PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1270
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Czy Smith jest matką Nicolasa? (dziwna miała minę kiedy zobaczyła krzyżyk)
Estefania jest matką Grety?

ania39811

Javier zaginie?

marlenaaa223

tak uwolni connie, a sam zostanie schwytany (victor za tym stoi)

ocenił(a) serial na 10
marlenaaa223

Ale się znajdzie. :)

ania39811

A ja gdzieś czytałam że Estefania będzie ciąży z Cristianem . czy to jest prawda czy jakiś błąd??

dorotaaaa5555

błąd, estefania będzie w ciąży z Javierem, ale dziecko urodzi się martwe

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

czy greta bedzie chodzic ?
co będzie sie działo w kolejnych odcinkach ?
gdzieś wyczytałam ze susana to bilogiczna matka reiny czy to prawda?
czy smift bedzie z fernando ?
kto zabił matke dalfiny?
czy jest jakaś strona gdzie mozna obejzec odcinki na przód ?
dlaczego roki zginie ?
czy viktor i oktawio trafią do wiezienia ??
czy reina uwolni sie od viktora ?

kotek34547

Greta będzie chodziła, przeczytaj sobie streszczenia, Susana nie jest matką Reiny (komuś się imiona pomyliły), Smith i Fernando będą razem w ostatnim odcinku, Rocki odkrył jakiś sekret Estefanii, zarówno Octavio i Victor zginą, Reina i Javier razem zabiją Victora

ania39811

octavio juz nie zyje

ocenił(a) serial na 8
magazynier_48

Nie ten Octavio co teraz zginął to bym Jeronimo (brat blizniak Octavia) ;)
Octavio będzie w psychiatryku do którego Javier wyśle Estefi. I tam go znajdzie.

Nina_52

w ktorym odcinku

Nina_52

Bliźniak? I wszystko jasne.
Dzięki wielkie,że ti napisałaś. Ostatnio obejrzałam odcinek 120 no i tam był Octavio i oczywiście u mnie szkok,no bo jak,skoro umarł... Mam jeszcze prośbę: Mogłabyś mi napisać,czemu ten cały Jeronimo się pod niego podszywał?I czemu on jest w psychiatryku? I czemu Smith ma być(ktoś napisał,że będzie ta Jackie ją pocieszać czy coś takiego)? No i skoro Octavio jest w psychiatryku to znaczy,że nie był zamieszany w przemyt diamentów? I jeżeli pamiętasz,to możesz mi napisać,w którym to będzie odcinku?
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź :-)

Jeżeli ktoś inny zna odpowiedzi na te pytania,bardzo proszę o odpowiedź.Znam trochę język hiszpański i chciałabym sobie to obejrzeć.

ocenił(a) serial na 8
Mellamo_Ola

Dokładnie ci nie powiem czemu się pod niego podszywał. Ale ten co siedzi w psychiatryku będzie miał obsesje na punkcie Smith.

Tak bo o ile dobrze pamiętam po tym jak ją Supremo zamknął w celi to ona zaczeła się go bać i wg miała taką jakby "depresje". Tylko to był przeskok o kilka miesięcy i wiem że w między czasie coś się wydarzyło no i właśnie po tym Smith się go "bała". No i Jackie ją pocieszała i pomagała :)

Nina_52

Mam jeszcze jedno pytanie:
Wiesz może mniej więcej w którym odcinku był pokazany ten Octavio z psychiatryka?

ocenił(a) serial na 8
Mellamo_Ola

Wiem że oficjalnie ujawni się w odcinku 117 :)
Ale będzie pokazany w psychiatryku już wcześniej.

Nina_52

Czy ktoś wie,jak nazywa się piosenka,która teraz(odc.74) leci przy motywie Lazaro i Grety? Tam chyba śpiewają coś w stylu: Tanto te quiero...

ocenił(a) serial na 8
Mellamo_Ola

Melissa Otero- With you. Dla mnie najlepsza piosenka z telki wraz z Te Esperare :)

Mellamo_Ola

jakoś tak po 100 jak Javier uwięzi w tym samym psychiatryku Steffi, chcąc ją ukarać za porwanie Clary, a w 100 ratuje córkę czyli 101-104

Mellamo_Ola

Jeronimo podszył się pod brata, żeby przejąć jego majątek.

ania39811

Wiesz może w którym odcinku Reina się prześpi z Victorem?
Z góry dziękuję :-)

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

viktor ma syna ??

ocenił(a) serial na 8
gosia345478

Będzie miał później syna z Alicią.

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

To Fernando sie przespi z delfina ?

ocenił(a) serial na 10
kotek34547

Tak ale tylko dlatego ze chciał ja wykorzystać ,żeby mu pomogła zamknąć victora za kratki ,czy jakoś tak

nika2015xx

tak, tak to jedyny powód ;)

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

a fernando czuje cos do smif czy nie

ocenił(a) serial na 10
kotek34547

Wydaje mi sie ze od samego początku coś do niej czuł a potem
Z czasem sie w niej zakochał

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

A fernando I smif bedom razem jak tak to w ktorym odcinku??

ocenił(a) serial na 8
kotek34547

Będą razem w finale :)
A do samego finału będą tylko ze sobą czasem sypiać, ale potem Supremo aresztuje Smith,a po czasie będzie się go bać :( Jackie będzie jej pomagała się pozbierać po aresztowaniu i psychiatryku :(

ocenił(a) serial na 7
kotek34547

Oni będą tak jakby razem od 76 odcinka do jakiegoś 86 chyba. Ale to będzie takie bycie razem, że będą się spotykać nocami w domu Smith i sypiać ze sobą, a w ciągu dnia będą ze sobą drzeć koty. Ostatecznie będą razem dopiero w ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 10
Adri90r

A dlaczego smif będzie w więzieniu i w psychiatryku ?? W którym odcinku Fernando aresztuje smif

ocenił(a) serial na 7
kotek34547

Smith nie będzie w więzieniu ani psychiatryku. Supremo jednego dnia zamknie Smith w tej takiej celi ktorą oni mają w departamencie agentów( tam gdzie Javiera wiele razy zamykali) bo ona będzie chciała iść rozdzielić Javiera i Victora, którzy będą chcieli się wzajemnie pozabijać i Supremo jej nie pozwoli iść i ją zamknie. A w psychiatryku to siedziała Jacky. Smith nie :)

ocenił(a) serial na 10
Adri90r

To asynsion jest matkom Reiny ?
A chlamcho to jej brat??
Estefania , reina , patico Picasso i chlancho to rodzeństwo bo tak czytałam tam na jakiejś stronie i gdzieś tu widziałam link do obejrzenia serialu w oryginale ale nwm gdzie to było jak wiecie to mi podajcie plisska

ocenił(a) serial na 7
kotek34547

Tak Asunción jest matką Reiny i Patricia. Juanjo nie jest rodzeństwem Reiny, Juanjo jest przybranym bratem Estefanii i Patricia. To bardzo skomplikowane..haha. Ale jeszcze raz po kolei. Estefania i Patricio są rodzeństwem. Mają wspólnego brata -> Juanjo. I Patricio ma do tego jeszcze siostrę, którą jest Reina, ale Reina jest tylko siostrą Patricia, Estefanii, ani Juanjo nie.

ocenił(a) serial na 10
Adri90r

A parico i reina o tym wiedza

ocenił(a) serial na 7
kotek34547

Patricio dowie się w ostatnim odcinku, tak samo Reina. Dopiero w ostatnim odcinku wyjdzie na jaw, że Juanjo jest bratem Estefanii. A Reina już niebawem dowie się, że Asunción to jej matka. Tak samo Patricio.

ocenił(a) serial na 8
Adri90r

A czemu Smith bedzie sie bac Patricia?? Jest nieprzewidywalny ale Smith nie wyglada na taka co sie kogokolwiek boi.

ocenił(a) serial na 7
monia198923

Ona się go nie będzie bać. Ona będzie zawiedziona jego zachowaniem. Smith będzie się bać, ale o zycie Javiera.

ocenił(a) serial na 8
Adri90r

Uwielbiam te parkę, ale boje sie ze znienawidze Patricia (o ile to mozliwe) po przeczytaniu jaki bedzie momentami podły :((( I jeszcze ta obrona siostrzyczki no chyba mnie krew zaleje :-))

ocenił(a) serial na 10
monia198923

Gdzie mogę obejrzeć wszystkie odcinki za darmo choć by w oryginale pliska podajcie link

ocenił(a) serial na 8
kotek34547

Ja niestety nie mam pojecia. Teraz ogladam na bieżąco tylko:((( Na stronie playpuls.pl. Kiedys ogladalam urywki jakies na hiszpanskojezycznej stronie ale nie pamietam jakiej. Ale jakosc do kitu była.

monia198923

Ja oglądam po hiszpańsku na stronie www. tusnovelas. net
wchodzisz i wyszukujesz na R lub wpisujesz Reina de corazones.
Na tej stronie są wszystkie odcinki :-)

ocenił(a) serial na 8
Mellamo_Ola

O dzięki. Zajrze tam :))

monia198923

Nie ma za co ;-)
Polecam się na przyszłość xD

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

A smift i Fernando dowiedzą się kto zabij rokiego i właściciela anty kwariatu ??

ocenił(a) serial na 10
ewelina84

W ostatnim odcinku będzie tak ze smift będzie z Fernando , reina ożeni sie z boliwarem , boliwar dowie sie ze clara to jego curka , coni będzie z tym pomocnikiem viktora i bedą mieli dziecko chyba lasaro będzie z doktor muntojo i tez bedą mieli chyba dziecko a reina i boliwar bedą mieli jeszcze syna ;) tylko nwm co z Stefi bo było pokazane ze ona sie powiesi a potem ze boliwar gdzieś ja znajdzie z zaszytymi ustami a co z octaowio i viktorem

kotek34547

W ostatnim odc. Reina i Javier biorą ślub, przed tym rorzi im się synek. Bolivar dowiaduje się, że Clara jest jego córką w 99 odcinku. Conni będzie z Isidro i razem wychowają dziecko Victora. Lazaro i Jacky będą małżeństwem i będą wychowywać jego dzieci (syna z Miriam i córkę z Gretą), Steffi na prawdę zwariuje i powiesi się w psychiatryku. Victor zostanie zabity przez Reinę i Javiera. Octavio zginie z ręki Victora.

ocenił(a) serial na 8
ania39811

Przeczytałam w tym temacie wiele spojlerów mam 2 krótkie pytanka ;)
1. Ile razy Reina byla w ciązy, (nie licząc juz Clary)?
2. Ktos tu napisał, że Smith była obsesją prawdziwego Octawia ;) a tak wg to bohaterowie wiedzieli, że było ich dwóch? Z którym Sara miala romans i który byl ojcem Javiera?

ocenił(a) serial na 10
_sarna88

Znac odpowiedz tylko pierwsze pytanie , Reina po clarze
Była jeszcze dwa razy w ciąży , jedno dziecko straciła ( prawdopodobnie to było
Dziecko victora ) a potem jeszcze urodziła syna ( te dziecko w 100 % jest javiera )

ocenił(a) serial na 10
nika2015xx

A jeśli chodzi o drugie pytanie , to tez sie nad rym
Zastanowiam :/:/ ?!?!