PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236958}

Magda M.

2005 - 2007
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 43549
6,4 7 krytyków
Magda M.
powrót do forum serialu Magda M.

Jak patrzę na to beztalencie, Małaszyńskiego to stwierdzam, że nadaje się tylko do telenowel typu KLAN (o ile tu wogóle można gadać o grze aktorskiej). Serial słaby. Zrobiony dobrze technicznie, ale ze strony scenariuszowej to tandeta.....Nareszcie koniec tej szmiry. Może puszczą coś ciekawego.

Stolaz

Zanim ocenisz jego grę w jednym, tandetnym serialu, to wybierz się do teatru...

Stolaz

Zanim ocenisz jego grę w jednym, tandetnym serialu, to wybierz się do teatru...

ocenił(a) serial na 4
Stolaz

popieram, że zawsze warto patrzeć na aktora przez pryzmat gry w teatrze i ja porownac. ale skoro dobrze gra w teatrze to czemu zagrala taka banalna role w plytkim serialu (szczegolnie 4 seria!) i w dodatku nie zrobila tego dobrze. czyzby jej zdolnosci aktorskie gasly w swietle reflektorow ekipy filmowej? marnie.

ija001

Ja mówiłam o Pawle Małaszyńskim a nie o Brodzik. :) poza tym, to że ktoś dobrze gra, nie znaczy, że zawsze wypadnie dobrze. Poza tym pamiętaj o tym, że on ma na utrzymaniu rodzinę, a z samego teatru i ambitnych produkcji się nie wyżyje i czasami aktorzy wybierają gorsze produkcje.

ocenił(a) serial na 4
They_Are_Not_You

ok z tym sie zgodze, jak trzeba utrzymac rodzine to jest to argument. Ale po 1 Malaszynskiemu na chleb raczej teraz nie brakuje bo jest poplularny i wszedzie go "chcą". A po 2 aktor ma zwykle cos do gadania na temat scen w ktorych gra a mysle ze sama przyznasz, iz scena z krzykiem "MAGDA KOCHAM CIę" przypominala reklame cukierkow na gardlo. Nie mam tam nic do Malaszynskiego ale trzeba wiedziec, kiedy przestac. Takie jest oczywiscie moje zdanie:)

ija001

Małaszyński robi co chce, a Magdy M oglądałam tylko jeden odcinek - ostatni i uważam, że gniot totalny i w sumie Małaszyński tam za dużo nie musiał się wysilać...tak naprawdę przez cały czas ma taka samą minę. LOL tylko denerwuje mnie jak ludzie oceniają jego grę, a np. nie widzieli go w teatrze i odrazu: on nie umie grac i bla bla bla

ocenił(a) serial na 10
They_Are_Not_You

Szkoda,że widziałaś tylko ten ostatni odcinek....
I i II seria Magdy M. była niesamowita,gra aktorska na wysokim poziomie,scenariusz fantastyczny-ale przede wszystkim był tam ten niesamowity klimat,dla którego chciało się go oglądać-i to właśnie dzięki P.Małaszyńskiemu i J. Brodzik.Byli wspaniali...Żałuję,że nie zakończyli emisji po 2 serii...Magia odeszła...niestety
Te pierwsze 30 odcinków mogę oglądać w nieskończoność,ale kolejne części to kompletne rozczarowanie- wielka szkoda..Świetny serial,gdyby tylko go tak nie skopali w III i IV części...

ocenił(a) serial na 9
mm_magali

A mnie się Magda M podobała, i nie uważam to za jakąś beznadzieje, bo w porównaniu do innych polskich seriali ,które ostatnio pozstawały np:,,Mamuśki", ,, I kto tu rządzi" to Magda M była naprawde super...jak dla mnie mogli by tego,,pasożyta" puścić od początku np. w wakacje.....:)
Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie...i należy je uszanować:)

ocenił(a) serial na 4
They_Are_Not_You

no coz ja nie oceniam umie grac/nie umie grac. zreszta to dosc subiektywna sprawa. ja tylko mowie ze w moim odczuciu moglby mierzyc inaczej niz w magde m. -wtedy latwiej byloby ocenic jakim jest aktorem bo ten film nie jest wielkim aktorskim wyzwaniem. a co do teatru to skad pewnosc ze go nie widzialam?;) pozdrawiam

Stolaz

Skończyło się? Może i tak, ale przez najbliższe 10 lat będą powtarzać, i powstanie 5 seria Magda M. - 10 lat później