PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78218
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<

12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!

UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy

Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)

ocenił(a) serial na 7
Happagus

+ Sweets
- Angela

bird230678

+ Bones
- ciężko ciężko ale Sweets

naomi7

+ Angela :)
- tak ciężko ciężko... Sweets :(

ocenił(a) serial na 10
mara625

+ Bones
- Angela

gosiunia94_94

Brennan +
Angela -

ocenił(a) serial na 7
Chris_Perry

+ Sweets
- Angela

ocenił(a) serial na 10
bird230678

Bones -
Booth +

Happagus

+ Booth

- Angela

:( ciężko ciężko...

mara625

"Booth: -Słuchaj, nie mam nic przeciwko niemu, Bones, serio. Nie mam żadnego problemu, ale... ten facet to gej.
Bones: -Nie jest gejem.
Booth: -Proszę. Buziaki w policzki, obcisły garnitur...
Sweets: -Coldplay.
Booth: -...nigdy nie był żonaty.
Sweets: -Coldplay."

10 minut żeby wejść na to forum MASAKRA. Czy u Was też tak się dzieje? Normalnie aż się wszystkiego odechciewa.

A teraz wyniki.

Kto zajmie 4 miejsce? Ciężko ciężko.
Na pewno nie będzie to........ jak myślicie kto zajął pierwsze miejsce o tym powiem zaraz na pewno do finału przechodzą Bones oraz Booth.

A teraz Angela czy Sweets kto z nich powalczy o brąz srebro a może nawet złoto. Osoba która zajmie 4 miejsce zdobyła punkty ujemne osoba która przechodzi do finału także.

A oto punktacja:

12 pkt
6 pkt
- 5 pkt
- 12 pkt

Kto ile punktów zdobywa dobra koniec napięcia
1. 12 pkt wędruje do Bootha!!! nie dostał ani jednego minusa moje gratulacje

Zaraz za nim z 6 punktami jest:
2 . Bones - 6 pkt

A teraz kto w finale psycholog czy rysowniczka?

Ogłaszam, że do finału przechodzi większością głosów
3. Sweets !!! Gratulujemy. Ciekawe które miejsce uda mu się wywalczyć.

Niestety tuż za podium nasza urocza i przemiła Angela
4. Angela aż -12 pkt

Każdy z finalistów zaczyna z zerowym stanem konta. Głosujemy tak jak dotychczas
+ dla ulubionej osoby
- dla najmniej lubianej

W niedzielę poznamy dwóję która przez 5 dni stoczy bitwę o złoto

W finale zostali i na nich oddajemy głosy:
Bones
Booth
Sweets

ocenił(a) serial na 10
naomi7

Bones +
Sweets -

ocenił(a) serial na 7
aaaaafilmweb

+ Bones
- Booth

bird230678

+ Bones
- Sweets

użytkownik usunięty
mara625

Bones +
Sweets -

ocenił(a) serial na 7

+ Bones
- Booth

bird230678

+ Booth
- Bones

naomi7

+ Booth
- Sweets

naomi7

+ Brennan
- Sweets (i tak daleko zaszedł)

Chris_Perry

+ Booth
- Sweets

kwiatek18

+ Booth
- Sweets

mara625

+ Bones
- Sweets

ocenił(a) serial na 10
Colette

+ Bones
- Sweets

zaneta1994

+ Booth
- Sweets

ocenił(a) serial na 10
blondyna6

+Booth
-Sweets

naomi7

+ Bones
- Sweets

ocenił(a) serial na 7
mara625

+ Bones
- Booth

bird230678

+ Brennan
- Sweets

ocenił(a) serial na 10
Chris_Perry

+Booth
-Sweets

zaneta1994

Mamy finał!!!!!!!

Do finału przechodzą(chyba każdy spodziewał się tego od samego początku gry)
Bones i Booth

Sweets zajmuje trzecie miejsce (pewnie większość się tego nie spodziewała)

A więc do piątku głosujemy wpisując imię osoby która Waszym zdaniem ma WYGRAĆ. Będzie ciekawie jeżeli uzasadnicie swoją decyzję w końcu walka toczy się nie o byle co ale o złoto.

ocenił(a) serial na 10
naomi7

Oczywiście, że Booth!
Nie lubię Bones, jest powierzchowna, trzyma się swoich racji jakby nie wiadomo co to było, a są ludzie którzy są od niej bardziej mądrzy. Zresztą, jestem za tym że w życiu trzeba kierować się uczuciami, a nawet nie wiem, czy Ona je ma...

Swój głos na Bootha oddaje 5 razy (raz w każdy dzień tygodnia), nie wiem po prostu czy będę miała czas żeby tu zaglądać.

Naomi7 - Dziękuje za wspaniałą grę, w której miałam przyjemność uczestniczyć.

ocenił(a) serial na 6
naomi7

już sama nie wiem na kogo głosować.. Booth jest uroczy, uwielbiam jego uśmiech, to jak bardzo opiekuje się Bones, a z drugiej strony Brennan.. wyjątkowo ciekawa postać, świetnie wykreowana, mająca swoją osobowość, będąca trochę jak dziecko, które musi się wszystkiego uczyć..
Tak więc głos oddaje na.. Temperance Brennan!

ocenił(a) serial na 7
justysia_7

Bones

naomi7

Oczywiście Booth x5 !!! Za jego poczucie humoru, odwagę, cierpliwość dla Bones i za to, że jest takim czarującym i przystojnym agentem ;-)

perelka893

Booth jest wspaniały chyba nie można oddać 5 głosów na raz więc będę częściej zaglądać

ocenił(a) serial na 10
gucio14

sama nie wiem na kogo głosować. Oboje bardzo lubię. Booth - przystojny, odważny, uroczy, rycerski facet. Brennan - wyjątkowa, ciekawa, prześmieszna postać. A te jej powiedzonka. Hm. Dalej ma dylemat. Ale oddaje swój głos jednak na Brennan.

naomi7

Ja proponuję remis. Nie da się wybrać między dwiema najlepszymi postaciami :( Dziś oddam głos na Brennan za to, że twarda z niej babka i ogólnie jej teksty są zabójcze ;)

ocenił(a) serial na 10
Chris_Perry

Brennan

aaaaafilmweb

Ciężko ale chyba jednak uczuciowy i taki rycerski Booth który wyciąga damę swego serca z opresji:)

malena2

Hmmm... finał !!!
Tak zgadzam się z Wami, strasznie trudno jest wybrać...
Chciałabym, aby oboje wygrali, ale regulaminu (chyba) nie da się zmienić prawda Naomi ?
Więc tak... Uwielbiam Bootha za jego niesamowitą cierpliwość do Bones i do innych zezulców, za jego czarujący uśmiech, niezwykłe poczucie humoru, wrażliwość, za dobre serce, empatię, jakim jest doskonałym agentem i można było by tu tak wymieniać beż końca ale nie o to chodzi... Ogólnie go lubię za całokształt :)
Z kolei Bones jest zupełnym przeciwieństwem Bootha...
Na początku jest strasznie zimna i twardo stąpa po ziemi, jak się niektórym wydaje nie ma uczuć ale już nie raz przekonaliśmy się, że to nie prawda... Z odcinka na odcinek robi się coraz bardziej uczuciowa :) lubię ten jej racjonalizm, "z antropologicznego punktu widzenia" i jej słowne wpadki są super xD :)
Z racji, że jest to program "Najciekawszy bohater Kości" głosuję na Bones, ponieważ ona skrywa swoje prawdziwe oblicze, które z czasem odkrywa. Można powiedzieć, że chwilami pozytywnie zaskakuje (przynajmniej mnie) :)
Jest jedyną, tajemniczą postacią w tym serialu, którą trzeba tak na prawdę dobrze poznać, żeby ją ocenić, dlatego uważam że jest to najciekawsza postać z naszego ulubionego serialu... :)

ocenił(a) serial na 7
mara625

Bones

bird230678

...Tak, więc głosuję na Bones... :)

ocenił(a) serial na 10
mara625

Bones moim zdaniem to bardzo ciekawa postać...skrywa wiele tajemnic w sobie i mysle ze to tworzy tą postać najciekawszą...
Bones x4, bo nie wiem czy bede miala czas by zaglądnąć do konca tygodnia...

naomi7

Nie wiem ;(
Naprawdę nie wiem....
Zagłosuję na Bootha, bo chyba ma mniej (;

ocenił(a) serial na 10
Colette

Hm. Znów mam dylemat. Czy cały czas mam głosować na Brennan. Hm.. No nie wiem, dziś swój głos oddam na Booth`a.

ocenił(a) serial na 10
gosiunia94_94

Brennan

ocenił(a) serial na 9
aaaaafilmweb

Hmm... trudny wybór lubię obydwie postaci, choć są swoimi przeciwieństwami. Booth jest najlepszym agentem FBI, jest też bardzo zabawny, wrażliwy i uczuciowy, no i trzeba też przyznać że bardzo przystojny. Natomiast Bones to piękna pani antropolog. Na początku zimna i nieczuła, ale szybko zaczyna się zmieniać (myślę że to dzięki Boothowi). Później widzimy jaka jest naprawdę: wrażliwa i zabawna, jednak jest dalej zamknięta i nie potrafi wyrazić swoich uczuć, ponieważ się tego boi. Obydwoje mają swoje małe i duże sekrety którymi stopniowo dzielą się z nami. Chociaż przed sobą chyba nie mają żadnych tajemnic, to jest w nich uroczę że traktują siebie jako przyjaciół choć tak naprawdę łączy ich coś więcej choć nie chcą się przyznać. Uwielbiam te dwie postaci i wiedziałam, że jak dojdą do finału to będę miała problem na kogo zagłosować.

Ale skoro to konkurs na najciekawszą postać to wybiorę BRENNAN (ponieważ mogliśmy podziwiać jej metamorfozę i nigdy do końca nie wiadomo czego się po niej można spodziewać). Ale zanim konkurs dobiegnie końca i tak jeszcze zagłosuje na Bootha, bo jego tez strasznie lubię ;).

ocenił(a) serial na 10
Pchelka93

WIiecie co ja myślę
Ten serial nie mógłby istnieć bez Brennan i Bootha obojetnie co się nie wydaży ja głosuje na nich obu i sprawiedliwy byłby remis dlatego
Brennan +
Booth +
Kochamy Was :)

ocenił(a) serial na 7
bird230678

Booth

ocenił(a) serial na 9
blondyna6

Jak już mówiłam dzisiaj głosuję na Bootha żeby było sprawiedliwie.

bartkowiak_b ma rację gdyby nie Brennan i Booth ten serial mógłby nie istnieć.

Pchelka93

Tak racja... W sumie to prawda - bez Bootha i Bones ten serial by nie istniał...
To ja dzisiaj zagłosuję na Agenta Bootha :)