PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)

ocenił(a) serial na 8

Hehe... No nie wiem czy sobie dzisiaj poogladam bo z netem problem mi wyskoczyl i teraz jestem na telefonie...

Margoargo

Też czytałam, że Turcja od tego roku nie zmienia czasu na zimowy. Pamiętam jak w tamtym roku szukałam informacji o zmianie czasu w Turcji.

użytkownik usunięty
jagodajulia

a wiadomo z jakiego powodu tego nie zrobią?
w sumie to sama nie lubię tego zmieniania czasu, jak dla mnie to mogłoby zostać tak jak jest ;p

ocenił(a) serial na 8

hello Gina ;) wiesz Turkom teraz do unii nieśpieszno to nie zmieniają czasu hahahha;)

ocenił(a) serial na 5
Silvinho

Aaaaa piatek...nareszcie,juz po 17,jeszcze tylko niecale 3 godzinki i znow bedzie moj ulubiony serial... hura!

Witajcie w poczatkowym dniu mojego dlugiego weekendu. U mnie tez brzydko,szaro deszczowo...

użytkownik usunięty
Marg_

jeszcze tylko 25 minut :D
ulice już spustoszały... komputery i laptopy w gotowości...
dlaczego te minuty się tak dłużą... nie wytrzymam tego napięcia...

ocenił(a) serial na 8

Nie przesadzajmy chyba nie wszyscy oglądają ozet :)
na szczęcie lub na nieszczęście nie wiem neta naprawiłam,
więc zapraszam od 20 na relację :D:D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Nawet twój net nie wytrzymał polotu Meric i się poddał ha ha.

Ja będę w tle,bo robię coś innego :)))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

oooo, siostra... pewnie oglądasz Kevin sam w Nowym Yorku na tv4, przyznaj się :P

ocenił(a) serial na 5

No właśnie nie.
Bawię się w pisarkę :)))

użytkownik usunięty
Gosilek

a nie wiedziałam, że jest ozet, myślałam, że od razu odcinek będzie :p
ok to czekamy :D
ja niestety nie mam dostępu do kompa więc będę śledzić relację w telefonie :)

ocenił(a) serial na 8

A więc odcinek się zaczął koncówką poprzedniego, już nie dają reklamy na początku,
niestety nie zdążyłam nadrobić poprzedniego odcinka żeby wiedzieć co gadają ważniacy w garniturkach

użytkownik usunięty
Gosilek

aha :D

ocenił(a) serial na 8

omusz miał dziwny sen...
coś w nim gadał i zobaczył
wyjka, ciotke, Korisia, Pamira Defo i tego co mu namalował but na stole
nie wiem o co chodzi...

użytkownik usunięty
Gosilek

ja tym bardziej :ppp

ocenił(a) serial na 8

chyba Omusza olśniło i przypomniał sobie że narysował but na stole i sprawa plagiatu się wyjaśni

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Normalnie teraz ma chlop wizje,gdzzie go namalowal... gosz

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hehe tak jak mówisz ;D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Czyli przepraszam,co omus juz ma problemy z pamiecia? Chyba az tak dawno tego nie tworzyl... okey nie ogarniam geniuszu meric

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Marg kochana nie próbuj ogarniać geniuszu meric .....bo rozbijesz się o ścianę głupoty .... i bałaganu

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No tyle to wiem,ale naprawde mozna miec az tak glupie pomysly ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

no zapomniał że narysował ten but na stole i niby już wszystko było przesądzone nagle we śnie sobie przypomniał... scenariusz majstersztyk po prostu ;D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

... okey...

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Ha ha dobre.
Olśniło Umusia we śnie :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

dokładnie

ocenił(a) serial na 8

no i dowalili reklame,
Pamir przypomina Defne o że jak wygra zakład z Omerem to ona jedzie z nim do Londynu,
do tego jeszcze pamir zabrał Defo do jakiegoś budynku i stzelał im wspólne zdjęcie...
Ale chyba z zakładu będą nici bo szukają faceta który kupił stół z narysowanym butem...

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Hejka to ja się wtrącę;)
Tak się złożyło, że widziałam na necie przetłumaczoną tę ostatnią scenę i tam ten zespół pomocowy od Necmego ( czyli ci faceci w garniakach) stwierdzili, że projekt vaniego jest wcześniej i wychodzi, że Omus zrobił plagiat.... i daltego omuś wychodzi...
Komentuj dalej, ja idę się kąpać, a potem czytam książkę

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

net mi walął bo jakaś głupia zapora mi sie z orange pokazała i mam oglądnięte 45 minut z niezłym przewijaniem poprzedniego odcinka dlatego nie wiem co tam było
zaraz koniec reklamy...

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

nihan i defo pobiły męża Aysegul

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Yyy...okey.... ten serial z odcinka na odcinek jest coraz lepszy

użytkownik usunięty
Gosilek

że co?
ja pierdziele :D

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Nie ma pytań.
Co ta Meric wymyśla.

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

A to korek z tego Pamira, Defne się dowiedziała że książka jest od Omera i poleciała do Pamira żeby go zapytać o co chodzi a ten był już zabezpieczony i miał drugą książkę taką samą

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Jakie to smutne xd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hehe jak i tak po łebkach oglądam, szukam przepisu na ciasto...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ojej Omusz wyznał miłość Defo

ocenił(a) serial na 8
Marg_

i się pokłócili

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Ojej... ojej i co teraz bedzie

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Nie wytrzymam z żalu, że się pokłócili ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tekst z kłótni:
D: Dlaczego nie powiedziałeś,że książka była od Ciebie? Przepraszam... Miałam zamęt w głowie... O: Czego się boisz? Powiedz mi. D: Jesteś zbyt surowy,a jednocześnie Twoje serce jest miękkie.Nie wiem na czym stoję... (Omer wspomina o pocałunku.) D: Ja też nie mogłam o tym zapomnieć.Nie spałam kilka dni. O: To jesteśmy w tej samej sytuacji. (tu wymienił swoje zasady) D: Nie mogę żyć wg Twoich zasad. O: Czego więc chcesz? D: Chcę po po prostu oddychać. O: Jeśli to wszystko co mogę dla Ciebie zrobić... Rób co chcesz.

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Skąd masz takie dokładne informacje ?

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ja chyba z tych emocji pojde spac

ocenił(a) serial na 8
Marg_

haha no nie powiem może trochę więcej się dzieje niż w poprzednim odcinku ale i tak skacze po stronach :d

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dziadek Huliusi jest u Nero i Necmego

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

I jeszcze ten... knucia ciag dalszy... jakby nie spojrzec dziadek zawsze winny xd

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dziadek nic nie robi, tylko chce przepisać cały swój spadek na Defo, chociaż z tego co wyczytałam to dał jakieś zadanie dla Nero

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

Ta.. dziadek sie pojawia i nero knuje... wczesniej byla zona dla omusia,bo chalupy nie bedzie... teraz sorry pokochalem tak defo wszystko bedzie jej... no i nero knuc musi bo bez kasy zostanie....

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Aytekin znalazł zaproszenie na imprę w Passionis którą organizuje Feryal i Defne poszła do Pamira bo chce żeby poszli razem aby wzbudzić zadzrość w Omuszu

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Aytekin prosił Omera żeby zrobił sobie zdj.Omer zapytał po co.Aytekin odp.że Defne prosiła
bo ma koszule khaki

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

hmmm co za emocje ;)))
hahah pooglądam po 60 odcinku.... teraz wracam do mojej książki ;) przy okazji degustuję nalewkę z wiśni pyyyyyszna wyszła;)