PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558708}

Na językach

Lip Service
2010 -
7,3 1,8 tys. ocen
7,3 10 1 1816
Na językach
powrót do forum serialu Na językach

Wiem, że to tylko serial. Oglądałam również drugi ,,Słowo na L'' i jestem ciekawa czy prawdziwe homoseksualistki są zadowolone z przedstawianego w tv kreowanego ich wizerunku. Obecnie dostrzegłam modę wśród młodych dziewczyn na bycie lesbijką... i wzorują się one na głównych bohaterkach tego serialu. Chodzi mi o wygląd zewnętrzny i niestałość w uczuciach i coś na wzór ,,szowinistycznej świni'' w spódnicy. Naprawdę takie jesteście.

F_A_N_T_A_Z_J_A

Lesbijka, lesbijce nierówna. Są 'szowinistyczne świnie', są 'babo-chłopy', są bardzo wrażliwe chłopczyce jak np znajoma, są całkiem kobiecie podlotki i słodkie dziewczyny, jak druga znajoma, orientacja nie ma nic do tego kim się jest/jaki się ma charakter. Tak wygląda koleżanka: http://wd4.photoblog.pl/np2/201112/42/110139773.jpg np

nostraight

Dziękuję za odpowiedź :) Ładna koleżanka dla takiej to się można zastanawiać nad swoją orientacją heh

F_A_N_T_A_Z_J_A

Ta moja 'chłopczyca' też ładna ;) siostra mojego faceta jest bi więc też lesbijką w jakiejś części a ładna jest, fajnie się ubiera itd. :P

nostraight

Tylko nie pisz ,że rodzeństwo się Tobą dzieli XD

F_A_N_T_A_Z_J_A

Nie dzielą, bo ona mieszka poza Polską dalej, poza tym w jej typie są Azjatki, a mi daleko do takiej Japonki np :P

użytkownik usunięty
nostraight

Dokładnie lesbijka lesbijce nie równa, wiem z własnego doświadczenia i po latach obserwacji tej grupy społecznej:P swego czasu wiele dziewczyn, kobiet kreowały się na Shane z TLW, zresztą jeszcze się takie zdarzają. Wiele dziewczyn w wieku"podrostkowym"twierdzi, że są lesbijkami, ale gdy już mi przejdzie burzliwy wiek stają się heterycami:) wiele lesbijek jest męskich, bo tak po prostu łatwiej się rozpoznać, a tak naprawdę są kobiece bardzo:) w ostatnich latach udało mi się nawet zaobserwować(z czego się bardzo cieszę^^), iż coraz więcej jest lesbijek kobiecych. Obraz ukazany w LP czy TLW jest ubarwiany i wszystko to tak ładnie nie wygląda. Jeśli chodzi o zachowanie w związkach... to raczej nie chodzi tu o orientacje seksualną, ponieważ i hetero i homo zdradzają, ot normalne związki. Znam osoby, które są ze sobą już x lat i takie szukające nowych wrażeń. Wszystko, to samo co w związkach hetero:)

Dziękuję za treściwą wypowiedź. Powinno się propagować prawdę o związkach osób innych orientacji a wiadomo jaki schemat jest powszechnie znany.

F_A_N_T_A_Z_J_A

Tu masz dwie prawdziwe lesbijki :)
http://www.afterellen.com/content/2012/03/watch-now-woman-proposes-her-partner-n ational-hockey-game