super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
Hehe... No nie wiem czy sobie dzisiaj poogladam bo z netem problem mi wyskoczyl i teraz jestem na telefonie...
Też czytałam, że Turcja od tego roku nie zmienia czasu na zimowy. Pamiętam jak w tamtym roku szukałam informacji o zmianie czasu w Turcji.
a wiadomo z jakiego powodu tego nie zrobią?
w sumie to sama nie lubię tego zmieniania czasu, jak dla mnie to mogłoby zostać tak jak jest ;p
hello Gina ;) wiesz Turkom teraz do unii nieśpieszno to nie zmieniają czasu hahahha;)
Aaaaa piatek...nareszcie,juz po 17,jeszcze tylko niecale 3 godzinki i znow bedzie moj ulubiony serial... hura!
Witajcie w poczatkowym dniu mojego dlugiego weekendu. U mnie tez brzydko,szaro deszczowo...
jeszcze tylko 25 minut :D
ulice już spustoszały... komputery i laptopy w gotowości...
dlaczego te minuty się tak dłużą... nie wytrzymam tego napięcia...
Nie przesadzajmy chyba nie wszyscy oglądają ozet :)
na szczęcie lub na nieszczęście nie wiem neta naprawiłam,
więc zapraszam od 20 na relację :D:D
Nawet twój net nie wytrzymał polotu Meric i się poddał ha ha.
Ja będę w tle,bo robię coś innego :)))
oooo, siostra... pewnie oglądasz Kevin sam w Nowym Yorku na tv4, przyznaj się :P
a nie wiedziałam, że jest ozet, myślałam, że od razu odcinek będzie :p
ok to czekamy :D
ja niestety nie mam dostępu do kompa więc będę śledzić relację w telefonie :)
A więc odcinek się zaczął koncówką poprzedniego, już nie dają reklamy na początku,
niestety nie zdążyłam nadrobić poprzedniego odcinka żeby wiedzieć co gadają ważniacy w garniturkach
omusz miał dziwny sen...
coś w nim gadał i zobaczył
wyjka, ciotke, Korisia, Pamira Defo i tego co mu namalował but na stole
nie wiem o co chodzi...
chyba Omusza olśniło i przypomniał sobie że narysował but na stole i sprawa plagiatu się wyjaśni
Czyli przepraszam,co omus juz ma problemy z pamiecia? Chyba az tak dawno tego nie tworzyl... okey nie ogarniam geniuszu meric
Marg kochana nie próbuj ogarniać geniuszu meric .....bo rozbijesz się o ścianę głupoty .... i bałaganu
no zapomniał że narysował ten but na stole i niby już wszystko było przesądzone nagle we śnie sobie przypomniał... scenariusz majstersztyk po prostu ;D
no i dowalili reklame,
Pamir przypomina Defne o że jak wygra zakład z Omerem to ona jedzie z nim do Londynu,
do tego jeszcze pamir zabrał Defo do jakiegoś budynku i stzelał im wspólne zdjęcie...
Ale chyba z zakładu będą nici bo szukają faceta który kupił stół z narysowanym butem...
Hejka to ja się wtrącę;)
Tak się złożyło, że widziałam na necie przetłumaczoną tę ostatnią scenę i tam ten zespół pomocowy od Necmego ( czyli ci faceci w garniakach) stwierdzili, że projekt vaniego jest wcześniej i wychodzi, że Omus zrobił plagiat.... i daltego omuś wychodzi...
Komentuj dalej, ja idę się kąpać, a potem czytam książkę
net mi walął bo jakaś głupia zapora mi sie z orange pokazała i mam oglądnięte 45 minut z niezłym przewijaniem poprzedniego odcinka dlatego nie wiem co tam było
zaraz koniec reklamy...
A to korek z tego Pamira, Defne się dowiedziała że książka jest od Omera i poleciała do Pamira żeby go zapytać o co chodzi a ten był już zabezpieczony i miał drugą książkę taką samą
tekst z kłótni:
D: Dlaczego nie powiedziałeś,że książka była od Ciebie? Przepraszam... Miałam zamęt w głowie... O: Czego się boisz? Powiedz mi. D: Jesteś zbyt surowy,a jednocześnie Twoje serce jest miękkie.Nie wiem na czym stoję... (Omer wspomina o pocałunku.) D: Ja też nie mogłam o tym zapomnieć.Nie spałam kilka dni. O: To jesteśmy w tej samej sytuacji. (tu wymienił swoje zasady) D: Nie mogę żyć wg Twoich zasad. O: Czego więc chcesz? D: Chcę po po prostu oddychać. O: Jeśli to wszystko co mogę dla Ciebie zrobić... Rób co chcesz.
haha no nie powiem może trochę więcej się dzieje niż w poprzednim odcinku ale i tak skacze po stronach :d
I jeszcze ten... knucia ciag dalszy... jakby nie spojrzec dziadek zawsze winny xd
Dziadek nic nie robi, tylko chce przepisać cały swój spadek na Defo, chociaż z tego co wyczytałam to dał jakieś zadanie dla Nero
Ta.. dziadek sie pojawia i nero knuje... wczesniej byla zona dla omusia,bo chalupy nie bedzie... teraz sorry pokochalem tak defo wszystko bedzie jej... no i nero knuc musi bo bez kasy zostanie....
Aytekin znalazł zaproszenie na imprę w Passionis którą organizuje Feryal i Defne poszła do Pamira bo chce żeby poszli razem aby wzbudzić zadzrość w Omuszu
Aytekin prosił Omera żeby zrobił sobie zdj.Omer zapytał po co.Aytekin odp.że Defne prosiła
bo ma koszule khaki