Jak patrzę na to beztalencie, Małaszyńskiego to stwierdzam, że nadaje się tylko do telenowel typu KLAN (o ile tu wogóle można gadać o grze aktorskiej). Serial słaby. Zrobiony dobrze technicznie, ale ze strony scenariuszowej to tandeta.....Nareszcie koniec tej szmiry. Może puszczą coś ciekawego.
popieram, że zawsze warto patrzeć na aktora przez pryzmat gry w teatrze i ja porownac. ale skoro dobrze gra w teatrze to czemu zagrala taka banalna role w plytkim serialu (szczegolnie 4 seria!) i w dodatku nie zrobila tego dobrze. czyzby jej zdolnosci aktorskie gasly w swietle reflektorow ekipy filmowej? marnie.
Ja mówiłam o Pawle Małaszyńskim a nie o Brodzik. :) poza tym, to że ktoś dobrze gra, nie znaczy, że zawsze wypadnie dobrze. Poza tym pamiętaj o tym, że on ma na utrzymaniu rodzinę, a z samego teatru i ambitnych produkcji się nie wyżyje i czasami aktorzy wybierają gorsze produkcje.
ok z tym sie zgodze, jak trzeba utrzymac rodzine to jest to argument. Ale po 1 Malaszynskiemu na chleb raczej teraz nie brakuje bo jest poplularny i wszedzie go "chcą". A po 2 aktor ma zwykle cos do gadania na temat scen w ktorych gra a mysle ze sama przyznasz, iz scena z krzykiem "MAGDA KOCHAM CIę" przypominala reklame cukierkow na gardlo. Nie mam tam nic do Malaszynskiego ale trzeba wiedziec, kiedy przestac. Takie jest oczywiscie moje zdanie:)
Małaszyński robi co chce, a Magdy M oglądałam tylko jeden odcinek - ostatni i uważam, że gniot totalny i w sumie Małaszyński tam za dużo nie musiał się wysilać...tak naprawdę przez cały czas ma taka samą minę. LOL tylko denerwuje mnie jak ludzie oceniają jego grę, a np. nie widzieli go w teatrze i odrazu: on nie umie grac i bla bla bla
Szkoda,że widziałaś tylko ten ostatni odcinek....
I i II seria Magdy M. była niesamowita,gra aktorska na wysokim poziomie,scenariusz fantastyczny-ale przede wszystkim był tam ten niesamowity klimat,dla którego chciało się go oglądać-i to właśnie dzięki P.Małaszyńskiemu i J. Brodzik.Byli wspaniali...Żałuję,że nie zakończyli emisji po 2 serii...Magia odeszła...niestety
Te pierwsze 30 odcinków mogę oglądać w nieskończoność,ale kolejne części to kompletne rozczarowanie- wielka szkoda..Świetny serial,gdyby tylko go tak nie skopali w III i IV części...
A mnie się Magda M podobała, i nie uważam to za jakąś beznadzieje, bo w porównaniu do innych polskich seriali ,które ostatnio pozstawały np:,,Mamuśki", ,, I kto tu rządzi" to Magda M była naprawde super...jak dla mnie mogli by tego,,pasożyta" puścić od początku np. w wakacje.....:)
Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie...i należy je uszanować:)
no coz ja nie oceniam umie grac/nie umie grac. zreszta to dosc subiektywna sprawa. ja tylko mowie ze w moim odczuciu moglby mierzyc inaczej niz w magde m. -wtedy latwiej byloby ocenic jakim jest aktorem bo ten film nie jest wielkim aktorskim wyzwaniem. a co do teatru to skad pewnosc ze go nie widzialam?;) pozdrawiam