PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spoilery nr 3 ;)

ocenił(a) serial na 8

Wszystko o serialu do przodu;) bo zajechałyśmy już 2 wątki ;)

veronka2015

Chyba że to miałby być serial z przesłaniem do tamtejszej młodzieży , "skutki nieobyczajnych zachowań przed ślubem":))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

hahaha poplułam laptop a miałam pluć na boki... Umuś zabijący Defo pocałunkiem ..... rozłożyłaś mnie na łopatki ;))))

Tak Turcy w tym pokazywaniu aż takich emocji z powodu pocałunku dziwni są.... Oyku w sezonie zachowywała się jak dziecko w przedszkolu.... Defne uważałam, że mądrzejsza.... ale okazuje się, że Turcy uwielbiają spaścić fajną protkę..... oj co za naród ;)))

Margoargo

A czo Ty nie śpiochasz życie moje..haha:)) wiem, wiem preferujesz nocne życie..... no cóż, zdaje się że zapominamy że Defne to jeszcze lylyja jest, Omusz jest świadom że wiertło może złamać, to chłopak musi opracować skuteczną metodę wyburzania coby Defne dekiel nie odpadł, a sam nie został bez narzędzi... kłuć czy nie kłuć..oto jest pytanie:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

hahahhahahahahha leżę ze śmiechu ;)))) aż zapomniałam się przywitać ....Merhaba Torpedko ;))))

A poszłam spać o 4 rano już wstałam.... niedługo pewnie padnę ze zmęczenia.... byle do wiosny.... no ok jeszcze tylko kilka dni maratonu i powrót w miarę do normalności .... czyli spania po 6 godzin zamiast 4 hahaha
Jeszcze żadna od kłucia nie umarła , a ile przyjemności ;))))
Aczkolwiek grunt należy przygotować ;)))) co by później Defne nadmiernie głowa nie bolała hahahaha ;))) niech się Kobita nie zrazi ;)))) ale to wszystko po ślubie.... tak to u nich w tych serialach jest wszyscy na około w łożku lądują a główni bohaterzy dopiero po ślubie ..... hahahhaa :))) ci Turcy to jednak dziwny naród :) gdzie seks tylko po ślubie- przynajmniej tak to chcą pokazać, za to aborcja pokazana jak wyrwanie zęba.... masakra....

Proci celibat przez cały serial, a poboczni mają więcej luzu ;)))
Skoro nici z igraszek to chociaż chciałoby się zakrzyknąć do Umusia .... Umuś całuj, całuj całowania jej nie żałuj ;))))
A wiadomo całowanie grunt idzie rozluźnić ;))) to później kłucie łatwiejsze ;)))) hahhaha Marzenka my od rana o kosmaceniu ......nie ma to jak na początek dnia nazywać rzeczy po imieniu ;)

Margoargo

Duszo ma luba, higiena przede wszystkim:)) trza coby wszystkie otwory były drożne tzw. prawidłowa cyrkulacja.....ło panocku, jak Omusz wpuści tam trochę oświecenia to Defo zacznie świecić jak latarnia morska...toć oni wszyscy w kółko mówią że w niej jest ukryte światło, trzeba to tylko wydobyć na zewnątrz:)) Defo w okolicy- maski spawacza włóż!!

veronka2015

Słońce melduję że mam zadanie, pozwolisz że się oddalę na jakieś 3h, babcia Pola jest w potrzebie posiadania kierowcy, módl się za mnie bo wieze jaśnie panią nestorkę rodu na manicure...Boże drogi miej w opiece mnie, manikiurzystkę, włączających się do ruchu. i spraw panie żeby prezydent miasta domyśliła się że jedziemy i zarządziła że jedynym kolorem dziś w mieście świecącym jest zielony....Kobito będzie miazga ze wszystkiego, ale to ja idę na pierwszy ogień....Boże dopomóż!!!!!

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello wpadłam na przelot forumurowy dosłownie na minut kilka... widzę po wpisie na teleforum , że akcja manicure zakończyła się sukcesem ;))) Ty żyjesz ;))) babcia Pola ma piękne paznokietki i ruch warszawski nie ucierpiał.... skoro w wiadomościach nie podają informacji o gigantycznych korkach ;))) hahaha żartuję oczywiście .... Tyś kierowca lepszy niż Hołek ;)))

Margoargo

Ale ja jestem odmóżdżona !!! Babula moja: " genów kierowcy to Ty po mnie nie masz, ruszasz się jak ramol" i już 1000000000000000 raz słyszałam czym to ona nie jeździła w swoim życiu, żeby nie ten twój dziadek to ja bym wam wszystkim pokazała jak się jeździ...no i jak to za nieboszczki sanacji bywało...jak złapie cug to wody w Wiśle brakuje żeby ją przygasić, nie mam pojęcia jakiego pradziadek używał towaru do jej produkcji...nie wiem czy kosmos nie brał w tym udziału:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

hahaha świetnie Cie rozumiem, moja babcia Kobita wiekowa i zywotna niesamowicie już bo po 80 tce, co prawda prawa jazdy nie ma, ale gdzieś jak ją wożę ciągle słyszę.... a czemu jedziesz tu a nie tam.... a po co tak daleko przecież tu mogłaś skręcić, bo tak tramwaj jedzie..... kij z tym, że tramwaj może skręcić , ale ja już nie bo mam zakaz ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Merhaba Marzenka ;))) jak tam komitet powitalny przygotowany na powrót Twoich artystek ;))) i ślubnego ;)))
Przewiduję wzajemny szał radości i tak ma być ;)))
Życzę Ci zatem miłego weekendu;)))

A propos kiralika .... odcinek 30 miałam zamiar obejrzeć na YT ( chociaż przelecieć ;))) mówiąc kolokwialnie;))) nie znalazłam ochoty) co prawda końcówkę widziałam na żywo i powrót naszego Bariska ;))) Poczekam na ten odcinek aż przetłumaczycie.... oj źle się dzieje w państwie tureckim .....źle... ja nałogowy kiralikowiec, byłam na strasznym głodzie jak nie widziałam odcinków , czekałam jak na szpilkach na przetłumaczone odcinki i co..... teraz jest 24 wiem, że nawet fajny.... przejrzałam parę scen i tyle..... nie wiem kiedy go obejrzę w całości..... głód kiralikowy zaczyna zanikać ajjj scenarzystko i reżyserze coście zrobili z takim fajnym serialem.....a jeszcze niedawno jak wracałam do domu późno i widziałam odcinek z napisami udostępniony to potrafiłam oglądać do 4 rano mimo potwornego zmęczenia, nawet sprawy ważne czekały aż skończę oglądać, teraz.... odcinek czeka .... hahahha
Dobra już nie przynudzam Duszo Moja;)))

Znikam dziś bo sprawy w terenie mam, więc mogę się nie pojawić.... chociaż ja czasem pojawiam się i znikam, albo czytam utajniona niczym " przyczajony tygrys ... ukryty smok ;))) "

Margoargo

Nie przynudzasz, nie przynudzasz" Dzień bez Margoargo, to dzień stracony!!" Kochana parniki wstawione, jestem po walce na bazarze warzywno- owocowym, zmarzło mi to i owo:))) ręcę mam wyciągnięte jak szympans, ale nic to Szarańcza nadciąga a to najważniejsze....matko niech już będą!!:)))) Życzę miłego, niezbyt uciążliwego, a jak lubisz się utyrać to utyranego dnia:))))
Pozdrawiam:))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Czyli powitanie jak się patrzy zapodajesz ;))) Bardzo ładnie , bardzo ładnie i smacznie ;))) hahaha ;)))
To się Twoja rodzinka ucieszy nareszcie w domu ;)))

Tobie tez miłego dnia i weekendu ;))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello Marzenka skoro dzień beze mnie to dzień stracony hahaha to się melduję ;))))
Rozumiem, że Szarańcza już szaleje na włościach ;))) zgodnie z zasadą nie ma jak w domu ;)))
A ja sobie pisze do Ciebie w sprawie kiralika .... napisz mi absolutnie wolnej chwili..... czy jest w serialu powiedziane w którymś momencie co Defne zrobiła z kasą od Deniza Tranby.... bo Neriman nie oddała, za kurs zapłaciła z nagrody to gdzie ta kasa.... czyżby mu oddała???? bo właśnie ten wątek trochę się kupy nie trzyma i chciałabym się dowiedzieć.... no chyba, że nie wiadomo dalej....
A tak mi się przypomniało.... powiem Ci, że 30 odcinka nie tknęłam to turecku, przejrzałam 24 ale nie cały... jakoś nie mogę się zmobilizować do obejrzenia całego odcinka.... braki czasowe to jedno ale sama chęć .... żeby jeszcze była.....
A Ty Duszo Moja przegryzasz się przez 29 odcinek.... jak Cię znam to pewnie połowa przetłumaczona ..... ale spokojnie tłumacz Dziewczyny jeszcze nie pokończyły swoich odcinków, to Ty 5 razy zdążysz przetłumaczyć....
Pozdrówki z śnieżnego południa.... fajna ta zima tylko, żęby jeszcze śnieg nie topniał .... plusowa temperatura niestety robi swoje....

Margoargo

Ciebie było mi trza kobito:))) Boże jak dobrze że już wrócili:)) teraz towarzystwo przeżarte drzemkuje, dwu metrowy chłop i dwa 90, cm odcinki po bokach....chyba mam pms, bo łzy mnie lecom już niemal po zadku:))

Co do kasy od kucyka to nie wiem, w tych które ja tłumaczyłam nic na ten temat nie było, ale tyci spojlerek- w 29 Def mówi do Omka że już bardzo szybko zapuka do jego drzwi i więcej nie odejdzie, to może zbiera tę kasę żeby oddać całość...ale to tylko domysły

Przegryzam się i jak napisałaś mam już połowę:))) U mnie też pogoda do bani, u Ciebie widoki piękne, u mnie osr...ne trawniki, dzięki paniusiom z psinkami:(((

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Merhaba Torpedko ;))) rozczuliłaś mi się strasznie ;))) ale wcale się nie dziwię ;))))

Dzięki za info.... czyli do końca nie wiadomo co z tą kasą ..... hmmm zobaczymy..... do niedawna ceniłam kiralik za spójne wątki, ale ostatnio mam dużo zastrzeżeń do pani scenarzystki.... czy ona myśli, że widzowie są tak zauroczeniu parą DEFOM, że jej takie niedociągnięcia przepuszczą ..... hahahah widzowie gorsi jak agencje wywiadowcze, więc niech się ma na baczności......

Co do spoilerka..... fajnie zabrzmiało, tylko jak to znowu będzie pogodzenie, bez wyjaśnień to za 2 odcinki Omuś się znowu dowie od kogoś o umowie i szkło i ściany w akcji, albo... właśnie totalny spokój i Omer mówiący do Defne ..... wiem o umowie..... hahahah to byłby zwrot akcji ..... mina Defne ....... już zacieram rączki ;))))) mogłaby się powkurzać na niego...... ale rację facet ma..... dla dobra innych Defne niszczy Omera i siebie nie wyjawiając prawdy.... a powinna być emocjonalnym egoistą..... ehhhh rozpędziłam się niczym kubica w f1 ( jak jeszcze jeździł )

Margoargo

Ja też uważam że muszą tak się z tego wyplątać żeby nam z wrażenia bambosze pospadały:))....choć my czekamy na hardcor, a turki pojadą idiotyzmem jakimś....no chyba że maciora Defne wróci, jako forsiasta kobita:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Jak wymyślą idiotyzm .... to stracę resztki zauroczenia tym serialem...... a tak mi się podobał.... ale to Turcy idiotyzm wpisany w scenariusz ... niestety....
Przyzwyczaili nas do spektakularnych rozstań Defne i Umusia akcje szkło, ściany.... i takie tam to co się dziwią ,że wymagamy od nich czegoś niesamowitego..... podnieśli poprzeczkę to niech nie schodzą poniżej poziomu..... hahaha a jak nie dali rady to trzeba było akcje szyba w biurze.... zostawić na później..... ciency w uszach są chwilami.... niech skończą ten serial na 39/40 odcinku błagam bo już od 22 odcinka.... tracę entuzjazm z prędkością lawiny śnieżnej.... a jak jeszcze będą chcieli zrobić II serię to chyba pożegnam się z tym serialem po angielsku.....

No mam nadzieję, że już ta umowa ujrzy światło dzienne i niech się już dzieje co chce.... bo jak znów i pogodzą bez wyjawienia prawdy.... a pokłócą ich bardzo szybko..... jak znam Turków .....2 odcinki sielanki Omer i Defne ... po czym do akcji wkroczy Deniz ..... Umuś zobaczy jak Deniz na przykład znienacka pocałuje Defne i się zacznie.... a jak się dowie, że Deniz jest sponsorem Yasemin i tak naprawdę współpracował z wrogiem.... to winna będzie Defne chociaż o niczym nie wie...... hahaha niech mnie nie zmuszają do gdybania tylko niech już ruszą w którąkolwiek stronę..... i niech te 2 gramy rozumu wrócą do Defne.....
Tak patrzę sobie na te główne bohaterki tureckie.... to one zawsze są pokazywane jako takie chaotyczne głupie i postrzelone, gdaczące... .... czy takie są Turczynki na co dzień, że nie mają innego wzorca..... ło matko znowu elabuś .... co ze mnie za grafoman się zrobił ;)))
Jest plus tekego pisania coraz szybciej pisze na klawiaturze hahaha

Margoargo

Te tureckie kobity mają po prostu przerąbane, brat nawet 2 razy młodszy ma więcej do powiedzenia niż dorosła pracująca siostra...Serdar to rzeczywisty przykład Turka, co prawda w wersji very, very soft .. darmozjada...

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Dokładnie sam może się migdalić z wtedy jeszcze narzeczoną prowadzić ją za rączkę i takie tam, ale jak Defne pokazywała Umusiowi jak ma trzymać kij do bilarda to chrząkał i patrzył jak potłuczony.... tak mi się skojarzyło jak napisałaś o Serdarze....

Tylko dlaczego ja ciągle mam wrażenie, że Omer przy tym bilardzie się zgrywał i tak naprawdę umie grać.... bo jak już mu Defne wytłumaczyła całą zasadę uderzania, to wyjątkowo precyzyjny był i trafił bilę od razu i mało tego nie wbił białej ..... hahaha aż tak mu się udało .....no i miny Sinana myślałam, że padnę razem z nim ze śmiechu....
W tej scenie Umuś mi się podobał, ten jego łobuzerski uśmieszek te oczka kota ze Shreka jak patrzy na Defne..... hahhaha strasznie rozkręcili Umusia w tych ostatnich odcinkach..... luzak po całości..... a czy ja się nie oduczę.... sorry Marzenka nie oduczę się długiego pisania i niestety musisz mnie czytać....

Margoargo

Aj, dzieweczko Ty moja, no cuś nie kumata jesteś, precyzja to drugie imię Omusza, a jak chłopak w innym miejscu fedrować nie może, to coby lufa w cel trafiała we wszystko mierzy jakby to było Defnowym włazem, co mu niby innego zostało... Co prawda inne włazy z radością przyjęłyby Omuszowy ruch posuwisto- zwrotny, ale nasz Omusz to Omusz Zdobywca, dziewicze tereny mu we łbie:))
Aj, mnie też Omusz Zdobywca- Zbytnik- Uwodziciel straśnie się podobuje:)))

I nie czytam Cię niestety a z wielką uciechą:))))))))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Marzenka Ty mnie kiedyś zabijesz śmiechem pisałam Ci już nieraz;))) hahahha dobrze, że pluję już na boki bo mi się nie chce ciągle laptopa czyścić ;))))

Mówisz, że Umuś sobie wizualizację zapodawał na tym bilardzie no zejdę ze śmiechu zaraz..... hahahha ale w sumie masz rację..... taki rozochocony był to może w główce inną łuzę widział hahahhaha

Margoargo

Kochaniutka to pewne jak to że Kopernik nie dycha:))) Baris już wrócił na zdjęcia!! nareszcie!:)))))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Widziałam, że wrócił..... cała ekipa ba cała Turcja odetchnęła z ulgą i my fanki z dalekiej Polski też..... no może w końcu coś się zadzieje..... bo jak nie to trzymajcie mnie bo nie zdzierżę.....

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Powitanie mu zrobili niczym księciu angielskiemu..... hahaha widzą, ze bez Bariska długo nie pociągną..... zobaczymy czy dadzą jutro zwiastun, czy we wtorek..... i zobaczymy, czy akcja będzie od 29 odcinka rozpoczęta czy już od 30 hahhaha a liczyłam, że w tym gabinecie Korisa w końcu tak im się będzie spać chciało, że zgodnie wtuleni w siebie zasną na kanapie Korisia...... hhahaa marzenia ściętej głowy, bo o akcji całowanie albo jakieś mizianie jak w 12 odcinku to można zapomnieć..... teraz już będzie odcinek na pogodzenie... bo już od 8 odcinków krążą wokół siebie niczym zawodnicy sumo ....... hahaha to może w końcu skończą te gierki..... a potem 2 odcinki mniodu i wszelakiego lukru..... i dawaj co by tu spieprzyć.... no oczywiście związek Omusza i Defne..... drama musi znowu być...... hahaha czy ja rozpisuję odcinki..... jednego bym bardzo chciał, żeby to co napisałam jednak się nie spełniło..... hahaha

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Dziń Dybry Duszo Moja ;))) widziałam, że przodowniku tłumaczeniowy działasz jak już nie torpeda tylko super torpeda i z prędkością kosmiczną przetłumaczyłaś zwiastun;)))
Nie powiem fajny, ale mnie super ekscytacja już przeszła.... i jakoś nie dowierzam, że jednak będzie niespodziewany zwrot akcji...... czekamy na te szkła, szyby ściany a tu nic z tego nie będzie coś mi się wydaje..... dobra gdybanie jest fajne, zobaczy się w piątek..
Jedno w tym zwiastunie mi się podoba piżmka Umusia hahahah ;)))) może w końcu Defo przyszła by do niego a on z wrażenia wyskoczyłby z tej piżamki..... hahhahaha o czym ja piszę... przecież to Turcja ;))))
Miłego dnia Duszo Moja.... jak tam Twoje artystki???? Rozumiem, że po przerwie urlopowej muszą roznieść dom ;))) w końcu trzeba nadrobić to, że się tydzień w domu nie było;)))

Margoargo

Aj, Światłości oczów moich, jesteś duszko:))) Chata rozniesiona w drzazgi, ekspresja pseudo słowno-gigantycznie ruchowa, ponad przeciętną:))) ale co tam....Oooo, piżama Omusza jak najbardziej powinna opuścić swe miejsce:)))
Ale jak piszesz, musi nic z tego nie będzie....grzeją nam mózgi tymi fragami, a my jak siksy wariujemy, będą tok gadać sami do siebie do usranej śmierci....ale może nie będzie jednak 2 sezonu i akcja zbliża się do finału...oby:)))

Miłego dnia Królowo:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Tak myślałam, skądś to znam.... moi domownicy robią to samo.... a ja słyszę przecież gdzieś się muszę wyżyć ;))) hahahha

co do zwiastuna... piżamka w dół a my na bezdechu oglądamy hahahaha wróć..... to nie ten serial ;))) hahaha a tak mi się wodze fantazji popuściły.......
Ja coś podskórnie czuję, że jakiegoś spektakularnego przełomu nie będzie... tak jak piszesz będą gadać do siebie i między sobą.... a Umuś w końcu podsłucha co trzeba doda 2+2 i już puzzle się poskładają..... hahhha tylko za jakieś 5 odcinków.... niech oni naprawdę pokończą wątki i nie robią II sezonu.... bo od 22 odcinka.... równia pochyła jak dla mnie..... i zamiast się nadmiernie ekscytować i cieszyć na odcinek ja mam wrażenie , że Turcy to już mnie nie zaskoczą.. kiralik zrobił się dla mnie przewidywalny..... a tak się cieszyłam kiedyś, że taki nie będzie.....
Tobie też miłego Duszo Moja ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Torpedziu :))) Duszko Moja widziałam, że zlitowałaś się nad 30 odcinkiem;))) Czy TY przodowniku już skończyłaś 29 odcinek;))) ło matko ale masz przyspieszenie...

Widzę, że na teleforum wręcz odliczanie do piątku .... oby to był fajny odcinek.... Panie Boże na wysokościach.... oświeć tych Turków i niech nam szczęki spadną i niech zbieramy ząbki z podłogi z wrażenia......
W takim razie życzę Ci miłego tłumaczenia 30 - tki .... to będzie pierwszy odcinek kiralika, którego nie oglądałam w oryginale i poczekam na napisy...... hahhaha ;)))

Margoargo

No pożarło mi posta, tak moja luba skończyłam uff, ale dziewczyny wstawiają napisy do 28, więc nie muszę spieszyć się z mailem, dzięki Bogu bo pisania jest tyle że na samą myśl mam przykurcz palców, a że nie piszę jak maszyna, to będzie maraton...ale lada moment się biere, muszę uważać coby fragmentów nie pożreć, bo biedna Luiza,dobra cierpliwa duszyczka później ma łamigłówkę:)).
Ja 30 oglądałam tylko 10 minutes, więc będziemy obydwie miały dziewiczy seansik:))

Pozdrawiam jak zwykle i życzę udanego dzioneczka:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Cześć Duszko Moja ;))) tak myślałam, ze już skończyłaś 29 odcinek ;) nie bez kozery nazywamy Cię Torpedką ;)))
hahahha powiadasz, że też nie oglądałaś jeszcze 30 - tki ;))) no cóż zobaczymy co wymyślili już niedługo .... bo jak Cię znam to w przyszłym tygodniu skończysz tłumaczyć 30-tkę ;)

Co do pisania, mogłabym ci pomóc przepisywać , ale na razie nie mam wolnych mocy przerobowych, a druga strona medalu jest taka, że za daleko mieszkam ;)))
Tobie również miłego dnia;))) .... mnie co prawda migrena męczy od 2 dni..... może w końcu da pożyć .... ehhh zycie z globusem bywa męczące ;)))

Margoargo

Lo matulu nawet dolegliwości mamy te same, no cóż przypadłość arystokracji..:)))))))))))))) gawiedź po prostu łeb napie....la:))) Ja mam specjalne nakładki na oczy i wtedy stary zabiera dziewczyny z domu, bo moja przyjaciółka Migre jak się zasadzi to 2 dni jeść nie mogę...współczuję Ci bardzo bo wiem jaka to cholera, przy ostatniej tak pawiowałam że mózg parował, masakra....
Trzymaj się kwiatku:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

O cholera tez masz tę przyjaciółkę.....to tez Ci współczuję.... bo ona dokuczliwa wyjątkowo a pozbyć się nie ma jak...... teraz pół biedy mam ataki wyprzedzające, więc reaguje przeciwbólami i ciszą ..... ale jak dopada mnie znienacka... to klękojcie narody.... odruchy mam te same co Ty .... a jaki słuch wyostrzony.... niczym pies ;))) .... łot doktora do doktora chodzę a oni taka Pani uroda hahahha no i u mnie jeszcze pogoda czaduje..... bo zamiast śniegu deszcz i ciepło... to i migusia sobie o mnie przypomniała .....

Margoargo

Wiem dzidziu wiem, i wzrok się wyostrza i węch i słuch, można by robić za psa tropiącego na lotnisku:)) kiedyś ciotka mi powiedziała że ona wkłada zatyczki do uszu, no to ja Ci w te pędy zakupiłam trzy komplety, zasadziłam Ci te zatyczki, żel mrożący w ścierkę i na bolące miejsce, rolety w całej chałupie zasłonięte, ja jak ranny partyzant, zaległam na kanapie, ooo co za błogość była, taka że wreszcie zasnęłam, po słusznym czasie otwieram oko, i skupiam się czy boli czy nie....i panika mi się włączyła bo myślałam że od tej małpy słuch straciłam, o mało nie zaliczyłam zawału....od tamtej pory zatyczek nie używam, muszę słyszeć tykanie zegara:))) No zobaczymy jak u mnie bo właśnie duć zaczyna...
Musisz niestety pokochać ją wielką miłością, nic na to nie wymyślili:((

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Kocham ją kocham jak cholera ;)))) hahaha ja zawsze przy atakach siedzę jak święty turecki ;)))) i ani paluszkiem nie ruszę bo mi się mózgownica rozlatuje na milion kawałków.....
u mnie już domownicy wiedzą.... zmrużone oczy.... i wyprost jak struna to oznacza stan wyjątkowy - bo migusia rządzi ;))))
oj idzie zwariować.... na razie psiapsióła się uspokoiła.... i mogę funkcjonować.... oby jak najdłużej....

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello jak ja do Ciebie raz dziennie nie napiszę ;))) to czuję, ze czegoś mi brakuje ;)))) hahahhaha ....

Dziś tylko wpadłam informacyjnie.... wybieram się na premierę filmu uwaga, UWAGA... pisanego.... o Oyku i Ayazie... nasza filmwebowa Siostra Vanessa napisała film dziś premiera.... lecimy z dziewczynami helikopterem ;))) szpilki już przygotowane, odpicowałam się jak szczur na otwarcie kanału ;))) no dla Siostry trzeba ;)))
Oj hahhaha my to jesteśmy zdrowo walnięte.... takie głupotki nas się trzymają .... ale tłumaczymy sobie, że jesteśmy pozytywne wariatki ;)))

Myślę, że film będzie hitowy i żadnej złotej maliny nie dostanie ;))))
A propos złotych malin, wiesz, ze najwięcej nominacji dostał film 50 twarzy greya hahahha ;)

Potem wyślemy Turkom, żeby uczuli się jak się robi hitowy film ;)))
Do miłego zaś ;)))

Margoargo

No ja też codziennie zaglądam czy moje natchnienie dycha:)) miłego seansiku, swoją drogą przekaż ukłony autorce....oczywiście że jesteście pozytywnie nastawione, nie wcinaj popcornu bo się zakrztusisz:))

Do miłego, dobra duszo:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

A dycham, dycham jeszcze tylko co to za dychanie hahaha na szczęście koleżanka migusia się chwilowo odczepiła .... więc funkcjonuję;)))

Przekażę ukłony sama jestem ciekawa co Vanessa wymyśliła, czy cos kosmaciła, bo na temat Ayaza to myśmy w wątku sezon na miłość tak czasami kosmaciły.....

OK nie będę wcinać ;)) muszę uważać , bo ja mogę się własnym śmiechem zabić ;))) trochę niebezpieczna jestem ;)) jak granat z wyciągniętą zawleczką ;))) hahha

Duszko Moja miłego wieczoru.... odpoczywasz czy tłumaczysz ??? Bo Ty masz taki napęd, że ja nie nadążam za Tobą ;)))

Margoargo

Zapierniczam w garach, mamy na kolacji szefa starego, żoneczka szefunia lata po Londynach, czy innych Paryżach a un cały głodny, to ten mój Einstein wymyślił że go serce boli bo szefcio obiadków domowych nie je pod nieobecność małżonki( tak jakby jadł jak ta pinda jest w domu), ale że facet jest ok, to mu zapodam dziś polędwiczkę w karmelizowanej cebuli, jak zostanie to jeszcze jak na dobry restaurant przystało zapakuję na wynos, a niech się chłop raduje, mam nadzieję tylko że jak japę umoczy to nie będę musiała robić za szofera:))....więc Ci powiem że jak na szefa kuchni przystało wałki na łbie się chyboczą mięsiwo w piekarniku, napitki się mrożą dziewuchy jeszcze godz i padną na twarz, a ja jak na panią domu przystało ćwiczę uśmiech nr3,zarezerwowany dla takich gościów :))

Uchachaj się po pachy:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Ło ja toś dostąpiła zaszczytów;)))) hahahha ale jak szef spoko to i ugościć od czasu do czasu można.... czyli Ty też dziś się odsztyftowałaś ;))) hahaha ja właśnie wróciłam z premiery powiem Ci fajny film Siostra zapodała.... i nawet Omusza naszego wciągła w obsadę.... otóż Omer był bratem przyrodnim Ayaza i prowadził nielegalne interesy w Rzymie.... hahha miał nielegalne kasyno.... zrobiła Vanessa z Umusia czarny charakter, bo nawet w zabójstwo go zamieszała..... hahaha jaka odmiana.... i nawet ja się załapałam na małą rólkę ;))) hahahahah

Ha to już jutro ...... odcinek z naszym Ciastkiem Tureckim.... Omuś na tropie wielkiej tajemnicy hahhaha zobaczymy co z tego wyniknie.... niech się nie skończy na chceniu tylko niech już akcja ruszy do przodu......

Margoargo

Hayatym, kariera przed Tobą się rozwiera:)))) dawaj kochana, dawaj zostaniesz gwiazdą Turkollywood, z Barisem i Serkanem w barze będziesz popijała drinki, będziesz ich femme fatale:)))),
Margoargo rządzi!

My się zapalamy jak zwykle a okaże się że drwa mokre albo w okolicy nie ma krzesiwa:))).... zobaczymy

Oby tradycji stało się zadość, miłego dzionka duszyczko moja:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Merhaba Duszko Moja ;)))

A tak się załapałam na rólkę epizodyczną ale zawsze coś ;))
HAHAAH to jest myśl popijam drinki z Bariskiem i Serkanem, a przy okazji eliminuje Ziutę z obiegu i wysyłam ją w " koszmosz" ha to się Ziuta zdziwi;))))

Obejrzałam ale tylko parę scen 25 odcinka - dzięki za tłumaczenie.... może w końcu obejrzę cały odcinek.... ale jedno po tym jak już rozumiem co mówią pozostaje bez zmian.... nadal uważam, że scenarzystka zrobiła taką zazdrosną idiotkę.... gdaczącą jak potłuczona..... a scena w windzie.. i tekst Umusia .. to powiedz to windzie.... mnie rozwaliła..... no i pewność siebie , że na pewno z nim wygra..... aj, nie nie ma w niej pokory, toteż Umuś ją załatwi w 26 odcinku w białych rękawiczkach ;)))
Można być pewnym siebie, ale jak dla mnie nie należy mylić pewności siebie z arogancją.... a tu arogancja Defo aż razi po oczach..... oj jak Defne podobała mi się z odcinków.... od 15- 19 to potem cofnęli ją w rozwoju niesamowicie.....

A dziś no cóż zobaczymy.... niech się coś wydarzy cokolwiek, żeby choć o pół kroku akcja ruszyła do przodu.... życzmy sobie tego......
Miłego dnia ;)))) i miłego seansu wieczorową porą ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Witaj Duszko Moja..... oglądałam odcinek 31 na żywo..... hahaha moje wnioski ..... najlepszy był........ zwiastun hahaha ;)))

Du...pa blada, a nie odcinek.... czy oni na siłę chcą akcje rozwlec do 50 albo więcej odcinków..... masakkracja.... po prostu....
I znowu odgrzewania kotletów.... Omusz gotuje, przyprawia i piękne układa na talerzu a potem nie je...... hahahaha ale jaja.... to już było chyba w 7 odcinku ;))))

Jedynie Koriś wersja wjeżdzająca do Umusia coś nie coś mnie rozśmieszyła, a poza tym ...... przełomu nie ma i nie będzie..... przełomy to my mamy na Dunajcu a nie w tym serialu hahahha ;)))
Miłego weekendu;))) odpoczywaj ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Witaj już się martwiłam, że nie daj Bóg nawiedziła Cię koleżanka Migusia , bo się nie odzywasz, ale widziałam na teleforum, że się ujawniłaś z tłumaczeniem fragmanu.... to cieszę się, że wszystko ok;)))

hahaha czyli nie tylko ja oglądałam ten zwiastun z przekąsem oj..... czyżby znowu najlepszy będzie zwiastun jak ostatnio..... hahhaa ;)))

Do miłego zaś ;))))

Margoargo

Słońce moje wlazłam tam bo znalazłam frag, ale już wybyłam Łeb mam jakby mi go ktoś napompował, ździebko mi przeszło , ale już światło ekranu mnie dobija, zakładam opaskę i idę dalej cierpieć..może jutro będzie lepiej bo ma przestać duć

Nawet nie wiesz Jak dobrze Cię czytać, pozdrawiam:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Ło matusiu jednak Cię Migusia dopadła a to franca jedna wedna pissss jak mawia Koriś ..... odpoczywaj zatem łączę się z Tobą w bólu;))) i zaklinam naszą koleżankę co by Cię już nie męczyła..... no tak migrenowe ducie dotarło do Ciebie , bo u mnie było 2 dni temu i dalej duje ale mój łeb już się przyzwyczaił..... odpoczywaj zatem Duszko ;))) popiszemy jak wrócisz do żywych.... nikt tego nie wie lepiej niż my ;)

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hello ;))) Pewnie dalej walczysz z migusią, albo leczysz rany po niej - czyli śpisz.... ja tak często mam jak już ból przejdzie to muszę odespać bitwę z moim wrogiem - migusią ;)))

Widzę na teleforach dywagacje na temat odcinka 32... a ja mam taką wizję.... i tak Omer się nie dowie o umowie.... nic na to nie wskazuje.... znowu ich pogodzą bez wyjawienia głównego wątku i to mnie już raz nie dziwi, dwa nie wzbudza nadmiernych emocji.... oki do piątku zobaczymy co będzie w odcinku..... hahaha ponoć scenarzystka obiecuje jakąś bombę ..... chyba będzie ale niewypał.... a niech im rating jeszcze spadanie to może się ogarną..... dlaczego oni dążą do II serii, po co , na co dlaczego.... jeszcze 8-9 odcinków pokończyć wątki i robić inne produkcje..... ale nie to oczywiście Turcy..... oni wiedzą lepiej.... tylko ciekawe dlaczego co teraz jakiś serial robią, to go ściągają z anteny po kilku, albo kilkunastu odcinkach...... formuła zaczyna się tureckim widzom przejadać ;)))

Miłego tłumaczenia, bo pewnie powoli zabierać się będziesz za 30 odcinek..... - widziałam tylko chyba sceny z końca odcinka... w każdym razie była scena Yasemin i Deniz - Szogunek.... hmmmm powiem tak w tych scenach...... czysty seks ;)))) jakby go tak zrobili w teraźniejszych odcinkach to chyba nie byłabym taka mordercza ;)))) hahhahaa ..... z resztą kiralik się pogorszył to nawet nerw na Szogunka mi przechodzi.....
Wyrazy współczucia, że przeczytałaś te moje wypociny ;))))
Do miłego ;))))

Margoargo

Merhaba kwiecie mój, łapię pion, opornie jeszcze ale ale już widzę jasność....matko, ale mnie ścięło, nie pamiętam kiedy ostatni raz tak mnie zmęczyła, we łbie jeszcze jak na statku, ale sztorm słabnie:))

jutro dopiero usiędę do 30, bo mimo wszystko mam problem z emergencją umysłowo-ruchową, na dziś, te dwie czynności na razie szukają drogi do siebie:)) najpierw muszę spróbować cuś przełknąć:((

Kochanku, w 29 przesyłam Ci symbol afektu mego:)))
Nie kochaj Rasputina kochaj Omuszina:))

Miłego dzioneczka :))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hejo;)))
Oj współczuję Ci serdecznie - atak kilkudniowy gorszy jak wojna światowa..... masakracja..... odpoczywaj spokojnie....

Co do tłumaczenia Ty jak już zasiądziesz to z prędkością kosmiczną w 3 dni odcinek będzie a że jeszcze 3 są do udostępnienia.... to czasu masz a czasu ;)))) luzik....
Ja ostatnio zeźliłam się na kiralik i nawet nie oglądam całych odcinków przetłumaczonych tylko po kilka scen a każdego hahaha a kiedyś nie odpuściłam i musiałam cały obejrzeć.....

oj emocje mi opadły jak po wielkiej bitwie kurz ;))))

A co do Szogunka i Omusza.... ależ oczywiście, że jak kochać to tylko Omusza..... ta sylwetka ta uroda ten charakter ;))) chłopak cud mniód i malina ;))) - jaka szkoda, że w realnym życiu takich facetów jak na lekarstwo ;))))
Natomiast Szogunek, vel Rasputin i jak tam tylko chcesz to w wersji z 30 odcinka do łóżka na 1 lub 2 noce.... rano kawa po koleżeńsku i rozchodzimy się to każdy do swojego życia ;)))
Tobie też miłego dnia ;))) Do zaś ;)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Ha jak ja sobie to Ciebie nie popiszę to czuję się niespełniona grafomańsko ;))))
Widzę, że już przetłumaczyłaś 2 zwiastun..... chyba się Turcy swoich fanów wystraszyli tyle zapodali w tych zwiastunach scen Omuś Defne, że głowa boli ;)))
Jak oglądałam 1 zwiastun z przekąsem, 2 oglądałam bez specjalnego entuzjazmu..... po prostu pożyjemy zobaczymy.... po 31 odcinku przestałam się nadmiernie ekscytować zwiastunami..... ot co szanowna scenarzystka kiralika zabija skutecznie mój entuzjazm do kiralika.... jeszcze parę takich jej akcji i przestanę oglądać jak Madzik .... ona na razie obejrzała 17 odcinka i nie ma chęci na więcej.... napisała mi, że jak w 31 odcinku Omuś dowie się o umowie, to bez oglądania odcinków obejrzy ten.... a tu w 31 odcinku było ale wielkie nic.....

Oj moja wredna psyjaciółka Migusia powróciła ze zdwojoną siłą..... niech ten halny przestanie wiać..... bo mi łepetynka nie wytrzyma......
Do miłego zaś ;)))

Margoargo

A ja jak sobie Ciebie nie poczytam to też odczuwam braki:))

O, jak tu oglądać ten serial, Omusz w depresji, co za siara, a jeszcze jak teraz zrobią z Defne zbawcę ludzkości i lek na całe zło, to Ci powiem ma luba, że mam to gdzieś, quwa, zaraz się okaże że pół Stambułu wie i Omusz powinien dowiedzieć się o wynajęciu Defne robiąc zakupy na dziale serów....

Kochana, popędź tę wiedźmę, bo jak się znarowi to będzie siedziała jak ciotka Gudu u Nihan:))))

wczoraj nie mogłam odpisać bo z racji wichury trzy bloki nie miały prundu, dopiero dziś o 10 weszłam w erę światłości..

Pozdrawiam i trzymaj się cieplutko:))