PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Dziękuję bardzo :)

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Z tego forum dziewczyny tłumacza i piszą rózne ciekawe rzeczy

http://www.telenowele.fora.pl/seriale-tureckie,136/kiralik-ask-milosc-na-wynajem ,30938-4020.html

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Nom już przeczytałam wszystkie posty które pojawiły się od czwartku/piątku i będę śledzić dalej jak tylko czas mi pozwoli :)

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Może trochę nie na temat odnośnie tematu dyskusji, ale jakie jeszcze są tureckie seriale które są przetłumaczone lub tłumaczone na polski bo wy się pewnie bardziej orientujecie dziewczyny?

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Tu wszystko jest na temat :-D

Widziałam jeszcze" Adi Mutluluk. "
Na fb można znaleźć 7 przetłumaczonych odcinków.

Jeszcze kryminalny " Ezel" z jakieś 23 odcinki.

I tylko 2 odcinki " cilek kokusu "

Spróbuj znaleźć na YT.

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

O Ezelu słyszałam, ale to chyba taki dramatyczno-kriminalny a ja szukam takich romantico jak nasz:) Cilek kokosu wlasnie bardzo chce obejrzec ale chyba po PL też się predko nie doczekamy a Adi Mutluluk to moze na tym profilu co byl przetlumaczony pierwszy odc nowego sezonu SnM? Cos dziwnie zamilkl ten profil, eh a mialam nadzieje ze moze jest jeszcze jakis tlumaczony regularnie o ktorym jeszcze nie slyszalam:) Mam niedosyt tureckich seriali, tak sie wkrecilam ze hoho

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Ja o Adi wkleilam linka w temacie "59 odcinek " w Sezonie gdzieś ok.17 -18 strony.
Spróbuj znaleźć a jak nie to jak będę na kompie to ci wrzucę.

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Spoko nie musisz się fatygować, poszukam sobie a jak nie znajdę to trudno, i tak nie chce zaczynac serialu ktory prawdopodobnie nie bedzie wiecej tlumaczony bo fajnie sie oglada po turecku ale jak wiem ze pozniej bede mogla zobaczyc po polsku i zrozumiec:) Dzieki za pomoc:)

ocenił(a) serial na 10
lolita5

Aaa z tym serialem co pomyliłam fakty z Adi Mutluluk to serial Guzel Koylu

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Dla mnie to nie jest żaden problem.
Wszystkie tu sobie pomagamy :-D

Tak na tym profilu był "Guzel" .
Powiem Ci , że ja zobaczyłam pierwsze odcinki , ale potem zaczął mnie denerwować i przestałam.

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

Adi Mutluluk już znalazłam na fejsie i zastanawiam się czy oglądać czy nie ale znając mnie możliwe że zacznę

ocenił(a) serial na 5
lolita5

To fajnie,bo ja chciałam Ci linka wklejać :D

Ja tez się zabieram do zobaczenia 1 odcinka ,ale jakos porzadki świateczne mi na to nie pozwalaja ha ha

lolita5

Cilek kokusu jest na YT. 2 pierwsze odcinki przetłumaczone,nie wiem jak reszta

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

Wiem, wiem. Reszta prawdopodobnie nie będzie tłumaczona bo osobą tłumacząca tłumaczyła(jej ile powtórzeń) z angielskiego i jej stronkę zamknęli, po angielsku są chyba 3 odc tylko z tego co znalazłam

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Zobaczymy,moze ktos bedzie tłumaczył.

Moze ta pani co teraz tłumaczy "Adi" , bo sie pytała jaki serial mogłaby poźniej tłumaczyc :D

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

No własnie widziałam i po cichu na to licze, a może Puls? A własnie ciekawe co puszczą po tym Jesteś moim życiem czy jak to tam

ocenił(a) serial na 5
lolita5

" To moje Życie"
Podobno maja wykupiony 3 sezon i ma trwac gdzies do marca,ale zobaczymy jak będzie.

Z tego co zauważyłam " Cilek " skonczył sie na ślubie na 23 odcinkach i 2 sezonu nie planuja.

Moze sie ktos zgłosi do tłumaczenia z rosyjskiego :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Madzik przegoniłam Cię w komentarzach ha ha

sloneczkO_1

Noo.Ja coś ostatnio nie mam weny do pisania :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Nie masz weny tak jak scenarzyści KM ha ha

sloneczkO_1

o,nie...aż tak źle ze mną nie jest haha :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

NO raczej ;))) Ty tracisz wenę do pisania , ja do oglądania KM coś jest na rzeczy ;)))

a widziałyście 2 zwiastun Kiralika ???? czy zapodać ;)

Margoargo

zapodaj z łaski swojej :))) chętnie zobaczę
aż mi wena wróciła hehe

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

na razie wersja turecka ;)))

https://www.youtube.com/watch?v=dNgSZ22gW0w

Margoargo

Dzięki Siostra :)
ciekawie będzie mimo wszystko,tak coś czuję

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

tak będzie ciekawie, ale już mi się coś to wrzeszczenie Defne na Omera nudzi.... i to jego sakin Defne - on ją tym jeszcze bardziej wkurza......

Margoargo

Zależy jeszcze co wrzeszczy...póki co ciężko się domyślić.
Poza tym ona ciągle wrzeszczy,pod tym względem ani troche się nie zmieniła

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Fajniutkie :-D
Czyli dalej Omer nie potrafi rysować?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Raczej nie da rady rysować , bo zdaje się przez swoje karate ściana i szyba uszkodził sobie rękę bardziej niż przypuszczał.....

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Widzisz my to potrafimy rosmieszac i wene przywracac :-D

Twoja Margoargo tez się gdzieś znajdzie :-D

sloneczkO_1

tak,dobrze,że jesteście i ratujecie sytuację :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a tu wersja angielska ;)

https://www.youtube.com/watch?v=faBZe-yG8ks

Margoargo

właściwie to żadnych konkretów w tym zwiastunie,takie masło maślane

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie też mam takie odczucia.... tylko jedno mnie zastanawia i dziewczyny na teleforach też co oznacza tekst Neriman.... nowa dziewczyna dla Omera ????? oby nie wpadła na pomysł ożenienia go z IZ.... bo te zdjęcia ponoć ze ślubu nie wróżą dobrze......

A ja bym już chciała, żeby Omer się dowiedział o umowie z Neriman , bo już mnie męczy to zastanawianie się kiedy i kto mu powie, jak się dowie ...... on prędziej dowie się o udziale Deniza w Cherie i znowu Defne będzie mnieć przegwizdane.....

Margoargo

ślub Omera i Iz,no tylko tego brakuje do prawdziwej katastrofy. Niech sobie darują taki wątek bo to okaże się i śmieszne i żałosne. nie zgadzam się

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

zgadzam się z Tobą jak porąbany ślub Oyku i Mete w KM oby nie szli tą drogą.......
chociaż ponoć akurat ten wątek podobał się Turkom, tak gdzieś czytałam..... oni to mają czasem pomysły.....

Margoargo

podobał się Turkom...nie ogarniam co oni widzą w tym fajnego. Nie dość,że wyszła za mąż z przymusu to jeszcze nie z tym facetem co trzeba.Do tego miała minę jakby szła na pogrzeb,a nie swój ślub.Totalna paranoja.I to całe odstawianie szopki przed rodzinką.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

a ten ślub był potrzebny jak diabłu ogarek ;)))) hahaha tatuś zapomniał o córce na wiele lat, a ona w 5 minut go chce uszczęśliwić.... porażka..... oby w KA tego nie zrobili bo im nie wybaczę...... mam nadzieję, że nie spieprzą tak świetnego serialu wątkami ni z gruszki, ni z pietruszki ......

Margoargo

Ja tego się właśnie obawiam bo wszystko zmierza nie w te stronę co trzeba. Coz...poczekamy, zobaczymy. Ale na tym etapie wiele dobrych seriali zaczynają psuć bezsensownymi wątkami. Nie wiadomo kiedy twórcom coś odwali żeby widzów zszokowac. Nie zawsze ten szok działa pozytywnie niestety

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja jeszcze nie doszłam do tych odcinków , ale z Tego co piszecie to zaczyna się to robić dziwne.
Mam nadzieję , że nie zepsuja tego serialu tak jak KM .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Też mamy taką nadzieję ;))))
Oby nie zepsuli.... coś na teleforum pogadują, że passionis chce połączyć się z Cherie..... hahahha a nie wiedzą kto jest cichym wspólnikiem ...... naszej Yasemin......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Cichym wielbicielem Defne :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

weź mnie nie wkurzaj..... bo mu jak mu odwinę to mu kucyk potrójne salto zrobi zanim spadnie ...... wrrrrr

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Sakin kochana Sakin :-D
Bo ci się zmarszczki zrobią ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No właśnie sakin;))) a zmarszczkom mówimy stanowcze nie :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak znajdzie się moja wena pewnie wraca skąd diabeł mówi dobranoc;))) a, że to pewnie daleko to jej jeszcze chwilę zejdzie ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zwiala tam gdzie pieprz rośnie ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie tak destrukcyjnie wpłynęli na nią scenarzyści KM..... chyba będę domagać się odszkodowania.... co Ty na to???

Na razie z Ciebie na mnie przeszły problemy zębowe..... cholera chyba będę musiała odwiedzić dentystę;((((

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie wiesz , że z bliźniakami tak jest , że jak jednego coś boli to drugie tez to odczuwa.

Mnie juz na szczęście nie boli i fajnie mi się goi.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Teraz już wiem;))) Siostra ;)))

a ja chyba będę musiała leczyć kanałowo o matko jak ja tego nie lubię.....