Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
Miód na moje bolesne dusze zapodajesz. Sama prykulina Ziutosława zapierniczała w beretce dzierganej i w okularach spawacza, że też coś widziała paskuda jedna, dusza mu cierpi to i ciało choruje!!, ale wiesz co, albo turki wynaleźli magiczno-błyskawiczny lek na zap. płuc, albo ta choroba to ściema, albo Bob szklarz ma dość siedzenia z ropuchą w chacie i rwie go do Elki. ta ostatnia wersja, oczywiście podoba mi się najbardziej ;))
Nasze cudo Barisek to raczej chory był na pewno czy aż musiał wylądować w szpitalu hmmm to dyskusyjne, a może chcieli go szybko postawić na nogi to go do szpitala wsadzili... widocznie nie dowierzają Ziucie, że się nim dobrze zajmuje;))) hahahah
A z drugiej strony personel szpitala też kobity to sobie popatrzyły na Bariska i nieba mu przychylały.... hahhaha a ziuta szalała z zazdrości.... hahhahaa w szpitalu nie podskakiwała pewnie za dużo, bo jeszcze by jej pielęgniarki jakiś eter albo inny specyfik nasenny zapodały....wolała nie ryzykować ;)))
Koniec końców przekonamy się w jakiej formie jest nasze Cudo już w piątek ,
Jeszcze co do odcinka.... mam nadzieję, że zarówno scenarzyści jaki i reżyser poszli po rozum do głowy, bo jak nie to rating będzie może 3 albo 5 miejsce... w takie proroctwo się bawię.... od 22 odcinka ani przytulania nie było ani całusków.... toż to już 29 odcinek...i taka posucha....
To i w Sezonie na miłość częściej się przytulali, a tu skąpstwo gestów nieprzeciętne....
A tą zazdrość Defne to już mogiby wyciszyć. bo jej gdakanie działa mi na nerwy..... i będę musiała zakrzyknąć za Nero.... rezene.........
Za to Umuś oaza spokoju i ma niezły ubaw jak podpuszcza Defne.... nawet to jest zabawne tylko już po prawie 4 odcinkach się przejada..... ileż można.... wprowadzili dramatyzm w ostatniej scenie. ale jak znam życie to oczywiście żadnych doniosłych słów Defne nie usłyszymy, znowu wywinie się jak kot...... już tu napisałam ta stagnacja między Omerem i Defne zabija fajny dynamizm tego serialu, bo nawet w odcinkach do 14 do 18 było dramatyczne , ale coś się działo..... a tu .....ehhh szkoda słów... niech nas zaskoczą w ten piątek czymkolwiek, żebym nie oglądała jak ostatnio z przekąsem się uśmiechając i stwierdzeniem co chwilę.... to już było.....
patrz jak się zgadzamy..... za dużo turecczyzny i Turki mają problem z nami problem, bo już ciężko nas zaskoczyć.... oj ciężko.... jak ja już wymyślam, żeby Deniz podrywał Defne, a miałam wobec niego bardzo mordercze instynkty to już jest naprawdę źle..... brakuje mi adrenaliny w tym serialu....
No przydałby się jakiś wstrząs Omuszowi, bo jakiś taki niegramotny, jakby mu się zaczęło dymić koło pióra to może wreszcie przydybałby Defo, naparłby co by Defne dech straciła i na wszelki wypadek mowę i niechby tak Om esy-floresy rękoma i nie tylko, zaczął wyczyniać....a tu karmią nas jakimś biwakiem w łóżku....
Niedawno czytałam że Elka przeszła załamanie nerwowe i czuje się wypalona, no cóż, feromony Arduca robią swoje widać że drugiemu z nich dusza choruje....musi z tęsknoty za Bobem szklarzem...
Omusiowi wstrząs jak najbardziej, ale po łepetynce to bym waliła Defne.... niech już wróci do swojej normalnej skóry.... bo jakem niespotykanie spokojny człowiek, bo mnie szlag trafi na miejscu......
Niech się coś zadzieje między nimi, bo już nawet wolę wersję latającą Defne za Omerem z 15 odcinka..... przynajmniej jakaś akcja była.... dramatem powiało, ale coś się działo.... a teraz przekomarzanki ok fajne tylko już męczące.....
Co do Elki.... się kobieta przepracowuje to i stres się na niej odbija.... też bym się na jej miejscu załamywała..... na planie Barisek .... cud mniód i orzeszki czuły troskliwy i powalający urodą.... wraca po zdjęciach do domu a tu Janusz.... a jaki jest Janusz każdy widzi..... i masz Kobieto dylemat....
niby są w związkach, ale jak się tyle czasu przebywa razem ...to zaczynasz się zastanawiać co by było gdyby..... ot i jedno ma załamanie a drugie się pochorowało na płucka.... było tyle nie kurzyć papierochów Barisku to inaczej byś się czuł ;)))
Cześć Torpedko :))) Jak wrażenie po 29 odcinku.... znowu specjalnego przełomu nie było , czy mi się wydaje, bo przeleciałam odcinek tylko na szybko na YT, na więcej nie mam na razie czasu, ale zdaje się, że duuuupy nie urywa, że pojadę Chylińską;))) . Kiedy ten szanowny reżyser coś spektakularnego w końcu zrobi, bo wieje nudą.... Oglądałam 23 odcinek z polskimi napisami i powiem Ci, że ja chyba jestem z tych nienormalnych bab, bo zupełnie nie rozumiem Defne z ostatniej sceny.... Umuś masz mi ufać, bo to co robię jest dobre .... i masz o nic nie pytać, nawet jak ci Tranba dowala tak, że ledwo na nogach stoisz i cały świat też ty masz mi ufać??? Na jakim świecie ona żyje??? ufff co za głupią protkę z niej zrobili.... klękajcie narody.... nie wytrzymam....
Nic dziwnego, ze mój entuzjazm słabnie z każdym odcinkiem... Może tak jak tłumaczyłaś ten fragment 29 odcinka niech Umuś sam się dowie o co chodzi z tą prawdą ukrywaną przez Defne i niech zaskoczy Defne swoją reakcją i nas też...
Niech ją kopnie w doopę bo już mówię Ci że nie mam do niej siły!!!
Sorka powinna najpierw się przywitać, ale dopiero weszłam do domu ale złość na tą pindę mam do dziasiaj, na takie sraty taty fundują że masakra jakaś, Necme i Sinan chcieli powiedzieć a ta rżnie świętą Teresę, no mówię Ci że....brak słów, teraz Omer zacznie się bawić w naszego Rutkowskiego z Korayem W tle. Ta scenarzystka to musi być nieźle porypana, no tak przeciągać, wsadzają ich pod pierzynę z Omerowym gołym torsem a nie mogą się cmoknąć jak Allah przykazał:))
A, a jak tylko przeleciałaś na yt, to radzę Ci nie zagłębiaj się w ten odcinek, ja siedziałam do 2 w nocy i nie wiem po co:((
Oj widzę , że nie dobrze się dzieje.
Ja wczoraj zobaczyłam 22 odcinek i na 23 jakoś nie miałam ochoty.
Przykre , że niszcza taki fajny serial
No jest taka huśtawka, niestety, ale 24 i 25 są całkiem fajne, no i 28, już przetłumaczyłam też jest fajny. Byłam wściekła po wczorajszym, ale teraz przetłumaczyłam parę scenek z 29, po turecku wyglądało gorzej a teraz może się okazać że też będzie niezły:))
Merhaba Marzenka ;))) Jesteś torpeda bez 2 zdań już 28 przetłumaczony, i bierzesz się za 29 - ty, czy zostawiasz dziewczynom??? Ja ostatnio mam totalny brak czasu...po prostu normy tak naszpanowane, że nie ma czasu załadować ;))) Obym w końcu złapała oddech, bo wykituję ;)))
Co do odcinków.... ze mnie entuzjazm opada z prędkością lawiny śnieżnej.... niech w końcu zrobią jakiś przełom .... bo takie kręcenie się w kółko wywołuje u mnie odruch wymiotny....
Miłego odpoczynku w weekend..... a Ty już zostałaś słomianą wdową ;))) czy Twoi już wrócili??? Kiedyś pisałaś, że ślubny zabiera Twoje szalone artystki na jakiś wypad tygodniowy ;)))) Tylko już w tym zawirowaniu czasowym nie pamiętam, czy to już nastąpiło, czy nastąpi ;)))
NASTĄPIŁO DZISIAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, do soboty, mam chatę dla siebie, Boże drogi, pierwsze co zrobię to utemperuję urodę, bo mam serdecznie dość codziennego widoku swego lica w lustrze, od tego codziennego zdziwienia i niedowierzania przechodzącego w przerażenie, przez ten wyraz twarzy granica moich brwi oscyluje na wysokości początku włosów na czole jak tak dalej pójdzie, to nie wiem co będzie z powiekami....:))
Co do 29 to jeszcze nie wiem, ponoć Kasjopeja wczoraj miała się wziąć za 26, co do marrgott, to nie mam pojęcia, ja wczoraj obejrzałam przetłumaczony 29, ale chyba pora była za późna albo jakaś niestrawność, bo Koriś mi się przyśnił, i kazał mi w tym śnie wozić się na rowerze, Chryste panie koła były mojej wysokości, tak się zmęczyłam w tym śnie myśleniem jak mam się wdrapać na ten rower, że wybudziłam się w tempie błyskawicy bo byłam pewna że to sen proroczy, i w piżamie o 3 w nocy stałam na balkonie, sprawdzając czy nikt nie opylił naszych rowerów:))))))))))))))) Jezu myślałam że się poleję ze śmiechu ....kobito ten serial doprowadzi mnie do obłędu,
A Ty się kobito nie przemęczaj, złap oddech, pozdrawiam:)) a, i dzięki za pamięć:))
Marzenka jak Ty masz chatę wolną, to ja się Ciebie boję ;)))) hahaha żartuję oczywiście.... Kobieto odpoczywaj, relaksuj się i rób co chcesz , bo takiej okazji szybko pewnie mieć nie będziesz ;))))
NO podłam jak napisałaś, że Ci się Koriś przyśnił..... hahaha Vanessie na tym forum śnił się swego czasu Octavio z Dzikiego Serca, aż Vanessa miała dosyć ;)))
Ciebie Koriś zamęcza, mam nadzieję, że nie w fioletach był ;))))
Ciekawi mnie tylko, czy będzie 30 odcinek w piątek, czy nie... może niech nie puszczają w piątek tego odcinka, tylko odpoczną tydzień i nabiorą dystansu..... hahahha pasowało by tym Turkom jakieś elektrowstrząsy zapodać, to może by się ogarnęli.... i w końcu ruszyli z akcją w którąkolwiek stronę.... bo się robi strasznie nudny i widać na siłę rozciągnięty..... ten serial powinien skończyć się tak jak pisałaś na początku 39 odcinków i pozamiatane..... a tu coś mi się wydaje będzie ciągnięty na siłę... aż w końcu wyląduje na 23 miejscu w ratingu i pozamykają wątki w jednym odcinku.... takie przykłady już znamy choćby Sezon na miłość.... w 59 odcinku skończyli wszystkie wątki hahhaa dało się musiało się dać ;)))))
Co do tłumaczenia 29 odcinka jeśli Koriś Cię za mocno nie zniechęcił, to może oczywiście po odpoczynku przetłumacz ja Cię nie namawiam, ani nie naciskam ;))) choć pewnie to tak wygląda ;)))) hahaha . z tego co widziałam Kasjopeja ma skończyć 26 pod koniec stycznia, a Marrgott pewnie też w tym czasie....
Ja jeszcze się pomęczę przez najbliższe tygodnie, a potem pewnie będzie gorzej...... wrrr mam nadzieję, że nie ;)))
A i jeszcze jedno a propos 29 odcinka , czy mi się wydaje, że Umuś to jednak grać w bilard potrafi tylko udawał głupiego.... bo miny Sinana mi na to wyglądały..... a może się mylę.... ja czasami czepiam się dziwnych scen.... a i co Umuś powiedział jak zobaczył czołg Defne ( grafitii) bo chyba nie pozwolił Iz zamalować tego czołgu .....
Powiedział że bardzo mu sie to podoba i nie bedą tego zamalowywać, a na swoje graffiti znajdą inną ścianę. W windzie już pochwalił Defne za to graffiti, a z Izoldą postanowili że zaczynają wojnę na graffiti z Defne, ale jak zobaczył to mu przeszło
Sorka że wczoraj nie odpisywałam, ale luz mnie rozleniwił:)))
Dzięki ;))) Spoko Kobito nie przepraszaj;))) w końcu to Twój czas wykorzystaj go jak chcesz ;))))
Czytam właśnie Twoje komentarze na teleforum, Ty jednak mnie kiedyś zabijesz ;))))) hahahaha ;)))) a pisz tak dalej uwielbiam takie teksty ;))))
już tam coś niezdrowo się robi z jakimiś przepychankami a ja nie mam pojęcia o co chodzi, ludzie to mają jednak nawalone jak cyganka w tobołku
raz mu Eiz napisała parę słów, teraz Magda i Jagoda, no masakra jakaś kompletna..już mam odruch wymiotny..skupię się chyba na 29, większa korzyść z tego będzie
Mówisz, że będziesz tłumaczyć 29 ??? o fajnie.... może nerwa mniejszego będę mieć jak zrozumiem co mówią.... ale Defne to bym wysłała do psychologa , a najlepiej scenarzystkę..... co tej kobicie się tak w główce miesza i zapodaje takie bzdurne zachowania Defne.... kiedyś o tym książkę napiszę albo chociaż elabuś, ale na razie brak mocy przerobowych....
hahhaa Kolega chyba przewrażliwiony i nie zawsze chwyta aluzję.....
Miłego wieczoru Torpedo ;))) oddalam się bo mnie życie realne trzyma za kark i puścić nie chce.... byle do maja ;))))
Będę uważać na kark ;))) tak to czasem bywa, że człowieka dosięgnie ponadprzeciętny pracoholizm raczej wymuszony niż chciany ;))) hahaha
hello widzę , że przetłumaczyłaś zwiastun 30 odcinka i jakie wrażenie po zwiastunie....oby coś rzeczywiście fajnego wymyślili, bo takie niby spotkanie już wcześniej bohaterów zalatuje mi telką latynowską ..... i jak patrzę na ten zwiastun to trochę dziwnie wygląda, że Umuś taki młody a Defne taka sama jak teraz w odcinkach.... hahaha trzeba było zmienić i Defne .... no zobaczymy co wymyślą w tym odcinku... ja na żywo oglądać nie będę bo mam za dużo spraw do ogarnięcia ale jak znam siebie potem luknę na YT.....
Widzę, że Dziewczyny dbają o Twój oddech ;)))) skutecznie ;))) fajne zdjęcia zapodają ;))))
Miłego dnia ;))
Kochana spox, masz mnie wszystko Ci opowiem...teraz nas uświadomią co sprawiło że takie z nich ...no właśnie, jak to nazwać?
A Ty duszo moja nie przemęczaj się za bardzo...miłego dnia:)))
"co sprawiło że takie z nich ...no właśnie, jak to nazwać?" - mnie się skojarzyło duuupy wołowe jeśli chodzi o kwestie uczuć hahaha
sorry z przepracowania chyba mi zwoje się prostują....
a raczej reżyser musi zrobić zapchaj dziurę to niech się gimnastykuje..... hahaha z drugiej strony Ci Turcy to dziwny naród, żeby nie mieć przynajmniej 2 odcinków w zapasie.... i mieli by sprawę rozwiązaną..... a wiem na bieżąco zmieniają scenariusz więc nie kręcą do przodu, bo jak scenarzystka wymyśli coś innego, to zmieniają odcinek....
A scenarzystce to raczej pamikon na pamięć by się przydał , bo zaczyna robić niespójne wątki......
No zobaczymy. ale robi się z nas wymagający widz....i chcemy, żeby nas zaskoczyli pozytywnie.... jesteśmy stare wróble nas na plewy nie nabierzesz ;))))
Tobie też miłego dnia ;)))
hahaha toć hamuję, ale chyba mi się szczęki hamulcowe spaliły i ot wyhamować nie mogę ;)))
Fajnie, że się ze mną zgadzasz;))) niech w końcu ruszą tą akcję w jakąkolwiek stronę.... chociaż Omer z 28 i 29 odcinka jak przejrzałam sceny... dobry jest... łobuzerski uśmieszek nie schodzi mu z twarzy...a jak już uda mu się sprowokować Defne to klękajcie narody.... gdzie się podział ten surowy, poważny Umuś ;))) hahaha za to Defne niech dostanie łopatą albo czymś innym i niech już jej te 2 gramy mózgu wrócą na swoje miejsce.... bo Defne gdacząca i oburzająca się co chwilę na Umusia, jest nie do zniesienia przez mnie....
Z drugiej strony nie przepuści okazji, żeby z nim gadać, albo na niego popatrzeć i podotykać ;)))) ot babska logika ;)))
Bo Umusiowi skorupa pęka, chyba nie tylko:)) Defo się mota, oj mota, chciałabym a boję się :)) ale jak już dojdą, jak dojdą, to z wrażenia oślepniemy:))) mnie osobiście łeb urwie, jak nic.....Oby jak najszybciej, i niech nie robią drugiego sezonu
Miód na moje oczy jak widzę, że zgadzasz się co by II sezonu nie robili.... niech żeż ta scenarzystka zrobi serial...Baris czarny charakter, Elcin czarny charakter i Deniz .... szogunek nasz ten dobry.... chciałabym to zobaczyć i pasć ze śmiechu ;)))) aj same sobie musimy taki scenariusz napisać , bo na tureckich scenarzystów nie ma co liczyć;)))
No jak już zaczną się w końcu migdalić Defne i Omer to nie dość, że oślepniemy z wrażenia, to jeszcze palpitacji serca dostaniemy.... taką dawkę erotyzmu nam zapodadzą, że większy erotyzm to w kreskówkach disneya można zobaczyć ))))
Hello Torpeda ;))) jak tam na froncie domowym ;))) relaks na całego zapodajesz ;)))
Uroda już okiełznana???? Oddech złapany????
Ty tłumaczysz już 29 odcinek czy nie??? bo w zawirowaniu życiowym to mi coś pamięć szwankuje, jak turkom przy 30 odcinku..... hahahaha okaże się, że wszyscy się znają od piaskownicy co najmniej..... hahahaha czym oni chcą nas zaskoczyć ????nie pojmuję......
Miłego wieczoru ;)))) Oddalam się do mojej ukochano- uciążliwej pracy która wysysa ze mnie wszystką energię życiową i niedługo respirator będzie mi potrzebny;))))
Pozdrawiam z ośnieżonego południa ;)))
Słońce Ty moje, już bym pewnie była w połowie napisałam maila do Eiz, ale nie odpisała i siedzę jak ta pinda czekam na zgodę, uroda utemperowana, racice pomalowane no mówię Ci bomba, muzyki nasłuchałam się za wszystkie czasy sąsiedzi w pracy Marza rządzi na całym piętrze, I nie musiałam słuchać w słuchawkach, to jak przyłomotałam to Ci powiem że chyba w garażu było słychać, ale spoko fason trzymałam bo ochrona nie dzwoniła z awanturą że "Zakłócam spokój mieszkańcom" Jeny czułam się jak na studiach, ale wypoczęłam ....ale już tęsknię za tymi swoimi potworami
Kochana nie przeginaj z robotą, wiem że zabrzmi to egoistycznie ale z kim będę wymieniała obserwacje życiowe i serialowe, kochana zmień pracę, zostań modelką, albo pisarką:)))
Pozdrawiam z równie ośnieżonej lecz na pewno nie tak urokliwej jak Twoje południe, Warszawy:))
To dałaś " cadu" jak mawia mój domownik lat 6 ;)))
Czyli wyrelaksowana jesteś na całego ;)))
Super tak trzymać ;)))
Wiesz ja jednak kocham moja robotę wręcz ubóstwiam tylko czasem wkur..... nie mnie niesłychanie;))) taki los raz lepiej raz gorzej ;))) ale i tak chyba się nie przekwalifikuję ;)))
Co do odcinka Prezeska uczy się do egzaminów bo ma sesję, więc zajęta jest;)))
Myślę, że zapodaj na teleforum, że możesz przetłumaczyć 29 odcinek i co inne tłumaczki na to;))) w końcu Wy tłumaczące jesteście najważniejsze;)))
A powiem Ci , że fajnie by było jakbys go przetłumaczyła, bo Kasjopeja prawie skończy 26 odcinek na koniec stycznia, Marrgott tłumaczy 27 i pewnie tez skończy ok. 31 stycznia - to już byłybyśmy na bieżąco i przynajmniej wścieklizna na scenarzystkę i reżysera by nam przeszła albo nie;)))
Spoko przetrzymam ta moją robotę i dalej będę wymieniać z Toba poglądy ;)))) no chyba, że zamilknę na kilka dni co będzie oznaczać albo awarię neta ;))) Boże chroń, albo, że faktycznie leżę pod respiratorem ;))))
Spoko bywałam w gorszej kondycji i dałam radę to teraz nie dam rady ;)))) jak nie ja to kto ;))))
Kochana od dzisiaj nazywam się Marzena - relaks do porzygu:)) kocham już tego Twojego lat 6:)))... I słońce nie kładź się pod respirator, kładź się pod pierzynę...
Co do 29, to chciałabym zadośćuczynić Twojej radości, poczekam na newsy od Eiz...nie za bardzo lubię wyskakiwać przed szereg, zresztą marrgott i tak miała chęć na 28 a ja się władowałam, poczekam na swoją kolej:))
Noś się ciepło coby Cię jakiś mikrob nie zaatakował:))
Hello Marzenko - relaksie jak się patrzy;))) widzę, że grzecznie zapytowywujesz w kwestii 29 odcinka;))) hahaha
Coś Ci dziewczyny sprzeczne sygnały wysyłają w tym temacie ;))) ok zanim będzie 26 i 27 przetłumaczony to któraś z Was zdąży z 29 odcinkiem;))
Ubieram się cieplutko babcinie barchany założone coby tyłka nie odmrozić ;))) skarpety made in wełna góralska założone i popylam ci ja w robocie ;))) to nie mikroby atakują tylko zwykłe przemęczenie i niewyspanie ;)))
Miłego dzionka i pięknego słonka ;)))) hahaha u mnie akurat świeci ;)))
Wiesz jak wywołać uśmiech na mym licu, barchany to i ja noszę jak to mówią coby podwozie nie ucierpiało...
w sprawie odc, siedzem i cekom, co by siem margota wypowiedziała:))
Czyli nie ma jak barchany ;))))
Właśnie widzę, że siedzisz jak przyczajony tygrys .... ukryty smok ;))) hahah może się marrgott wypowie ;))))
Oj Kobito jakby się Dziewczyny nie bawiły z Tobą w kota i myszkę to ja już oczami wyobraźni widzę jak tłumaczysz sceny u Korisia na kanapie ..... czyli ostatnie podrygi odcinka .... Tyś Torpeda z napędem kosmicznym ;))) tylko Cię troszkę koleżanki hamują ;)))
Nie wiem czy się odezwie ona jakoś nie za bardzo ze mną gada, ale może odezwie się do Eiz....ale ja tam nie siedzę to gdzie Ty mnie widzisz?:)))
hahah Duszo Moja to tylko porównanie, że siedzisz jak przyczajony tygrys czyli nie widać Cię ;)))
A czy już widziałaś - zdaje się, że dostałaś zielone światło od Pani Prezes ;))))
Jezu co ona tam napisała bo aż się boję zajrzeć, one wszystkie tam takie zestresowane że ja taka zrelaksowana to przy nich jak totalny przygłup...czytaj duszko moja co tam nasmarowane:))
chciałaś to masz ;)
cytat z Pani Prezes :
Chodziło mi o to, że każdy ma jakiś odcinek do tłumaczenia więc ciężko będzie ze znalezieniem właściciela 29 ale skoro ty Marzenko już skończyłaś 28 to bierz co chcesz
A proszę ;)))
Marrgott ogólnie rzadko odzywa się na forum kiralika, a może jeszcze tłumaczy coś innego to i czasu mniej ma;)))
Od jakiegoś czasu rzeczywiście jest jej jakoś mniej, ma małe dziecko, to pewnie przez to...Jeszcze raz Ci dziękuję...czytaj dobrze tekst w 29 trzasnę Ci tam serduszko, bo kwiatek to tam nie za olaboga do czego by pasował....:)))
Marzenka ubóstwiam Cię ;))) i dziękuję za serduszko ;))))
Miłego przegryzania się przez 29 odcinek ;))) Niech już pogodzą Omusia naszego i Defo i niech chociaż się pocałują mało erotycznie jak to Turcy, bo przez ten celibat Defne zdiocieje do imentu ;)))) Omuś się jeszcze trzyma, ale ona bardzo źle znosi celibat ;))) gdacze niezmiennie jak kura ;)))
No ale 30 odpada zatem jakieś mini erotyczne scenki może w następnym tygodniu ;))))
Dziękuję duszko moja...wiesz co, niech on ją na te 30 odcinków jeden jedyny raz pocałuje tak jak trza, to ja będę tak szczęśliwa że do końca serialu mogę tłumaczyć tylko sceny z Korayem ...żeby ta scenarzystka tak wiedziała na co ludzie są gotowi żeby tylko Omuszowe lędźwie trzasnęły:)))...Nie nie, za dużo relaksu w moim jestestwie te bezeceństwa to przez to:)))
No właśnie jakby się tak Umuś języczkiem zagłębił w usteczka Defne tobyśmy ten całus na bezdechu oglądały.... hahaha jak chcemy takie sceny pooglądać to albo telki latino albo o zgrozo program szkoła..... nasze gimnazjum bardziej rozwinięte erotycznie niż serial turecki hahahah.....
Spoko , spoko tutaj to się kosmacenie nazywa ;))) i jest na tym forum pożądane;))) żebyś nas poczytała w temacie Sezon na miłość jakie sceny erotyczne myśmy zapodawały między Oyku i Ayazem.....
Oj tak chciałoby się zobaczyć Umusia w akcji w łóżku z Defne, ale zanim to nastąpi to jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie.... to Turcy ..... wchodzą do sypialni pocałują się grzecznie a rano się budzą .... po fakcie.....
Ta, srezja-poezja, kwiatki na łące, motyle, złapie ją za rękę to ta zdrewniała przez 15 odcinków chodzi, albo wachluje się bez przerwy...jakby ją tak pocałował to nie wiem czy by zgonu nie zaliczyła::))) , no taka perspektywa to nie wiem czy Omusz w ogóle się zdecyduje, swoją drogą głupio tak zabić kogoś pocałunkiem:))))