PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)

ocenił(a) serial na 8

hahaha Defne chce oddychać.... a już jej Omuś powiedział w 27 bodajże odcinku, że życie nie składa się z oddechów ale z umiejętności wstrzymywania oddechu czy coś w ten deseń.... znaczy się meric dalej odgrzewa..... kuźwa jak ta kobita mnie już męczy tą swoją logiką.... coraz bardziej przekonuje się, że podjęłam prawidłową decyzję.... hahahhaha o obejrzeniu całych odcinków dopiero po 60 - tym hahhahahaha

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Wybaczcie,ale idę oglądać KPA.

Życzę kochane ciasteczkowych snów :))

Dobranoc :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A ja idę czytać książkę ;)
Dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

ja się biorę za oglądanie KS
dobranoc ;)

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

A jeszcze tak do poduszki podrzucam link do zwiastuna:
https://www.youtube.com/watch?v=3uijP_XLdMs

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Hejka;))))))
hahahahahhaha co za zwiastun........ normalnie "buty mi spadły" hahahahhahaa;)
Czemu ja mam nieodparte wrażenie po tych zwiastunach, że między protami nie ma tej chemii jak w początkowych odcinkach.

Do miłego zaś ;)
Kto pierwszy znajdzie, podaje rating wczorajszego odcinka;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Nie jestes w tym odosobniona... coraz wiecej osob zauwaza,ze byc moze jakas minimalna chemia miedzy nimi zostala,ale minimalna... jesli spojrzec na poprzedni sezon,to juz pod koniec cos sie tam psuc zaczelo...a teraz wyglada to jak wyglada... no przeciez po cos mogli dostac dublerow do pocalunkow...

A fragment,jak wczoraj napisalam wbil w fotel i nie wiem jak mam zyc

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dokładnie coś mu brakuje ich chemii z początku serialu....
a doszły mnie słuchy, że Elcin już nie jest z Jufusem czy jak mu tam.... hahaha to może ziuta czuje się zagrożona i jeszcze bardziej naciska Barisa ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No ja az tak bardzo nie poszukuje info o elcin i barisie,ale cos moze byc na rzeczy... bo fanki szaleja, bo tej barisa strasznie nie lubia...ale kto ich tam wie... co by to nie bylo,chemie szlag trafil,te ich wspolne sceny troche tak na mus grane,po fragmentach sadzac...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hejka;)
Ja też nie poszukuję info, tylko gdzieś przy okazji cos takiego przeczytałam.
hahahha Ziutę mało kto lubi ....

Ja teraz tylko widzę fragmany i jakos tej dawnej chemii jak na lekarstwo ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja ostatnio bardziej polegam na komorce niz komputerze,to czesc info mi umyka zdecydowanie...

Ale to juz nie jest ten serial i nie ta chemia

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Rating ogólny 5,52 i 2 miejsce
AB 5,92 i pierwsze miejsce

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

No kiepsko,kiepsko

użytkownik usunięty
Gosilek

chyba nie jest taki zły... inne seriale mają gorsze :P

ocenił(a) serial na 8

Dokładny rating:
Total: 5.52% (2 miejsce)
AB: 5.92 (1 miejsce)
20+ABC1: 5.87% (3 miejsce)
SOCIAL MEDIA: 51,79% (1 miejsce)

użytkownik usunięty
Gosilek

dzięki za dokładne informacje ;))))

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Czyli niżej niż w zeszłym tygodniu, coś ponad 6 nie mogą wejść... taki hit...

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

A ja idę spać, nic czytać nie będę ani oglądać o!

Dobranoc :))))

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hej dziewczyny dawno mnie ne było co nie znaczy że zaniedbałam nasze seriale :), po przeczytaniu mojego wpisu na temat Kiralika łapie się za glowe że byłam tak zachwycona, ale w sumie to pierwsze odcinki potem już była równia pochyła, obecnie ogladam kara para ask, fatmagul, królowa jednej nocy a wczoraj zaczęłam icerde, dopiero teraz widze jaki Kiralik jest nudny i irytujący względem tych seriali ;p a no i zakupiłam książkę Imperium Miłości , ale jeszcze się za nią nie zabrałam może w weekend mi się uda :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

hej ;) O jak miło, że do nas wpadłaś;)
Pozwoliłyśmy sobie na zapisywanie rozpoczętych wątków i dlatego tutaj tak buszujemy;)
Cóż kiralik seria II odrobinę męcząca jak na razie.... przynajmniej dla mnie.
Ja dopiero obejrzałam 53 odcinek i kawałek 54 a teraz poczekam do 60 i obejrzę hurtem.... hmmmm taką mam nadzieję :)
Ja fatmagul oglądam, kara para ask muszę nadrobić ;) zrobię sobie maraton ;)
A wiesz, ze będzie nowy serial z kurtem i Tubą ( Elif) z KPA.... Słoneczko gdzieś tutaj zapodała link.

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

tutaj zwiastun serialu Kurta i Tuby z insta jeśli nie widziałaś.

https://www.instagram.com/p/BMCL7PZjSgb/

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

tak oczywiście że widziałm :) a słyszałyście, że Engin też ma grać w jakimś nowym serialu i podobno jego partnerką ma być Murka z Imperium Miłości

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

A to, że Engin ma grać lekarza to wiemy, a która to Murka - sorry nie oglądałam Imperium Miłości

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Fahriye Evcen

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

a to nie jest czasem dziewczyna Buraka Ozcivita ;) chyba tak....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak dziewczyna Buraczka :))

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Witaj :)

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Siemanko.

użytkownik usunięty
Silvinho

Witajcie :D
u mnie dziś pracowita sobota...pogoda nawet nie najgorsza...
widzę, że emocje po kiraliku jeszcze nie ostygły :D :D
Pozdrawiam Was ;)))))

WITAJCIE SIOSTRY !!!! ;))
Powróciłam po 3-tygodniowej nieobecności :)
Nie było mnie tak długo z prozaicznego powodu - mój laptop cały ten czas był w serwisie informatycznym, tym samym co zawsze :D
Jak byłam 29 lipca, to powiedział, ze jakby z dźwiękiem nadal było coś nie tak, to mam 3 miesiące na reklamację.
A niestety mój dźwięk dalej czasem szwankuje.
A że październik ostatni miesiąc, ostatni dzwonek na reklamację, to zaniosłam w poniedziałek 10 października.
Powiedział, że zajrzy gdzieś koło środy, ale jak nie będzie widział co jest nie tak, to odda do innego serwisu i tam się zajmą. I jak zwykle musiałam mu podać mój numer telefonu. Ja już tyle razy u niego byłam, że powinien sobie zapisać ten numer w komórce hahahhaha :D To może jakąś znajomość bliższą nawiążemy hahahhha :D
ale nie, on jest żonaty i dzieciaty :D i trochę rudawy, a ja takich nie lubię :D
Dziś odebrałam od niego laptop. Powiedział, że przyczyną są chyba niestety jakieś problemy z zasięgiem, z prędkością netu u mnie ;((( i przez to dźwięk czasem charczy.
Ja powiedziałam, że do tej pory było wszystko idealnie, a dopiero od czerwca pojawiły się problemy.
On na to że w takim razie powinnam iść do salonu T-mobile, żeby wymienili mi kartę SIM i może to pomoże, ale gwarancji nie ma ;(((
hahahhhhahaha dziewczyny, to nie koniec perturbacji :D:D teraz w domu podłączam laptop, patrzę ..................... a facet mi dał nie mój kabel do laptopa hahahahah :D wkurzyłam się
Ale jakoś chodzi normalnie na tym kablu :D
muszę w poniedziałek zadzwonić i mu powiedzieć, żeby poszukał mojego kabla właściwego i znowu kiedyś do niego jechać :D

nadrobiłam zaległości tu na fw i przeczytałam Wasze komentarze, jakie przybyły przez te 3 tygodnie :D
Widzę, że wiele razy o mnie wspominałyście i martwiłyście się o mnie :D To miłe naprawdę ♥ Jesteście KOCHANE ♥
Dobrze podejrzewałyście, że coś z lapkiem mam :D
ale też widzę miałyście czarne myśli :D co konkretnie Wam przychodziło do głowy ? :D wypadek, choroba, a może że zabiłam się zdołowana swoim singielstwem ?????? :D
No czasem miewam poważne doły i smutny nastrój ;((((( ale dobrze że mam Wam na pocieszenie ♥ to jakoś ciepię dalej i ciągnę dalej tą swoją nędzną szarą egzystencję
Ja też się za Wami stęskniłam ♥

Pogoda dziś taka że , najpierw rano było zimno, jak szłam do informatyka, to tak wiało, że myślałam że urwie mi głowę :D
potem z kolei cieplej, słońce, jak wróciłam do domu, to deszcz i ciemno, że już światło zaświeciłam, bo nic nie widziałam na lapku.

Jeszcze muszę nadrobić całe teleforum :D

nowe avki u Was ;)
Gina u Ciebie dalej nasz pięknooki i niedoceniany Berk Hakman ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

HELLLLLLLLLOOOOOOOO :)
No nareszcie ;)
Zaraz będę czytać co tam napisałaś ;)
Martwiłyśmy się o Ciebie :)

użytkownik usunięty
Vanessa100

WITAJ :))))))))))))))))))))))))))))))))
no nie wierzę :D
w końcu jesteś :D
ale nam stracha napędziłaś :D
tyle się dłużyło, że naprawdę zaczęłam podejrzewać jakąś chorobę czy coś...
ufff...dobrze, że to tylko przygody z twoim laptopem... swoją drogą ale Ci psikusy robi ;dddd
jak zauważyłaś Berk zagościł u mnie na dłużej...choć już tak do niego nie wzdycham... to avka zostawiłam :DD
ale masz teraz nadrabiania na różnych stronach zapewne :DDD
jak Ci się żyło tyle bez internetu i ciach tureckich? :PPP
hmm... przydałoby się jakieś przyjęcie powitalne dla Ciebie :DDDDDD

hej hej :D:D
ja też już tak nie wzdycham do Berka, bo nie oglądam go nigdzie, ani o nim nie dyskutowałam dawno (bo 3 tygodnie przerwy), więc prawie wcale o nim od dłuższego czasu nie rozmyślałam.
Jednak planuje w najbliższym czasie obejrzeć kolejne odcinki HA, zostały mi 13 do ostatniego 17. Choć nie wiem, czy mi się będzie chciało hahahaa
W 13 i 14 Kaan będzie, to dobrze, ale poza nim jest pełno nudnych scen, od 15 jest go bardzo mało, to nie wiem, jak to zmorduję i czy wysiedzę ;(((( może po prostu będę przewijać sceny :D
albo w ogóle dam sobie spokój

właśnie już nadrobiłam całe teleforum :D

a wiesz o dziwo jakoś mi się żyło całkiem normlanie bez netu, wiesz taki długi odwyk jednak robi swoje :D troszkę się odzwyczaiłam od netu serio :D w końcu dawniej żyłam jakoś bez niego, bo kompa mam dopiero od kilku lat.
ale cieszę się, ze wróciłam :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

ja za HA po polsku w ogóle się nie wzięłam... obejrzałam jeden odcinek i stwierdziłam, że mam dość paplaniny Gokce... to nie na moje nerwy :D
zresztą teraz mam nowy serial, którym się zachwycam... kocha, nie kocha... moje obiekcje co do aktora okazały się głupie... jak zobaczyłam go na ekranie..to wow... przystojny... świetna gra aktorska... i w ogóle czarujący, protka też fajna... więc oglądam po turecku mimo, że nic nie rozumiem :D polecam tak w ogóle :D haha

to szybka nadrobiłaś... czytasz chyba ekspresowo :DDDDD

my też się cieszymy :DDDD
ps. mam nadzieję, że rolnika śledzisz co? :DDDD

hoho tak cię ten kocha nie kocha zainteresowało? :D

sledze rolnika, pewnie że tak :D
czy Marek mógłby wreszcie się ogolić ??????
hahahah ta rolniczka Sylwia przyprowadziła koleżanki, by jej pomogły jej podjąć decyzję :D
A te wszystkie koleżanki były ładniejsze niż ta Sylwia hahahhahaha :D
ci faceci nieźle się ożywili na ich widok hahahhaha :D
mój ojciec mówi, że głupia że takie ładne przyprowadzała. A ja mówię "przecież musiałą kogoś przyprowadzić". A on "to mogła jakieś stare z zespołu ludowego albo koła gospodyń wiejskich" hahahahhahaha

użytkownik usunięty
Vanessa100

no aż tak :) po prostu zupełnie inny serial od reszty... specyficzny... ale mi pod pasował idealnie ;))

nie wymagaj od Marka za wiele :D przecież jemu nawet kąpać się za często nie chce... jak chodził z tymi brudnymi łapami... o matko ;dddd
Mnie ta rolniczka w ogóle nie przekonuje... chyba z żadnym z tych gości jej nie wyjdzie, choć oni są akurat spoko ;dddd
hahaha, ale Twój tato to nieźle pojechał... takie to na pewno by jej doradziły odpowiednio ahahaha ;)))))

ja oglądam o 17.00 gotowe na wszystko :D fajne :D
a Tylko z tobą też leci w tym czasie, ale to beznadziejne się zrobiło

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

A wiesz,że 3 sezon TzT skończył się po 3 odcinkach ha ha

sloneczkO_1

wiem, bo nadrobiłam zalegołości i przeczytałam dziś wasze wpisy :D ubawił mnie ten news :D ale się nagrali :D krócej niż 2 seria KM ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

No dokładnie.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wróciłam i przeczytałam dlaczego Cię nie było, czyli nasze pierwsze myśli "Vanessy problemy z lapkiem były prawdziwe" to dobrze, bo jak pisze Gina już się trochę martwiłyśmy, że coś innego poważniejszego ;)

Czyli piszesz można się odzwyczaić od netu.... hahaha jak ja bym tak chciała, ale moja praca mi nie pozwala......

Margoargo

nadrobiłam teleforum. serial z Ozge Gurel miał być już nagrywany, a tu cisza na razie. Ani żadnych zdjęć z planu, ani fotek promocyjnych, wywiadów, nic.

leci właśnie 2 sezon Tylko z tobą na dwójce,
czytałam wasze woisy że 2 sezon w turcji miał tylko 3 odcinki hahahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

spoko 3 sezon tylko z tobą ma 3 odcinki. Bo ponoć na 2 nie skończyli ;)

Właśnie tez nic nam się o uszy nie obiło, a Ciebie nie było najlepiej poinformowanej Kobiety w tej materii ;))) więc nie wiemy co z serialem z Ozge;)

natomiast będzie nowy serial z Kurtem ( z Imperium Miłości) i z Tubą ;)
chyba nawet luknę po turecku hahahhahaha,
A kiralika oglądać nie chcę patrz jakem się uprzedziła ;)

Margoargo

ja teraz o 17.00 oglądam Gotowe na wszystko. to jest super :D
A Tylko z tobą leci w tym samym czasie, ale czytam streszczenia, albo lukam na fragmenty w trakcie przerwy reklamowej Gotowych na wszystko :D
Tylko z tobą nie da się już oglądać ;(((( zrobiła się przewidywalna tela latino ;;(( już nie mogę słuchać, jak oni gadają o jednym i tym samym

luknełma zawiastun tego serualu z Kivancem i Tubą co dałyście link :D
Kivanc jaka broda, jak Robinson Cruzoe hahhaha Nie podoba mi się taki.
A ta Tuba, wybaczcie, nie podoba mi się wizualnie, taka sobie

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha wiemy, wiemy dla Ciebie piękna jest tylko Ozge hahahha;)

Wiesz ja w ogóle nie oglądam Tzt bo to nie moja bajka ;)
Razem z Giną oglądam Kocha nie Kocha tylko ja po polsku a Gina po turecku .
Natomiast, żeby nie było, że po turecku już nic nie oglądam, to obejrzałam ostatnio wszystkie odcinki No 309 i ten najnowszy też ;))) a pijąc ciągle do kiralika.... stanęłam na 54 odcinku.... nawet ostatni zwiastun wywołał u mnie lekceważący śmiech.... zamiast choć odrobiny zachwytu ;)

Margoargo

no jakoś mi nie podchodzi ta Tuba ;((( tak sobie wygląda w tym fragmanie w mojej opinii
Oprócz Ozge Gurel z tureckich aktorek podoba mi się Defne z Kiralika, Gokce z HA, i taka brunetka co ma grać teraz z w nowym serialu z Arasem (Emre z KM)

wyobraź sobie w TzT Yigit ostatnio zachowuje się normalnie :D
ale to chyba chwilowe :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahha padłam w tzt yigit zachowuje się normalnie.... normalenie nienormalne to jest ;) , że on się tak zachowuje hahahhaha;)

A co do aktorek.... faktycznie Tuba z krótkimi włosami jest taka sobie, Elcin ( Defne z KA) jest ok. ale piękną bym jej nie nazwała .... Gocke fakt spoko - ona chyba teraz gra w Icerde.... albo jakimś innym bardziej kryminalnym.... gdzieś mi migła...

Margoargo

aaaa i jeszcze ta protka blondynka co gra w Ask Laftan Anlamaz ładna :D

kasia cichopek ma na eska tv program Nowa Ja ;)
trwa poł godziny z przerwą na reklamy :D i w każdym odcinku styliści robią metamorfozę jakiej kobicie :D
to możemy iść :D bo miałyśmy iść, ale sablewska swój program skończyła, to pójdziemy do cichopek hahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha widzę Vanessa, że po okresie posuchy internetowej wchodzisz na obroty hahahaha;) już nam załatwiasz stylizację u Cichopek ;) hahahhaha :)
Coś Ty my piękne wiedźmy jesteśmy nas nie trzeba stylizować ;)

użytkownik usunięty
Vanessa100

ta protka już nie jest blondynką ale wygląda jak z obrazka :DD

ja widziałam parę razy ten program na eska tv... hahahah... no nie jest zły...w ogóle eska tv, zmieniła nazwę i teraz więcej leci jakiś programów, jest jakiś serial a piosenek to chyba najmniej teraz tam...;dd