Newsroom

The Newsroom
2012 - 2014
7,7 8,3 tys. ocen
7,7 10 1 8339
7,6 9 krytyków
Newsroom
powrót do forum serialu Newsroom

z powodu braku nowości serialowych zaczęłam oglądać The Newsroom .
i miłe zaskoczenie nawet mi się podoba ,pilot świetny reszta (na razie w sumie 5 odcinków)
odrobinę przegadana ale przecież to serial o dziennikarstwie telewizyjnym .Podglądamy pracę
za kulisami powstawania wiadomości czy też programu informacyjnego w założeniu
rzetelnych,mam nadzieję że tak jest naprawdę .ale również zakulisowych rozgrywek ,wpływu
reklamodawców i innych kolesi "ręka rękę myje".na razie w miarę ciekawy Jeff odwala kawał
dobrej aktorskiej robótki pozostali aktorzy nie stoją daleko za nim .z przyjemnością oczekuję
na następne odcinki.a wy co sądzicie??

ocenił(a) serial na 7
duszki123

Przed premierą oczekiwałem tego serialu, ale po kilku niezbyt przychylnych recenzjach nawet nie obejrzałem pilota. Jednak wczoraj wieczorem trafiłem przypadkiem w TV na drugi odcinek i nawet mi się spodobał. Obawiałem się, że serial może mieć problem z zachowaniem relatywnego obiektywizmu ideologicznego, bo nawiązuje do faktycznych wydarzeń i postaci, ale jak dotąd nie ma źle.

Tak na marginesie mam pytanie: jak pisałem ominąłem pilota i obejrzałem drugi odcinek - jak uważacie, konieczne jest wrócenie do początku, czy mogę śmiało oglądać po prostu kolejne odcinki?

buka_power

obejrzyj koniecznie będziesz później kumał kto z kim i dlaczego

buka_power

Oglądaj, co drugi odcinek, ja tak robię z Klanem i nic na tym nie tracę.

The Newsroom ma jedną z lepszych scen otwierających serial jakie widziałem. 8 minut, które wbija w fotel.

ocenił(a) serial na 9
duszki123

Jeden z lepszych seriali. Scenariusz świetny, ambitne i mądre teksty. Nie są to puste i nieprzemyślane teksty.
Serial godny polecenia.