Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
hahah dokładnie taką ma fryzurę, a wiesz, że Omusiowi się najbardziej w takiej podobała..... hahahha tak wynika ze scenariusza ;)
hahahah dokładnie, ale jak widać w tym filmiku uwielbia głaskać włosy Defne hahhaha ;))) ci Turcy chyba mają na tym punkcie jakiś fetysz ;)
hahaha chciałabyś więcej fanów GoKaan co ? ja też ;)
powiem Ci, że na razie obejrzałam 1 odcinek HA i nie mogę ruszyć dalej ;)
pewnie że tak ;) ale Kaan ma i tak sporo fanek, widzę to po komentarzach na yt, ale I Demir/Serkan ma dużo, więcej niż kaan ;((
ostatnio fani GokDem coraz bardziej się uaktywniają na yt, do tej pory bardziej się ukrywali hahahhaah :D
no widzę, ze utknęłaś i stoisz w miejscu hahaha :D
haaha czyli fani GokDem zachowywali się jak przyczajony tygrys ukryty smok ;))))
no utknęłam.... i to konkretnie.... może w tym tygodniu zobaczę drugi odcinek...oj idzie mi to jak krew z nosa... hahaha słabo zaskoczył u mnie ten serial...
wiesz chyba z milion razy oglądałam już ten nowy zwiastun HA z Kaanem ♥ hahaha :D
a szczególnie podoba mi się moment jak Kaan słyszy o spotkaniu GokDem i smutny upuszcza szklankę i potem jak śmiga motorem ♥
Ta scena na motorze mnie zachwyca ♥ A w górze niebo wyglądające na wieczór już chyba, taka ładna sceneria i jeszcze ta muzyka ♥
(Choć w tej scenie jak szybko jedzie tym motorem, to chyba ktoś Berka zastąpił, jakiś prawdziwy motocyklista, ale mniejsza z tym, oficjalnie to Kaan :P)
tłumaczenie zwiastuna
Sema: Kochasz, tak? W takim razie nie warto ukrywać, tak czy nie?
Kaan: A zrobiłabyś tak sama, gdybyś nie miała pewności?
Sema: W jakim sensie?
Kaan: No jeżeli ty nie jesteś pewna jej uczuć. Jeżeli masz wątpliwości?
Demir: Gocke, gdzie byłaś cały dzień?
Gocke: Pytam się Ciebie, gdzie wychodziłeś? Nie pytam!
Demir: Miałem sprawę.
Gocke: Zgoda, dobrze. W takim razie i mi powiesz, cóż to za sprawa? Żebym i ja wiedziała!
Gocke: Jak sobie życzysz!
Rezzan: Słuchaj, przeczytałam gdzieś, oto tak tam mówili: "Życie - to to, co przychodzi nagle, kiedy snujesz plany.
Muharrem: Jeżeli szczerze, to dla lepszego musicie postarać się.
Sema: Gdzie się szlajasz, Bartu.
Bartu: Już miałem zamiar wychodzić, i w tej chwili przyszedł Demir.
Sema: Co się stało? Po co przyszedł?
Bartu: Ja, dlaczego on jeszcze przychodzi? On zaprosił Gocke.
Demir: Możemy porozmawiać?
nie no, ten Kaan całkiem mnie rozczula...............chętnie bym go przytuliła :D
aż obejrzałam teraz 2 razy ten zwiastun..... fakt cudny.... tyle Kaana, dlaczego ja mam wrażenie, że między GokDem nie ma chemii taki plastic bombastic....
hahaha ja też nie czuję wielkiej chemii między GokDem :D
taka miła słodka sympatyczna para, ale ............ bez ognia ;((((
Gokce cmoknęła Kaana w policzek, ale wylewna, hahaha ja to od razu bym się na niego rzuciła :D
PS. Nie mogę znieść, no nie mogę znieść, gdy Kaan cierpi ;((
Z jego strony czuję tyle emocji i czuć ♥ a ze strony Demira niewiele czuję.......... i wcale mi go nie żal, gdy tak rozmyśla o Gokce przy oknie............
a i jeszcze jedno zdaje się, że reasturacja Kaana grała też w kiraliku hahahahha;)
no bardzo mały ten Stambuł, takie mam wrażenie jak obejrzę dalsze odcinki HA to się upewnię;)
Margo nie poznaję samej siebie hahaha :D
Demir wcale mnie nie rusza ostatnio, a przecież to Serkan go gra hahhahah :D
Za to Kaan jest cudowny ♥............. oszalałam z miłości :D
hahahaha Ty się nie poznajesz a ja nie poznaję Ciebie ;)))) hahahaha TY taka zauroczona Serkanem i jego Ayazem hahahha;)))
a tu masz link do 27 odcinka KA od 1.20 to chyba cos podobna knajpa i patrz dalej jak Umuś "niepokoi" Defne ;)
no bo Ayaz jest super ♥ a Demir no cóż taki bezbarwny i bez ikry ..................
gdzie ten link ? :D
ale od 1:20 w tym linku żadnej knajpy nie widzę, no chyba że chodzi ci o ten budynek pokazany z zewnątrz :D
hello ;))) mnie bardziej chodziło o to, że te nie wiem jak to określić okiennice drewniane są podobne do tych w knajpie Kanna, albo mnie się wydaje....
Jeszcze poszukam odcinka, gdzie Defne była z Denizem na kolacji i wydaje mi się, że ten lokal jest tez podobny do lokalu Kaana.
hahahha od tego są inne fora.... znacznie lepsze w śledztwach niż my ;))) hahhaha ;)))
tak tylko piszę, bo mi się knajpa Kaana z kiralikem kojarzy....
PS. Mój filmweb znowu wariuje.... jestem niezalogowana a świecę ;))) hahahhaha jakiś promieniotwórczy ten filmweb ;)))
PS. ja mam tak od dawna, że jestem niezalogowana a świecę :D
świecimy jak choinki na święta :D
filmweb jest promieniotwórczy, bo świeci naszym blaskiem, my jesteśmy takie zajebi....ste, takie niezwykłe :D
hahaha ;))) oj tak jesteśmy jedyne w swoim rodzaju totalne wariatki ;))))
Pozdrawiam jeszcze słonecznie ;))))
dobra znikam na dziś idę się kąpać hahaha :D
a tutaj piosenka Reni Jusis "Ostatni raz", którą kocham ♥
https://www.youtube.com/watch?v=grnHMmlrpMA
Dziś usłyszałam ją po raz kolejny raz w radio i oczywiście skojarzyła mi się z ................ Kaanem :D
Mogliby ją wstawić, jak GokKaan jadą sobie motorem przez Stambuł ♥
(no bo o tych hot scenach jak w tym teledysku to nie ma mowy w tureckim serialu hahaha)
oki miłego relaksu kąpielowego ;)))
posłucham później....
hahaha ale jesteś zafiksowana na punkcie GokKaan ;))) hahahaha nie poznaję koleżanki ;)
witajcie siostry :D
wracam już do mojego konta :P
a tak poza tym to miłego popołudnia ;)))
a dziękuję :D
to akurat świeżutkie foto prosto od Berka :dddd
https://www.instagram.com/p/BIngh-5A_kO/?taken-by=brkhkmn&hl=pl
oj nie pamiętam... chyba nie ;qq
mówiłam, że on jest fantastyczny ;ddd
tylko dla niego przemęczyłam te kilka odcinków HA ;ddd
całkowicie mnie urzekł :))))
ale jestem w szoku, że Tobie się ktoś aż TAK spodobał poza Serkanem :DDDDDDDDDDDDD
oooooooo to musisz koniecznie obejrzeć :D
z MArgoargo padłyśmy z wrażenia po tym filmiku z Berkiem............. ale ten Berk jest HOT.............
https://www.youtube.com/watch?v=TaoeNcgmMQ8
Romantyczny a zarazem dramatyczny Berk
https://www.youtube.com/watch?v=Tzw3KXvbR7U
jedno wielkie WOW... ;))))
fantastyczny... potrafi się dobrze wcielać w różne role jak widać ;ddd
ale szczerze mówiąc najbardziej mnie jednak urzekł w HA.
jest tam taki kochany i uroczy... ;)))
ja też go najbardziej lubię w HA ;)
nie jakiś przerysowany nierealny książę z bajki, tylko normalny, uroczy miły facet o dobrym sercu ♥, Inteligentny i stanowczy.
No i wyjątkowo seksowny. Czy można chcieć czegoś więcej ????????? ta Gokce zamiast go łapać, to jest ślepa i głucha.........
ja to bym oszalała ze szczęścia, jakby to we mnie tak Kaan się kochał jak w Gokce :D
hahaahaha ja też jestem w szoku, że mnie tak ktoś zauroczył poza serkanem :D:D jak to się stało :D
no świetnie go opisałaś ;)) zgadzam się ze wszystkim...
ta normalność w nim jest najfajniejsza ;))))
ciesze się, że mam z kim do niego wzdychać...
choć wiem, że to dziecinne ale co tam haha :ddddd
no właśnie... jak to się stało? szok i jeszcze raz szok :PPP
myślałam, że Serkan jest tym jedynym dla Ciebie hahaha ;DDD
W 8 odcinku Kaan zadzwoniłdo Gokce i spytał co u niej słychać, i zaproponował żeby wpadła do jego kawiarni bo dawno nie była.
I padłam z wrażenia na tej scenie, bo Kaan/Berk mówił do niej przez telefon tak czułym, a jednocześnie uwodzicielskim głosem, wow ♥ to serkan tak nie potrafi do niej mówić.........
Ta Gokce jeszcze się nie kapnęła, że Kaan coś do niej czuje ??? ona jakaś nierozgarnięta jest :D:D:D
ja też myślałam, że Serkan jest mój the one and only hahahah :D
ale przybył inny książę na koniu, a raczej na motorze hahaha i mnie oczarował :D
Ja nadal ubóstwiam Serkana, ale w KM, bo w HA jakoś niezbyt do mnie przemawia..........
bo Serkan nie ma takiego głosu jak on :D
no wiadomo, że ona nieogarnięta i to od 1 odc wiec nie dziwota :PPP
buhaha, książę na motorze :D dobre Vanessa :DDDD
w HA jest słaby... taka prawda... nie wiem czy to przez jego aktorstwo czy co...
a tak poza tym to biedne nasze siostry :D wejdą poczytać forum a tu same zachwyty nad Kaanem... cóż za szał :DD
Gokce kretynka jakich mało hahahah :D
Jakiś mdły i nijaki ten serkan w HA, taki bez wyrazu............ wg mnie gra w miarę ok, ale bez szału, czegoś w tej grze wyraźnie brakuje ;((((
Po drugie, to też wina scenariusza, bo ten Demir jest jakiś bezbarwnie napisany............
........ a Kaan to dopiero jest charyzmatyczny, ma dużo dużo mniej scen, mniejsze pole aktorskie do popisu, a i tak kradnie show Serkanowi hahahahah :D przyćmił go całkiem :D
też mi się wydaje, że to wina scenariusza...
zwłaszcza, że od początku kreowali Demira na idealnego faceta... te wszystkie przesłodzone ujęcia i zawsze idealne stylizacje.. no i wyszedł klops :P
wiadome, że go przyćmił :D szkoda, że inni tego nie zauważają i zachwycają się tylko Serkanem... ich strata ;ddd
Przyszły mi do głowy najczarniejsze myśli dotyczące domniemanego wypadku Kaana - oni chyba nie chcą ............. zabić Kaana ???? Nieeeeeeeeee, to niemożliwe.
Na yt ostatnio hurtowo uaktywnili się fani GokDem .......A pod tym nowym zwiastunem szczególnie .........Wściekłam się ;((
Do tej pory jeszcze aż tylu ich nie spotykałam na yt, a teraz wyleźli z ukrycia .......... Chyba w większości jakieś nastolatki...............
Jakaś tam napisała po turecku "Kaan umrzesz. GokDem♥ " - no nieeeeeeeee, wściekłam się, przywaliłabym jej patelnią ;(((
no wiem, że zawsze opinie są różne, różne ludzie mają gusta, i tu też, jedni wolą GokDem i mają prawo pisać o tym, ale jednak mnie to wkurzyło hahahaha :D
Margoargo było u mnie słonecznie, a teraz trochę się chmurzy ;(((((
hahahhha Margoargo znalazłam nasze posty o Kaanie z 6 maja :D Proroctwo się sprawdziło :D Patrz :D (przewiń w dół, gdzieś tak poniżej połowy połowy ekranu)
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/Rozmow y+na+r%C3%B3%C5%BCne+tematy+nr+9,2772376?page=15
Vanessa
"Wiesz, zaczyna mi się podobać ten Kaan w HA :D
I dziewczynom na teleforum też :D
Kaan fajniejszy dużo niż Mete i ma hipnotyzujące spojrzenie :D.......... jeszcze mi przyćmi Demira/Serkana hahahaha ;))"
Margoargo
"To Wy dopiero teraz zauważyłyście Kaana :))) hahah z jednej strony Wam się nie dziwię, w końcu jesteście " fanatyczki" Serkana hahaha- to jest pozytywne określenie- nie nabijam się.... a mnie się Kaan bardzo podoba taki luzak ale seksowny ;)))"
Vanessa
"nie, nie, dziewczynom na teleforum od razu po ogłoszeniu obsady, spodobał się Kaan/Berk, stwierdziły, ze taki trochę ma gangsterski niegrzeczny urok hahaha :D
ja się dziwiłam, obejrzałam jego zdjęcia w google i tylko jedno mi się spodobało hahahhaha :D
ale jak go zobaczyłam w ostatnim 4 zwiastunie, jak rozmawia z Gokce przy barze i tak uroczo i troskliwie się na nią patrzy a potem na końcu jego mina i spojrzenie gdy zabiera Gokce na motorze i spogląda na nich Demir - to no no oczarował mnie tymi swoimi oczami haha :D"
Margoargo
"Bo w Kaanie to się nie dziwię, że połowa serialowych kobit zwariuje...."
hahhaa no i sprawdziło się proroctwo :D Kaan przyćmił mi Demira :D
Witaj.
Nie od dziś wiadomo,ze jesteśmy prorokinie ,co się zowie :)))
U mnie tez rano słoneczko,teraz zaczyna lać :))
hahahaha jak wy znosicie moje paplanie o Kaanie ??? wytrzymujecie to jakoś ??? :D Najpierw było moje paplanie o Serkanie, teraz o Kaanie :D (aż się rymuje hahahha)
............Jestem w szoku,.......właśnie wyczytałam na teleforum że nowy serial, w którym prota grał Emre z KM a jego koleżankę Seyma z KM, kończy żywot zaledwie po ............ 5 odcinkach ;((
Głupio tak i przykro ;(( żal mi ich, szczególnie emrego i seymy, ledwo się zaczęło, cała ekipa się zaangażowała, a tu już koniec....... ale cóż, tak bywa...........
właśnie u mnie pada.
hahahaha znosimy dzielnie, powiem Ci w tajemnicy, że też jesteśmy zauroczone Kaanem, to i Twoje paplanie nam nie przeszkadza hahahhahaha;))))
a co do serialu z Emre powiem tak czyżby tureccy widzowie poszli po rozum do głowy i nie oglądali badziewnych seriali , hhahahaha gust im się poprawił nie wierzę ;))))
Zatem mam przesłanie do szanownych pseudoscenarzystów tureckich.... moi drodzy ogarnijcie się i zacznijcie pisać dobre scenariusze, bo wasz żywot serialowy zaczyna być krótki ;))))))
hahahha ale mi odezwa wyszła ;))))