Czy Smith jest matką Nicolasa? (dziwna miała minę kiedy zobaczyła krzyżyk)
Estefania jest matką Grety?
Ja mysle ze nawet 100,110 odcinków byłoby ok. Nie lubie jak scenarzysci wymyslają głupoty :) Ae fakt faktem, telka wciągneła mnie okuuuutnie!
gdzies widziałam zdięcie ze ten chłopak susany bedzie trzymał reine na muszce dlaczeg?
A właśnie miałam pytać, czy Reina będzie w ciąży, ale zostałam uprzedzona. ;D Dzięki za odpowiedź. :)
Ja mam jeszcze pytanie! O co chodzi ze śmiercią Reiny? Widziałam coś niecoś w oryginale, jakiś fragment. Możesz mnie wtajemniczyć?
PS.- Szacunek za oglądanie serialu w oryginale. Musisz świetnie znać hiszpański!
To już któraś z kolei telenowela, którą oglądałam w oryginale, a im więcej się ogląda, tym więcej się rozumie ;) To dobry i przyjemny sposób na podszkolenie języka ;)
Jeśli dobrze pamiętam, to Reinę 'ktoś' będzie chciał znowu porwać i przekupi lekarza, żeby podał jej jakiś środek, po którym będzie wyglądała na martwą. Potem ten 'ktoś' zabierze jej ciało, no ale ona będzie żyła :P
Będzie na początku, ale pózniej sprawy się pokomplikują. Lazaro będzie z Jacky :)
jeszcze takie pytanko i co fernando zaufa smif?
i co bedzie w 53 odcinku co z tymi diamętami smif i fernadem bo oni go skuli w kajdanki wypuszczą go
kiedy smif dowie sie ze to jej szef i jak zareaguje ??/
Niestety była Suprema :( Gdy Smith usłyszy że to jego Exs to się zasmuci i będzie ala zazdrosna :D :D
Będzie agentką
i jeszcze jedno pytanko :) czy Reina przypomni sobie ze miała wyjść za nicholasa i to ze estefania jej powiedziała ze nicholas nie zyje ? jesli tak to w ktorym odcinku ?:)
Już w innym temacie pisałam, że Smith go zostawiła, bo nie chciała go narażać, dlatego, że ją chcieli zabić.
Ona sobie tego nie przypomni, ale przeczyta w pamiętniku. A to, że to Estefania ją oszukała dowie się od Victora i sama Steffi też się przyzna.
kurcze.. to szkoda ze nie przypomni sobie tego, tzn jakos zawsze jest tak w telenovelach ze jak ktoś traci pamięc czy tam wzrok to zawsze odzyskuje ;p a mnie to drażni ze tak zrobili ze nie przypomni sobie wszystkiego, chyba nawet tych najwazniejszych scen ;/
Masz rację :) Ostatnio mój tata kupił książki do nauki hiszpańskiego, ale z nich nie skorzystał, więc chyba ja je przygarnę i będę szlifować język przy "Królowej serc".
Rozumiem. Hm. Po tym co napisałaś (mogę pisać na "Ty?") od razu mi się przypomniał "Romeo i Julia" ;D Dzięki za odpowiedź. :) Bo przyznam, że bardzo mnie zaciekawiła ta scena, w której Reina budzi się w trumnie. I ten sznur. Wyglądało dość mrocznie. ;D
A kiedy Javier przestanie rzekomo mścic się na Renia? Chodzi mi o tekst do Smith " sprawie ze będzie mnie porzadac" i o to kiedy przestnie sypać z Estefnia i będą z Renia na poważ nie?
Generalnie to, to ciężko stwierdzić, bo on przestanie się tak naprawdę na niej mścić już niedługo, ale ciągle będzie im ktoś przeszkadzał w szczęściu. Reina jeszcze długo będzie żoną Victora, a Javier w ramach planu, który wymyśli jego szef, będzie się musiał z Estefanią ożenić, więc to się będzie trochę ciągnęło, ale oni cały czas będą się spotykać i 'być razem' w ukryciu trochę ;P
Takie małe doprecyzowanie prosze,mniej wiecej w którym odcinku Reina dowie się o tym że Estefania ją okłamała i jak zareaguje na to wszystko Nicolas? :))).
Ja nie pamiętam dokładnie w którym odcinku co się działo. Reina się dowiaduje prawdy o Estefanii na ślubie Steffi z Javierem i to było gdzieś około 60 odcinka. Z Nicolasem będzie trochę inaczej, bo on się dowie później i oczywiście będzie chciał się na niej zemścić.
to jednego nie rozumiem smif nie wie ze fernando to jej szef to po co najwyzszy kazał smift zdobyc zaufanie fernada skoro to fernando jest tym szefem a on jej przeciesz ufa i mysli ze to ona zabija oktawia
Supremo chce sprawdzić czy Smith zdradzi swojego pracodawcę, bo jako Fernando zaproponuje jej nielegalną pracę. On chce wiedzieć czy Smith dla pieniędzy będzie mu pomagać.
aha a co dalej z reiną bo ona teraz jest znowu z viktorem to ten szofer viktrora co oni mu zrobia ?
bo tam gdziej było napisane ze coni i boliwar stracom pamiec a oni oddzyskają tom pamięc ???
to będzie ostatni wątek serialu, Conni i Bolivar stracą pamięć w laboratorium (Victor się do tego przyczyni), ale Jacky zastosuje terapię po której ją odzyskają. Niestety dawka antidotum jaką będzie musiał dostać Javier będzie bardzo duża i negatywnie wpłynie na jego serce, do końca życia będzie musiał brać leki.
a hawier i coni oddzyskają pamięc ??? bo chyba stracą pamięc !!
a smif dowie sie ze fernando to jej szef
a w ktorym odcinku smif dowie sie ze fernando to jej szef i czy wymieni te klejnoty na kase i czy go aresztują :)
od powrotu z europy między innymi podczas ślubu ze Steffi używa nazwiska de Rossas (*Reina za męża bierze Javiera Bolivara :D )
Faktycznie! Wtedy już zmieni nazwisko na De Rossas. :)
Ale wolałam napisać Bolivar, bo nie wiem, czy Kotek jest w temacie. :) I nowym nazwiskiem mogłabym jej namieszać w głowie. ;)
ja celowo użyłam tego nazwiska :) faktycznie mogłam objaśnić ;) ale później znów używa nazwiska Bolivar. To nazwisko jest w dokumentach które da Conni gdy zostanie uwieziony i podczas ślubu ksiądz pyta Reinę czy bierze za męża Javiera Bolivara :)
To nic. :)
Taak. To jest komiczne odrobinę! xD Najpierw jest De Rossasem, a potem znów Bolivarem ;D
Miał już tyle tych tożsamości, że nie mam pojęcia gdzie on te wszystkie dowody osobiste i papiery mieści ;D
Dzięki ;)
No nie? A do tego Reina jak wisielec i wbiegający Nicolas drący się wniebogłosy. Tragizm kompletny ;D xD