>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<
12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)
3 pkt - Bones - za jej miny w stylu "nie wiem co to znaczy"
2 pkt - Booth - za to jak dobrze zna się na ludziach a najbardziej na Bones :)
1 pkt - Angela - za szczerość i otwartość :)
"Bones: -50 lat temu pewnie już byś nie żył.
Booth: -Bones!
Hank: -Ona mi się podoba. Stąpa twardo po ziemi. Baba z jajami.
Bones: -Cóż, właściwie z jajnikami.
Hank: -W porządku, masz parę stalowych jajników.
Bones: -Dziękuję.
Booth: -Wy dwoje, proszę...
Hank: -Zawsze taki stosowny. Nie możesz się rozluźnić?
Bones: -Jest dosyć płochliwy, kiedy wypływa temat seksu.
Booth: -Nieprawda!
Hank: -Może nie uświadomiłem go dosyć, kiedy był mały."
Powiem że znowu nie udało się uzyskać 100 pkt. Brakło tak niewiele zaledwie 1 pkt komu? Zaraz zobaczycie.
W tym tygodniu bohaterowie walczyli o miejsce w finale TAK!!! nasza gra dobiega końca ach a tak niedawno rozpoczynaliśmy.
W ten weekend walka toczyć będzie się o nie lada miejsce bo nasi bohaterowie będą walczyć o miejsce w pierwszej trójce. To Wy zadecydujecie kto otrzyma tę szansę.
Kto zajmuje dzisiaj pierwsze bezpieczne miejsce?
Wasz ulubiony przeuroczy agent Booth
1. Booth - 99 pkt !!!!! a było tak blisko
A teraz kto na pewno będzie dzisiaj zagrożony
Młody może troszkę niedoświadczony ale przezabawny psycholog
4. Sweets - 32 pkt
Kto będzie drugą bezpieczną osobą Bones czy Angela, Angela czy Bones
Pewnie większość z Was myśli że Bones no nie byłabym tego taka pewna
Zagrożona jest Angela
3. Angela - 46 pkt
Tak tak mieliście rację Bones jest bezpieczna z drugim miejscem
2. Bones - 84 pkt
Przez cały weekend oddajecie głosy na Angelę i Sweetsa wpisujcie imię osoby która ma odpaść.
PS. Większość z Was chciała głosowanie na + i - a więc od poniedziałku będziemy tak głosować:)
Hmm.. właściwie nie ma się nad czym zastanawiać! Jesteś za odpadnięciem Sweets'a.
I kolejna gra dobiega końca. Nie brałam w niej często udziału ale przypatrywałam się jej od samego początku:)
Angela no cóż jest wspaniała i cudowna ale czy aby na pewno lepsza niż Sweets ? Moim zdaniem chyba nie a więc głosuję na nią.
"Bones: -Odczuwam... pewien niepokój.
Booth: -W związku z czym?
Bones: -Z nagłym porzuceniem przez ciebie twoich przekonań. Naprawdę, to rozstraja mi żołądek.
Booth: -Wiesz co? Może po prostu uchyl okno, zaczerpnij świeżego powietrza."
W związku z tym, że mamy remis 9:9 a nie chcę podejmować decyzji sama swoim głosem. Ogłaszam, że w tygodniu finałowym będą 4 osoby.
W czwartek odpadnie jedna z najmniejszą ilością głosów.
W niedzielę następna.
I do następnego piątku będziemy głosować na osobę która ma zająć pierwsze miejsce.
Powiem szczerze, że licze na Waszą frekwencję. Bo w ten weekend trochę kiepsko było zaledwie 18 głosów. Wierzę w fanów Kości i myślę że przez te dwa tygodnie pobijemy rekord:)
A więc głosujemy przyznając
+ osobie najbardziej lubianej
- osobie najmniej lubianej
A oto finaliści
Bones
Angela
Booth
Sweets
Naomi świetny dialog :) Możesz podać z którego to sezonu i odcinka ? :) Z góry dzięki :)
hmm... ciężko...
+ Booth
- Sweets
+ Bones trochę trudna decyzja, bo zastanawiałam się między nią a Booth'em, ale ostatecznie wybrałam racjonalną antropolog
- Sweets, tu akurat wybór był prosty ;)
+ Booth
- Angela
Coś mam przeczucie że walka o 1 miejsce stoczy się między B&B a o 3 między Sweetsem a Angelą
Bardzo się cieszę, że dialogi się Wam podobają. Tak myślałam o następnej jakiejś grze, ale chyba nie będę Was zamęczać:)
Dialog jest z 13 odcinka sezonu 5
The Dentist in the Ditch
Naomi dzięki za info o odcinku :)
Jak dla mnie to możesz nas zamęczać :P
A o to moje głosy:
+ Bones
- Sweets