Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Wiesz, nigdy nic nie wiadomo. Różne rzeczy mogą się człowiekowi przytrafić hehe. Oczywiście miejmy nadzieję że jeszcze trochę pożyje :D
aaaa, w tym sensie :D
Myślałąm, że "dopóki mnie szlag trafi" - jak Ci się seriale tureckie znudzą i zaczną irytować jakimiś wątkami :D
Nawet wtedy będę dalej tu zaglądać. Zacznę wyrażać swoją irytacje i niezadowolenie :) głupie wątki mnie nie powstrzymaja
Spokojnie nie pozwolimy, żeby Cię szlag trafił ;)))
Zadbamy o Ciebie Siostra ;)))
I jeszcze przekonamy Vanessę to obejrzenia KIralika i zaczniemy snuć swoje wizje..... Omer i Defne.... i tak scena z truskawkami była fajna.... jakby ją dalej pociągnąć.... to się Umuś obudził ;)))
Może się złamie ;)))) chociaż też w to wątpię ;)))
Za bardzo zafiksowana na punkcie Serkana ;)))
Ale i tak można oko pocieszyć ;))) hahaha iloma polskimi aktorami się jarasz ???? no proszę o info ? ....a z latino ....... hmmm ok. zamilczę ;))) bo wywołam akcję sny ;))) hahahaa
z polskich? z polskich szału ni ma :D
Obecnie najprędzej podoba mi się adaś z na dobre i na złe.
W emce fajny jest Andrzej, choć na kolana nie powala. I ostatnio niepotrzebnie zapuścił brodę.
Na dzień dzisiejszy to byłoby na tyle ;)))
Z latino obecnie podoba mi się niewidomy lekarz Javier (Marcelo Cordoba) z "Kotki" na tv4 ;))
Nieszczęśliwie biedak zakochany, tak mi go żal ;)
o ja już bym się nim zajęła, że zapomniałby o tamtej hahaha ;)
Powinni jego wątek rozwinąć, to byłoby urocze, jako scenarzystka już mam koncepcję :D, z wykorzystaniem m.in, faktu, że niewidomi mają wyostrzone inne zmysły, np. dotyk :D
Z czasem w teli mógłby przejść operację i odzyskać wzrok.
bo główne wątki są nudne, proci sa nudni.
Poza tym z latino wyróżniam
Sebastian Rulli (ale tylko w Prawdziwym uczuciu)
William Levy
Ivan Sanchez
Ricardo Franco
Daniel Arenas - wcześniej mi się podobał, ale potem wiesz sama ;)))))
Luis Roberto Guzman (ostatnio luknęłam na "Za głosem serca" i on jest niczego sobie, gra tam Jose Luisa)
Sergio Mur (grał Patricia w "Królowej serc")
Vanessa Ty agentko ;)))) hahah
zapodałaś tylko 2 polskich, za to w latino jak widzę jest w czym wybierać ;)))
Co do polskich masz te same typy Siostra co ja też tylko oni mi się podobają i oczywiście Krystian Wieczorek ( Andrzej) bez brody z brodą koszmarek :)))
Ja latynoskie telki rzadko oglądam.
Jedyna co oglądałam od początku do końca to było z jakieś 15 lat temu
" Nigdy Cię nie zapomnę"(Nunca Te Olvidare)
Tam główna piosenkę pod takim samym tytułem śpiewał Enrique Iglesias.
Oglądałam każdy odcinek z zapartym tchem .
Potem długo długo nic , aż nadszedł "Sezon"
Niezłą listę latynosów stworzyłaś :)
A znasz Juana Alfonso Baptiste? Ja go lubiałam jak byłam mała,oglądałam Gorzką Zemstę- takie ciacho z niego było,że szok :))))
Ja osobiście Wiliama Levy nie mogę znieść,wcale mi się nie podoba,Ivan Sanchez zdecydowanie lepszy + Daniel Arenas
Dziękuję ;))
Jeszcze zapomniałam wczoraj dopisać Cristian de la Fuente (podobał mi się w "Nieposkromionej miłości" jako Daniel)
Juana Alfonso Baptiste? Nie oglądałam Gorzkiej zemsty.
Teraz sprawdziłam go na filmwebie i to Marcos z "Kobieta w lustrze" (obejrzałam wprawdzie tylko kilka odcinków, ale wiem najważniejsze rzeczy haha )
To wiem który ;))))
W sumie na początku nie zachwycił mnie w Kobiecie w lustrze jako główny amant, stwierdziłam że mogli dać przystojniejszego.
Jednak, jak oglądałam urywki końcowych odcinków to go polubiłam i nawet odrobinę mi się zaczął podobać :D
Kobietę w Lustrze też oglądałam i tam też go lubiłam. Fajna para wyszła z nim i Paolą Rey XD
A z kobiet,które Ci się podobają?Mnie osobiście Sandra Echeverria.Uwielbiałam ją w Marinie kiedyś,dawno temu :D
Z kobiet? łohohoho długo by wymieniać, tam pełno jest ślicznotek.
M.in.
- No właśnie Paola Rey bardzo ładna.
- Vanessa Arias (widziałam ja tylko w pobocznej roli w Otchłani namiętności) a powinna grać protki, bo taka piękna.
No chyba że nie ma na tyle talentu aktorskiego.
- Virginia w Kotce - śliczna ta blondwłosa niewidoma siostra Pabla, jak lalka ;) ładniejsza niż protka esme (choć oczywiście maite perroni też ładna, ale blondynki bardziej się tam wyróżniają, bo brunetek do znudzenia w latino telkach)
- Ximena Navarrete (grała siostry bliźniaczki w "Burza - La Tempestad" i jak na amatorkę to super zagrała) - była kiedyś Miss Universe :D
- Altair Jarabo - blondynka. Nazywa się jak jakaś Arabka ;))))
w ogóle ma ciekawy, charakterystyczny głos, jak ja oglądałam w Otchłani namiętności.
- Paola Nunez - tam pełno jest brunetek, ale ona ma takie rysy twarzy, że można na nią patrzeć i patrzeć ;)
- Angelique Boyer - no ładna jest co tu dużo mówić, i ładnie jej w każdym kolorze włosów.
widzę,że lista kobiet jest dłuższa niż facetów haha
Paola Rey bardzo ładna,zgadzam się.
Ximenę widziałam w Burzy,ładna,w końcu Miss :)
Podoba mi się też Livia Brito,ale nie we Włoskiej narzeczonej tylko właśnie w Otchłani albo w telce DQTQTQ-u nas jej nie było.
Ogólnie uważam,że z kobiet jest co wybierać,dużo ślicznotek mają.
Pewnie jeszcze jest ich więcej,ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć.
Akurat Livia Brito mi nie podchodzi :D
Znaczy ładna, ale mnie nie zachwyca jakoś :D
Z tym że w przypadku ślicznotek latynoskich nie zawsze człowiek ma pewność, że one są do końca naturalne haha :D
Mniejsza z powiększaniem biustu, w tym nie widzę nic złego, ale niektóre robią sobie jeszcze inne różne zabiegi.
U nich różne zabiegi to norma,tam każda coś poprawia.
Nawet małym dziewczynom robią prezenty w postaci operacji plastycznych.Oglądałam kiedyś dokument na ten temat :)
Tak, wiem :D
Kiedyś mówili w tv, że np. matki robią córkom prezenty na 18 urodziny i fundują jej operację powiększenia piersi, by miały potem szanse w konkursach miss/
Np. w Wenezueli niektóre dziewczynki od małego są przygotowywane do startu w konkursach piękności i zostania miss.
haha :D
dziś w kotce na balu przebierańców pablo i esme nie poznali Giseli.
Gisela wprawdzie miała maskę na twarzy, ale taką że było widać prawie całą twarz.
A oni wcale jej nie poznali.
Logika telenowel :D
Madzik nie wywołuj Octavia przy Vanessie, bo znowu jej się będzie śnił, a ona chce w swoich snach tylko Serkana ;))))
ja nie oglądam tandetnej la gaty, ale ostatnio oglądam, bo mi się spodobał ten niewidomy lekarz Javier ;)
Marcelo Cordoba - widziałam go w Prawdziwym uczuciu (tylko tam miał zarost i wyglądał mega).
Z tego co wiem, to on zwykle grywa role drugoplanowe albo trzecioplanowe, nie ma szczęścia :D
Mnie on przypomina Jamie'ego Dornana
Wg mnie Dornan jest niezły (tylko bez tej wielkiej masakrycznej brody), ale szału nie robi.
Na Greya powinni zdecydowanie wziąć jednak innego.
Ja bym rozwinęła ten wątek niewidomego Javiera i znalazła mu jakąś laskę, która odwzajemni jego uczucie.
Np. ich pierwsze spotkanie na jakimś przyjęciu - mmm, taniec z niewidomym przystojnym doktorkiem i jego dłonie :D:D
To mógłby być ciekawy wątek, bo wątek protów (Esme i Pabla) jest nudny i oboje są nudni.
Cała tela jest generalnie słaba. Historia też oklepana i mało ciekawa. Czasem wątki poboczne są dużo lepsze niż te główne. Nieraz aż żal że nie są na pierwszym planie
jak oglądałam pierwszy odcinek Włoskiej, to akurat miałąam kurde paskudną migrenę z mdłościami i może stąd moje szybkie zniechęcenie do Włoskiej hahaha :D
Tak nas nie powstrzyma nic;)))
nie ma takiej opcji ;)))
hahaha przecież ten wątek już zapisałyśmy prawie w 2/3 hahaha jeszcze niecałe 300 postów i kaBOOM :)))