Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki?
Cześć dyskusji.
I to się będzie tak ciaglo do momentu aż albo wrócą do siebie lub im się znudzi.
twitter. com / vivianasarnosa / status / 783452532156825600 śmieszy mnie to XD ps są pauzy bo inaczej nie dało rady wstawic linkj
Ja wiem, że Mariano też ma swoje za uszami. Jestem obiektywna dużo rzeczy nie powinien był robić/mówić. A napisałam tylko o Lali, bo ją prawie każdy ma za świętą a nie oszukujmy się nie jest taka. Nie mówię, że tutaj na forum tylko ogólnie. Dużo osób piszę, jaka to Lali jest biedna pewnie jest jej przykro. A czy Mariano nie było przykro jak udzielała tę wszystkie wywiady z uśmiechem na ustach ? Jak robiła sobie z niego żarty?
I ja kiedyś ją uwielbiałam oglądałam jej koncerty, tę jak dedykowała piosenki Mariano ale nie tylko różne wywiady z nią itp... I biła od niej taka naturalność, ciepło a teraz sory ale tego już nie widzę. Zgrywa się i jakby wywyższa. W szczególności nie lubię jak wypowiada się o Mariano. Dla mnie oboje mają swoje za uszami. I według mnie są też ofiarami swojego środowiska, które nie chciało, żeby pozostali parą.
Dobrze to napisałaś. "I według mnie są też ofiarami swojego środowiska, które nie chciało, żeby pozostali parą."
Oni oboje byli inni. Od niej już nie bije taka świeżość, naturalność i on też jest inny.
Właśnie miałam to pisać. Zabawy ciąg dalszy...XD
KCA Argentina właśnie napisało na tt żeby dawać RT jeżeli chcemy zobaczyć Lali śpiewającą Boomerang na KCA, wiec mi sie wydaje że będzie.
Wgl wyobrażacie sobie, to że ona to tam będzie śpiewać, a tam będzie Mariano...XD
Będzie się działo. Wydaje mi się, że teraz żadne się nie wycofa bo to byłoby tak jakby przed sobą uciekali.
Jak zawsze Mariano ciągnął temat to teraz bardziej robi to Lali.
Ich spotkanie będzie najbardziej niezręcznym momentem na KCA.
Illya Kuryaki - El arbol bajo el aqua. Z jej tt wynika, że dzisiaj też tego słuchała. Ten teksssssst XD
Nie ma anioła bez nieba
nie ma nieba bez słońca,a twoje spojrzenie jest słońcem
i mówi żegnaj.
ref: Odchodzisz odchodzisz
z mojego życia odchodzisz
Jest drzewo pod wodą
wiem, że morze prosi o przebaczenie
Chmura spada w płomieniach ?
ref
Czasami skrycie marzę
tam cię nie ma ( tego nei jestem pewna)
ref
Nie istnieje anioł bez nieba
Nie istnieje niebo bez słońca
Nie istnieje słońce bez Twojego spojrzenia
A Twoje spojrzenie mówi żegnaj.
Ref:Więc tak po postu odchodzisz, odchodzisz,odchodzisz
i z moim życiem, tak po prostu odchodzisz odchodzisz odchodzisz.
Istnieje drzewo pod wodą,
Za które morze prosiło o przebaczenie,
Chmura wpada w płomienie,
Niesie echo Twojego głosu
Ref: (...)
Tego wszystkiego, tego że zawsze coś się dzieje w ich temacie. Zamieszczanie postów na insta niby takich niczego sobie, ale skierowanych do konkretnej osoby w różnym celu( zranić, chęć mienia ostatniego słowa.), teraz to nagranie, czasami jakiś wywiad i tak się ciągnie już pół roku.
Jakby naprawdę już by siebie nie obchodzili to by tego wszystkiego nie było.
Mnie zastanawia to ze Lali od przedwczoraj umieszcza na insta zdjecia i filmiki w pozie "tyłek",ja to odbieram jako powiedzenie:mam wszystko w d...
Dawno nie slyszalam aby temat jakiejs rozstajacej sie znanej pary byl tak dlugo glosny,rozstrząsany i rozkladany na czynniki pierwsze...
Kobiety dajcie jakies namiary na wywiady z Lali po rozstaniu gdzie ona kpiaco sie wypowiada o Mańku,i wrecz sie z niego wysmiewa,bo nie moge nigdzie znalezc
Widać ze zaraz będzie koniec możliwości dalszej dyskusji na temat Mariano i Lali wiec utworzylam nowe forum pod taką sama nazwa czyli "Lali i Mariano Kto słyszał o ich Rozstaniu? Czy to tylko plotki? Cześć dyskusji"
No nie wierze....jakieś portale plotkarskie teraz wypisują, że Mariano prawdopodobnie zdradził Lali z Julianą. Piszą, że uprawiał z nią seks przed swoim przyjazdem do Hiszpanii, że niby napisał do niej wiadomość na whatsapp, ale sie pomylił i przez przypadek wysłał to do jakiegoś dziennikarza. Niby pisał tam, coś w stylu " skoro ty jesteś zmęczona po ostatniej nocy, to co ja mam powiedzieć"
Mam wrażenie, że ci "dziennikarze" w Arg nie mają co robić tylko siedzą i wymyślają coraz to nowe głupoty, a inni jeszcze w to wierzą....
Nie myślałam, że jeszcze mnie coś zdziwi, ale znowu się pomyliłam. Skąd oni biorą takie rzeczy? Już nie mogę, jak to przeczytałam to doszłam do wniosku, że to wszystko jest chore...z dnia na dzień jest gorzej.
Moim zdaniem to nieprawda, bo by to wypłynęło na początku. Juliana była już wtedy ze swoim teraźniejszym chłopakiem.
Nagle ktoś udostępnił nagranie i teraz piszą, że technologia nie jest przyjaciółką Mariano bo teraz wypłynęło to. Korzystają z okazji, żeby ludzie ich czytali i tyle.
Piszą przed wyjazdem do Hiszpanii, to mogło być po rozstaniu z Lali. Myślał, że go zdradziła i stało się co się stało. Jakby to była prawda, w co nie wierzę to wątpię, żeby to była Juliana.
Możliwe, że z kimś spał po rozstaniu z Lali i przed związkiem z Camila. Był wolny, mógł robić wiele rzeczy, ale też nie chce nie wierze, że miałaby to być Juliana. Właśnie ona wtedy była w związku, a po niej widać, że jest bardzo zakochana w tym swoim nowym chłopaku.
Właśnie tak jak piszesz, oni korzystają z okazji. Zobaczyli, że Mariano raz popełnił błąd jeżeli chodzi o tą aplikacje whatsapp i teraz wymyślają takie rzeczy. Ciekawe, że dopiero teraz to opublikowali skoro to miało miejsce tak dawno temu. Po prostu mają teraz punkt zaczepienia i dzieje sie to co sie dzieje.
Przykre to jest że tak na nim żerują, jego wizerunek został dość nadszarpnięty po ostatnim, a oni jeszcze bardziej starają mu sie zaszkodzić. Nie dziwie sie mu, że ma dość pytań o Lali skoro dzieją sie takie rzeczy.
I wgl zauważyłam, że chyba większość znanych osób w Arg jest #teamlali i Mariano nieźle im podpadł. Chociażby ten cały Polino, powiedział, że jeżeli zadzierasz z Lali zadzierasz też ze mną i chyba żeby umuł usta zanim zacznie mówić coś o Lali czy jakos tak. Zdenerwowało mnie to jak to zobaczyłam.
O tak to ja już dawno zauważyłam. Chociażby jak komentowali ich zachowanie po Martin Fierro to też tam krytykowali Mariano za zachowanie. A do Lali nic nie mieli. Trochę to chorę bo po pierwsze trzeba być obiektywnym. A po drugie co oni o nich wiedzą? Nic.
Polino to komplenty idiota. On sędziuje w tym programie Showmatch i w jure jest też taka babka, którą mąż zdradził z koleżanką z planu. Ona ich nakryła,oni się zarzekali, że nie,ale nie minęły dwa miesiące jak byli razem. Wszyscy wiedza, że mówiła prawdę, a Polino jej wykrzyczał na żywo w programie, że ona rozwaliła rodzinę tej dziewczyny, że kłamię i że ta dziewczyna jest damą ( oprócz tego małżeństwo rozwaliła też inne, gdzie żona faceta niedawno poroniła i innego z związku też uwiodła), a babka wstała i wyszła w środku programu i już nie wróciła.
Polino to jakiś popapraniec, ma się za wyrocznię.
Boję się wchodzić na TT bo za każdym razem jest gorzej.
Ewidentnie wiele osób w tej Argentynie Mariano nie lubi co jest po prostu chore. Uwzieli się na niego jakby zrobił nie niewiadomo co :-/ Tak szczerze ja na miejscu Mariano bym się z kraju wyprowadziła gdzieś daleko, przynajmniej tymczasowo. Niech on się od wszystkiego odetnie. A u mnie chyba niedługo dojdzie do tego że mu zacznę kibicować żeby sobie życie od nowa ułożył bo strasznie mnie już wkurza to ze Lali jest uważana za cudowną i świętą a Mariano za najgorsze zło, wymyślają na niego już takie rzeczy ze aż się rzygać chce. Nie uważam oczywiście że on jest jakiś swiety a Lali zła bo tak nie jest, każde z nich ma swoje za uszami ale to jak oni go teraz traktują to mnie szlag trafia bo on na taką nagonke moim zdaniem nie zasługuje
Ja nie będę oglądać tego wywiadu.
A Mariano niedługo wylatuje do Hiszpanii kręcić film więc sobie troche odpocznie od argentyńskich dziennikarzy :)
Właśnie przeczytałam artykuł w którym lali mówi o audio Mariano i z tego co zrozumiałam, tak ogólnie to mówi że jej przykro że coś tak prywatnego wyciekło i że nie jest na niego zła, rozumie że powiedział to w złości. Powiedziała że jej w złości zdarza sie mówić gorsze rzeczy i ten temat (mariano) jest dla niej zakończony już od jakiegoś czasu. A co do rozstania to powiedziała, że nie byli zgodni w wielu rzeczach, że obojgu coś nie pasowało no i po prostu bardzo sie od siebie różnili.
http://m.ciudad.com.ar/espectaculos/picara-respuesta-lali-esposito-audio-filtrad o-mariano-martinez-no-me-considero_77801
Ok, musze przyznać, że pozytywnie mnie zaskoczyła. Myślałam że sobie troche z niego zakpi, ale zachowała sie w porządku.
Teraz żeby jeszcze jej fanki wzięły z niej przykład i przestały go obrażać wszędzie gdzie sie da.
A mnie nie zaskoczyła jej wypowiedz. Zrobiła tak jak wypadało, czyli żeby wyszło ze jest kulturalna i mila i ze nie ma nikomu nic za zle, bo jest taka dobra, a przy tym pokazała ze ma na Mariano wyjeb*ne i ze nic jej już nie obchodzi. Pokazał to jej nieschodzacy z twarzy uśmiech, ta lekkość wypowiedzi jakby mówiła o jakims swoim zwykłym nieznaczacym fanie i to co mówila ze dla niej już temat Mariano jest dawno skończony, podkreśliła ze to jej to po prostu nie interesuje. Czyli za jednym zamachem w tym wywiadzie pokazała jaka to ona jest dobra i ze nie ma do nikogo żalu a z drugiej pokazala Mariano ze nic ja nie złamie i kompletnie jej nie interesuje to co o niej mówi. Dla dziennikarzy i Lalitas wywiad cudowny bo pokazała klasę i ze jest taka dobra zawsze i wszędzie ale nikt już nie spojrzy na te lekcewazace słowa i sposób wypowiedzi bo tylko jest ważne ze jak to ona miło rozmawia z dziennikarzami i odpowiada na wszystkie pytania. Tylko dziwne ze przez ten ostatni czas zawsze ucinala temat Mariano a teraz tak ochoczo odpowiada i jeszcze z uśmiechem. Piszecie ze oni jeszcze się kochają bo niby takiej miłości się nie zapomina. Tylko powiedzcie mi na jakiej podstawie twierdzicie ze Lali go kocha? Bo ja tej miłości z jej strony już od początku marca nie widzę, mimo że rozstali się pod koniec marca.
I jeszcze ten dziennikarz "jesteś aniolem", no padlam. Nie ma co wszyscy liza jej dupe i nie rozumiem dlaczego bo kim ona niby jest???
Nie oglądałam wypowiedzi dziennikarzy w tych swoich programach po tym jak wyciekło to nagranie, bo uważam ze w tej Argentynie telewizja niema poziomu skoro oni na żywo puszczają relację z wywiadu typu czy ten czy tamten romans jest potwierdzony, co ona powie o nim, a co on o niej. Widać że nie mają tam tematów tylko wkraczają na prywatne tematy i zawracaja głowę jakimiś bzdurami. Widzialam tylko jak jakis brpbil Lali nie znam imienia i kim jest ten ktoś, a drugi wyraźnie powiedział ze Lalitas sa "maleducadas" czyli sa niewychowane i z tym się zgadzam. Przynajmniej jeden facet powiedział szczerze i dosadnio najprawdziwsza prawde.
Napisalas to co juz od dawna mysle,ze ze strony Lali w ogole nie widac bylo zadnej milosci juz od wielu miesiecy,bo ciagle tu czytam jaka to wielka milosc miedzy nimi byla i ze sie dalej kochaja.Raczej tylko jedno z nich czyli Mariano.Ja od strony Lali widzialam zawsze TYLKO ZAUROCZENIE znanym aktorem-idolem z dziecinstwa,ktorego chciala zdibyc,i szybko jej przeszlo. Myślę ze miala inne wyobrażenie o nim i sie mocno rozczarowala glownie brakiem zaufania i wypowiedziami z jego strony
Jak się kogoś kochało na prawdę to nie ma możliwości żeby po rozstaniu sie od razu odkochac. Zawsze już do tej osoby się coś będzie czuło (co nie znaczy oczywiście że sie z tym kimś znowu będzie) i to między innymi ja tutaj na forum miałam na myśli a Lali była moim zdaniem w nim zakochana bo widzę jak na niego patrzyła gdy byli razem no ale to jest tylko moja osobista opinia i nie musicie się z nią zgadzać. Poza tym to jest forum publiczne i można wyrażać własne zdanie co zresztą robie, wy też.
Natomiast jesli chodzi o teraźniejsze jej wypowiedzi i to jaki ma stosunek do Mariano to ja się z wami poniekąd zgadzam, tez wydaje mi się że dla niej temat jest skończony ale jednak nie zapominam że życie jest nie przewidywalne i wszystko się może wydarzyć. Miłość do drugiej osoby zawsze może odżyć i tyle. Nie wiem czy tak będzie w ich przypadku no ale ogólnie uważam ze jest to możliwe.
Benjamin, były Lali, powiedział w ostatnim wywiadzie( zapytany), że Lali zostawiła go przez Mariano, że wiedzą to już wszyscy i że w dwa miesiące po rozstaniu już była z Mariano. Czyli L i M musieli być razem już od września.
Od początku wiedziałam, że to trwało dłużej. Potwierdzili związek chyba w listopadzie, a Marian wtedy w radiu powiedział że są ze sobą mniej więcej miesiąc, czyli od pazdziernika,ale w sumie nie wiadomo czy nie ściemniał, bo miałam wrażenie, że troche kręcił. Skoro Lali i Benjamin rozstali sie w lipcu to już wtedy ona i Mariano musieli coś do siebie czuć i dlatego podjęła taką decyzje.
Tylko nie wiem czemu Mariano później mówił, że byli ze sobą tylko 5 miesięcy. W sumie mogliby powiedzieć dokładnie kiedy oficjalnie zostali parą, bo czemu nie.
Pamiętam jeszcze jak w jakims wywiadzie Michel Noher który grał Nico w EM powiedział, że oni przyznali sie obsadzie serialu do tego że są parą zaraz po pocałunku Espe i Nico a te odcinki leciały chyba we wrześniu o ile sie nie myle no ale były oczywiście nagrywane z jakimś wyprzedzeniem oraz przed tym już jakiś czas musieli być razem.
Benjamin go jeszcze bronił jak rozgadali się o tym nagraniu.
http://www.ciudad.com.ar/espectaculos/benjamin-amadeo-confirmacion-explosivo-sec reto-voces-lali-me-dejo-mariano-saben_77867
Nie mam nic do niego, wydaje się spoko gościem.
Jakoś wszyscy jej exs łącznie z Peterem Lanzanim w jakiś sposób jej dopiekli po rozstaniu ( Lanzaniego zostawiła dla Benjamina).
Lali mnie obrzydza tą poprawnością. Ja wolę jak ktoś mi powie w twarz co o mnie myśli i sama tak robię, a ona choć kogoś nie lubi to i tak mu tego nie powie. Stwarza pozory, że wszystko jest idealnie, a rzeczywistość jest zupełnie inna. Nie wierze, że jej to nagranie nic nie obeszło i jest tak super i do Mariano nic nie ma. Po co ze trzy dni dodawała posty z tekstem boomerang na insta i TT. Nienawidzę tego jak ona udaje, że wszystkich kocha i jest taka miłosierna, wolałabym jakby naprawdę powiedziała co o nim myśli bo takiej obłudy to ja nie znoszę.