Serial o amerykańskich media pracy dzienikarskiej słupkach oglądalności Nie które tematy w serialu moglismy usłyszec w naszych mediach takie jak smierc Osama postrzelenie w głowe Kongresmenki ,łazik na marsie znajdujący wode . Serial ogląda się dobrze przez wyraziste orginalne postacie dobre dialogi walone z ust z aktorów jak torpeda .Chociaz nie jest to serial sensacyjny to akcja w tym serialu potrafi czasem gnac .Czasem miałem wrażenie ,że wątki mi się nasuwały jeden na drugi czasem nie się gupiłem ,ale i tak czekam na kolejny sezon Trochę się gupiłem ta sprawa między Will i jakimś brukowcem co go obczerniał .No w serialu tez jest polityka amerykańska w końcu to seriak o amerykańskich realia ale ten wątek do mnie nie trafia do końca . Ale i tak jest dobry serial ktory ogląda się z przyjemnoscią .Ciekawe czy taki serial sprawdził by się u nas jeden juz polityczny się nie sprawdził jakim była Ekipa Agnieszki Holland 7/10
Doskonały serial, a próba debaty w 9 odcinku niezwykle emocjonujaca. Tak własnie powinno wyglądać "odpytywanie" polityków - opieranie się na faktach, niezgoda na zgeneralizowane oceny. Niestety wiekszość polityków nie ma nic do powiedzenia i są tchórzami, więc nie braliby udziału w takiej formule debaty. Szkoda.
Na temat Ekipy Agnieszki Holland. Uważam wręcz przeciwnie, serial się bardzo sprawdził, oglądałam go, jak i większość moich znajomych, z dużym zainteresowaniem. Ale pewnie "magia oglądalności"....