super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
haha ja czytam właśnie książkę ;) miałam nadrabiać turecczyznę, ale poczytam ;) no i raczę si nalewką ;)
Kuszę, kuszę bo bardzo dobra ;) lepsza na smutki i żale niż kiralik hahhahaha
Ja nie mogę nalewek.... Łepek mi później za mocno pęka...
Ja też czytam książkę, znaczy nie teraz,bo przysypiam, ale mam ze 3 do przeczytania :D
aaa, ja i tak nie jestem zorientowana w książkach.
matko...tez Wam się chce tak spać jak mi? a przecież pora jeszcze wczesna ;p
Tak, ja też ledwie na ślepia patrze... to jesteśmy dwie co nam się spać chce ;)
Kochana zanim odszedłeś przeczytałam jakiś miesiąc temu ;)
Teraz "dziewczyna z pociągu"
nawet spoko ;) przeczytałam dość szybko czyli było dobrze, bo jak czytam książkę bardzo długo, to znaczy, że mnie mało interesowała ;)
Mi osobiście się nie spodobała ta cała dziewczyna... no ale to mi...
Nowy Harry Potter też nie :D
tak coś od siebie dodam w dyskusji :D
Nie wiem co Defo do Omusza powiedziała ale była ta muzyczka co jest w kulminacyjnyc h momentach,
powiedziała chyba swoje zasady i chyba są razem...
D: Zasada nr 1: Chcę zająć się moją karierą. Zasada nr 2: Chcę oddychać. Zasada nr 3: Będziemy inni niż w przeszłości.
o rany... :D już sobie wyobrażam tą ekscytację... gdzie ci ludzie oczy mają? ja chyba jestem z innej planety...
hahaha fanki piszczą bo Defo i Omuś będą razem.... ahahhah Marg ile obstawiamy pół odcinka czy cały ;)))) hahahahha
Ja myślę,że pół... dłużej nie dadzą rady :D
A jak nic, to od razu nie będzie przecież takie oficial... bo co sobie inni pomyślą ? A Defne,zawsze się martwi co inni pomyślą, to będzie pół odcinka ukrywania się :D I trach poszło
hahaha właśnie defne zawsze skupiona na wszystkich dookoła tylko nie na sobie i Omusiu hahahha skąd my to znamy...
czyli poprawnie obstawiamy pół odcinka.... turki uwielbiają dramę.... zobaczymy cóż to rating wyjdzie z tego " bałaganu mericowego" ale gdzieś pod skórą czuję, ze do 24 czy 26 odcinków to nie dociągną.... ni ma szans....
Coś czuję, ze te rankingi będą wyglądały trochę tak wykres ekg... góra dół.... sens dla mnie żaden,ale może tylko dla mnie
Dokładnie.... Turki lubią takie huśtawki....
Idę już czytać dalej i potem spać;) bo coś mnie ta nalewka usypiać zaczyna ;)
Dobranoc :)
hehe nie wiem ale i tak koniec odcinka bo po reklamie chwilunia leci,
i jak tu czekac do piątku haha
jak jeszcze się okaże, że rating był wysoki to chyba stracę wiarę w ludzkość... ;P
No powiem ci,że kto wie... może odskoczy w górę co by w przyszłym tygodniu spać
No teraz to dopiero będą emocje :D Znając życie będą się przed wszystkimi ukrywać :D Co by babci nie doprowadzić do zawału... i wszystkich dookoła :D
haha oczywiście szczególnie przed Iso bo przecież on go nieznosi, babcia jeszcze to jakoś przeżyje
Widziałam fragmenta... no teraz to już.. no jak oni mogli, jak ja mam wytrzymać po tym co zobaczyłam ...
Generalnie niewiele, ale będzie ukrywanie się, jak nic
troche inne zasady:
Od teraz będziemy się trzymać moich zasad.Zasada nr 1: Nie będziesz ingerował w moją karierę. Zasada nr 2: Pozwolisz mi oddychać. Zasada nr 3: Znowu założysz tą koszulę. (<3
no i to jest pomysł :DDDDDD
dzięki piękne za relację, jesteś niezawodna ;DDD
zmykam już, bo strasznie senna jestem.
Dobranoc Wam ;)))))
kolorowych ;))))