PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485618}

Nie igraj z aniołem

Cuidado con el ángel
2008 - 2009
7,4 6,7 tys. ocen
7,4 10 1 6671
Nie igraj z aniołem
powrót do forum serialu Nie igraj z aniołem

tak szkoda tej Mary, ile ona się nacierpi, Migel nawet się z nią nie pożegnał, a kretynka Estefania nie pozwoliła im się przywitać tak jak to oni chcieli...........;/ głupia małpa, najchętniej to bym jej wszystkie kudły powyrywała!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Migotka19

aniołki moje :) powiecie mi co był w piątek w odcinku ? bo dzisiaj oglądałam i się coś domyslałam :P no ale chciałabym wiedzieć cos wiecej :D i mam takie pytanka do was :P dlaczego ta od Maity Guwernandka czy jak jej tam :D sie tak dziwnie zachowuje ? i ten cały LAmpart hehe w kim on sie tak kochał? wiecie moze co sie stalo z tą babeczką ?:)

ocenił(a) serial na 10
ashley2

Omar (Leopard ) dawniej kochał Ivett (Blanke)ale ona go zostawiła. Guerrnantka to Blanka (Ivett) ma rozdwojenie osobowości normalnie jest Blanka a wieczorami przemienia sie w zupełnie inna osobe czyli francuzke Ivett

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Mam pytanko do Was dziewczyki ...Czy ta debilka Estefania wie już że MCH jest w ciąży ???bo kilu odcinków nie ogladałam i juz sama nie wiem czy ona wie czy też nie????

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

Wie dowiedziala się chyba od Amadora:)
Amador chcial powiedzieć o tym świrologowi,ale ona mu nie pozwolila:)

ocenił(a) serial na 10
maite2

uła to ładnie . ma ta cała Blanka nierówno pod sufitem :P a aniołki wy pewnie wiecie czy ten koleś co z MJ nad rzeka sie spotyka zrobi jej cos ?:>

ocenił(a) serial na 9
ashley2

` Nie wiem czy to specjalnie czt tez nie, ale da jej owoce po ktorych zjedzeniu Mary sie rozchoruje ... :(

ocenił(a) serial na 10
kasienka89_17

da jej te owoce specjalnie , po których bedzie sie żle czuła i bedzie próbował ja wykorzystac. Ale MCH zacznie uciekać i krzyczec i usłyszy ja Omar i uratuje ja i własnie wtedy dowie sie MCH jest w ciąży.

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Aha dzięki maite2 ...no właśnie wiem że Amador miał to zrobić ale nie wiedziałam czy już to powiedział...:( a tak na marginesie to teraz są takie sobie te odcinki.....ale będą lepsze po powrocie MCH :D:D:Dheehe

kasiaaaa_2

Ta babka w klubie to chyba nie jest Blanka ale jej siostra co zabije Vivianę. Bo ta cała Blanka będzie z Omarem chyba :P
Czasami mi się wszystko juz kiełbasi. :D:P

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Mam pytanko co JM powiedział MCH przez telefon wiem tylko że powiedział że ja kocha i ... a dalej to nie wiem bo musiałam wyjść ....;(

kasiaaaa_2

Prosił żeby powiedziała gdzie jest i powtarzał że ją kocha.

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

aha dziękuje:)hmmm ciekawie się zakończyło;D:D:D

ocenił(a) serial na 8
kasiaaaa_2

Pierwszy raz misie to zdazylo ale nie wiem dlaczego ja poprostu wolę aby Marichuy była z Omarem, bardziej go lubie od JM. Wiem ze to nie realne bo nie on jest głównym bohaterem, ale jednak poprostu bym tak wolała.

vampire_12

Juan Miguel jest puknięty, że się spotyka z tą francuzicą psychiczną. Pomimo,że to polska aktorka to jej wprost nie cierpie. Oglądałam z nią kilka telenowel i zawsze gra idiotki.

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

yyy Omar to masakra starszego aktora to już dać do tej roli chyba nie mogli .On wogóle nie pasuje do MCH taka jedna wielka masakra .Zgadzam się z tobą Sabcia ,że ta francuzka to jakaś psychiczna jest..

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

Dzisiaj nasz ostatni odcinek:( tragedia, aż płakać sie chce cholera, ta TV4 leci sobie w kulki i to ostro, a teraz byłyby fajne odcinki, jak Mary by się dowiedziała o swoich rodzicach, wróciła do aktorstwa i spotkała Juana Miguela;/ niech to licho w tej telewizji...

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

Oby tylko aniołek wrócił do nas po wakacjach .Ta przerwa jest akurat kiedy zaczyna się robić coraz ciekawiej:(

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa_2

Już nie mogę się doczekać aż Aniołek wróci:) szkoda, że dopiero 31 sierpnia, z jednej strony nie mogę się tego doczekać a z drugiej jest głupio bo będzie koniec wakacji:)

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

ale ten Pirania jest ochydny, ale z tego co wiem to dziecko porwie ta okichana Blanko-Ivet...
ale za to matka pogodzi sie z Marichuy, a Estefani chyba zaraz wydłubię oczy, szmata jedna...;/

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

w którym odcinku Marichuy zobaczy się z matką?
a ona w końcu pojedzie do Juana Miguela mu pomóc w rozprawie?

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

oj kurcze .. tyle się dzieje teraz . Najbardziej denerwuje mnie ta sytuacja z tą opiekunką ;/ jak Juan Miguel może chcieć się z nią żenić. to jakaś masakra ! tak bardzo bym chciała żeby doszło do spotkania aniołka z Nim :)

ocenił(a) serial na 10
ashley2

Ta Marichuy normalnie przegina, zobaczyłaby się w końcu z Jm, powiedziała prawdę i pokazała małego:D
a nie, odwala taką maniane:/

ocenił(a) serial na 10
malwa17finka

juz wkrotce JM zobazcy ze ma synka;D nie moge sie doczekac;]

ocenił(a) serial na 10
Zbuntowana192

no ja też nie mogę się doczekać;)
ALE I TAK NIE BĘDZIE SUPER BO MARICHUY BEDZIE WARIOWALA:)
SZKODA MI TEJ SESYLII, BIEDNA, TAK JA WYROLOWALY A MARICHUY JESZCZE DOBILA I CO?
WYPADEK;/

malwa17finka

i co powie mu jutro, że to jego syn czy będzie kłamać?? mogliby się podgodzić a nie znów kłócić ;/ szkoda tylko Leoparda bo jak sie dowie prawdy to się załamie chłopak ;)

ocenił(a) serial na 10
niunia

chyba powie, ze to Amadora czy cos takiego ;p kurzczę, ale to pokręcone! w sumie fajnie by bylo jakby sie teraz pogodzili.ale powiedzmy sobie szczerze co by sie dzialo przez reszte odcinkow? bylo by po prostu NUDNO!

theevalongoriaparker

właśnie czytam opisy na kolejne dni i faktycznie powie, że Amadora... no byłoby nudne ale mogli zrobić mniej odc bo przez te pokrecenia w końcu nie będzie dało sie tego ogladać ;)