Czy Smith jest matką Nicolasa? (dziwna miała minę kiedy zobaczyła krzyżyk)
Estefania jest matką Grety?
Ten Supremo to bedzie ten Patricio ? to on będzie zły czy dobry i czemu będzie chciał wrobic Reine ?
Czy Greta i Reina wkoncu sie jakos dogadają ? bo wkurza mnie już to, że Greta tak jej nie lubi jakby nie wiem co jej zrobiła Reina
hej wszystkim;) no właśnie też jestem ciekawa jakie są relacje między reiną i gretą? i dlaczegp cristian zginie?
Jakoś tak pod koniec serialu Reina zostanie porwana przez Estefanię. I okaże się, że Christian współpracował ze Steffi.
Ojciec Reiny zabił rodziców Estefani, ale zabił też ojca Christiana.
Ojciec Christiana pracował u ojca Estefani. Był jego ochroniarzem. I zginął podczas tej akcji, w której zginęli rodzice Steffi.
Aha! Zapomniałabym! Greta i Reina się pogodzą. :)
Myśle że Supremo od początku miał być tym złym, ale po tym jak widzom bardzo spodobał się jego wątek ze Smith, producenci zmienili troche jego postać. I on jest tym bohaterem który ze złego przeobraża się w dobrego :) Ogólnie widzowie pisali do producentów o szczęśliwe zakończenie dla niego i Smith, więc te prośby też coś dały.
Tak. Supremo i Patricio to ta sama osoba. On okaże się być bratem Estefanii. I będzie chciał jej pomóc. Ale nie wydaje mi się, żeby był zły. :) Co do Reiny i Grety. Jak na mój gust Greta nie lubi Reiny, bo wini ją za to, że rozpadło się małżeństwo jej rodziców. I poza tym Reina będzie zbierała haki na Victora, a Greta zabierze jej wszystkie zebrane dowody.
Tak. Supremo i Patricio to ta sama osoba. On okaże się być bratem Estefanii. I będzie chciał jej pomóc. Ale nie wydaje mi się, żeby był zły. :) Co do Reiny i Grety. Jak na mój gust Greta nie lubi Reiny, bo wini ją za to, że rozpadło się małżeństwo jej rodziców. I poza tym Reina będzie zbierała haki na Victora, a Greta zabierze jej wszystkie zebrane dowody.
to jest niewiarygodne jak teraz Nicolas musi cierpiec jak sie dowiedzial ze Reina nie żyje
To prawda.
Szkoda go bardzo. Na szczęście wszystko w miarę szybko się wyjaśni. :)
Lovewatch - Supermo wrobił Reinę w przechowywanie diamentów, by mieć na nią jakiegoś "haka", aby zgodziła się na współpracę.
ja mam pytania dlaczego chłancho uwienzi reinę w jakims domu i go podali ? dlaczego estefanija porwie reine i przykuje ją do łużka ? dlaczego w którymś odcinku bolivar będzie trzymał reina i smift na muszce ? dlaczego viktor porwie koni i potraci ją jakiś samochód ? dlaczego viktor uprowadzi clare ? dlaczego bolivar ozeni sie ze estefani skoto c=kocha reine i dlaczego snajper w nich celował czy ktś zginoł ?? dlaczego estefanija zamknie bolivara w swoim skapcu ?? kto zabije smif i dalczego?? czy reina obpuści kraj ?? prosze o pilną odpowiec !!!!!!
prosze o wytłumaczenie jak sie to dokładnie skąńczy co będzie w ostatnim odcinku i kto zginie a kto przyje ???
!!!!!! PROSZE O ODPOWIEDZ !!!!!!
spokojnie, nie każdy siedzi tu 24 na dobę. Juanjo uwięź Reinę, bo jest bratem Estefanii i pomaga jej się zemścić, bo ojciec Reiny zabił rodziców Estefanii. Javier trzymał je na muszce gdy stracił pamięć, a one chciały by poddał się leczeniu, Victor poddał Conie eksperymentowi po którym straciła pamięć, Victor zabiera Clarę by kontrolować Reinę, bo ona dla córki zrobi wszystko, Bolivar bierze ślub e Estefanią, bo taki dostaje rozkaz, w ten sposób ma się więcej dowiedzieć. Smith nie zginie. Reina z Javierem i Clarą na jakiś czas wyjadą do Hiszpanii, ale wrócą. W ostatnim odcinku ginie Victor, brat jego ojca i brat trzeciej żony - policjant który chce być z Coni i Estefania, która się powiesi . Reina i Javier zabijają Victora a zaraz po tem rodzi im się syn. Skończy się ślubem Reiny i Javiera.
a dlaczego bolivar straci pamięc troche sie pogubiłam dziwny ten serial kazdy traci pamięc ale dzięki za odpoweić . skoro juanjo chce sie zemścic to dlaczego nir zrobił tego wczesniej to on bedzie z susaną czy nie a kto zginie a kto przzyje czyli ze reina nie zginie jak oglo,adaam zwiastun to tam było pokazane ze dom wyleciał w powietrze a w tym domu była reina ??
Victor jego też podda temu eksperymentowi w skutek czego on straci pamięć, Juanjo dobrze się maskował to że jest bratem Estefanii wychodzi na jaw w przedostatnim odcinku, wcześniej udaje dobrego. Wziął ślub z Susaną, ale trafił do więzienia. Reina nie zginie, w ostatniej chwili uda jej się uwolnić i wyjść przez taras.
a juanjo zginie?? czyli reina weznie slub z boliwarem i bedą mieli dziecko??? smift nie zginie ?? a co z gretą ?? lazaro bedzie z gretą?? co bedzie z matką reiny ??czy viktor dowie sie ze boliwar jest jego bratem ??
a kto sie powiesi na drzewie stefii?? mam nadzieieje ze chłancho zginie
a co z larazo.greta,matką reiny ,fernando,smift,koni,clara,ten co sie w nim zakochcała coni,susaną oni przerzyj,a ??
to skoro boliar stracił pamięc to nic nie bedzie pamiętał to ską bedzie weidział kim jest i kim jest smif reina i wgl a bolivar dowie sie ze clara jest jego córką ??
już napisałam, że juanjo trafi do więzienia, tak Reina i Javier będą mieli synka i wezmą ślub, smith nie zginie, pogodzi się z synem i zwiąże z supremem, Lazaro i Greta będą mieć córke, ale nie będą razem, dziewczynką adoptuje jego żona, ale Greta będzie obecna w jej życiu, Asuncion będzie wychowywać swoje wnuki, pogodzi się z dziećmi, tak Victor dowie się w dniu odczytania testamentu, bo Octawio wszystko zapisze Bolivarowi, Estefania powiesi się na drzewie, Clara przejdzie przeszczep serca, ale wszystko się uda i będze szczęśliwa z biologicznymi rodzicami,Conni będzie z Isidro i razem wychowają syna Victora, Smith powie Javierovi, że jest ojcem Clary w 99 odcinku.
Co się stanie z Gretą ?
(oglądałam przez chwilę jej pogrzeb a później było że wyjeżdża z miasta w peruce. O co chodzi ?)
Kogo dzieckiem okaże się to które znajdzie Lazaro i Jakie
Greta będzie udawała zmarłą, bo okaze się że w szkole (tej co ja Victor wysłał) zabiła koleżankę.
dziecko, które znajdą to córka Grety i Lazaro. Podczas rozmowy z reiną grecie się pogorszy i będzie w śpiączce.
tak będzie wiedział, ale później zaginie i straci pamięć
pod koniec, jak wrócą z hiszpanii
tego pewna nie jestem, chyba nie, ale Estefania popełnia samobójstwo w psychiatryku więc on wdowcem zostaje.
tak w wyniku jakiegoś świństwa podawanego mu przez 5 miesięcy na zlecenie Victora, ale on szybko ją odzyskuje (po jakichś 5-7 odcinkach )
hej. To javier dbrowolnie przespi sie ze Stefi, czy z zemsty na Reinie?? o co tu chodzi??
on świadomie się z nią nie prześpi. Ona uśpi ich oboje w hotelu w którym już kiedyś byli i wykorzysta Javiera do swoich celów
no tak.. Ona jest do tego zdolna. Cc pewnie powiedzieć reinie ze spali ze sobą. ;p
z premedytacją jej oznajmi że jest z nim w ciąży, później oskarży reinę o próbę zabicia jej dziecka (będzie chciała wmówić Bolivarowi, że zepchnęła ją ze schodów)