PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1270
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Czy Smith jest matką Nicolasa? (dziwna miała minę kiedy zobaczyła krzyżyk)
Estefania jest matką Grety?

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Wszyscy pisza ze Javier dowie sie ze Clara jest jego córką w 99 odc . A ja dzis czytalam swiat seriali i pisze ze Reina mu powie w 82. Potem zrobia test ktory sfalszuje Patricio no ale jednak mu powiedziala. To ze nie uwierzyl to jego sprawa. Jak w 82 to juz niedlugo :(((

I tu gdzies mi mignęło ze Yolanda ta pokojówka umrze? CZEMU ja ja lubie ona jest taka smieszna :)

monia198923

za dużo wie więc estefania ją uciszy

ania39811

Co zrobia grecie wie moze ktos???

SabinaR92

z greta wywioza ja..a wiesz moze w ktorym ausucion dowie sie ze patricio jest jej synem

ocenił(a) serial na 8
SabinaR92

A co mogli jej zrobic? Dali jej nowa tozsamosc i wywiezli by zaczela nowe zycie. Strasznie mnie wkurzyla. Jak ona mogla sie na to zgodzic i zrobic takie cos Lazarowi. I dobrze jak dla mnie to ON moze byc z Jackie po tym co Greta zrobila. Egoistka

monia198923

może mi ktoś wyjaśnić o co chodziło z tym postrzałem na pokazie w którym postrzelili reine javiera i clare w ostatnich odcinkach??

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Podejrzane to wszytko, zwłok nie pokazali, sekcji nie zrobili, i jeszcze tekst zrozpaczonego Lazara, że czuł pusta trumnę. Jackie coś podejrzewa.
Ciekawe wyjaśni się sprawa z dzieckiem

ocenił(a) serial na 8
_sarna88

To prawda było to wszystko podejrzane, a sprawa z dzieckiem się wyjaśni tylko trzeba będzie jeszcze na to poczekać.

ewelina84

może mi ktoś coś wytłumaczyć bo trochę się pogubiłam . w streszczeniu przeczytałam że w odcinku 117 "Tymczasem Javier spotyka Reinę w domu Smith i dociera do niego, że wszystko co mówi Reina jest kłamstwem. Czytając jej pamiętnik, nie daje wiary zapiskom"( co on tam przeczytał ) i jeszcze w odcinku 118 "Estefanía wyznaje bliskim, że spodziewa się dziecka Octavia. Javierowi mówi, że to jego dziecko. " ( to kogo to dziecko wkońcu )

ocenił(a) serial na 9
dorotaaaa5555

Wlasnie byla scena ze Steffi chce uprawiac seks z jakims pielegniarzem z psychiatryka wiec moze to jakis jej kolejny pomysl na zajscie wciaze aby potem wmowic Javierowi ze to jego... A dlaczego powie ze to Octavia dziecko to nie wiem bo niby siedzi z nim w psychiatryku ale jaki cel ma w tych swoich pomyslach to nie wiem, moze juz zwariuje calkiem?

ocenił(a) serial na 8
Carolinex6x

Była taka scena jak Estefania chciała niby uwieść tam jakiegoś pielęgniarza, ale walnęła go czymś w głowę i zrobiła to tylko po to, żeby zabrać mu klucze. Poszła do tego pokoju Octavia, ale tam ją potem znowu złapali i przywiązali do łóżka. Wyglądało to tak jakby podłączyli ją do prądu, bo tak nią potem rzucało na tym łóżku. Ona już tam całkiem wariuje w tym wariatkowie. Najlepiej jak pierwszy raz zobaczyła tam Octavia to myślała, że naprawę oszalała. :)

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

To było we wczorajszym odcinku :))) Ona zabiła tego pielegniarza nie tylko ogłuszyła psychopatka. Te elektrowstrząsy byly cudne. Codziennie jej powinni takie walić to może by zmądrzała :) Im blizej konca tym lepsze odcinki :))

Dzis czytałam na fb ze bedzie jakas turecka telenowela od 1 czerwca o 14 a królowa bedzie o 12 i 13 :((( TURECKA blee wolalabym normalna latino :((( Tez mi premiera :(

ocenił(a) serial na 10
monia198923

A jak sie Będzie nazywać ta nowa telenowela wiesz może ??

ocenił(a) serial na 8
nika2015xx

Sezon na miłość chyba:)

ocenił(a) serial na 10
monia198923

Aha dzieki :)

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Ona powinna być tam przez cały czas tak przypięta tymi pasami do łóżka, żeby się nie rzucała i nie zabiła nikogo, bo jest niebezpieczną psychopatką. Też mi się spodobały te elektrowstrząsy, które jej podłączyli. Nieźle nią porzucało na tym łóżku. :) No tak im bliżej końca to dopiero będzie się działo jeszcze więcej, jeśli to możliwe. :)
Będzie jakaś turecka telenowela? Też mają pomysły, mnie to na pewno nie zainteresuje, bo lubię tylko te latynoskie. :) Byle tylko Królowej nie dali kiedyś rano, bo to już by była porażka. :/

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Tez nie przepadam za tureckimi:((( Wole klasyczne latynoskie. Ta turecka będzie leciała po królowej o 14 od 1 czerwca a królowa będzie przesunięta na 12 i 13. Modle się tylko by dali nam królową do końca. Już tak blisko . A z pulsem nigdy nic nie wiadomo. Jakby zdjęli na 135 ze 140 odc to tez bym się nie zdziwiła.

Ta turecka ponoć ma trwać po 2 godziny jeden odcinek i jest ich tylko 41 (narazie bo ona nadal leci w Turcji i nadal ją kręcą). Po co kupować taka niedokończoną telkę to ja nie mam pojęcia:(

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Zgadzam się, najlepsze są te latynoskie telenowele. Ja już i tak oglądam oprócz Królowej inną, więc nie mam już czasu na jakąś turecką, jeszcze jak to będzie trwało przez 2 godziny, która i tak pewnie będzie nudna jak nie wiem. :/ Myślę, że Królową dadzą do końca, bo niewiele już brakuje, ale tak jak mówisz na tej stacji to nigdy z nimi nic tak do końca nie wiadomo. :/
Jak ta turecka jest jeszcze niedokończona to pewnie u nas puszczą tylko tyle odcinków, które już mają, a potem i tak ją przerwą, bo nie będą mieć dalej.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

Jaka jeszcze ogladasz? Ja tylko królowa i dzikie serce. Zreszta w tv za bardzo wyboru nie ma. A w necie to ja tak nie lubie patrzec za bardzo.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

A to niedawno zacząłem oglądać Gorzką zemstę, bo jeszcze nie widziałem wcześniej tego serialu, a bardzo chciałem obejrzeć. :) No właśnie w telewizji to raczej nie ma za dużego wyboru, więc musiałem poszukać w internecie.

ocenił(a) serial na 8
Ramiro_29

O tak Gorzka zemsta jest super polecam. Mogliby ja gdzies powtórzyc chociazby na pulsie wlasnie :(( Tez bym obejrzała znowu.

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Zgadzam się, Gorzka zemsta jest super. ;) Bardzo mi się podoba ten serial. :) Taka miła odmiana, bo to zupełnie inny serial niż Królowa taki o wiele spokojniejszy i przynajmniej nie ma tam na każdym kroku zabójców. ;) Byłoby fajnie gdyby powtórzyli też kiedyś ten serial w telewizji, może właśnie na pulsie.

ocenił(a) serial na 9
monia198923

Na play plus informowali kiedys tam widzow ze RDC wyemituja do konca malo tego napisali rowniez ze na pewno bedzie w przyszlosci puszczona ponownie od 1 odcinka..
Turecka telka tez mnie jakos nie przekonuje, chociaz zobaczymy, moze tylko kieruje mna stereotyp ze tylko meksykanskie sa najlepsze...
A wie ktos co z sekretem? Moja mama to oglada i przezywa, ze jak jej zdejma z anteny to sie obrazi na puls na amen heheh.. Niestety malo jest watkow i wypowiedzi na temat tego serialu, wiekszosc mlodych ludzi woli chyba sledzic losy Reiny i Maricruz a starsi widzowie nie udzielaja sie systematycznie w internecie :(

ocenił(a) serial na 8
Carolinex6x

No mam nadzieje ze puszcza Reine do konca bo juz bardzo niedługo finał. I ciesze sie ze bedzie kiedys od poczatku bo nie widzialam dobrze pierwszych 20 odcinków :(((

Tez lubie tylko meksykanskie. Ostatnio tak z ciekawosci spojrzalam na to wspaniale stulecie i nawet nawet ciekawe ale to zupelnie inny typ bo to serial historyczny. A tu bedzie telenowela. ALe i tak nie bede ogladac. JUz i tak za duzo ogladam tych seriali :)))

Co do Sekretu tez jest fajny ale zrazilo mnie to ze ma tylllleeee odcinkow i ta godzina masakryczna :(((
ALe wydaje mi sie ze beda emitowac. Zakupili ponoc 4 czesc:))
Fajnie ze twoja mama oglada telki. Moja tylko polskie Barwy szczescia :)

ocenił(a) serial na 9
monia198923

no my z mamą tylko wisimy na telefonie w przerwach serialu i jak stare babki gadamy jak to 'Armando zdradził Marię' haha.. Zaszczepiła we mnie od dziecka ten pociąg do telenowel, do dzis pamietam jak przed wyjsciem do szkoły ogladalam z nią "Różową damę", albo "Marię z przedmieścia", "Marimar" itd ;)

Ja na dzień dzisiejszy podobnie jak Ty ogladam tylko "Królową serc" i "Dzikie serce", no czasem zerkne na "na wspólnej" ale moja mama to wszystko po molei śledzi. Od rana sekret, potem krolowa, potem dzikie serce, pierwsza milosc, barwy szczescia, m jak milosc i nawet wie co dzieje sie na wspolnej.. Hehe nie wiem jak ona to robi bo mnie brakuje czasu przy dwoch serialach :P

ocenił(a) serial na 8
Carolinex6x

Hehe no ja tez ogladam tylko Królowa... i Dzikie..:))

Mnie z kolei telki zaszczepiła babcia. Sadzala mnie obok siebie i ogladalysmy własnie Marie z Przedmiescia i Marimar, Esmeralde haha :))) Babcia nawet kilka lat ogladala Mode na Sukces az i ona wymiekła :)) Teraz juz oglada tylko Kiepskich:)Ma swoje lata i zmienily jej sie preferencje :)

Mama latynoskich NIGDY nie ogladala. Zawsze sie ze mnie smieje jak moge na takie naiwne glupoty patrzec.A BArwy szczescia to sa dopiero prawdziwe uhuhu :-)))

ocenił(a) serial na 9
monia198923

No tak ;) a w pierwszej milosci jakis aktor zmartwychwstal podobno haha.. I wcale tego nie wyjasnili.. Po prostu nagle zas sie pojawil po tym jak cala Polska widziala jak chyba po postrzale umarl... Takich cudow nawet w telkach meksykanskich nie ma, moze dlatego ze bohaterowie sa niesmiertelni jak Bolivar ;)