PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1270
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Czy Smith jest matką Nicolasa? (dziwna miała minę kiedy zobaczyła krzyżyk)
Estefania jest matką Grety?

ocenił(a) serial na 10
Darysiaczek

Odcinki już wyemitowane są na tvpuls.pl
Nieemitowane są tylko po hiszpańsku.

klaudia1300

Ja mysle ze nawet 100,110 odcinków byłoby ok. Nie lubie jak scenarzysci wymyslają głupoty :) Ae fakt faktem, telka wciągneła mnie okuuuutnie!

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

czy reina znajdzie reszte pamietników ?

ocenił(a) serial na 10
kotek34547

gdzies widziałam zdięcie ze ten chłopak susany bedzie trzymał reine na muszce dlaczeg?

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

A właśnie miałam pytać, czy Reina będzie w ciąży, ale zostałam uprzedzona. ;D Dzięki za odpowiedź. :)
Ja mam jeszcze pytanie! O co chodzi ze śmiercią Reiny? Widziałam coś niecoś w oryginale, jakiś fragment. Możesz mnie wtajemniczyć?

PS.- Szacunek za oglądanie serialu w oryginale. Musisz świetnie znać hiszpański!

ania705

To już któraś z kolei telenowela, którą oglądałam w oryginale, a im więcej się ogląda, tym więcej się rozumie ;) To dobry i przyjemny sposób na podszkolenie języka ;)

Jeśli dobrze pamiętam, to Reinę 'ktoś' będzie chciał znowu porwać i przekupi lekarza, żeby podał jej jakiś środek, po którym będzie wyglądała na martwą. Potem ten 'ktoś' zabierze jej ciało, no ale ona będzie żyła :P

klaudia1300

a wiesz moze z kim będzie greta? :)

ocenił(a) serial na 8
justka140

Niestety Greta nie będzie z nikim ://

Nina_52

no..a co bezie z jej chlopakiem

Nina_52

myslalam ze bedzie z tym lazaro czy jak mu tam :( bo chyba w ciązy bedzie z nim..

ocenił(a) serial na 8
justka140

Będzie na początku, ale pózniej sprawy się pokomplikują. Lazaro będzie z Jacky :)

ocenił(a) serial na 10
Nina_52

kto to jest jacky ??

kotek34547

była Suprema, agentka, która będzie żoną Lazaro

ocenił(a) serial na 10
ania39811

jeszcze takie pytanko i co fernando zaufa smif?
i co bedzie w 53 odcinku co z tymi diamętami smif i fernadem bo oni go skuli w kajdanki wypuszczą go
kiedy smif dowie sie ze to jej szef i jak zareaguje ??/

ocenił(a) serial na 8
kotek34547

Niestety była Suprema :( Gdy Smith usłyszy że to jego Exs to się zasmuci i będzie ala zazdrosna :D :D
Będzie agentką

klaudia1300

i jeszcze jedno pytanko :) czy Reina przypomni sobie ze miała wyjść za nicholasa i to ze estefania jej powiedziała ze nicholas nie zyje ? jesli tak to w ktorym odcinku ?:)

justka140

Tez mnie ciekawi to..

justka140

A jeszcze dlaczego Nicholas wychowywał się bez matki? Hmm

marlenaaa223

Już w innym temacie pisałam, że Smith go zostawiła, bo nie chciała go narażać, dlatego, że ją chcieli zabić.

justka140

Ona sobie tego nie przypomni, ale przeczyta w pamiętniku. A to, że to Estefania ją oszukała dowie się od Victora i sama Steffi też się przyzna.

klaudia1300

kurcze.. to szkoda ze nie przypomni sobie tego, tzn jakos zawsze jest tak w telenovelach ze jak ktoś traci pamięc czy tam wzrok to zawsze odzyskuje ;p a mnie to drażni ze tak zrobili ze nie przypomni sobie wszystkiego, chyba nawet tych najwazniejszych scen ;/

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

Masz rację :) Ostatnio mój tata kupił książki do nauki hiszpańskiego, ale z nich nie skorzystał, więc chyba ja je przygarnę i będę szlifować język przy "Królowej serc".

Rozumiem. Hm. Po tym co napisałaś (mogę pisać na "Ty?") od razu mi się przypomniał "Romeo i Julia" ;D Dzięki za odpowiedź. :) Bo przyznam, że bardzo mnie zaciekawiła ta scena, w której Reina budzi się w trumnie. I ten sznur. Wyglądało dość mrocznie. ;D

ania705

Pewnie, że możesz pisać na 'Ty' ;) Ta scena w trumnie była dosyć straszna xd

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

A kiedy Javier przestanie rzekomo mścic się na Renia? Chodzi mi o tekst do Smith " sprawie ze będzie mnie porzadac" i o to kiedy przestnie sypać z Estefnia i będą z Renia na poważ nie?

ocenił(a) serial na 8
Suzy_fw

Pożądać *

Suzy_fw

Generalnie to, to ciężko stwierdzić, bo on przestanie się tak naprawdę na niej mścić już niedługo, ale ciągle będzie im ktoś przeszkadzał w szczęściu. Reina jeszcze długo będzie żoną Victora, a Javier w ramach planu, który wymyśli jego szef, będzie się musiał z Estefanią ożenić, więc to się będzie trochę ciągnęło, ale oni cały czas będą się spotykać i 'być razem' w ukryciu trochę ;P

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

Czyli ona dowie się o tym że on pracuje dla policji ?

Suzy_fw

Dowie się, ale trochę później.

klaudia1300

Takie małe doprecyzowanie prosze,mniej wiecej w którym odcinku Reina dowie się o tym że Estefania ją okłamała i jak zareaguje na to wszystko Nicolas? :))).

GochaM94

Ja nie pamiętam dokładnie w którym odcinku co się działo. Reina się dowiaduje prawdy o Estefanii na ślubie Steffi z Javierem i to było gdzieś około 60 odcinka. Z Nicolasem będzie trochę inaczej, bo on się dowie później i oczywiście będzie chciał się na niej zemścić.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

to jednego nie rozumiem smif nie wie ze fernando to jej szef to po co najwyzszy kazał smift zdobyc zaufanie fernada skoro to fernando jest tym szefem a on jej przeciesz ufa i mysli ze to ona zabija oktawia

kotek34547

Supremo chce sprawdzić czy Smith zdradzi swojego pracodawcę, bo jako Fernando zaproponuje jej nielegalną pracę. On chce wiedzieć czy Smith dla pieniędzy będzie mu pomagać.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

aha a co dalej z reiną bo ona teraz jest znowu z viktorem to ten szofer viktrora co oni mu zrobia ?

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

bo tam gdziej było napisane ze coni i boliwar stracom pamiec a oni oddzyskają tom pamięc ???

kotek34547

to będzie ostatni wątek serialu, Conni i Bolivar stracą pamięć w laboratorium (Victor się do tego przyczyni), ale Jacky zastosuje terapię po której ją odzyskają. Niestety dawka antidotum jaką będzie musiał dostać Javier będzie bardzo duża i negatywnie wpłynie na jego serce, do końca życia będzie musiał brać leki.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

OŻENI SIĘ Z ESTEFANIĄ? No chyba go pogięło ;D

ocenił(a) serial na 10
ania705

kto sie ozeni z estefanim ?

kotek34547

Javier de Rossas

ocenił(a) serial na 10
ania39811

a hawier i coni oddzyskają pamięc ??? bo chyba stracą pamięc !!
a smif dowie sie ze fernando to jej szef

kotek34547

3 razy tak

ocenił(a) serial na 10
ania39811

a w ktorym odcinku smif dowie sie ze fernando to jej szef i czy wymieni te klejnoty na kase i czy go aresztują :)

ocenił(a) serial na 10
kotek34547

Javier Bolivar. ;)

ania705

od powrotu z europy między innymi podczas ślubu ze Steffi używa nazwiska de Rossas (*Reina za męża bierze Javiera Bolivara :D )

ocenił(a) serial na 10
ania39811

Faktycznie! Wtedy już zmieni nazwisko na De Rossas. :)
Ale wolałam napisać Bolivar, bo nie wiem, czy Kotek jest w temacie. :) I nowym nazwiskiem mogłabym jej namieszać w głowie. ;)

ania705

ja celowo użyłam tego nazwiska :) faktycznie mogłam objaśnić ;) ale później znów używa nazwiska Bolivar. To nazwisko jest w dokumentach które da Conni gdy zostanie uwieziony i podczas ślubu ksiądz pyta Reinę czy bierze za męża Javiera Bolivara :)

ocenił(a) serial na 10
ania39811

To nic. :)
Taak. To jest komiczne odrobinę! xD Najpierw jest De Rossasem, a potem znów Bolivarem ;D
Miał już tyle tych tożsamości, że nie mam pojęcia gdzie on te wszystkie dowody osobiste i papiery mieści ;D

ania705

jeszcze w Hiszpanii używał innego nazwiska ;)

ocenił(a) serial na 10
ania39811

Tak, pamiętam. :)

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

Dzięki ;)
No nie? A do tego Reina jak wisielec i wbiegający Nicolas drący się wniebogłosy. Tragizm kompletny ;D xD

ania705

Aj dziewczyny, czy wam tez sie podoba ta telka tak jak mi? :P