tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!
aniołki moje :) powiecie mi co był w piątek w odcinku ? bo dzisiaj oglądałam i się coś domyslałam :P no ale chciałabym wiedzieć cos wiecej :D i mam takie pytanka do was :P dlaczego ta od Maity Guwernandka czy jak jej tam :D sie tak dziwnie zachowuje ? i ten cały LAmpart hehe w kim on sie tak kochał? wiecie moze co sie stalo z tą babeczką ?:)
Omar (Leopard ) dawniej kochał Ivett (Blanke)ale ona go zostawiła. Guerrnantka to Blanka (Ivett) ma rozdwojenie osobowości normalnie jest Blanka a wieczorami przemienia sie w zupełnie inna osobe czyli francuzke Ivett
Mam pytanko do Was dziewczyki ...Czy ta debilka Estefania wie już że MCH jest w ciąży ???bo kilu odcinków nie ogladałam i juz sama nie wiem czy ona wie czy też nie????
Wie dowiedziala się chyba od Amadora:)
Amador chcial powiedzieć o tym świrologowi,ale ona mu nie pozwolila:)
uła to ładnie . ma ta cała Blanka nierówno pod sufitem :P a aniołki wy pewnie wiecie czy ten koleś co z MJ nad rzeka sie spotyka zrobi jej cos ?:>
` Nie wiem czy to specjalnie czt tez nie, ale da jej owoce po ktorych zjedzeniu Mary sie rozchoruje ... :(
da jej te owoce specjalnie , po których bedzie sie żle czuła i bedzie próbował ja wykorzystac. Ale MCH zacznie uciekać i krzyczec i usłyszy ja Omar i uratuje ja i własnie wtedy dowie sie MCH jest w ciąży.
Aha dzięki maite2 ...no właśnie wiem że Amador miał to zrobić ale nie wiedziałam czy już to powiedział...:( a tak na marginesie to teraz są takie sobie te odcinki.....ale będą lepsze po powrocie MCH :D:D:Dheehe
Ta babka w klubie to chyba nie jest Blanka ale jej siostra co zabije Vivianę. Bo ta cała Blanka będzie z Omarem chyba :P
Czasami mi się wszystko juz kiełbasi. :D:P
Mam pytanko co JM powiedział MCH przez telefon wiem tylko że powiedział że ja kocha i ... a dalej to nie wiem bo musiałam wyjść ....;(
Pierwszy raz misie to zdazylo ale nie wiem dlaczego ja poprostu wolę aby Marichuy była z Omarem, bardziej go lubie od JM. Wiem ze to nie realne bo nie on jest głównym bohaterem, ale jednak poprostu bym tak wolała.
Juan Miguel jest puknięty, że się spotyka z tą francuzicą psychiczną. Pomimo,że to polska aktorka to jej wprost nie cierpie. Oglądałam z nią kilka telenowel i zawsze gra idiotki.
yyy Omar to masakra starszego aktora to już dać do tej roli chyba nie mogli .On wogóle nie pasuje do MCH taka jedna wielka masakra .Zgadzam się z tobą Sabcia ,że ta francuzka to jakaś psychiczna jest..
Dzisiaj nasz ostatni odcinek:( tragedia, aż płakać sie chce cholera, ta TV4 leci sobie w kulki i to ostro, a teraz byłyby fajne odcinki, jak Mary by się dowiedziała o swoich rodzicach, wróciła do aktorstwa i spotkała Juana Miguela;/ niech to licho w tej telewizji...
Oby tylko aniołek wrócił do nas po wakacjach .Ta przerwa jest akurat kiedy zaczyna się robić coraz ciekawiej:(
Już nie mogę się doczekać aż Aniołek wróci:) szkoda, że dopiero 31 sierpnia, z jednej strony nie mogę się tego doczekać a z drugiej jest głupio bo będzie koniec wakacji:)
ale ten Pirania jest ochydny, ale z tego co wiem to dziecko porwie ta okichana Blanko-Ivet...
ale za to matka pogodzi sie z Marichuy, a Estefani chyba zaraz wydłubię oczy, szmata jedna...;/
w którym odcinku Marichuy zobaczy się z matką?
a ona w końcu pojedzie do Juana Miguela mu pomóc w rozprawie?
oj kurcze .. tyle się dzieje teraz . Najbardziej denerwuje mnie ta sytuacja z tą opiekunką ;/ jak Juan Miguel może chcieć się z nią żenić. to jakaś masakra ! tak bardzo bym chciała żeby doszło do spotkania aniołka z Nim :)
Ta Marichuy normalnie przegina, zobaczyłaby się w końcu z Jm, powiedziała prawdę i pokazała małego:D
a nie, odwala taką maniane:/
no ja też nie mogę się doczekać;)
ALE I TAK NIE BĘDZIE SUPER BO MARICHUY BEDZIE WARIOWALA:)
SZKODA MI TEJ SESYLII, BIEDNA, TAK JA WYROLOWALY A MARICHUY JESZCZE DOBILA I CO?
WYPADEK;/
i co powie mu jutro, że to jego syn czy będzie kłamać?? mogliby się podgodzić a nie znów kłócić ;/ szkoda tylko Leoparda bo jak sie dowie prawdy to się załamie chłopak ;)
chyba powie, ze to Amadora czy cos takiego ;p kurzczę, ale to pokręcone! w sumie fajnie by bylo jakby sie teraz pogodzili.ale powiedzmy sobie szczerze co by sie dzialo przez reszte odcinkow? bylo by po prostu NUDNO!