>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<
12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)
"Booth: -Słuchaj, nie mam nic przeciwko niemu, Bones, serio. Nie mam żadnego problemu, ale... ten facet to gej.
Bones: -Nie jest gejem.
Booth: -Proszę. Buziaki w policzki, obcisły garnitur...
Sweets: -Coldplay.
Booth: -...nigdy nie był żonaty.
Sweets: -Coldplay."
10 minut żeby wejść na to forum MASAKRA. Czy u Was też tak się dzieje? Normalnie aż się wszystkiego odechciewa.
A teraz wyniki.
Kto zajmie 4 miejsce? Ciężko ciężko.
Na pewno nie będzie to........ jak myślicie kto zajął pierwsze miejsce o tym powiem zaraz na pewno do finału przechodzą Bones oraz Booth.
A teraz Angela czy Sweets kto z nich powalczy o brąz srebro a może nawet złoto. Osoba która zajmie 4 miejsce zdobyła punkty ujemne osoba która przechodzi do finału także.
A oto punktacja:
12 pkt
6 pkt
- 5 pkt
- 12 pkt
Kto ile punktów zdobywa dobra koniec napięcia
1. 12 pkt wędruje do Bootha!!! nie dostał ani jednego minusa moje gratulacje
Zaraz za nim z 6 punktami jest:
2 . Bones - 6 pkt
A teraz kto w finale psycholog czy rysowniczka?
Ogłaszam, że do finału przechodzi większością głosów
3. Sweets !!! Gratulujemy. Ciekawe które miejsce uda mu się wywalczyć.
Niestety tuż za podium nasza urocza i przemiła Angela
4. Angela aż -12 pkt
Każdy z finalistów zaczyna z zerowym stanem konta. Głosujemy tak jak dotychczas
+ dla ulubionej osoby
- dla najmniej lubianej
W niedzielę poznamy dwóję która przez 5 dni stoczy bitwę o złoto
W finale zostali i na nich oddajemy głosy:
Bones
Booth
Sweets
Mamy finał!!!!!!!
Do finału przechodzą(chyba każdy spodziewał się tego od samego początku gry)
Bones i Booth
Sweets zajmuje trzecie miejsce (pewnie większość się tego nie spodziewała)
A więc do piątku głosujemy wpisując imię osoby która Waszym zdaniem ma WYGRAĆ. Będzie ciekawie jeżeli uzasadnicie swoją decyzję w końcu walka toczy się nie o byle co ale o złoto.
Oczywiście, że Booth!
Nie lubię Bones, jest powierzchowna, trzyma się swoich racji jakby nie wiadomo co to było, a są ludzie którzy są od niej bardziej mądrzy. Zresztą, jestem za tym że w życiu trzeba kierować się uczuciami, a nawet nie wiem, czy Ona je ma...
Swój głos na Bootha oddaje 5 razy (raz w każdy dzień tygodnia), nie wiem po prostu czy będę miała czas żeby tu zaglądać.
Naomi7 - Dziękuje za wspaniałą grę, w której miałam przyjemność uczestniczyć.
już sama nie wiem na kogo głosować.. Booth jest uroczy, uwielbiam jego uśmiech, to jak bardzo opiekuje się Bones, a z drugiej strony Brennan.. wyjątkowo ciekawa postać, świetnie wykreowana, mająca swoją osobowość, będąca trochę jak dziecko, które musi się wszystkiego uczyć..
Tak więc głos oddaje na.. Temperance Brennan!
Oczywiście Booth x5 !!! Za jego poczucie humoru, odwagę, cierpliwość dla Bones i za to, że jest takim czarującym i przystojnym agentem ;-)
sama nie wiem na kogo głosować. Oboje bardzo lubię. Booth - przystojny, odważny, uroczy, rycerski facet. Brennan - wyjątkowa, ciekawa, prześmieszna postać. A te jej powiedzonka. Hm. Dalej ma dylemat. Ale oddaje swój głos jednak na Brennan.
Ja proponuję remis. Nie da się wybrać między dwiema najlepszymi postaciami :( Dziś oddam głos na Brennan za to, że twarda z niej babka i ogólnie jej teksty są zabójcze ;)
Hmmm... finał !!!
Tak zgadzam się z Wami, strasznie trudno jest wybrać...
Chciałabym, aby oboje wygrali, ale regulaminu (chyba) nie da się zmienić prawda Naomi ?
Więc tak... Uwielbiam Bootha za jego niesamowitą cierpliwość do Bones i do innych zezulców, za jego czarujący uśmiech, niezwykłe poczucie humoru, wrażliwość, za dobre serce, empatię, jakim jest doskonałym agentem i można było by tu tak wymieniać beż końca ale nie o to chodzi... Ogólnie go lubię za całokształt :)
Z kolei Bones jest zupełnym przeciwieństwem Bootha...
Na początku jest strasznie zimna i twardo stąpa po ziemi, jak się niektórym wydaje nie ma uczuć ale już nie raz przekonaliśmy się, że to nie prawda... Z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej uczuciowa :) lubię ten jej racjonalizm, "z antropologicznego punktu widzenia" i jej słowne wpadki są super xD :)
Z racji, że jest to program "Najciekawszy bohater Kości" głosuję na Bones, ponieważ ona skrywa swoje prawdziwe oblicze, które z czasem odkrywa. Można powiedzieć, że chwilami pozytywnie zaskakuje (przynajmniej mnie) :)
Jest jedyną, tajemniczą postacią w tym serialu, którą trzeba tak na prawdę dobrze poznać, żeby ją ocenić, dlatego uważam że jest to najciekawsza postać z naszego ulubionego serialu... :)
Bones moim zdaniem to bardzo ciekawa postać...skrywa wiele tajemnic w sobie i mysle ze to tworzy tą postać najciekawszą...
Bones x4, bo nie wiem czy bede miala czas by zaglądnąć do konca tygodnia...
Hm. Znów mam dylemat. Czy cały czas mam głosować na Brennan. Hm.. No nie wiem, dziś swój głos oddam na Booth`a.
Hmm... trudny wybór lubię obydwie postaci, choć są swoimi przeciwieństwami. Booth jest najlepszym agentem FBI, jest też bardzo zabawny, wrażliwy i uczuciowy, no i trzeba też przyznać że bardzo przystojny. Natomiast Bones to piękna pani antropolog. Na początku zimna i nieczuła, ale szybko zaczyna się zmieniać (myślę że to dzięki Boothowi). Później widzimy jaka jest naprawdę: wrażliwa i zabawna, jednak jest dalej zamknięta i nie potrafi wyrazić swoich uczuć, ponieważ się tego boi. Obydwoje mają swoje małe i duże sekrety którymi stopniowo dzielą się z nami. Chociaż przed sobą chyba nie mają żadnych tajemnic, to jest w nich uroczę że traktują siebie jako przyjaciół choć tak naprawdę łączy ich coś więcej choć nie chcą się przyznać. Uwielbiam te dwie postaci i wiedziałam, że jak dojdą do finału to będę miała problem na kogo zagłosować.
Ale skoro to konkurs na najciekawszą postać to wybiorę BRENNAN (ponieważ mogliśmy podziwiać jej metamorfozę i nigdy do końca nie wiadomo czego się po niej można spodziewać). Ale zanim konkurs dobiegnie końca i tak jeszcze zagłosuje na Bootha, bo jego tez strasznie lubię ;).
WIiecie co ja myślę
Ten serial nie mógłby istnieć bez Brennan i Bootha obojetnie co się nie wydaży ja głosuje na nich obu i sprawiedliwy byłby remis dlatego
Brennan +
Booth +
Kochamy Was :)
Jak już mówiłam dzisiaj głosuję na Bootha żeby było sprawiedliwie.
bartkowiak_b ma rację gdyby nie Brennan i Booth ten serial mógłby nie istnieć.