PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684872}

Królowa serc

Reina de Corazones
2014 -
8,0 1,3 tys. ocen
8,0 10 1 1269
Królowa serc
powrót do forum serialu Królowa serc

Czy Smith jest matką Nicolasa? (dziwna miała minę kiedy zobaczyła krzyżyk)
Estefania jest matką Grety?

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

Bardzo Ci dziękuję. Pomogłaś mi :)

ewelina84

Mam pytanie, w ktorym odcinku Smith powie Reinie i Nicolasowi ze Clarita jest ich córką?

GabiKrk

Odcinek 99

klaudia1300

O kurcze, to jeszcze mnóstwo czasu. Szkoda bo mogli szybciej to wyjawic :D dzięki za odp :)

GabiKrk

Ten Supremo to bedzie ten Patricio ? to on będzie zły czy dobry i czemu będzie chciał wrobic Reine ?
Czy Greta i Reina wkoncu sie jakos dogadają ? bo wkurza mnie już to, że Greta tak jej nie lubi jakby nie wiem co jej zrobiła Reina

ocenił(a) serial na 10
lovewatch

hej wszystkim;) no właśnie też jestem ciekawa jakie są relacje między reiną i gretą? i dlaczegp cristian zginie?

ocenił(a) serial na 10
melenka

Hej :)
Bo okazało się, że nie jest dobrym człowiekiem. ;/

ocenił(a) serial na 10
ania705

mogłabyś rozwinąć jego wątek? Czego się dopuści ten człowiek?

ocenił(a) serial na 10
melenka

Jakoś tak pod koniec serialu Reina zostanie porwana przez Estefanię. I okaże się, że Christian współpracował ze Steffi.
Ojciec Reiny zabił rodziców Estefani, ale zabił też ojca Christiana.
Ojciec Christiana pracował u ojca Estefani. Był jego ochroniarzem. I zginął podczas tej akcji, w której zginęli rodzice Steffi.

Aha! Zapomniałabym! Greta i Reina się pogodzą. :)

ocenił(a) serial na 10
ania705

Dziękiiiiii za odpowiedź ;)

ocenił(a) serial na 10
melenka

Nie ma sprawy. :) Cieszę się, że mogłam Ci pomóc.:)

ocenił(a) serial na 8
lovewatch

Myśle że Supremo od początku miał być tym złym, ale po tym jak widzom bardzo spodobał się jego wątek ze Smith, producenci zmienili troche jego postać. I on jest tym bohaterem który ze złego przeobraża się w dobrego :) Ogólnie widzowie pisali do producentów o szczęśliwe zakończenie dla niego i Smith, więc te prośby też coś dały.

ocenił(a) serial na 10
lovewatch

Tak. Supremo i Patricio to ta sama osoba. On okaże się być bratem Estefanii. I będzie chciał jej pomóc. Ale nie wydaje mi się, żeby był zły. :) Co do Reiny i Grety. Jak na mój gust Greta nie lubi Reiny, bo wini ją za to, że rozpadło się małżeństwo jej rodziców. I poza tym Reina będzie zbierała haki na Victora, a Greta zabierze jej wszystkie zebrane dowody.

ocenił(a) serial na 10
lovewatch

Tak. Supremo i Patricio to ta sama osoba. On okaże się być bratem Estefanii. I będzie chciał jej pomóc. Ale nie wydaje mi się, żeby był zły. :) Co do Reiny i Grety. Jak na mój gust Greta nie lubi Reiny, bo wini ją za to, że rozpadło się małżeństwo jej rodziców. I poza tym Reina będzie zbierała haki na Victora, a Greta zabierze jej wszystkie zebrane dowody.

ocenił(a) serial na 10
ania705

to jest niewiarygodne jak teraz Nicolas musi cierpiec jak sie dowiedzial ze Reina nie żyje

ocenił(a) serial na 10
Teaken

To prawda.
Szkoda go bardzo. Na szczęście wszystko w miarę szybko się wyjaśni. :)

ocenił(a) serial na 10
ania705

mogłabyś rozwinąć jego wątek? Czego się dopuści ten człowiek?

ocenił(a) serial na 10
ania705

Z tego co wiem to Greta zabrała dowody Reinie i dlatego wyszła za Victora.

ocenił(a) serial na 9
lovewatch

Lovewatch - Supermo wrobił Reinę w przechowywanie diamentów, by mieć na nią jakiegoś "haka", aby zgodziła się na współpracę.

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

ja mam pytania dlaczego chłancho uwienzi reinę w jakims domu i go podali ? dlaczego estefanija porwie reine i przykuje ją do łużka ? dlaczego w którymś odcinku bolivar będzie trzymał reina i smift na muszce ? dlaczego viktor porwie koni i potraci ją jakiś samochód ? dlaczego viktor uprowadzi clare ? dlaczego bolivar ozeni sie ze estefani skoto c=kocha reine i dlaczego snajper w nich celował czy ktś zginoł ?? dlaczego estefanija zamknie bolivara w swoim skapcu ?? kto zabije smif i dalczego?? czy reina obpuści kraj ?? prosze o pilną odpowiec !!!!!!

ocenił(a) serial na 10
klaudia1300

prosze o wytłumaczenie jak sie to dokładnie skąńczy co będzie w ostatnim odcinku i kto zginie a kto przyje ???
!!!!!! PROSZE O ODPOWIEDZ !!!!!!

gosia345478

spokojnie, nie każdy siedzi tu 24 na dobę. Juanjo uwięź Reinę, bo jest bratem Estefanii i pomaga jej się zemścić, bo ojciec Reiny zabił rodziców Estefanii. Javier trzymał je na muszce gdy stracił pamięć, a one chciały by poddał się leczeniu, Victor poddał Conie eksperymentowi po którym straciła pamięć, Victor zabiera Clarę by kontrolować Reinę, bo ona dla córki zrobi wszystko, Bolivar bierze ślub e Estefanią, bo taki dostaje rozkaz, w ten sposób ma się więcej dowiedzieć. Smith nie zginie. Reina z Javierem i Clarą na jakiś czas wyjadą do Hiszpanii, ale wrócą. W ostatnim odcinku ginie Victor, brat jego ojca i brat trzeciej żony - policjant który chce być z Coni i Estefania, która się powiesi . Reina i Javier zabijają Victora a zaraz po tem rodzi im się syn. Skończy się ślubem Reiny i Javiera.

ocenił(a) serial na 10
ania39811

a dlaczego bolivar straci pamięc troche sie pogubiłam dziwny ten serial kazdy traci pamięc ale dzięki za odpoweić . skoro juanjo chce sie zemścic to dlaczego nir zrobił tego wczesniej to on bedzie z susaną czy nie a kto zginie a kto przzyje czyli ze reina nie zginie jak oglo,adaam zwiastun to tam było pokazane ze dom wyleciał w powietrze a w tym domu była reina ??

gosia345478

Victor jego też podda temu eksperymentowi w skutek czego on straci pamięć, Juanjo dobrze się maskował to że jest bratem Estefanii wychodzi na jaw w przedostatnim odcinku, wcześniej udaje dobrego. Wziął ślub z Susaną, ale trafił do więzienia. Reina nie zginie, w ostatniej chwili uda jej się uwolnić i wyjść przez taras.

ocenił(a) serial na 10
ania39811

a juanjo zginie?? czyli reina weznie slub z boliwarem i bedą mieli dziecko??? smift nie zginie ?? a co z gretą ?? lazaro bedzie z gretą?? co bedzie z matką reiny ??czy viktor dowie sie ze boliwar jest jego bratem ??

ocenił(a) serial na 10
gosia345478

a kto sie powiesi na drzewie stefii?? mam nadzieieje ze chłancho zginie
a co z larazo.greta,matką reiny ,fernando,smift,koni,clara,ten co sie w nim zakochcała coni,susaną oni przerzyj,a ??

ocenił(a) serial na 10
gosia345478

to skoro boliar stracił pamięc to nic nie bedzie pamiętał to ską bedzie weidział kim jest i kim jest smif reina i wgl a bolivar dowie sie ze clara jest jego córką ??

gosia345478

już napisałam, że juanjo trafi do więzienia, tak Reina i Javier będą mieli synka i wezmą ślub, smith nie zginie, pogodzi się z synem i zwiąże z supremem, Lazaro i Greta będą mieć córke, ale nie będą razem, dziewczynką adoptuje jego żona, ale Greta będzie obecna w jej życiu, Asuncion będzie wychowywać swoje wnuki, pogodzi się z dziećmi, tak Victor dowie się w dniu odczytania testamentu, bo Octawio wszystko zapisze Bolivarowi, Estefania powiesi się na drzewie, Clara przejdzie przeszczep serca, ale wszystko się uda i będze szczęśliwa z biologicznymi rodzicami,Conni będzie z Isidro i razem wychowają syna Victora, Smith powie Javierovi, że jest ojcem Clary w 99 odcinku.

ocenił(a) serial na 10
ania39811

ale wiktor nie ma syna

gosia345478

będzie miał syna z trzecią żoną Alicią, która pojawi się bodajże w 101 odcinku

ocenił(a) serial na 10
ania39811

a jest ksiazka królowa serc ??

gosia345478

książka? telenowele raczej nie powstają na podstawie książek.

ewelina84

Co się stanie z Gretą ?
(oglądałam przez chwilę jej pogrzeb a później było że wyjeżdża z miasta w peruce. O co chodzi ?)
Kogo dzieckiem okaże się to które znajdzie Lazaro i Jakie

ocenił(a) serial na 10
JuKi20

Greta będzie udawała zmarłą, bo okaze się że w szkole (tej co ja Victor wysłał) zabiła koleżankę.

ewelina84

Dziękuję ;)
A o co będzie chodziło z jej śpiączką ?

JuKi20

dziecko, które znajdą to córka Grety i Lazaro. Podczas rozmowy z reiną grecie się pogorszy i będzie w śpiączce.

ewelina84

Steffi będzie w ciązy ?

JuKi20

tak z Javierem, ale dziecko urodzi się martwe.

ania39811

A Javier będzie o nim wiedział ?
Kiedy Ona będzie w ciąży ?
Wezmą z Javierem rozwód czy coś ?

JuKi20

tak będzie wiedział, ale później zaginie i straci pamięć
pod koniec, jak wrócą z hiszpanii
tego pewna nie jestem, chyba nie, ale Estefania popełnia samobójstwo w psychiatryku więc on wdowcem zostaje.

ania39811

to bolivar też traci pamięć? to chyba już za dużo dramaturgii...

refamufo

tak w wyniku jakiegoś świństwa podawanego mu przez 5 miesięcy na zlecenie Victora, ale on szybko ją odzyskuje (po jakichś 5-7 odcinkach )

ocenił(a) serial na 10
ania39811

hej. To javier dbrowolnie przespi sie ze Stefi, czy z zemsty na Reinie?? o co tu chodzi??

melenka

on świadomie się z nią nie prześpi. Ona uśpi ich oboje w hotelu w którym już kiedyś byli i wykorzysta Javiera do swoich celów

ocenił(a) serial na 10
ania39811

no tak.. Ona jest do tego zdolna. Cc pewnie powiedzieć reinie ze spali ze sobą. ;p

melenka

z premedytacją jej oznajmi że jest z nim w ciąży, później oskarży reinę o próbę zabicia jej dziecka (będzie chciała wmówić Bolivarowi, że zepchnęła ją ze schodów)

ocenił(a) serial na 10
ania39811

i bolivar jej uwierzy??

melenka

ufa reinie tuż po tych wydarzeniach idzie z nią do łóżka i chce mieć z nią dziecko ;)

ocenił(a) serial na 10
ania39811

a to super jak tak:)

melenka

tak, ale ona przez ciąże Stefii będzie miała opory, a potem on zaginie :(