Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
Zgadzam się.
Trzeba w końcu się ogarnąć,bo seriali rośnie jak grzybów po deszczu ,tylko cóż jak scenariusz do kitu :)))
Hello :))) Nasz Skrybo ;))))
oj nic nie sugeruję, ale coś Cię gonię z postami ;)))
Goń,goń nie mam nic przeciwko temu.
Wiesz co jak tak przepisuję bardzo dużo idzie zrozumieć.
Jeszcze coś mnie podkusi i zacznę tłumaczyć.
Wtedy to już w ogóle zapadnę się po ziemie ha ha
hahahaa dołączysz do grona tłumaczek ;)))) fajnie :))
ja ostatnio miałam do czynienia i z językiem rosyjskim i z angielskim... idzie wiele zrozumieć ;))) a jak jeszcze pooglądam więcej seriali po turecku, to niedługo już zdania będę rozumieć, bo trochę słów już rozumiem;)
Dokładnie.
Jak nie ma seriali ,które chcemy ,to radzimy sobie same .
Telewizja powinna się od Nas uczyć.
hahaha telewizja jest głucha na nasze sugestie... zwłaszcza TV Puls.... od zeszłego roku jak skończył się kontrakt na miłość jeszcze tam nic nie oglądałam... to o czymś świadczy...
Przyszły mi do głowy najczarniejsze myśli dotyczące domniemanego wypadku Kaana - oni chyba nie chcą ............. zabić Kaana ???? Nieeeeeeeeee, to niemożliwe.
Na yt ostatnio hurtowo uaktywnili się fani GokDem .......A pod tym nowym zwiastunem szczególnie .........Wściekłam się ;((
Do tej pory jeszcze aż tylu ich nie spotykałam na yt, a teraz wyleźli z ukrycia .......... Chyba w większości jakieś nastolatki...............
Jakaś tam napisała po turecku "Kaan umrzesz. GokDem♥ " - no nieeeeeeeee, wściekłam się, przywaliłabym jej patelnią ;(((
no wiem, że zawsze opinie są różne, różne ludzie mają gusta, i tu też, jedni wolą GokDem i mają prawo pisać o tym, ale jednak mnie to wkurzyło hahahaha :D
Oj mam nadzieję, ze nie zabiją Kaana, bo się serial skończy szybciej jak się zaczął, a dodatkowo to komedia romantyczna jaka śmierć.... nawet w SM nikogo nie uśmiercili a szkoda.... taki Mete mógłby nie przeżyć operacji ( wiem wyjątkowa świnia jestem ;)
oj z całym szacunkiem gimbaza turecka się uaktywniła, bo teraz Omusia nie mają to i do rotundy ( domu Omusia) nie chodzą pielgrzymki, więc na tapecie GokDem.... po raz kolejny obejrzałam zwiastun 12 odcinka HA i ciągle mam ten sam problem.... Demir chłoptaś platic bombasitc.... normalnie takie ciepłe kluchy..... hahahha znowu papuciem zalatuje... czy Serkan nie może stworzyć innej kreacji.... wiem uwzięłam się ....
hahha Mete mógłby umrzeć, zgadzam się :D
chyba nikogo by to nie obeszło, poza Daghanem bo straciłby robotę :D:D
tam jakieś nicki na yt to mi się powtórzyły kilka razy, siedzą i piszą kilka razy to samo hahahahah :D dzieci się nudzą i piszą o GokDem śmokdem hahahahaa :D
najpierw ayaz lukrowany, teraz demir, no cukrzyca jak nic hahaha :D
hahaha jak widać nikt by za melepetą nie tęsknił poza samym Daghanem hahahhaa;)))
Oj tak cukrzyca jak nic.... Ayaz - papuć, Demir - papuć...oj mamy 2 do pary hahahaha;)
Vanessa jest świetna od Serkana do Kaana nawija od rana ;)))) hahahah ale mi rymowanka wyszła ;)
Dokładnie ;))) tyle ciastek aż żal przejść obojętnie koło każdego ;))) hahhaha
chyba mam dziś głupawkę;)
obejrzałam już 25 odcinek ilisków.... hahaha jestem na bieżąco...
Ja się jakoś nie umiem za nie zabrać.
Mam 7 odcinków do tyłu,bo skończyłam na 18 jak Can uciekł spod ołtarza.
Gdzie te czasy,że odcinki oglądałam jednym tchem.
Zmykam spać.
Dobranoc :)))
Ha ja tak nie mogę się zmobilizować do KPA....
ale już niedługo i tam będę na bieżąco;)
Kolorowych snów ;)))
Dobranoc:)))
hahaha oki ;)) dobrze, że nas odwiedzasz.... bo niektóre Siostry zwłaszcza te zakochane o nas zapominają ;)))
te zakochane mają własny Sezon na miłość, własny serial o miłości - w realu :D
a my mamy miłości, ale ........... platoniczne :D
oj tam oj tam.... Słoneczko męża ma , syna ma i na forum czas znalazło ;))) więc dla chcącego nic trudnego.... ja nawet ja jestem mega zajęta " nie tylko pracą ;))))) " to na forum czas znajdę ;)
ej no dziewczyny, ja o Was nie zapominam ;d
wiem, że mniej wpadam ale to tylko dlatego, że jestem w trakcie dużego remontu.. w wolnym czasie Was czytam tylko nic nie piszę ;dddd
witajcie :D
u mnie zimno, wietrznie i jesienne ;cc
mam nadzieję, że u Was lepsza pogoda ;d
miłej reszty dnia ;DDDDDDDDD
u mnie też jest jesiennie i zimno ;(((( założyłam nawet dziś ciepłe jesienne spodnie hahaaha :D
także jesteśmy prawdziwe siostry co się zowie, bo nawet pogoda ta sama :D:D
miłego dnia :D
Merhaba u mnie też jesien po całości 12 stopni, a ja latam w podkoszulku nie zakładałam sweterka... hahahaha a ta jestem letnia kobita.... jak lato, to lato ;)))) hahahah
haha bo Ty jesteś hot sama w sobie :D takie laski z nas że hej hahahaa :D
PS. Spodnie mam ciepłe, ale górę mam letnią :D
hahaha mówisz, że podwozie musisz ogrzać ;))) hahahaha sorry głupawkę mam.... masz rację.... dawniej kobiety nosiły refomy co by się nie zaziębić ;))))
hahaha nie padaj to jest poważna sprawa nie można dopuścić do zaziębienia..... kobieto jak będziesz baraszkować ;)))
a pewnie że ważna sprawa :D muszę dbać o tą część ciała dla Kaana :D:D
...........hahahaa głupawka :D
hahaha no właśnie ;))) dla Kaana;))) hmmm nie zaskoczyłaś mnie ;)))
Coś nasza skryba Słoneczko była i się ulotniła jak jej rodzinka dzisiaj ;)))
a piszę ciągle o tej mojej miłości do Kaana, bo gdzie o tym napiszę :D muszę wyrzucić z siebie te moje refleksje :D
póki lofciam Kaaana :D potem może ktoś inny mnie oczaruje i wtedy.......... o tym nowym będę ciągle pisać :D:DD
ano widziałam że słoneczko było i się zmyło :D
zajrzała sobie chwilkę co tu słychać i poszła, pewnie zmordowana przepisywaniem, praca skryby nie jest łatwa :D
hahhaa my tylko stęskniłyśmy się za Tobą :D
i co w MN ? Proci już się ze sobą przespali czy jeszcze? Esperanza dalej udaje zakonnicę?
Jeszcze nic nie było ,ale wkrótce ma nastąpić.
Espe wstąpiła do zakonu tak na poważnie,żeby być blisko Tomasa,który został biskupem.
Tak w skrócie,bo dawno nie oglądałam i mam spore zaległości :))
O HA to się będzie działo w MN.... jakoś do mnie nie przemówił ten serial i nie oglądam.... hahahha ciągle nie mogę przyzwyczaić się do języka ;)))) hahahah powaliło mnie dokumentnie;)
dokładnie, tureckie seriale nas zawojowały, a latynoskich to od dawna żadnych nie oglądam, w większości takie sztuczne i na jedno kopyto robione..........
Ja ostatnio mam kryzys w oglądaniu wszelakich seriali.
Za dużo tego.
Muszę odpocząć ha ha
Można tak powiedzieć.
Miałam się zabrać za HA,ale jakoś nie umiem.
Jak ta sójka co się wybierała nad morze ha ha
O ja też nie pamiętam kiedy oglądałam cały serial latino.... tam już sztuczność od cycków, przez usta po grę aktorską jest nie do zdzierżenia przez mnie ;))))
ahahaha a jakie wątki tandetne i schematyczne :D
brat bliźniak, seks po pijanemu i dziecko, zmartwychwstania, śpiączki hahahaha :D
hahaha dobre jesteśmy - streszczenie telki lato w 2 zdaniach.... tylko my ;)))
hahaha nie wątpię ;))) jak z tak w sumie trochę egzotycznego teraz piszesz ;))
Patrzcie na to :
"Vidi,ovo je moj potpis. Gledaj.
Sta radis?
- Potpisujem."
Zrozumiałyscie?