Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)
ależ od kilku dni jest jesienna pogoda ;(( masakra ;((
Po 20 sierpnia ma napłynąć gorące powietrze i ma być powyżej 30 stopni..............
Margoargo, jutro 12 sierpnia - Twoje urodziny :D
Z kolei w tą niedzielę - 14 sierpnia są 35. urodziny naszego ulubieńca Berka Hakmana ;))
I akurat w tą niedzielę jest kolejny odcinek HA z nim ;)) Już nie mogę się odcinka doczekać ze względu na Kaana ;))
A teraz mała kosmatka haha :D
Ja na miejscu Gokce powiedziałabym do Kaana w tym szpitalu - "Kaan, wracaj do zdrowia, niech twoja ręka wraca do sprawności, bo kto mnie będzie obmacywał" :D
Oj tak pogoda nas nie rozpieszcza... u mnie zimno chyba w górach spadł śnieg ;))))
Ano tak wyszło... :)))
No patrz może się Berkowi na urodziny oglądalność poprawi ;))))) hahahaha taki prezent dla niego;)))
mówisz kosmacisz ;))))
- Kaan niech moc będzie z Tobą i niech ręka wraca do sprawności, bo kto będzie mi robił " cudaaaaa" - tak bym powiedziała ;))))
a zaskoczę Cię nie robię na razie imprezy.... ;)))) może zrobię w terminie późniejszym...
na razie tylko najbliższe grono będzie świętować ze mną no i oczywiście Wy ;))))
Oczywiście chętnie ;))))
Kaan nasz seksowny barman ;))))
Vanessa jaki strój dla niego????
ja wiem.....
czarna koszula i opięte dżinsy ;))))) moja wersja do tego kurtka motocyklisty....
wiesz koszulę można powoli rozpinać .....albo szarpnąć od razu..... a dżinsy...... hmmmm szamotanie się z nimi może być ekscytujące..... a wcześniej jak zatańczysz z Kaanem to ocieranie się o siebie.... te wypukłości mrrrrr gorąco mi się zrobiło;))))
oho oho siostro pora odpowiednia i widze cię naszło na gorace wizje :D
oooooooooooo tak aż mi się gorąco zrobiło :D
hahahah jak powszechnie wiadomo jak się siostra margo z siostrą Vanessą zejdą .... tam kosmacenie pewne.....
hmmmm Berk/ Kaan w rozpiętej już koszuli....a opuszki palców moich rysują magiczne koła na jego torsie..... Kaan przymyka oczy i mruczy...... schryniętym głosem.....nie przestawaj ;))))
gdy się zejdzie Margo z Vanessą, tam trzeba dawać czerwony znaczek hahahahha :D
no i znowu nie usnę przez Ciebie :D
dajcie mi Kaana do łóżka :D
Proszę bardzo pożyczam helikopter od Słoneczka i już wysyłam Ci Kaana do łóżka....
Bardzo , jak dobrze, że dostała wtedy to odszkodowanie ;))) za spieprzony II sezon KM ;)))) teraz latamy gdzie nam pasuje;)))
Hello ;)))
ok możemy zapłacić, tylko duuuży upust prosimy sprawa jest szczytna.... żeby nie powiedzieć szczytowa ;))))) hahaha Berk w łóżku Vanesy by się przydał ;))))
To Berk jest taki stary??? ;p znaczy się.. nie tak bardzo.. ale myślałam, że ma mniej ;dddd
ahahhahaahahhahahahaha Gina padłam ze śmiechu :D
myślałam, że wiesz w którym roku się urodził, skoro się nim tak interesujesz :D
no 35 już ma niestety :D
haha nie przywiązuje wagi do takich rzeczy.. skupiłam się na jego wdziękach :DDD
no i nie sprawdzałam daty urodzin.. to sprawy drugorzędne ;d
ale trochę się zdziwiłam ;D
i tak wygląda młodo i bosko :DDD
ja mam nadzieję, że po HA kariera Berka się rozkręci i zostanie protem w jakimś fajnym serialu (przecież Turcy tyle tych serilai nagrywają)
Zasłużył jak mało kto, a poza tym ma już 35, więc niech kariera mu się wreszcie rozkręci, bo kiedy.
też mam taką nadzieję...
ale postać Kaana chyba nie jest tak taka popularna.. wszyscy się skupili na Serkanie niestety ;qqq
dobrze mówisz.. kiedy jak nie teraz.. a latka lecą..co mu potem pozostanie grać? heh.
no Serkan ma w HA sporo fanek, głównie chyba jakieś małolaty.......... Ale nie wszyscy się skupili na Serkanie, bo Kaan też ma swoje zwolenniczki. Na szczęście są dziewczyny/kobiety które go doceniają, jego grę i jego postać, bo Demir to lukrowany nudziarz.
nie wierze, że jesteś tak krytyczna w stosunku do Demira ;dd
przed premierą serialu wszyscy się nim zachwycali ;DDD
ale masz rację.. większość jego fanek to zapewne małolaty... nie doceniają prawdziwego faceta ( czytaj Kaan :DDDD )
haha i znowu paplamy tylko o jednym oj siostra :DDDDDD
wiesz, to nie jest tak, że ja w ogóle nie lubię Demira i jego scen z Gokce. W końcu to mój Serkan hahahaha :D
Były sceny w których mi się podobał (np. jak w jej obronie uderzył tego faceta a potem mało jej nie pocałował, ale się opamiętał albo wiadomo - jak brał prysznic haha. Albo wspólne pieczenie ciasta)
Z Gokce miał trochę uroczych
momentów albo śmiesznych. Niezłe teksty czasem mają, jak oglądałam odicnki z tłumaczeniem to mam nieraz ubaw :D:D
Jednak całościowo postać Demira nie zachwyca mnie tak jak Ayaz. I uważam, że trochę nijaki ten Demir, lukrowany.
On i Gokce to miła, sympatyczna para, ale nie ma ognia między nimi, namiętności.
Za to Kaan - w jednym jego spojrzeniu jest tyle czułości, że rozwala na łopatki :D
I ma świetny charakter, super mężczyzna, a nie nierealny serialowy cukierkowy amant.
A sceny Gokce i Kaan, to tak się jaram ich sam na sam, że naprawdę :D
No dokładnie, nastolatki lecą na lukrowanych lalusiów z nijakim charakterem ;((((( zobaczą ładną buzię i fajną klatę i już są zachwycone.............
kobito, ja na dzień dzisiejszy to mogłabym o Kaanie dzień i noc paplać, książkę o nm napisać hahahaha :D
"On i Gokce to miła, sympatyczna para, ale nie ma ognia między nimi, namiętności" - to kluczowy problem tego serialu... i kogo tu bardziej winić.. scenarzystów czy aktorów...?
na lukrowanych lalusi nie tylko nastolatki lecą.. i to jest przerażające.. heh.
hahah , wierzę Ci na słowo :D jeszcze tylko tytuł wymyśl i można lecieć z pisaniem :DDD
wydaje mi się że wina leży po połowie - aktorzy i scenarzyści.
poza tym dodam, że Kaan/Berk jest taki męski, a nie cukierkowaty :D i ma w sobie więcej seksapilu niż niektórzy super przystojniacy
jak zwykle wina leży gdzieś po środku :P
dokładnie tak... sam wygląd nie wystarczy.. a on ma właśnie to coś :DDD
To ciekawe, że Serkan tworzy tylko takich lukrowanych facetów, albo go tak obsadzają ;))))
za to Berk hmmmmmm cud mniód i orzeszki ahhahaha;))) następny do zakochania ;)))) ahhaha ciągle mi się tureckie ciasteczka na pudle zmieniają ;))))
teraz pierwszy ..... oczywiście Engin ;)))
drugi ....... Burak Ozcivit.....
trzeci ..... Berk ;)))))
trafne spostrzeżenie :D
widocznie do takich ról pasuje ;d
może to przez wygląd.. on cały taki lukrowany.. uśmiech.. idealnie ułożone włosy.. modne ciuszki...
oj siostra, ciasteczka na Twoim pudle są perfect ;)))
hah ja uwielbiam Serkana, wiecie o tym, ale stanowczo wolę go w Kiraz Mevsimi.
Powinien wreszcie zagrać jakiś czarny charakter.
Wydaje mi się ,ze nawet gdyby Serkan zagrał czarny charakter,to też wyglądał by cukierkowato,ponieważ on taki juz jest :))
słoneczko napisało
"Wydaje mi się ,ze nawet gdyby Serkan zagrał czarny charakter,to też wyglądał by cukierkowato, ponieważ on taki juz jest :))"
margo jak myślisz? :D
hahaha zgadzam się z Słoneczkiem.... Serkan nawet jako czarny charakter wyglądałby cukierkowo.... ot taka jego uroda...
No ,nie wiem czy to by coś dało.
Pamiętacie Mete jak udawał czarny charakter?
No właśnie.
Myślę,ze wyglądało by to podobnie :))
ja jeszcze nie ogladałam HA.
No dobra daję mu szansę.
Niech pokaże na co go stać.