PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

ciekawe czy ona zagrała jakąś pozytywną role???
ja też już zaczynam mieć obsesje na punkcie Juana Miguela^^ a widziałyście jakiego on ma ślicznego synka w życiu prywatnym??? normalnie aniołeczek :) ooo i co się stanie z Adrianem??? ^^ dobra zostało 5 minut więc lecem na telcie :)

łączmy się towarzyszki^^

ocenił(a) serial na 10
nina_go

fajny był dzisiejszy odcinek:) ten Adrian strasznie mnie zaczyna denerwować...kurcze czy on nie może zrozumieć że Marichuy go nigdy nie pokocha... taki natręt z niego...
i wreszcie ta głupia Estefania się doigra...dobrze jej tak... hehehe

nina_go

...grala pozytywna...no moze nie do konca ale za to główną w "Serce z kamienia" ;D nudne to było wiec nawet nie wiem jak sie skonczylo... ;>
pzdr :)

ocenił(a) serial na 10
CzekDysAut

łoo ale się rozpisałyście ! :D no no :P a ja wam powiem ze nie czytam streszczen bo chce widzieć odcinki ! :D i ogl to mam świra na punkcie świrologa hehe ! :D

ashley2

Uczę się hiszpańskiego i oglądam na YT :)

nina_go

Ana Patricia Rojo czyli Estefa z Aniołka grała w Sercu z kamienia główną bohaterkę ale od połowy jak odeszła aktorka która ją grała :)

Sabcia

A i odpowiadam na twoje wcześniejsze pytanie Kasiu, Marichuy wpadnie pod samochód i straci wzrok. Wcześniej chyba będzie się kłócić z Juanem Miguelem.

Sabcia

Ona straci wzrok po pierwszej operacji a dopiero w tedy kiedy bedzie nie widoma wpadnie pod samochód przez JM

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

aha dzieki,dzieki Sabcia ...hiszpański to bardzo fajny język i w miare łatwy słyszałam..:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Czyli to nawet bedzie przy nim ..masakra ...aaa i jak się jeszcze czegoś ciekawego dowiesz to pisz Sabcia okk???:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Ale powiem wam że oglądałam kilka odcinków Serca z kamienia i nawet przez chwile uważałam Estefi za bardzo ładną być może teraz zniechęca mnie w niej to że gra taką wrednotę a być może poprostu zbrzydła

kasiaaaa_2

A i wiem, jeszcze to że jak Marichuy będzie ślepa, to w domu Velarde zamieszka niejaka Ana Julia. Będzie pomagać Marichuy ale tak na prawdę szczerze jej nienawidzić i będzie miała romans z Amadorem.
Napali się strasznie na Juana Miguela. Wszyscy będą ją uważać za dobrą, oprócz Candelarii, która będzie coś przeczuwać.
Nelson mąż kuzynki JM, Elsy umrze, chyba na białaczkę ale nie jestem pewna. I ona zakocha się w przyjacielu MCH, który też jest niewidomy. Ale Juan Miguel oboje zoperuje przywracając im wzrok.

ocenił(a) serial na 9
Sabcia

O lol ...
Wiedziałam że się bedzie działo =] ale nie ze az tyle !!
Świetnie !! =] Nie bedzie monotoni jak w niektorych serialach !! =P

ocenił(a) serial na 10
Sabcia

już nie mogę doczekać się, kiedy MCH wróci do kraju, z tej jej podrózy dopiero wtedy zacznie się dziać^^, przez ten serial to tez sobie narobiłam ochoty na naukę języka hiszpańskiego ;D
a właśnie, ale to jak JM zoperuje niewidomych jak on jest tylko świrologiem :D
w nastepnym odcinku Cecylia wyrzuci te idiotki z domu:)

nina_go

No, no...tyle będzie się działo, że masakra ;) A hiszpański to piękny język nina_go, sama się uczę od jakiegoś czasu ;) polecam wszystkim

ocenił(a) serial na 10
lilianna_2

wiem, że piękny bo ogladałam każda telcie mexykańska^^ ale narazie uczem sie francuza, angola i łaciny, tak więc musze hiszpański zostawić na troszke luzniejszy czas, ale naucze sie napewno :D
a kiedy MCH zamieszka z rodzicami,i czy Patricio ją zaakceptuje w końcu???

nina_go

Marichuy zamieszka z rodzicami po wypadku i w tedy Patricio ją zaakceptuje. A jeszcze jak się dowie ze w to byłe zamieszane Estefania i jej ciotka to tak się zdenerwuje ze będzie ich szukać dotąd aż ich znajdzie i ostro ich załatwi

nina_go

M specjalnie dla Marichuy wyjedzie z kraju, aby się uczyć medycyny, aby móc ją z operować gdy wróci

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Ja też zamierzam w przyszłości uczyć się tego języka bo straszliwie mi się podoba a narazie to kiszka brak czasu i tyle...Oj naprawde duzoo się bedzie działo w tym naszy Aniołku ..czyli MCH zamieszka u Velardów??to fajnie

kasiaaaa_2

Tak z synkiem i Candelaria. Ale nie będzie chciała znać JM.

ocenił(a) serial na 10
Sabcia

Candelaria rules :) denerwuje mnie ulizany Adrian z lizakami... ;/

ocenił(a) serial na 10
nina_go

wiecie co ;) przeczytałam na jakimś blogu, że Maite i Will są razem ;D

nina_go

To chyba jakaś ściema bo on ma z inną babką dziecko, a ona jest z menagerem Rebelde czy coś takiego :P

ocenił(a) serial na 10
Sabcia

ehhh, w każdym razie mogliby być razem:)
a on ma taka nieładna aktoreczke...

malwa17finka

Marichuy będzie ślepa ponieważ zostanie postrzelona podczas próby w teatrze.Estefania podmieni atrapę rewolweru na prawdziwy z nabojami i marichuy dostanie kulke pod okiem i w głowę i po tym bedzie ślepa.I Juan Miguel wyjedzie do Bostonu i po powrocie będzie się podawał za jakiegoś innego doktorka i marichuy go nie pozna.Potem ją zoperuje ale ona wybaczy mu dopiero wtedy gdy AMADOR powie jej że to nie Juan jest ojcem dziecka Any Juli lecz on.Wtedy gdy Amador bedzie chciał jej to powiedziec pojawi sie Vincente i Ana Julia i Amador bedzie chciał zastrzelić Julię za to co zrobiła Marichyu i Vincente ją obroni i wtedy Amador do postrzeli.Vincente trafi do szpitala i odwiedzi go Rocio i on powie jej że była miłością jego życia i wtedy umrze. ;(

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Ej a kto to będzie ta Ana Julia ??? a w którym to odcinku MCH wybaczy JM???wie ktoś może???rany boskie cyrki się tam będą działy

kasiaaaa_2

Ana Julia to asystentka Amadora,oraz rzekoma przyjaciółka Marichuy,ona zamieszka w domu Velarde gdy Marichuy straci wzrok po to by sie nią opiekować,ale ona zrobi wszystko by marichuy była nie szczęśliwa.Celowo źle przeczyta list od Juana do maichuy powie że napisał że ma inną i że nie wróci juz do Meksyku.Gdy Migel już wróci to AJ zwabi go do swego mieszkania poda jakiś narkotyk w napoju i z pomocą amadora zaciągnie go do łożka i rano powie że ze sobą spali i potem prześi sie z Amadorem i bedzie w ciaży a mariczui gdy ona już odzyska wzrok powie że to dziecko Migela.Mariczui wybaczy Migelowi w 189 odcinku po tym jak Amador powie jej prawde.Ale to nie bedzie koniec ich nie szczęść bo w 193 odcinku w dniu ślubu Migela i MCH porwie mariczui i bedzie chciała ją spalić w domku w lesie ale dostanie bóli porodowych i mariczui jakoś sie odwiąże odbieże poród a AJ umrze.

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

aaa to już oglądałam na yt jak ona urodziła dziewczynkę bodajze ..weżmie dziecko a tamta ją przeprosi jeszcze i chyba umrze czy coś ..dzięki wielkie:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

No właśnie dobrze mówiłam umrze..........

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Mam jeszcze jedno pytanko ...A mianowicie czy JM gdy dowie się w 103 ,że jest ojcem dziecka MCH bedzie utwierdzony w tej myśli do końca cz moze wydarzy się jeszcze coś takiego co sprawi że w to zwątpi????bo mam takie przeczucie ze jednak coś się wydarzy???z góry dziękuje za odpowiedz:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

z tym 103 chodziło mi oczywiśćie o odcinek hee:)

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

ale to MCH zaopiekuje sie ta dziewczynka???

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Nie chyba nie ona odbieże tylko poród i tyle...tak mi się zdaje

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

oj wielki bracie będzie się działo^^
mam prośbę ogromną napiszcie mi jutro dziewuszki co się bedzie działo w aniołku, bo niestety będę w szkole o tej porze ;(

ocenił(a) serial na 10
nina_go

ojej dziewczyny dajcie mi znac jaki był odcinek w piątek znaczy się jaki numerek to sobie na youtube oglądne . ja mam własnie matury i nie mam czasu teraz na lookanie . dajcie mi znac . z góry Gracias ;*

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

W piątek był 46 odcinek ..współczuje Ci:)

ocenił(a) serial na 9
kasiaaaa_2

Kochane ...
Moglaby mi ktoras napisac co dzisiaj sie takiego wydarzylo bo nie ogladalam... Niestety jutro tez nie obejrzę powtórki :(

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

ogólnie to .

JM informuje Eduarda, że jego pierwsza żona żyje i przebywa w szpitalu psychiatrycznym. Cecylia wyznaje Patriciowi kto jest ich córką. Marichuy oznajmia Candelarii, że chce wyjechać jak najdalej Meksyku. JuanM mówi córce, że jej mama niedługo wróci. Marichuy mówi ojcu Anselmo, że pierwsza żona Juana M żyje, a ona spodziewa się jego dziecka i że chce wyjechać. Ojciec Anselmo mówi że zna kogoś kto może jej ofiarować wiele miłości – jej rodziców.Isabella oznajmia Patriciowi i Cecyli, że zanim odejdą z Estefanią z tego domu chce im wyjawić całą prawdę. Marichuy nie chce poznać swoich rodziców. Isabella mówi Patricio i Cecylii, że Estefanie także oszukała. Cecylia nie wierzy w ani jedno słowo Isabelii, jednak Patricio chce porozmawiać z Estefanią. Patricio po rozmowie z Estefanią jest przekonany o jej niewinności. Cecylia pozwala zostać Estefanii na noc. Cecylia mówi, że jeśli Patricio nie zaakceptuje ich córki to ona przestanie go kochać. Do Marichuy przychodzi niespodziewany gość ...

ashley2

Jaki ten Leopardo jest paskudny...:( A ta babka co będzie grać guwernantkę Maity jest Polką.

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Dziewczynki!!!wydarzyło się dziś coś ciekawego w naszym aniołku??? bo niestety nie miałam okazji obejrzeć przez tą paskudną pogodę ehh..a i jutro rano nie będę mogła:(:(:(:(

ocenił(a) serial na 9
kasiaaaa_2

Kochane !!
Wiecie gdzie znajde dzisiajszy odcinek do pobrania ? I wogole gdzie znajde je wszystkie ?? =]
Z gory dziekuje i pzdr !

kasienka89_17

Marichuy wyjechała na wieś do jakiejś hacjendy. Cecilia pojechała po nią do domu i pocałowała klamkę. Estefa poszła płakać do Juana Miguela ale ten ja olał i powiedział że Viviana żyje. Przylazła Ornelia i Estefa jej się pożaliła więc ta namówiła Estefę żeby starała się o posade guwernantki Maity. Ale JUan Miguel sie nie zgodził i zadzwoniła do niego jakaś babka. Marichuy wyszła z hacjendy na spacer i znalazla zranionego gołąbka i siadla sobie z nim pod drzewkiem i zajechał ten cały Leopardo i z ryjem na nia. CO ona tu robi. I sie odcinek skonczył :D

ocenił(a) serial na 10
Sabcia

o jejku ! ten cały Leopardo to pasztet ! :| nie mogli wybrać jakiegoś ładniejszego ? pasudny on jest ;/ blee :P nawet bym go 2 metrowym kijem nie dotknęła ;-)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

dziękuje Sabcia ...dzisiaj juz mam nadzieje ze obejrze..:)

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

obejrzyj sobie na youtube z polskim lektorem :)
leopardo w porównaniu do JM, kiepściunio wypada ... ;/ mogli cholera dać jakiegoś młodszego aktora, zeby tez było na kim oko zawieścić ^^
ooo a takie pytanie, a MCH wroci do aktorstwa po urodzeniu syneczka???

nina_go

Kiedy wróci do Meksyku po śmierci Viviany,wtedy Amador zatrudni ją w teatrze. ;]

gosia12339

Jak Marichuy wróci do Meksyku to znów będzie cierpiała :(

ocenił(a) serial na 10
Migotka19

hej mam pytanko jak myslicie czy jak skoncza sie zbuntowani to no ich miejsce dadzą 2 odcinek "Nie igraj z aniołem"??? fajnie by było bo jak nie to nasz film bedzie trwał do grudnia a wtedy to nie moge go ogladac :// a szkoda by było stracic najciekawsze odcinki://

ocenił(a) serial na 10
Migotka19

a w którym to będzie odcinku jak wróci juz do meksyku??
ile trzeba będzie na to czekać ??

sylusiaaa

dopiero w ok 80 odcinku wruci do Meksyku :(