PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Domagaj się .Może kupisz sobie jakiś fajny prezent :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No właśnie jakieś porsche cayenne ;))) na przykład :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Albo Skoda Octavia ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Skoda a zwłaszcza Octavia to dla Vanessy.... aj chcę porsche, Ty dostałaś helikopter;))) moje porsche tańsze ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobrze już dobrze dla każdego coś miłego :-D

Margoargo

Skoda Octavia fajnie brzmi - jakby ta Skoda była Octavia, należała do Octavia ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Tez mam takie skojarzenie :-D
Skoda od Octavia :-D

sloneczkO_1

Więc lepiej tej SKody nie kupować, bo może być jakiś badziew ;)
Jak od Octavia :D

Może lepiej Skodę Fabia ;)
Tylko, że ja nie znam tego Fabia ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ha ha dobre :-D

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

To im pojechałaś hahaha

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Komu co , bo tu tyle komentarzy , nie ogarniam ha ha

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

O no widze ze pomieszaly sie, tworcom KM :) Ze weny nie maja. Naprawde ten drugi sezon w porownaniu do pierwszego slabiuutki

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Slabiutki oj slabiutki :-D

sloneczkO_1

W DDTVN był dziś rano reportaż o laskach, które poznały się na forum internetowym i dzięki temu zostały najlepszymi przyjaciółkami. Przyjaźnią się już ponad 10 lat. Moje pierwsze skojarzenie to oczywiście My Siostry ;))))) co prawda nie znamy się w realu ale takie jak my trudno znaleźć XD

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hej Siostra no proszę .... jak fajnie.... zgadza się takie Siostry jak my to ewenement na skalę prawie światową ;)))

Przeglądałam sobie jeszcze raz 25 odcinek i nawet ten 30 minutowy kawałek po angielsku i powiem Ci, że mnie w tym odcinku Defne już wkurza tym wrzeszczeniem na Omera.... a on oaza spokoju .... cóż wyżył się na szybie ;))) hahaha
Na teleforach pogadują, że w tej scenie w windzie to Umuś powinien pocałować z zaskoczenia Defne ..... i zamknąć jej usta skutecznie .... powiem podoba mi się ta wizja

Margoargo

Omer wszystko ma obolałe od tego tłuczenia to sie spokojniejszy zrobił haha. Jak widać jego metoda działa bo wrzucił na luz. Za to z Defne masz rację. Ciągle wrzaski. Zrobi nam sie druga Oyku? Proszę nie...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Widać, ze Omer ma świętą cierpliwość do Defne.... przecież ona nawija mu jak Neriman;))) mam nadzieję, że w 26 ocinku Omuś zrobi coś, żeby przystopowała hahhaha najlepszy będzie całus w windzie..... nie wiem czy się Omuś oprze hahaha ;)))

Margoargo

Ja liczę tylko na wyznanie prawdy. A reszta... niech się dzieje co chce :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tylko dlaczego ja ma wrażenie, że to wyznania prawdy jest dalej niż nam się wydaje....

Margoargo

A ja mam wrażenie że z każdym odcinkiem oddala się jeszcze bardziej

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik widziałaś akcję szyba jest z polskimi napisami ;)

Margoargo

Właśnie skończyłam. Przywalił zdrowo. Naprawdę wow :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Oj bardzo zdrowo , jeszcze sobie poprawił , bo już nie mógł trzymać ołówka a teraz to już doprawił....

Margoargo

Nie wiem jak Tobie ale mnie nie podoba się że robią z Defne taką mega geniuszke. Kilka razy coś narysowała i juz może pogrzebac firmę Omera. Naciągane to strasznie

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Mnie też się ten wątek nie podoba, tym bardziej, że wyszło jak królik z kapelusza, że ona rysuje dopiero w 16 odcinku.... nigdy nic nie szkicowała wcześniej tak dla zabicia czasu..... wiesz o co mi chodzi..... w KM było wiadomo od początku, że Oyku rysuje, projektuje.... A tu Defne nagle jest tak jak piszesz talentem jakich mało..... i będzie lepsza od Omera.... to akurat mi też się nie podoba....

Margoargo

Może wpadli na to później i nie planowali na początku wprowadzać takiego wątku. Sama nie wiem. Zaraz będą akcje typu : "tylko Defne może nas uratować " bla bla bla

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

dokładnie.... bez niej ani rusz i jak się Umuś dowie, że Defne była wynajęta przez ciocię.... to już nie będzie mógł się na nią bardzo mocno wściekać bo mu firmę i jego uratowała..... ehhhh całkiem mi to nie leży..... to już lepiej by było jakby została modelką i zarobiła kasę i oddała Neriman, po czym skończyła z modelingiem.....

Margoargo

A widzisz ,zapomniałam, była jeszcze akcja z modelingiem i oczywiście Defne uratowała sytuacje chociaż nie była nigdy modelką i nie miała zielonego pojęcia o tej robocie ale nie ważne bo oczarowala wszystkich. No co za kobieta, za co się nie weźmie to jej się udaje . No, nie.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tak masz rację normalnie geniusz przez duże G a nawet chodzić na obcasach nie umiała na początku .....

Margoargo

Ani odbierać telefonów :)
Pierwsze dni w pracy to ogólnie była katastrofa.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tak, a teraz czego się nie dotknie super jest hahaha...
oj coś przesadzili za bardzo tak mi się wydaje....
Może chcieli w ten sposób zrównać ją z Omerem.....żeby byli równi sobie....

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Fakt, też mi się nie podoba fakt uczeń przerósł mistrza, jest to możliwe ale nie w takim krótkim czasie napewno, ale pewnie głownym problemem jest ręka Omera a nie to że zrobił się gorszy. A może chcą pokazać, że Defne taka świeża krew pełna pomysłow bo nowa w branży a omer juz sie troche "wypalil". Ale nie w sumie to glupie haha

lolita5

Jest w tym jakaś logika :) ale i tak mi się nie podoba ten wątek

ocenił(a) serial na 8
lolita5

trochę skopali ten wątek, bo gdyby Omer miał sprawną rękę to by mu cuda wyszły spod ołówka.... przecież jak Sinan oddał kolekcję Denizowi... to się Omuś zmotywował ( to znaczy Defne go zmotywowała) i trzasnął jeszcze lepszą kolekcję w 3 dni ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a tu mamy pierwsze 30 minut odcinka 25 po angielsku ;)
https://www.youtube.com/watch?v=u2vf0pdxJUk

Johnny jest the best ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Takich jak My nie ma na całym świecie :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

a tu zwiastun nr 2 po polsku
https://www.youtube.com/watch?v=KqxbIa7Rq48

lolita5

Druga seria KM nie była taka zła, przecież była pół na pół - połowa odcinków dobra i połowa słaba.
Mniejsza z tym, że cała seria miała tylko... 8 odcinków :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

i akcja szyba z 25 odcinka ;)

https://www.youtube.com/watch?v=SxW9cEg4guQ

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Omer jest taki spokojny, nawet jak bił to szybę to z jakimś takim spokojem(choć sam akt do spokojnych nie należał :P)

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Właśnie już o tym pisałyśmy, że Omer oaza spokoju za to Defne nawija jak katarynka, aż mnie to osobiście już irytuje....

lolita5

Na zewnątrz może i spokojny ale w środku chyba sie cały gotował :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Na pewno się gotował i dlatego taka piękna akcja szyba mu wyszła;))) hahaha

Ja myślę, ze powodem frustracji Umusia jest nie tylko ręka, w związku z głupim pomysłem sprzedania projektu przez Defne Denizowi.... oddaliła się Umusiowi perspektywa ślubu z Defne i nocy poślubnej.... więc trzeba dać upust emocjom w innym sposób.....
Tyle takiego nienachalnego erotyzmu było w odcinku 22 a potem KABOOM;)))

Margoargo

Haha te Twoje teorie. Ale niezłe, Omer musiał obejść się smakiem

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Kobieto taki nabuzowany testosteronem 100 % facet musi odpuścić.... daj spokój....
Turcy to jednak męczą tych głównych bohaterów.... z jednej strony pokazują ich jako 100 % facetów i każą im żyć w celibacie przez cały serial.... toż to porażka na całego....
jak było z Ayazem ..... w końcu zrobił się z niego taki kapeć, że się słabo momentami robiło ;)))
Mam nadzieję, że tak nam Umusia nie zepsują bo nie zdzierżę ;)))) hahhaa jak będzie to czytać Mistrzyni to się będzie śmiać;))) " zdzierżyć" nasze ulubione słówko w czasach KM

Margoargo

Popatrz tylko, nie minął miesiąc a my już niedługo kolejny wątek wykończymy :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahah dobre jesteśmy jeszcze nam jakieś 370 postów zostało ;)))

I jeszcze jakby się Paula udzielała więcej to byśmy już wątek kończyły;))) ale na razie Paula detektyw kiralikowy zaginął w akcji ;)))

Margoargo

Tak, Paula ostatnio przepada coraz częściej. Tylko my tak wiernie trwamy ; )) razem z Vanessa i sloneczkiem bo tyle nas zostało ze starej ekipy KM. Mistrzyni wpada od czasu do czasu, Gina przepadła na dobre

madzik_867

Właśnie, ekipa KM się wykruszyła, my tylko pozostałyśmy i trwamy na stanowisku :D
Siostry :D

Vanessa100

Ja zostaje tutaj dopóki mnie szlag nie trafi haha . I dopóki Wy jesteście