PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

madzik_867

Dlaczego miałby Cię szlag trafić? :D

Vanessa100

Wiesz, nigdy nic nie wiadomo. Różne rzeczy mogą się człowiekowi przytrafić hehe. Oczywiście miejmy nadzieję że jeszcze trochę pożyje :D

madzik_867

aaaa, w tym sensie :D
Myślałąm, że "dopóki mnie szlag trafi" - jak Ci się seriale tureckie znudzą i zaczną irytować jakimiś wątkami :D

Vanessa100

Nawet wtedy będę dalej tu zaglądać. Zacznę wyrażać swoją irytacje i niezadowolenie :) głupie wątki mnie nie powstrzymaja

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Spokojnie nie pozwolimy, żeby Cię szlag trafił ;)))

Zadbamy o Ciebie Siostra ;)))

I jeszcze przekonamy Vanessę to obejrzenia KIralika i zaczniemy snuć swoje wizje..... Omer i Defne.... i tak scena z truskawkami była fajna.... jakby ją dalej pociągnąć.... to się Umuś obudził ;)))

Margoargo

W takim razie jestem spokojna. Mam tu opiekę :D :D
ale Vanessa chyba nie da się przekonać

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Może się złamie ;)))) chociaż też w to wątpię ;)))

Za bardzo zafiksowana na punkcie Serkana ;)))

Margoargo

Mnie już przeszło z Serkanem. A dookoła tylu ciachowatych Turków :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie ;)) Pyszne ciasteczka tureckie tylko schrupać :)))

Margoargo

Jest w czym wybierać. Mnie się co chwilę inny podoba

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Jest ich urodzaj więc można przebierać, wybierać ;))) fascynować się ;)))

Margoargo

O, tak :) zdecydowanie

madzik_867

taa, wybierać jest z czego, tylko co z tego, jak możemy na nich tylko w kompie lub tv popatrzeć?

Vanessa100

Dobrze że mamy chociaż to :P popatrzeć też miło na takie cuda

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ale i tak można oko pocieszyć ;))) hahaha iloma polskimi aktorami się jarasz ???? no proszę o info ? ....a z latino ....... hmmm ok. zamilczę ;))) bo wywołam akcję sny ;))) hahahaa

Margoargo

z polskich? z polskich szału ni ma :D
Obecnie najprędzej podoba mi się adaś z na dobre i na złe.
W emce fajny jest Andrzej, choć na kolana nie powala. I ostatnio niepotrzebnie zapuścił brodę.
Na dzień dzisiejszy to byłoby na tyle ;)))

Z latino obecnie podoba mi się niewidomy lekarz Javier (Marcelo Cordoba) z "Kotki" na tv4 ;))
Nieszczęśliwie biedak zakochany, tak mi go żal ;)
o ja już bym się nim zajęła, że zapomniałby o tamtej hahaha ;)
Powinni jego wątek rozwinąć, to byłoby urocze, jako scenarzystka już mam koncepcję :D, z wykorzystaniem m.in, faktu, że niewidomi mają wyostrzone inne zmysły, np. dotyk :D
Z czasem w teli mógłby przejść operację i odzyskać wzrok.
bo główne wątki są nudne, proci sa nudni.

Poza tym z latino wyróżniam
Sebastian Rulli (ale tylko w Prawdziwym uczuciu)
William Levy
Ivan Sanchez
Ricardo Franco
Daniel Arenas - wcześniej mi się podobał, ale potem wiesz sama ;)))))
Luis Roberto Guzman (ostatnio luknęłam na "Za głosem serca" i on jest niczego sobie, gra tam Jose Luisa)
Sergio Mur (grał Patricia w "Królowej serc")

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Vanessa Ty agentko ;)))) hahah
zapodałaś tylko 2 polskich, za to w latino jak widzę jest w czym wybierać ;)))

Co do polskich masz te same typy Siostra co ja też tylko oni mi się podobają i oczywiście Krystian Wieczorek ( Andrzej) bez brody z brodą koszmarek :)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja latynoskie telki rzadko oglądam.

Jedyna co oglądałam od początku do końca to było z jakieś 15 lat temu
" Nigdy Cię nie zapomnę"(Nunca Te Olvidare)
Tam główna piosenkę pod takim samym tytułem śpiewał Enrique Iglesias.
Oglądałam każdy odcinek z zapartym tchem .

Potem długo długo nic , aż nadszedł "Sezon"

Vanessa100

Niezłą listę latynosów stworzyłaś :)

A znasz Juana Alfonso Baptiste? Ja go lubiałam jak byłam mała,oglądałam Gorzką Zemstę- takie ciacho z niego było,że szok :))))
Ja osobiście Wiliama Levy nie mogę znieść,wcale mi się nie podoba,Ivan Sanchez zdecydowanie lepszy + Daniel Arenas

madzik_867

Dziękuję ;))

Jeszcze zapomniałam wczoraj dopisać Cristian de la Fuente (podobał mi się w "Nieposkromionej miłości" jako Daniel)

Juana Alfonso Baptiste? Nie oglądałam Gorzkiej zemsty.
Teraz sprawdziłam go na filmwebie i to Marcos z "Kobieta w lustrze" (obejrzałam wprawdzie tylko kilka odcinków, ale wiem najważniejsze rzeczy haha )
To wiem który ;))))
W sumie na początku nie zachwycił mnie w Kobiecie w lustrze jako główny amant, stwierdziłam że mogli dać przystojniejszego.
Jednak, jak oglądałam urywki końcowych odcinków to go polubiłam i nawet odrobinę mi się zaczął podobać :D

Vanessa100

Kobietę w Lustrze też oglądałam i tam też go lubiłam. Fajna para wyszła z nim i Paolą Rey XD

A z kobiet,które Ci się podobają?Mnie osobiście Sandra Echeverria.Uwielbiałam ją w Marinie kiedyś,dawno temu :D

madzik_867

Z kobiet? łohohoho długo by wymieniać, tam pełno jest ślicznotek.
M.in.
- No właśnie Paola Rey bardzo ładna.
- Vanessa Arias (widziałam ja tylko w pobocznej roli w Otchłani namiętności) a powinna grać protki, bo taka piękna.
No chyba że nie ma na tyle talentu aktorskiego.
- Virginia w Kotce - śliczna ta blondwłosa niewidoma siostra Pabla, jak lalka ;) ładniejsza niż protka esme (choć oczywiście maite perroni też ładna, ale blondynki bardziej się tam wyróżniają, bo brunetek do znudzenia w latino telkach)
- Ximena Navarrete (grała siostry bliźniaczki w "Burza - La Tempestad" i jak na amatorkę to super zagrała) - była kiedyś Miss Universe :D
- Altair Jarabo - blondynka. Nazywa się jak jakaś Arabka ;))))
w ogóle ma ciekawy, charakterystyczny głos, jak ja oglądałam w Otchłani namiętności.
- Paola Nunez - tam pełno jest brunetek, ale ona ma takie rysy twarzy, że można na nią patrzeć i patrzeć ;)
- Angelique Boyer - no ładna jest co tu dużo mówić, i ładnie jej w każdym kolorze włosów.

Vanessa100

widzę,że lista kobiet jest dłuższa niż facetów haha
Paola Rey bardzo ładna,zgadzam się.
Ximenę widziałam w Burzy,ładna,w końcu Miss :)
Podoba mi się też Livia Brito,ale nie we Włoskiej narzeczonej tylko właśnie w Otchłani albo w telce DQTQTQ-u nas jej nie było.
Ogólnie uważam,że z kobiet jest co wybierać,dużo ślicznotek mają.
Pewnie jeszcze jest ich więcej,ale w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć.

madzik_867

Akurat Livia Brito mi nie podchodzi :D
Znaczy ładna, ale mnie nie zachwyca jakoś :D

Z tym że w przypadku ślicznotek latynoskich nie zawsze człowiek ma pewność, że one są do końca naturalne haha :D
Mniejsza z powiększaniem biustu, w tym nie widzę nic złego, ale niektóre robią sobie jeszcze inne różne zabiegi.

Vanessa100

U nich różne zabiegi to norma,tam każda coś poprawia.
Nawet małym dziewczynom robią prezenty w postaci operacji plastycznych.Oglądałam kiedyś dokument na ten temat :)

madzik_867

Tak, wiem :D
Kiedyś mówili w tv, że np. matki robią córkom prezenty na 18 urodziny i fundują jej operację powiększenia piersi, by miały potem szanse w konkursach miss/
Np. w Wenezueli niektóre dziewczynki od małego są przygotowywane do startu w konkursach piękności i zostania miss.
haha :D

Vanessa100

chyba nigdy tego nie zrozumiem
dla mnie to co najmniej dziwne

madzik_867

dziś w kotce na balu przebierańców pablo i esme nie poznali Giseli.
Gisela wprawdzie miała maskę na twarzy, ale taką że było widać prawie całą twarz.
A oni wcale jej nie poznali.
Logika telenowel :D

Vanessa100

Najlepsze było jak Octavio nie poznał Maricruz-tego nic nie przebije haha

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik nie wywołuj Octavia przy Vanessie, bo znowu jej się będzie śnił, a ona chce w swoich snach tylko Serkana ;))))

madzik_867

madzik, oglądasz la gatę?

Vanessa100

Nie, a czemu pytasz? W wątkach orientuję się co nieco bez oglądania

madzik_867

ja nie oglądam tandetnej la gaty, ale ostatnio oglądam, bo mi się spodobał ten niewidomy lekarz Javier ;)

Vanessa100

Wiem który. On już na pewno gdzieś grał ale nie pamiętam gdzie go widziałam

madzik_867

Marcelo Cordoba - widziałam go w Prawdziwym uczuciu (tylko tam miał zarost i wyglądał mega).
Z tego co wiem, to on zwykle grywa role drugoplanowe albo trzecioplanowe, nie ma szczęścia :D
Mnie on przypomina Jamie'ego Dornana

Vanessa100

Ja Dornana nie lubię. Nie mój typ

madzik_867

Wg mnie Dornan jest niezły (tylko bez tej wielkiej masakrycznej brody), ale szału nie robi.
Na Greya powinni zdecydowanie wziąć jednak innego.

Ja bym rozwinęła ten wątek niewidomego Javiera i znalazła mu jakąś laskę, która odwzajemni jego uczucie.
Np. ich pierwsze spotkanie na jakimś przyjęciu - mmm, taniec z niewidomym przystojnym doktorkiem i jego dłonie :D:D
To mógłby być ciekawy wątek, bo wątek protów (Esme i Pabla) jest nudny i oboje są nudni.

Vanessa100

Cała tela jest generalnie słaba. Historia też oklepana i mało ciekawa. Czasem wątki poboczne są dużo lepsze niż te główne. Nieraz aż żal że nie są na pierwszym planie

madzik_867

Otóż to.

Vanessa100

A włoską narzeczoną oglądasz?

madzik_867

nie oglądam włoskiej, obejrzałam tylko 1 odcinek D:

Vanessa100

Hehe, no to dużo ;) ja teraz nie oglądam ale w oryginale troche odcinków widziałam.

madzik_867

jak oglądałam pierwszy odcinek Włoskiej, to akurat miałąam kurde paskudną migrenę z mdłościami i może stąd moje szybkie zniechęcenie do Włoskiej hahaha :D

Vanessa100

Nie jest jakaś wybitna ale parę fajnych scen się znajdzie.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

I tak oto gadamy o wszystkim :)))

Margoargo

my wszędzie możemy o wszystkim gadać hahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Tak nas nie powstrzyma nic;)))
nie ma takiej opcji ;)))
hahaha przecież ten wątek już zapisałyśmy prawie w 2/3 hahaha jeszcze niecałe 300 postów i kaBOOM :)))

Margoargo

Brawo My

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Miesiąc czasu i 14 stron :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Przecież już dawno stwierdziłyśmy, że jesteśmy Siostry syjamskie hahaha ja chyba wymyśliłam na to jakieś określenie ....