakryczny kanał.........

użytkownik usunięty
Vanessa100

ale jeśli chodzi o debilne programy.. to króluje tvn.. ;ddd
a tak poza tym to siema :D i co tam ? :D

nic ciekawego ;) cały dzień jesienny ;(((((((
jeszcze mnie dziś wkurzyło że tylu fanów gokdem się odezwało na yt ;(((( jeszcze jakaś napisała po turecku "Kaan umrzesz. GokDem ♥" o czym ci napisałam w innym poście :D

z margoargo pogadałyśmy sobie ale teraz poszła na kurs angielskiego bo chodzi co środę :D

niedawno widziałam fragment programu Projekt Lady ahahahah :D Uczą ich być damami :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

u mnie tak samo.. ;(
ale dopiero teraz zaczęło lać.
matko co za durny komentarz... gimbuska go pisała chyba... ręce opadają.. przecież to tylko serial ech ;dd

o prosze, margoargo szlifuje swój angielski ;dd brawo dla niej ;ddd

projekt lady kojarzę trochę.. jeden odcinek widziałam.. tak to żenujące... że nie wiem co napisać.. ;d
te jesienne ramówki są straszne słabe.. ale w sumie i tak mało tv oglądam.. obejrzę jedynie rolnik szuka żony... tylko proszę się nie śmiać ;DD

hahahaa wiesz że ja też oglądam Rolnik szuka żony :D
naprawdę :D tam niezłe cyrki nieraz są, można się pośmiać :D
A Adam Kraśko jaką karierę zrobił :D:D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ja tez lukłam na parę odcinków Rolnika :)))

Kraśko jest znany z tego ,że jest znany ha ha

sloneczkO_1

Krasko to gwiazda disco polo :D:D:D:D:

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Taka z niego gwiazda ,jak ze mnie królowa angielska :)))

użytkownik usunięty
Vanessa100

oo to będziemy razem komentować jesienią :DDDD
z tych wszystkich program ten wydaje się normalny i taki prawdziwy ;ddd
a Ania i Grzegorz spodziewają się dziecka ;ddd

tak ania w ciąży, a ślub wzięli też robert i agnieszka :D

te babcie od Eugeniusza były dobre, jak mu pomalowały na różowe bramę, furtkę i stodołę :D
to wyglądało jakby dzieci malowały albo jakaś parada gejów i lesbijek :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

fajnie, że dzięki programowi ludzie naprawdę znaleźli miłość i ułożyli sobie życie ;)))

hahaha pamiętam to dobrze... i ta jego mina... nie wyglądał na zadowolonego ;ddd
mam nadzieje, że nowy sezon będzie ciekawy... i nie będzie takich pajaców jak rafał...

Berk w długich włosach haha
http://forum.dizifilm.com/forum/picture.php?albumid=6068&pictureid=89134
http://tr.web.img3.acsta.net/cx_160_213/b_1_d6d6d6/medias/nmedia/18/84/49/35/197 44524.jpg
podoba się? :DDDDDD

rafał na początku wydawał mi si,ę fajnym młodym żywiołowym chłopakiem, ale potem się rozczarowałam............... on sam nie wie o co mu chodzi..........
za to odwrtonie było z Grzegorzem - w odcinku zerowym wydał mi się zamkniętym w sobie i dziwnym facetem
Ale potem okazał się miłuy, sympatyczny, z poczuciem humoru, z każdą z dizewczyn umiał o czymś porozmawiać, nwet jak one nie wiedziały o czym (nie tka jak rafał, ze siadł zjakąś i milczeli)

hahahhahaha niedawno widziałam w google tego berka z długimi włosami i padłam ze śmiechu :D niezbyt i się podoba :"D

użytkownik usunięty
Vanessa100

ja od początku czułam, że to cwaniaczek i nic dobrego nie wniesie do programu..
do Grzegorza też nie byłam przekonana.. ale okazał się porządnym facetem ;))

mi też haha.. jest więcej takich zdjęć z wcześniejszych lat.. obciachowo wyglądał :DDD
nieźle się teraz wyrobił.. jak większość facetów.. z wiekiem coraz lepiej ;dd

http://galeri12.uludagsozluk.com/527/berk-hakman_816181.jpg

Ja bym to zdjęcie zatytułowała - Turecki Grey (Berk HAkman) i Anastasia :D takie mam skojarzenie :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

super zdjęcie
haha dobre skojarzenie ;ddd ale szkoda go na taki chłam jak Grey ;ppp

to nowe zdjęcia.. patrz jaki elegencki ;dd i te oczy.... ;))))
https://instagy.com/user/berk_hakman/media/2

ja uważam, że mógłby grać greya, ale pod warunkiem, że scenariusz byłby dużo lepszy a nie taka lipa

fajny :D

hahaa przeglądając zdjęcia berka w google z młodości widziałam jakieś zdjęcie z jakiegoś serialu / filmu, gdzie on ma te masakryczne długie włosy i stoi w garniturze naprzeciw jakiejś dziewczyny w sukni ślubnej :D i ona jest z brzuchem.,
Chyba jego bohater zrobił dziecko i przymusili go do ślubu, bo na szczęśliwego nie wyglądał hahahaa :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

oo nie widziałam tych zdjęć o których piszesz.. widocznie słabo przeglądałam ;pp

ee bo to tylko takie jedno małe zdjęcie było :D

ocenił(a) serial na 5

Ja już tv puls w ogóle nie wierzę.

Oglądałam na tvn style jak ludzie szukają niani i idealnej sprzątaczki.
Jaki ludzie maja tupet to głowa mała.

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

ja też... ale zobaczymy... najpierw muszą skończyć 1 sezon kiraz mevsimi.... i może rzeczywiście coś puszczą ;)))

no wiadomo... a chamstwo się dobrze sprzedaje w tv... co za czasy, że królują jakieś durne, płytkie programy...

ocenił(a) serial na 5

Ja już pisałam tutaj,że zamiast KM od 24 sierpnia będzie nowy serial turecki " Sila- odnaleść przeznaczenie "

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

no wiem, ale było info od pulsu, że ma być drugi sezon kiraz mevsimi.. czy oni robią sobie jaja z widzów?

ocenił(a) serial na 5

Nie wiem czy było to potwierdzone osobiście :))).
Nie pierwszy raz tak robią zmieniając ciągle godziny emisji.

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

artykuł wyglądał na wiarygodny.. no cóż :pp
ten nowy serial nie planuje oglądać.. oni zawsze wymyślą genialne godziny emisji ;pp

użytkownik usunięty

siostry muszę już lecieć.
Dobranoc Wam ;)))))))))))

ocenił(a) serial na 5

Dobranoc :)))

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Hello ;))) witam Was dalej jesiennie.... co za pogoda.... masakracja....
Życzę udanego dnia ;))))
Do miłego zaś ;)))
Widzę, że nieźle sobie poplotkowałyście wczoraj;)))))

użytkownik usunięty
Margoargo

Witajcie :D
u mnie z pogodą podobnie ;qq
planuje obejrzeć dziś piłkarzy ręcznych i siatkarzy.. :D
na razie słabe te igrzyska w naszym wykonaniu ;c

u mnie też pogoda jesienna i deszczowa :D

mamy drugi medal - też brązowy :D