Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
"Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ".
Jednak ma prawo być wściekły jak się dowie o umowie , bo wszyscy go oszukali.
Oj tak niech to przysłowie się sprawdzi i będziemy mieć piękne sceny.... a nasz bohater Umuś ma przerąbane wszyscy go oszukują, a on i jeszcze Sandri i Szukru tylko nie kombinują, reszta miesza na potęgę .....
Po takim zaangażowaniu to skorupy już nie wróci , ale świadomie czy nie dołoży Defne oj dołoży cos tak czuję po kościach.... zwłaszcza jak Iz wróciła.... ta okazji nie przepuści i będzie chciała Omera dla siebie.... tylko, że Omer kocha tylko Defo.... więc " po ptokach" mówiąc żargonem ;)))
Umuś dołoży Defne,też tak uważam...będzie zapewne wykorzystywał Iz by wzbudzić jej zazdrość i cała historia zacznie się od nowa.Potem do akcji wkroczy Sinan i Umuś następny zazdrośnik.I w ten oto sposób mają materiał na kolejne kilka odcinków.
Mam nadzieję,że się mylę :(
Omer jasno powiedział Iz że niczego oprócz pracy od niej nie chce, Iz mu odpowiedziała że nie należy do kobiet które uganiają się za facetami. Chyba tylko tak dla uspokojenia, bo na koniec rozmowy już mu zaproponowała żeby sie zabawili, a Omer ją przystopował. Czytałam też że tam ma się pojawić jakiś kuzyn Sinana. I gdyby tak się stało to Omuś zapłonie jak znicz olimpijski, wcale bym się nie zasmuciła jakby jedno drugiemu przez jeden odcinek popsuło krew z zazdrości:))
To sam Sinan nie wystarczy tylko wprowadzą jeszcze jego kuzyna?Ciekawe jaki on będzie miał udział w tym wszystkim. Troche zazdrości mieliśmy już do tej pory w odcinkach,nie wiem czy to dobry pomysł,żeby powtarzać ją od nowa.
Zastanawia mnie jak się sprawy dalej potoczą
To ,że dołoży Umuś Defne albo na odwrót to raczej pewnie.... w przypadku Umusia będzie to trochę niespecjalnie tak myślę.... tak było przecież w 16 odcinku jak Iz zabrała książke od Defne a potem Defo to zobaczyła..... jaki Umuś był wtedy zmieszany.... i poleciał się tłumaczyć a Defne uciekła..... Ty wiesz co gadali wtedy bo tłumaczyłaś odcinek :)
Natomiast Defne dołoży Omerowi jak zacznie gadać z Denizem..... wtedy wściekłość Omera z 24 odcinka to jednak będzie pikuś.....
Kuzyn Sinana powinien rywalizować o Sude i wygrać :)))) hahhaha byłoby fajnie, a Sinan powinien zainteresować się Iz... hahha ale sobie wymarzyłam wątki w KA ;)
A ja mysle ze znow zrobi sie dobrze lub w miare dobrze miedzy nimi i wtedy Omer sie dowie no i znow bedzie powtorka z rozrywki albo i gorzej
Masz rację , to już standard w serialach tureckich.... dramat idziemy kierunku poprawy..... jest już dobrze między protami.... to kaboom znowu dramat.... i tak dookoła....
Ale co to będzie za akcja, jak się Omer dowie..... jak już teraz dowiedział się mailu Sude i był tak wściekły to ja nie wiem jak wściekły będzie jak się dowie o umowie Defne- Neriman.... wtedy ściana karate i ręka złamana albo ściana w rozsypce hmmm tak to widzę ;)
Jak Omer się dowie o układzie Defne z Neriman to nie tylko ściana pójdzie w ruch , ale cały dom.
Zburzy go i odbuduje na nowo ha ha
Jak obejrzysz scenę ryku OMera z 23 odcinka.... to ja nie chcę wiedzieć co się będzie działo jak się dowie o układzie Neriman- Defne .... III wojna światowa to będzie pikuś przy wściekłości Omera ;)))
Margoargo wybaczysz mi :D
https://pbs.twimg.com/profile_images/556567328167829504/w4H4axhE.jpeg
Cieszę się ,ze mi wybaczyłas.
Bo juz sie bałam ,ze nie bede mogła spac w nocy przez to :D
Spoko, spoko możesz spać spokojnie ;)))
dziś mikołajki to mam nadzieję, że jakiś fajny prezent znajdziesz pod poduszką ;)))
Właśnie chyba coś było , bo nam Margoargo zaginęła ha ha
I znowu przywołuje do tablicy ha ha
no właśnie,to podejrzane. Widocznie zabalowała z Mikołajem :DDD albo przyniósł jej duży prezent... :)
Znikłam na kilka godzin a Wy już dopisałyście ideologię jak się patrzy ;)))
Ja oczywiście imprezuję ostatnio intensywnie....znajomi mnie zapraszają na kawki imieninowe to chodzę ;)))
No hello Madzik Ty też dziś ze mną nie gadasz ??? hahah czekam na 2 zwiastun zobaczymy co pokażą .....
Ja zawsze chętna do gadania,już się robi :D
Co za zmiana...Umuś u Ciebie jak zwykle w kwitnącej formie.
Wrzucisz linka jak będzie 2 zwiastun???
wrzucę , wrzucę właśnie szukam jakiegoś innego Umusia.... bardziej poważnego, ale na razie ten będzie.... jak znajdę Korisia w fioletach to go zapodam ;))
Właśnie obejrzałam. :D Co oni mają z tym tłuczeniem szkła?Kubki,filiżanki,wazony...teraz nawet cała szyba poleciała.
Dziewczyny na teleforum napisały, że huty szkła będą mieć co robić i Omer jest motorem gospodarki ;)))
poniżej link zwiastun z polskimi napisami ;)
Wróciłam z imprezy .... jestem , jestem ;)))
Cholera tłumaczę się jak na przesłuchaniu ;)))
Ha ha
Choćbyś się bardzo starała przed nami nie uciekniesz
Tłumaczy się winny :-D
Mam tego świadomość przed Wami nie ucieknę ;))) hahaha
A Ty miałaś fajne prezenty od Mikołaja ????
Witam, witam i o zdrowie pytam ;))) hahaha melduję posłusznie, że jestem, bo wieczorem mnie znowu nie będzie;))) hahhaha co za czasy nastały muszę się meldować, bo mi ideologie do życia dorabiają ;))) hahahah
Jak tam czekacie na nowy zwiastun KA bo ja tak chciałabym, żeby pokazali coś więcej niż w 1
no to zwiastun 25 odcinka nr 2 ;)))
ahhh jaka akcja szyba ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=1_f9O3PSU1Y
a tu mamy polskie napisy do tego 2 zwiastuna ;)
https://www.youtube.com/watch?v=96ufKXpo31M
a tu 1 zwiastun z polskimi napisami;)
https://www.youtube.com/watch?v=tr1T6rNYh_U
Oj będzie ja nawet nie chcę wiedzieć co on rozwali jak się dowie o umowie z Neriman;))) to dopiero będzie akcja.....
Jestem po 16 odcinku..... Deniz mam zamiar cię znokautować, tak żeby ci kucyk odpadł...... nie radzę nie bronić.... ze mną i moją wściekłością nie masz szans.....bój robaczku oj bój.......
A Sinan jest tak naiwny jak dziecko we mgle.....
Chyba wiem o co chodzi z tą Helen....co ta Sude się tak przyczepiła.... chyba chodzi o Helenę trojańską ;))) tak myślę, ale to tylko moje wymysły ;)))
To chodzi po prostu o nieznajomą, tak jak my czasami mówimy na jakąś nieznajomą co to za Bronka, albo co to za Helena
A tak rzeczywiście może tak być... w każdym razie Sude to gorszy psychol niż mamusia.... zresztą ją chyba wysłali do tych stanów, żeby wyleczyła się z miłości do Sinana....
Ja zobaczyłam wczoraj tylko pół odcinka , bo padlam wieczorem.
Dziś zobaczę resztę.
Teraz juz rozumiem twoje wkurzenie na Deniza.
Zobacz koniecznie :)
PO zdjęciach na FB KIralika już mam nerw na Deniza i kumulacja nastąpi w piątek.... ale widzę, ze Defne tez nie pała nadmierną radością jak widzi pissss Deniza... więc mam nadzieję, że mu dołoży i mu kucyk zwiędnie;))) hahahhaa
Z tego co widziałam to Sude się kochała w Sinanie , ale on jej nie chciał bo była za młoda.
Neriman jak dopadła Sinana na tym wyjeździe to powiedziała mu , że to przez niego jej córeczka wyjechała.
Coś w tym musiało być.
Jednak jak widać na załączonym obrazku tej jej wyjazd nic nie dał , bo ciągle za nim lata.
Marzenka a co piszą o odcinku 25 ( streszczenie) oprócz tego że mamy odlecieć .... swoją drogą kruche to szkło w tej szybie , że mu Omusz zrobił pięściowe karate :))) i szyba poszła w drobny mak ;)
Ma wyćwiczone ;))) hahhaa jak karateka ;)) a tak poważnie... ponoć na planie serialu takie szyby robią z cukru to i skaleczenia nie ma ;))) chociaż w tym przypadku aż się prosi, żeby polała się krew.... i Defne poleci z dołu opatrywać Omusia jak to ma w zwyczaju ;))) hahaha
Wiadomo,jak kręcą sceny to na lajcie,ale w normalnej sytuacji każdy zwykły człowiek skaleczyłby się. Mogli wziąść to pod uwagę :D A oni zrobili z niego nie tylko karatekę,ale jakiegoś faceta z nadprzyrodzonymi zdolnościami co nawet krwi nie upuszcza haha
Zawsze mnie zastanawia,jak na filmach wszyscy skaczą na szyby,wypadają z 10 piętra i ani troche się nie kaleczą.Fryzura też im się nie burzy haha