PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10015186}

Najbardziej znienawidzony człowiek w Internecie

The Most Hated Man on the Internet
2022
6,0 1,5 tys. ocen
6,0 10 1 1492
Najbardziej znienawidzony człowiek w Internecie
powrót do forum serialu Najbardziej znienawidzony człowiek w Internecie

Po pierwsze, jeżeli robisz sobie nagie fotki i komuś wysyłasz, to NIGDY nie wysyła się twarzy. Tylko ciało. Chyba każdy o tym wie, nawet jak wysyłasz chłopakowi to nigdy nie masz pewności co się z nimi stanie, nie wysyła się twarzy! Wiec nie rozumiem o co płacz, a jak jest się mało kumatym to w ogóle się nie robi takich zdjęć. Proste!

ocenił(a) serial na 7
aniaprzezdziecka

Oglądałaś? 40% z nich nigdzie ich nie wysłało. Zostały wykradzione. We własnym domu, z własnym chłopakiem nie mają się czuć bezpiecznie? I do tego mają socjalmedia, nazwiska adresy. Na portalu zachęcano do hejtowania.
To co próbujesz robić, to rodzaj victim blaming. „Bo poszła nie tam”, „miała za krótką spódniczkę”, „flirtowała”. Kto jak kto, ale dziewczyna powinna chyba zrozumieć, że nie na dziewczynach spoczywa obowiązek pilnowania się przed popieprzonymi facetami. Nic nie zdejmuje winy z tego narcystycznego bydlaka. Zniszczył wiele żyć dla kasy i poklasku. Zalecanie ukrywania się, jest rodzajem wyparcia. Jakoś burki wcale nie zmniejszają przemocy seksualnej i pobudliwości facetów.

Woooo

Jestem pierwszą, która stanie po stronie dziewczyny ale będę trzymała się swojego zdania. Takich zdjęć się nie wysyła i nie robi. Oczywiście ze nie można czuć się bezpiecznie ze swoim chłopakiem, po zerwaniu co drugi to wykorzysta. To jest oczywiste! Nie robi się takich zdjęć i tyle

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

Albo stajesz po ich stronie albo z uporem maniaka piszesz czego się nie robi w sieci. No nie robi się wielu rzeczy. NO I CO Z TEGO??? W sieci są różni ludzie, są tez dzieci i nastolatki. Nie wszyscy są tak mądrzy i świadomi jak Ty, ale:
1. NIKOMU i NIGDY nie daje to prawa do krzywdzenia ludzi.
2. NIGDY nie zdejmuje to odpowiedzialności ze SPRAWCY.
I to się właśnie nazywa stawanie po stronie ofiary.

m2m2

Uspokój się, kobito, unosisz się bo wiesz ze nie masz racji. Jeżeli ktoś robi takie fotki to ma inny poziom wstydu itd. Gdzies z tylu głowy zawsze wie ze fotki mogą wypłynąć. Mam racje i musisz to przyjąć do wiadomości

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

"Mam racje i musisz to przyjąć do wiadomości" :D
Pudło, niestety.
1. Ludzie mają prawo robić takie zdjęcia jakie chcą i nikomu nic do tego.
2. NIKT nie ma prawa KRAŚĆ innym zdjęć.
Dla przypomnienia meritum sprawy:
3. NIKOMU, NIGDY i NIC nie daje prawa do krzywdzenia ludzi.
4. Odpowiedzialność jest po stronie SPRAWCY.
pkt 1-4 to sedno sprawy i chętnie o tym podyskutuję o ile masz odwagę odnieść się konkretnie do nich.

m2m2

Możesz mi 100 razy odpisać a i tak nie będziesz miała racji. Musisz szerzej patrzeć, nie rozumiesz pewnych mechanizmów jakimi rządzi się świat. Przemysl to i wyciągnij jakieś wnioski

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

pkt 1-4 to sedno sprawy i chętnie o tym podyskutuję o ile masz odwagę odnieść się konkretnie do nich.

m2m2

Nie masz racji. Doedukuj sie to porozmawiamy

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

Ale widzę, że się nie doczekam...

m2m2

Masz prawo zrobić sobie nagie fotki, ale musisz mieć stylu głowy ze coś takiego już istnieje i musisz być przygotowana ze ktoś to może ukraść. O to mi cały czas chodzi ile razy mam powtarzać. Sorry ale jak robisz takie foty to nie udawaj potem roztrzęsionej

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

NIKT nie ma prawa KRAŚĆ innym zdjęć.
NIKOMU, NIGDY i NIC nie daje prawa do krzywdzenia ludzi.
Odpowiedzialność jest po stronie SPRAWCY.

m2m2

Kobito Ty jesteś jakaś nawiedzona. Nikt nie mówi o prawie do kradzieży tylko o tym ze ofiara robiąc takie foty MUSI zakładać taka okoliczność ze te zdjęcia nie są nigdy w 100 % bezpieczne nawet w jej telefonie. Są chmury itd .. weź to przyjmij do wiadomości i już nie odpisuj bo w kółko klepiesz to samo

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

Dziękuję za komplement :D
Oczywiście, że zdjęcia z dostępem do sieci nie są w 100% bezpieczne.
Ale nie zmienia to faktu, że:
NIKT nie ma prawa KRAŚĆ innym zdjęć.
NIKOMU, NIGDY i NIC nie daje prawa do krzywdzenia ludzi.
Odpowiedzialność jest po stronie SPRAWCY.

m2m2

Nie, odpowiedzialność jest po stronie tej dziewczyny. Sprawca się super zachował, dał jej nauczkę. Dziewczyna sama sobie winna.

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

Sprawca to psychopata i poszedł za to siedzieć.
Ukradł jej zdjęcia i za to poszedł siedzieć i bardzo słusznie. Życzę mu i mu podobnym jak najwięcej szczęśliwych lat w mamrze.
Rozczaruję Cię: nawet prawa nie ma na świecie tak durnego. Moralnie, etycznie, prawnie ODPOWIEDZIALNOŚĆ JEST PO STRONIE SPRAWCY. BYŁA, JEST I BĘDZIE. I NIC TEGO NIE ZMIENI. Żadni psychopaci jego pokroju.
Buziaczki.

ocenił(a) serial na 8
m2m2

A tu dla przypomnienia sedno:
ODPOWIEDZIALNOŚĆ JEST PO STRONIE SPRAWCY
... itd.
Miłego i udanego życia!

ocenił(a) serial na 8
m2m2

Chora jestem, siedzę w domu i mogę tak bez końca :D

m2m2

Nie, ty jesteś winna wszystkiemu. To ty masz coś z banią i leję z tego co piszesz :D sama jesteś sprawcą

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

m2m2

Mylisz się. Doedukuj się

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

Moralnie, etycznie, prawnie ODPOWIEDZIALNOŚĆ JEST PO STRONIE SPRAWCY. BYŁA, JEST I BĘDZIE. I NIC TEGO NIE ZMIENI.

ocenił(a) serial na 8
m2m2

Ale skoro mam się doedukowac, to podaj mi proszę jakieś linki do wypowiedzi autorytetów które zaprzeczają temu co piszę powyżej

ocenił(a) serial na 6
m2m2

Kobieto, po co karmisz trolla? Po tekście, że: "Sprawca się super zachował, dał jej nauczkę. Dziewczyna sama sobie winna." nie powinno być żadnych wątpliwości, że żadna dyskusja z tą osobą nie ma sensu...

ocenił(a) serial na 8
Sol89

W celach edukacyjnych. Zrobiłam w tej przydługiej dyskusji kilka błędów i na przyszłość nie chce ich popełniać. Zupełnie serio.

Sol89

Sam jesteś trollem!!! Napisałam to z ironia bo co chwile wyskakują mi powiadomienia od tej chorej kobiety!!!! Nie wcinaj się w koniec dyskusji jak nawet nie wiesz o co chodzi, MYŚL !!!! To była ironia bo ile można pisać!!!!

m2m2

To jest ironia! Specjalnie tak odpisałam żebyś już zakumala ze nie mam ochoty z tobą gadać. W kółko robisz kopiuj wklej. Wyloguj się do życia smutny człowieku. Nara

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

No to nara.

m2m2

No w końcu! Brawo!!! Nara

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

"To była ironia bo ile można pisać!!!!"
No i wymęczyłam kobietę :D :D :D

ocenił(a) serial na 8
m2m2

A, pardą, to nie do Ciebie, to do Sol 89 ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
m2m2

Podziwiam cierpliwość!

ocenił(a) serial na 6
aniaprzezdziecka

Dawno nie natrafiłam w sieci na takie głupoty, jakie tu wypisujesz. Załamka!

konkret_filmweb

Nie rozumiesz kontekstu wypowiedzi, umiesz tylko atakować. Mam prawo mieć inne zdanie niż Twoje, ja nie oceniam Twojej wypowiedzi. Jeżeli chcesz się wypowiedzieć musisz poznać całość a nie trollować na koniec

Woooo

Kto ma troche oleju w glowie nie zrobi takich zdjec, a tym bardziej nie wysyla do sieci. Za pustactwo i glupote tez sie tez placi... Na cholerę robić takie zdjęcia?

opticaly

Wiadomo, lepiej takich zdjęć nie robić. Ale tez to nie jest wina tych dziewczy . A Hunter to socjopata

anastazja_kosek

A matka to niesamowita odważna kobieta

ocenił(a) serial na 8
aniaprzezdziecka

chyba nie oglądałaś dokumentu. Dziewczyny nawet dla siebie robiły zdjęcia nagie bez twarzy a Hunter wstawiał obok zdjęcie ich z twarzą oraz podawał linka do jej mediów społecznościowych.

rambo_15

Mówisz nie na temat

aniaprzezdziecka

Pamietajcie, ze ludzie sa rozni. Ania moze byc taka jak Hunter ;)

Damiann17

Haha :D „outside the box thinking” - 99 % ludzi nigdy tego nie zrozumie bo nie umie patrzeć szerzej :) Let’s all agree to disagree! - i na tym zakończmy

użytkownik usunięty
aniaprzezdziecka

Tylko się ośmieszasz dziewczyno i sama sobie przeczysz. Niby jesteś po stronie ofiar, a potem mówisz że to jest ich wina, że stały się celem socjopaty i hejtu reszty frajerów... rozumiem że uważasz się za bardzo przebiegła robiąc tylko nagie zdjęcia bez twarzy, gratulacje. Ale jak napisała osoba powyżej zdjęcia bez twarzy też się tam pojawiały, ale też screeny już z twarzą z oficjalnego konta na fb. No i teraz sobie wyobraz taka sytuację że jesteś jedna z ofiar tego psychola, a jakąś mądralińska leci dokładnie takim tekstem jak ty, i co fajne wsparcie daje nie ? Naprawdę przykre jest zachowanie i brak empatii niektórych kobiet... ewidentnie coś tu poszło nie tak

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Doedukuj się i zanim zaczniesz się wypowiadać to 5x zastanów. Dyskusja jest dawno zamknięta i twoje komentarze niepotrzebne. Od kilku komentarzy mówię ze nie o to chodzi a ty znowu powtarzasz swoje. Nie masz racji

użytkownik usunięty
aniaprzezdziecka

W czym mam się doedukowac przepraszam? bo wszystkim to piszesz, a za bardzo nie możesz podać konkretów, co konkretnie powinniśmy zmienić aby zadowolić uzytkownika aniacostamcost tam z filmwebu. Pomóż nam :) Dyskusja jest otwarta jak widać, skoro wciąż można w niej umieszczać komentarze ;)
Jeśli Ciebie nie obchodzi moje zdanie to tym bardziej, ja nie szanuje Twojego co do tego czy dalej tą farse komentować czy nie. Jeśli będę chciała to robić dalej, to tak zrobię ;)
W jakim konkretnie miejscu nie mam racji? Naprawdę jak już komuś odpowiadasz to nie lepiej to zrobić merytorycznie, niż publikować kilka frazesów i puszczać to w świat, jest sens Twojego komentarza? Myślę, że nie

Nie jesteś na moim poziomie intelektualnym smutna dziewczyno z internetu. Inni potrafią rozmawiać merytorycznie tylko nie ty, wiec nie pisz za innych. Życzę miłego dnia, pa

aniaprzezdziecka

Cóż za piękny victomblaming! Napisz jeszcze, że zgwałcone dziewczyny też są sobie winne i będzie komplet.