Czy Smith jest matką Nicolasa? (dziwna miała minę kiedy zobaczyła krzyżyk)
Estefania jest matką Grety?
ja mam pytanie kim jest fernando ??
szefem rokiego i smif ?
ile ma odcinków ten serial ?
czy reina będzie z boliwarem ?
czy boliwar dowie sie ze klara to jego córka ?
Ja też zapytam, bo lubię wiedzieć do przodu, czy Victor kocha tą Reine? czy po prostu sobie ją zamknął w klatce? Kiedy Reina odzyska pamięć? mam nadzieję że nie dopiero w 138 odc :) dzięki za odp.
Jeśli chodzi o powrót pamięci u Reiny, to ona zacznie sobie coś przypominać, gdzieś około 120 odcinka, ale pamięci nigdy nie odzyska w pełni. Przynajmniej nigdy nie było to pokazane. Ona generalnie bardzo dużo się dowie ze swoich pamiętników.
A Victor wydaje mi się, że ma po prostu obsesję na punkcie Reiny, On faktycznie ją kocha, ale raczej na swój chory sposób.
Dzięki. Myślałam, że sobie przypomni gdzieś w połowie i będzie wściekła na Nicolasa, że uwierzył w jej zdradę itd. Jestem ciekawa jaką kobietą stałą się Reina, może się mylę ale chyba też będzie miała coś za uszami? A on kiedy się dowie, że ona jest niewinna? Zresztą trochę nie rozumiem założenia tej Smith, przecież gdyby znał prawdę jeszcze bardziej by mu zależało żeby zemścić się na Victorze. Dziwię się też, że szef ochrony nie poznał Nicolasa... no ale nie było by serialu. Powiesz mi jeszcze dlaczego Pamela popełniła samobójstwo, bo chyba nie chodziło tylko o to nagranie? I czy cały serial będzie się kręcił wokół złapania Victora na nielegalnym handlu? bo jakoś nie uważam, żeby był to wątek na 140 odcinków.
Generalnie ten serial jest dosyć zagmatwany i dla mnie samej było wiele absurdalnych wątków. Reina przed utratą pamięci też szukała dowodów na to, co robi Victor i tak w ogóle to tam każdy bohater ma "coś za uszami" ;) To, że jest niewinna będzie wychodziło tak stopniowo, ale niestety nie pamiętam dokładnie w jakim momencie. Camila xd popełniła samobójstwo tylko i wyłącznie przez to wideo, co też jest niestety absurdalne :P Jeśli chodzi o Victora, to tam jest po prostu taka beznadziejna ta policja xd pod koniec serialu znajdą na niego dowody, ale wtedy będą z nim jakieś układy robić, bo on będzie miał ich w garści. Z resztą ja osobiście uważam, że Victor to jest jedna z najlepszych postaci w tym serialu :)
Zgadzam się Victor ma coś w sobie, ten aktor świetnie gra takiego zimnego, wyrachowanego, bez emocji.
A mnie dziwi jedno - Victor obsesyjnie zakochany w Reinie, jak "umarła" próbował się zabić, wcześniej przez lata więził ją w złotej klatce, ale jakoś jak były próby zabicia jej to nie angażował się jakoś szczególnie w znalezienie mordercy (morderców, bo wiemy już, że więcej ludzi czyha na jej życie) a przecież jako mafioso miał środki, ludzi, kontakty itp., oglądając pierwsze odcinki aż do dziś miałam wrażenie, że ignoruje zagrożenie, jakoś specjalnie nie przeżywa zamachów na nią - może błędnie odczytałam jego zachowanie, ale takie dla mnie sprawiał wrażenie i teraz razi mnie ta jego próba samobójcza.
to ile reina była w śpiączce bo na początku było cos takiego ze niby 8 lat a teraz fernando mówi jej ze od roku pracuje dla niego to jak mogle dla niego pracowac skoro była w spiączce 8 lat ??
a boliwar on jest dobry czy zły to on napisał ten list bo estefaniji mówił ze to zemsta a reinie mówi ze ją kocha to on ja kocha czy nie
Ale ona nie była w śpiączce osiem lat, tylko po wypadku straciła pamięć i nie pamięta, co się przez te osiem lat wydarzyło, więc rok temu mogła dla niego pracować, tyle że tego nie pamięta.
aha ok jeszcze takie pytanko kiedy smif dowei sie ze supermo to jej szef i co z tymi klejnotami bo oni go zakuli w kajdanki wypuszcza go jak smif zareaguje jak dowie sie ze fernando to jej szef i czemu supermo jej nie ufa :)
JW. Oglądałaś serial od początku? Bo jeśli nie to teraz może ci być ciężko wszystko ogarnąć.
Boliwar/Nunez. Oczywiscie że jest dobry. Splot niefortunnych wydarzeń spowodował, ze chciał się na reinie zemścić, bo jak myslał to pzrzez nią trafił do więzienia, ona zaś myslała że on nie żyje.Mimo tej chęci zemsty, cały czas ją kochał i kocha.
Co do śpiączki Reiny Klaudia już wszystko wyjaśniła.
Co do Bolivara.
Reian była zakochana w Nicolasie Nunezie. Mieli wziąć ślub itd, ale on został postrzelony (miał zostać zabity na polecenia Victora, ale udaje mu się z tego wyjść). Zostaje oskarżony o handel narkotykami i trafia do więzienia. Etsefania, która była świadkiem jego postrzelenia wmówiła mu później, że to wszystko co się stało jest winą Reiny. Że Reina go wykorzystała, że wcale go nie kochała i jest kochanką Victora. Nicolas jej wierzy. Z kolei Reinie Estefania mówi, że Nicolas nie żyje. Potem Javier zostaje wyciągnięty z więzienia i zostaje tajnym agentem. Dostaje nową tożsamość - Javier Bolivar.
Początkowo Javier faktycznie chce się zemścić na Reinie i dlatego mówi o tym Estefani. Potem jednak zdaje sobie sprawę, że wciąż ją kocha. :) Więc Javier jest dobry i naprawdę kocha Reinę, a jego wcześniejsze plany zemsty diabli biorą. :)
kiedy smif dowei sie ze supermo to jej szef i co z tymi klejnotami bo oni go zakuli w kajdanki wypuszcza go jak smif zareaguje jak dowie sie ze fernando to jej szef i czemu supermo jej nie ufa :)
Smith dowie się prawdy o szefie chyba już w następnym odcinku, skoro już go zatrzymała policja. A Smith się wścieknie i przyłoży mu dwa razy.
niedziwie sie ze smif sie wkuy no tez bym sie wkuzyła a policja mu nic nie zrobi ?? wypuszczą go ??? to ona niebedzie juz u niego pracowac wogule??
czy smif pogodzi sie z boliwarem ??
a ja mam takie pytanko co sie stanie z victorem i estefania trafia do jakiegos wiezienia? i kto wogule zginie w tym serialu i jak wiecie moze
Victor zostanie w ostatnim odcinku zastrzelony przez Reinę i Javiera, a Estefania najpierw pójdzie do więzienia, potem ją zamkną w psychiatryku, a później się powiesi. A zginie bardzo dużo osób. Z tych, co już się pojawiły to:
Delfina - postrzelona,
Carmen - postrzelona
Christian - zastrzelony w ostatnim odc
Rocky - zabity z zaszytymi ustami
Miriam - Estefania poda jej śmiertelną dawkę narkotyku
Yolanda - też z zaszytymi ustami
Andres - podadzą mu jaką truciznę, po której dostanie zawału
i wiele innych postaci, które nawet się jeszcze nie pojawiły ;)
Co za masakra, a kto wpadł na taki pomysł, żeby zaszywać komuś usta? Jedynie to przychodzi mi na myśl Victor, bo on to jest zdolny chyba do wszystkiego. Jeśli nawet kolekcjonuje ciała osób, które sam pozabijał.
No to trochę jestem zaskoczony, chociaż po niej to też chyba można się spodziewać wszystkiego najgorszego. To znaczy, że to ona zabiła Rocky'ego i swoją służącą Yolandę? Tylko po co jeszcze zaszywała im usta, skoro i tak już wcześniej zostali zamordowani, więc nic już nikomu by nie powiedzieli. Ta kobieta to jakaś kompletna wariatka. Nic dziwnego, że potem skończyła w wariatkowie.
Tak, to ona ich zabiła. A po co to robiła? W sumie sama nie wiem, nie była całkiem normalna, a przy zaszywaniu ust swoim ofiarom powtarzała, że nie tylko Reina jest świetną krawcową, bo ona jest lepsza. Po prostu miała obsesję na tym punkcie, we wszystkim chciała być lepsza od Reiny.
Ona chyba w ogóle nie była nigdy krawcową, miała różne zajęcia, ale tego nie pamiętam, żeby była kiedyś krawcową. Ona nigdy nie będzie lepsza od Reiny, bo jej do niej bardzo daleko. W ogóle nie może się do niej porównywać.
A pamiętasz może kto i kiedy zabije Delfinę?
Nie pamiętam dokładnie kiedy, ale to jeszcze trochę czasu trzeba poczekać ;) A kto, chyba też nie było do końca pokazane, bo ona zginęła w jakiejś akcji z diamentami i wydaje mi się, że to Victor kazał ją zabić, bo ona go zdradziła. Ale tego pewna nie jestem, bo już dawno to oglądałam, poza tym nie lubiłam Delfiny i nie skupiałam się za bardzo na jej postaci ;)
A co do Estefanii, ona nie była krawcową, ale chciała we wszystkim dorównać Reinie. Jeśli chodzi o Twoje porównanie, że jest jej do Reiny daleko, to zależy kto jak na to patrzy. Bo ja przyznam się szczerze, że mimo, że lubiłam ten serial, to Reiny nie znosiłam i Estefania wydawała mi się dużo ciekawszą bohaterką ;) Wiadomi, że to czarny charakter i nie każdy będzie ją lubił, szczególnie, że ciągle miesza w wątku głównych bohaterów, ale ja jakoś specjalnie nigdy nie kibicowałam Reinie i Javierowi. Wiem, że to dziwne, ale oni akurat mnie nie przekonali ;) Ale wiadomo, że każdy ma inne zdanie i o gustach się nie dyskutuje xd
No cóż, w takim razie trzeba będzie poczekać. Szkoda, że nie mogę sobie obejrzeć tego serialu tak jak Ty w wersji oryginalnej, bo zawsze trafiam na jakieś strony z wirusami. Jak Tobie udało się go obejrzeć na takiej stronie?
Delfina zdradzi Victora, no proszę, a taka wydaje mu się oddana jak na razie. Może też jakoś nieszczególnie ją lubię, ale podoba mi się przynajmniej z wyglądu. :)
Dlaczego nie lubiłaś Reiny? Wydaje mi się, że jest to jedna z najciekawszych postaci w tym serialu, a poza tym moją ulubioną. :) Za to Estefanii nie znoszę do początku. Tam jest bardzo dużo czarnych charakterów, ale ona jest chyba nawet czasami gorsza niż sam Victor. Ale to prawda, każdy ma pewnie inne zdanie.
Ja oglądałam na tusnovelas, ale to było wtedy gdy serial leciał w Meksyku, więc już jakiś czas temu i odcinki mogły już powygasać.
Mi się podoba figura Delfiny, ale twarz ma taką... no cóż, jak dla mnie wygląda trochę na taką tępą lalę ;)
Reinę lubiłam na samym początku, mi też wydawała się dosyć ciekawa. Ale po jakimś czasie jak dla mnie nudne już się zrobiło, że ciągle ją ktoś porywa, albo oszukuje itd. I jak widać to nie do końca wina bohaterki tylko poprowadzonej historii. I może źle się wyraziłam, to nie do końca tak, że jej nie lubię, tylko po prostu jest mi obojętna. Były w tym serialu inne postaci, które bardziej mi się podobały ;)
Ja właśnie też próbowałem wejść na to tusnovelas, ale przekierowało mnie na taki adres mastelenovelas i chciałem włączyć odtwarzanie jakiegoś odcinka to zaraz pojawiła się informacja o wirusach i zablokowało mi dalsze odtwarzanie. Znasz jakieś inne strony, na których można też oglądać seriale w wersji oryginalnej, ale takie, żeby zaraz nie pojawiały się jakieś wirusy?
Mnie właśnie też najbardziej podoba się figura Delfiny, twarz mogłaby mieć ładniejszą, czy ja wiem, czy ona wygląda na tępą, może czasami tak. :)
No trochę za dużo jest tych różnych porwań czy zamachów na Reinę, chyba z tym przesadzili. Bardzo mi się podoba aktorka, która gra Reinę, czyli Paola Nunez. Po prostu uwielbiam na nią patrzeć. :)
Nie widziałem jeszcze zbyt wielu odcinków, więc nie wiem, jakie tam później pojawiają się postacie. Z tych co na razie widziałem to najbardziej podoba mi się Reina i Susana. :)
http://www.tusnovelas .net/ver-telenovela/reina-de-corazones
mi tutaj nie wyskakują żadne wirusy i adres działa poprawnie
Niestety w tym linku pierwsze odcinki, które wyskakują, to te poskracane, których wyszło 102. Te bez cięć chyba już wygasły.
Dziękuję za odpowiedź, sprawdzę ten adres. Tam są wszystkie odcinki serialu w oryginale?
Niestety nie wiem, podobno są poucinane, ale na msn com są podzielone na części i raczej wszystkie w całości. Więc tam też zerknij.
A ja właśnie z żeńskich bohaterek najbardziej lubiłam Susanę i Estefanię. Paola Nunez oczywiście jest bardzo ładna, ale jakoś nie mogłam się do niej przekonać ;) Za to jest wielu męskich bohaterów, których uwielbiałam i to głównie ze względu na nich oglądałam ten serial ;)
No to przynajmniej co do Susany się zgadzamy. :) Ja uwielbiam Paolę Nunez odkąd ją tylko zobaczyłem. Bardzo mi się podoba. :) A jakich męskich bohaterów z tego serialu najbardziej lubiłaś? Ja bardzo lubię Javiera, Lazara i Juanjo.
Ja uwielbiam Juanja i Isidra ;) A oprócz nich lubię też Lazara, ale on jest taki strasznie spokojny aż czasami nudny ;)
No tak Lazaro jest raczej taki spokojny może czasami trochę za bardzo, ale lubię tą jego postać. Fajnie, że jest tam taka pozytywna postać, bo za dużo jest już tych czarnych charakterów. Zgadzam się postać Victora jest bardzo ciekawa i świetnie zagrana przez Juana Solera. Isidro też jest niezły szczególnie, że potem się zmieni na lepsze.
to kto zabije delfine i czemu fernando niwierzy smif i dlaczego jej szef kazał jej zdobyc zaufanie fernanda skoro najwyzszy t fernando ???