Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
hahhaa właśnie, a Omer rozwalił wazon nie skaleczył się , rozwalił szybę też nie .... a Defne jak w 9 odcinku rozwalała szklanki no niby odłamkiem się skaleczył ale jakoś nie widziałam, żeby te szkła w jego stronę leciały....
popatrz jak to jest,on wszystko tłucze i nic mu nie jest,a wystarczy,że Defne obok niego tłukła czym się dało i już się chłopak skaleczył. Może on przyciąga szkło :DD
Mój wujek własnie kiedys byl zmuszony wybic szybe w drzwiach i tak, nie obylo sie bez krwi
No on to ma cios, wtedy jak ten dzbanek jednym ciosem rozwalił, później sciana, teraz szyba. Ciekawe za którym razem mu sie to udało jak krecili te sceny
Pewne z 2 duble zrobili to takie szkło robią do filmów z cukru to za dużo tych szyb nie mogą mieć na stanie ;)))
A co do tej krwi.... cóż jest to wielce ciekawe, że rozbił wazon i się nie drasnął, teraz rozwali szybę i chyba też ręka cała będzie.... a może nie .... może skaleczenia w zwiastunie nie pokazali....
Widziałaś nasze teksty z Marzenka / Veronką o 2 nad ranem ?? taką sobie konwersację małą strzeliłyśmy ;)))
Napisali że gorycz miłości ustepuje miejsca miłosnym gierkom i kłótniom, jakieś trzaskanie drzwiami, akcja w windzie, Sinan z Yasemin rywalizują o kontrakt.Om i Def z jednej strony bardzo chcą sie pogodzić a z drugiej się kłócą i tam jest takie pytanie które z nich pierwsze nabierze wiatru w żagle i później to stwierdzenie że mamy się mocno trzymać bo z miłości i podniecenia wyrwie nas do góry. Omuś już nie umie rysować
Jak to Omuś już nie umie rysować??? chyba bardziej bez swojej jedynej muzy nie ma natchnienia do wyczarowania cudnych butów.... to pewnie dlatego będzie zachodził do Defne.... przecież on musi ją albo wspominać albo na nią patrzeć:))) hahhaa może faktycznie stracił wenę:)
A zgubił natchnienie.... niech idzie do windy .... tam sobie powspomina jak zawzięcie migdalił się ze swoją muzą :)))
O tak awaria kilka godzin w końcu pogadają i nie tylko ;)))) wróci wena i uśmiech Defne i Omusia ;)))
Podobały mi się te buty w 16 odcinku ,ktore narysował.
Defne dała mi wielkie natchnienie :D
Defne to naczelna muza Umusia..... co to będzie w 18 odcinku jak Umuś kolekcję zaprojektuje chyba w 2 albo 3 dni ;))) Grunt to odpowiednia motywacja .....a Defne motywacją jest ;)))
jak Chrystus w przypowieści;))) tylko ile mu to zajmie;) fakt jest fakt coś musiało go nieźle wkurzyć;) czyżby Sinan przyznał się do zakochania w Defo.....
A ja myślę że on jest wściekły że Defne nijak nie może mu wyparować z głowy, bo jak sie nie mylę to on przygrzmocił w szybę za którą wcześniej Defne siedziała, albo się dowiedział że Denis jest cichym wspólnikiem
Primo niech sobie wbije to tej swojej cudnej główki, że Defne mu już nigdy nie wyparuje ;))) bo to miłość na całe życie....
Secundo to że dowiedział się , że PISSS Deniz jest cichym wspólnikiem jest wielce prawdopodobne.....
Na zdjęciach widać, że Defne też nadmiernego entuzjazmu z powodu spotkania z Denizem nie wykazuje.....
A mam do Cię jeszcze pytanie :))) czy Omer w którymś momencie powiedział Defne po prostu kocham cię .... bo mi się wydaje, że nie ... owszem Defne mu powiedziała na koniec odcinka 24 ......
Tak mi namieszałaś w głowie ;))) hahaha żartuję, że znowu magluję odcinki 20,21 i 22 i sceny DefOM ;)))
Yes tłumaczę,mam trochę obsuwy po akcji z usuniętymi odc bo nie wiedziałam czy będziemy dalej tłumaczyć, a teraz jeszcze się okazuje że marrgott się nie odzywa i chyba mają te 35 min 17, ale nikt nic nie mówi więc dzisiaj nie muszę sie tak spinać
no tak , ale z tego co pisały Dziewczyny na Teleforum tp Marrgott chyba gdzieś pisała, że jej nie będzie do 8 grudnia.... pewnie jest na urlopie jak wróci będzie dalej tłumaczyć. Poczekamy zatem na dalsze odcinki spokojnie.
Za to będzie na Święta uczta z kiralika, a nie "kevin sam w domu" ;)))
Chociaż po akcjach w zwiastunie 25 odcinka aż chciałoby się być na bieżąco z tłumaczeniem..... karate szkło rządzi ;)))
Zobaczyłam do końca :D
Ale mnie ta Iz wkurza.Jest za bardzo pewna siebie.
Przyjechała po tylu latach i mysli,ze co Omer potulnie bedzie na nia czekam.To jej hasło "Ty nie mozesz nikogo kochac oprocz mnie" Co to wogole ma byc.
Co do Denisa.To powiem tak:
Jako aktor jest nawet całkiem ,całkiem.
Jednak postac ,ktora gra to jest jakas porazka.
Strasznie mnie irytuje.
Sude jaka zadowolona,ze Sinan ja do domu zabrał i przytulił.Dalej kombinuje jak go usidlic.
Koray jest genialny.Ogladałam odcinek na słuchawkach i jak krzyknął " Nigdy " to nie wiedziałam czy mam uciekac czy nie,bo myslałam ,ze to trzesienie ziemi ha ha .
Aż mi bebenki w uszach popękały.
To by było na tyle co mi przyszło na mysl ha ha
Mam to samo jeśli chodzi o Iz.Zachowuje się jakby była najpiękniejsza na świecie chociaż urodą nie powala. Ta jej pewność siebie to przegięcie.Raz mu wysłała czekoladę i myśli,że tyle wystarczy.
Wkurzyła mnie już,kiedy tak bezczelnie wzięła książkę Omera.Dziwię się,że jej na to pozwolił :)
Ha czyli nie tylko mnie IZ wkurza na maxa.....
Tupeciara jakich mało.... tylko zapomniała o jednym... nasz Omuś się zmienił od czasów kiedy był jej chłopakiem, a teraz jak jeszcze kocha na zabój Defne to pieszczotliwe określana larwą IZ nie ma szans u Omusia.... przekona się o tym już niedługo..... bo w 18 i 19 odcinku.....
Jeszcze sobie raz przejrzałam sceny DefOM z 16 odcinka.... te spojrzenia... oni się chcą wyleczyć z siebie hahhaa płonne nadzieje.... co trzeba przyznać reżyserowi i scenarzystom fajnie poprowadzony serial.... pełen emocji i jak na razie bez głupich wątków Siostry oglądałyście KM to wiecie o czym mówię.... nie ma też idiotycznych zachowań Defne jak np. Oyku.... ta to była mistrzynią głupot;)))
Nie tylko Iz mnie wkurza,Sude też nie jest wcale lepsza. Nie znoszę ich pewnie dlatego,że w realu też nie lubię tego typu kobiet,a takich akurat nie brakuje.
Oj,tak, Umuś się zmienił to widać chociaż nie znałyśmy go wcześniej kiedy był z Iz.Ale to widać,że już do siebie nie pasują,ona jest całkiem z innej bajki.
Co do odcinków,myślałam,że jak Defo i Omer będą osobno to czeka nas nuda,ale mimo wszystko miło się ich oglądało.Czekam na kolejne przetłumaczone :))))
O Sude to psycholka jakich mało....
Zagięła parol na Sinana i żadna siła jej nie odciągnie....
Myślę, że jest nawet gorsza niż mamusia.... a jak się dowie w kim tak naprawdę kocha się Sinan to dopiero wyjdzie z niej wariatka do potęgi n-tej.... czego efektem będzie karate ściana w wykonaniu naszego Umusia;)))
JA właśnie na tłumaczenie odcinków 15,16 i 17 czekałam najbardziej bo mimo, że są osobno to emocji nie brakuje i te teksty..." a jeśli jesteśmy gwiazdami" albo tłumaczenie się Umusia odnośnie IZ.... radocha Defne jak jej powiedział, że IZ wyjechała z tej radości to mu nawet omlet zrobiła a jak on się w nią wpatrywał przy tym śniadaniu..... to leczenie się ich z tej miłości jest strasznie marne i nie ma szans;)
Czy ktos moze oglada Kontrakt na Miłość? Deniz(tzn ten aktor) to brat innego aktora grającego wlasnie tam) :)
ja oglądałam i serię teraz drugiej już nie oglądam.... kogo gra brat Deniza ....
Nie pamietam jak ma na imie ale ten asystent matki Zeynep(ta jej prawa reka ze tak powiem)
O ja...znowu zapomniałam :DDD jak ja to robię??? dzięki za przypomnienie. Postaram się obejrzeć :)))
oglądaj , oglądaj ja sobie już puściłam i robię coś innego, ale coś mi się ścina ;)
Marzenka Ty mnie zabijesz kiedyś kobieto... mam jeszcze takie pytanie o co chodzi z Nihal i bratem Defne.... młoda para po ślubie i co nie mogą zrealizować nocy poślubnej czy co? przez jakąś ciotkę - klotkę ???? Bo komicznie to wyglądało w tym 24 odcinku....że się nawet pocałować nie mogli....
Tak, przyjechał ciotka która jakąś kasę im dała i łazi za nimi krok w krok, to ta ciotka zorganizowała tych dwóch facetów w kieckach na ich weselu. I pytaj śmiało o co chcesz:))
Dzięki ;))) jak mi się coś przypomni to będę Cię męczyć ;)))
Na pewno po 25 odcinku będę mieć dużo pytań, bo co prawda ni w ząb tureckiego nie znam, ale jak tylko czas mi pozwoli to będę oglądać na żywo.... zobaczyć karate Omuś Kid - szkło w akcji swoją drogą bierze się już za coraz większe gabaryty..... co on rozwali jak się dowie o umowie Neriman Defne....
A właśnie sobie przypomniałam jak to się stało, że Sinan dał kolekcję Denizowi.... i chyba Deniż go zdaje się zrobił w bambuko? czy mi się wydaje .....
Ja nie mogłam się powstrzymać i zobaczyłam 17 odcinek.
Neriman śpiewała dla Necme piosenkę i wydaje mi się , że Sude się domyslila kogo kocha Sinan , bo on się w Defne wpatrywał.
Sude jeszcze pewności nie ma , że Sinan kocha Defne, potwierdzi jej to Yasemin chyba w 22 odcinku....bo Sude załatwi powrót do pracy Yasemin....
Denis złożył im propozycję współpracy i zaproponował żeby zrobili wspólny pokaz Omer się nie zgodził a Sinan był wtedy zazdrosny o Defne i włączyła mu się rywalizacja bo zawsze robili tak jak Omer zadecydował. Denis obiecał im że zorganizuje pokaz w Londynie i w Paryżu Sinan się napalił a Omer nie i Sinan postanowił że choć raz będzie tak jak on chce i wiemy co się stało Denis wystawił kolekcję Omera jako swoją
tak się domyślałam.... Sinan w stosunku do Deniza to naiwny jest jak czterolatek.... chociaż wydaje mi się, że nawet dzieci w tym wieku mądrzejsze ;))) hahahha
A jak się będzie później Sinan Omerowi tłumaczył?? bo w 18 odcinku Sinan przyzna się, że to on dał kolekcję, a potem będzie chciał pogodzić się z Omerem ( przyjedzie do niego z Sude wieczorem) co mu Omer powie?