PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78218
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<

12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!

UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy

Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)

ocenił(a) serial na 10
mara625

Też jestem za tym by był remis. Ale chyba tak nie można. ;p Więc dziś zagłosuję na Brennan ;))

ocenił(a) serial na 7
bird230678

Obie postacie są świetne i genialne bez obu serial by nie istniał ale z racji tego, że jestem kobietą to chyba Booth:)

PS Przepraszam ale z przyczyn ode mnie niezależnych podam wyniki dopiero w sobotę a więc jest jeden dzień więcej na głosowanie:* pozdrawiam serdecznie

ocenił(a) serial na 10
naomi7

Dziś zagłosuję na Booth`a ; )

gosiunia94_94

Hmmm... A ja dzisiaj swój głos oddam na Bones :)

mara625

Chris_Perry i bartkowiak_b i wiele innych osób mają rację i powinien być remis. Dla wyrównania dziś głosuję na Bones.

ocenił(a) serial na 9
Colette

Ja dzisiaj swój głos oddam na Bootha ;)

ocenił(a) serial na 7
Pchelka93

Bones

ocenił(a) serial na 10
bird230678

Booth

aaaaafilmweb

No to ja dzisiaj głosuję na Bootha :)

ocenił(a) serial na 9
mara625

No to dzisiaj na Bones ;)

Pchelka93

Booth zdecydowanie

ocenił(a) serial na 10
sniezka4

Brennan ; )

naomi7

Tym razem oddam swój głos na Bones :)

ocenił(a) serial na 7
mara625

Bones

ocenił(a) serial na 9
mara625

choć lubię ich tak samo to oddam dzisiaj głos na Bootha bo i tak widzę że Bones wygrywa a bardzo bym chciała żeby był remis.
nie da się wybrać między jednym z nich oni mają tak różne charaktery że nie można stwierdzić kto jest fajniejszy.

ocenił(a) serial na 10
Pchelka93

Tym razem głos na Bootha :)

zaneta1994

Trudny wybór ale Booth :)

naomi7

Moim zdaniem najciekawszą postacią serialu jest Booth

malena2

Chciałam bardzo serdecznie podziękować wszystkim którzy brali udział w tej grze:
Inesita84
Pinessska
mara625
Kate_Elizabeth_Winslet
alusia_xx
Colette
blondyna6
aka13
nancy500
dzwonkowski
zaneta1994
kwiatek18
Chris_Perry
amelia8
Holly19
beverly1
mary12
NormalnieNienormalna
malena2
muszka8
tombard23
Happagus
bolly90
katia2424
sniezka4
serialomaniak0
Chanel23
cytrynka144
justysia_7
peggy009
nicked111
mati360
Olcia__
LoL34
VesTole_
GUTEKCX
matt456
gosiunia94_94
myspace1529
ArabRab
gosia_vipex
Lilla83
bird230678
gabacygan
CASCADer123
Shontelle
Snorri
maylka
bartkowiak_b
beniamin3
aaaaafilmweb
gucio14
perelka893
gitarka4
plotkara33
Pchelka93

Dziękuje Wam bardzo za te ostatnie tygodnie:) Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
Niestety dzisiaj nasza gra dobiega końca. A oto wyniki:

12 - Goodman oj nie polubiliście tego pana:)
11 - Max czy to za to że zostawił Bones jak była mała?
10 - Cam jak mogła zostać szefową laboratorium skoro to Bones chciała to miejsce nie możemy jej tego wybaczyć
9 - Zack na początku był taki słodki nie zabiłby muchy a teraz aż strach mówić
8 - Nigel-Murray no bo kto lubi cały czas słuchać ciekawostki
7 - Daisy czy w jej ustach "Lancelot" nie brzmi słodko:)
6 - Hodgins trochę kiepskie miejsce jak na króla laboratorium
5 - Wendell i niestety kolejnemu asystentowi Bones nie udało się wejść do finału
4 - Angela przebojowa dziewczyna w ostatnim momenice pozbawiona podium

A teraz miejsca na podium na co chyba wszyscy czekamy:)

3- Sweets przeuroczy przezabawny młody psycholog

A teraz kto wygra już mówię a więc złoto zdobywa

Bones i Booth !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wyobrażacie sobie serialu bez tej pary i słusznie. No bo czy Bones mogłaby poradzić sobie bez swojego partnera. Na pewno nie. Obie postacie idealnie do siebie pasują bo są swoimi przeciwieństwami
BONES twardo stąpa po ziemi, racjonalna, piękna pani antropolog, wrażliwa, zabawna, jednak dalej zamknięta, nie potrafi wyrazić swoich uczuć
BOOTH czarujący uśmiech, niezwykłe poczucie humoru, wrażliwość, dobre serce, empatia, doskonały agent, zabawny, uczuciowy, bardzo przystojny.

Tak to oni zdobywają pierwsze miejsce. Gratulacje

Do zobaczenia. Będę za Wami strasznie tęsknić:*********

naomi7

A ja chciałabym Tobie Naomi bardzo serdecznie podziękować za te wspaniałe tygodnie zabawy... :) świetnie się przy tym bawiłam, emocje nie raz brały górę i to jest właśnie to :) Bardzo się cieszę, że mogłam brać udział w tej zabawie :)
Wszystkim również dziękuję za to, że razem się tak świetnie bawiliśmy typując swoich ulubieńców krok za krokiem... :)
Bardzo dobre podsumowanie... :)
Tak jest Bones i Booth są niezastąpieni w tym serialu i koniec :)
Oczywiście, że do siebie pasują np. z punktu widzenia fizyki... :) Albowiem "ładunki różnoimienne (+ -) przyciągają się" :P Nawet nauka to potwierdza :) :PP Więc nie ma się co kłócić... Ok na tym kończę, bo się rozgadam...
Ja też będę tęskniła... Mam nadzieje, że już niedługo w nie dalekiej przyszłości wymyślisz kolejną zabawę, w której chętnie wezmę udział :)
Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
mara625

Mowiłam że będzie remis. Cieszę się bardzo :):)

Naomi ja również dziękuję za super zabawę :):):)
Czekamy na kolejną zabawę. Ja też się zgłaszam do udzialu w następnaj zabawie
Pozdrawiam:):*:):*:):*

ocenił(a) serial na 6
mara625

Naomi też chciałam Ci bardzo podziękować za grę. Za te wszystkie poprzednie podsumowania, no i za to podsumowanie! Zawsze miło mi się je czytało. Cieszę się z wyniku - remis jest najuczciwszy! Oboje, zarówno Booth jak i Brennan, zasłużyli na wygraną! Brawo! I jeszcze raz dziękuję ;*

justysia_7

Wspaniałe podsumowania, zawsze budujące napięcie. Świetnie wybrane cytaty. Dziękuję Naomi za miłą grę. Do miłego ;-)

perelka893

Może jakieś pomysły na kolejną grę ma ktoś?

malena2

Hmmm połączenie z innym serialem?

sniezka4

Ja nie mam nic przeciwko a macie jakiś konkretny serial na myśli?

naomi7

Hmm fajne seriale to
doktor house
Csi
wzór
90210
gotowe na wszystko
chirurdzy

ocenił(a) serial na 10
boom5

Naomi a może zrób podobną grę tylko nie z postaciami a z odcinkami ze wszystkich sezonów, podziel je na 5 sezonów tak jak są i wybierzcie najlepszy z najlepszych

naomi7

Tak jestem za grą z odcinkami...
Będzie ciekawie... :)