Ten serial to nic innego jak romansidło wampir - czarownica. Fabuła jest płytka, skupiona wokół jednego wątku, brakuje w nim detali, oryginalnych postaci. Nakręcony ładnie jest, ale to jak każdy serial posiadający kasę na produkcje.
Mam niestety fetysz, że jak zacznę oglądać to muszę zobaczyć do końca, ale za drugi sezon zdecydowanie podziękuję.
Też tak mam i też zostanę przy pierwszy sezonie :) - Chociaż z tego co czytałem to książką jest też słabiutka, wiec ta czwórka za aktorów którzy całkiem okej wypadli w swoich rolach :)
Fakt zdjęcia też na plus i to by było niestety na tyle, trochę niestety szkoda bo wampiry i czarownicze i inne stwory to moje klimaty ;)
W takim razie polecam serial na HBO - Wampiry: Dziedzictwo/Legacies. Może być nieco nazbyt młodzieżowy, ale całkiem fajnie się ogląda, polecam również Deadly Class.
Deadly Class oglądałem i też oceniłem na czwórkę, mimo że jest więcej brutalności i mroczniejszy klimat to całość fabularnie mnie nie zachwyciła - Mam wrażenie że to takie połączanie Harrego Pottera z Igrzyskami Śmierci albo podobnym tytułami ;)
Natomiast jeżeli uwielbiasz totalnie odjechane seriale to ja polecam ''Happy!''.