dla mnie najlepszy odcinek, to opowieść z samolotem i DISNEYowskimi kołami...który to odcinek?
Odcinek z samolotem owszem, ale dla mnie najlepszy jest odcinek z mumią (hehe...), już dawno to oglądałem ale do tej pory chce mi sie śmiać :)
ja nie mam ulubionego odcinka ale ten o ktorym wspominasz wyjatkowo utkwil mi w glowie.... byl to odcinek "The Mission" w którym wystepowal m.in Kevin Costner i Kiefer Sutherland...
DZIEKI BARDZO! teraz łatwiej będzie mi go dostać :] BTW na TVN7 lecą teraz Opowieści, ale to pewnie wszyscy wiedzą :]
Ja najbardziej lubie odcinek z mordercą ukazującym się w lustrze. Potem długi czas nie miałem odwagi się przejrzeć :) . Zna ktoś może tytuł??
O rany! Jak to czytam to mi się wszyskie odcinki przypominają! Rzeczywiście, to z lustrami było przerażające, też się bałam potem spojrzeć. A najbardziej z bliska, w oczy. Brrrr
No i wczoraj była pierwsza część a dzisiaj druga tej historyjki o samolocie :) Była ekstra!! I fajni aktorzy grali w niej :))
To ten serial leci w TV? Miłę zaskoczenie, tylko szkoda, że w niedobrych godzinach nadają :( Widziałam tylko odcinek ściągnięty z neta "Family Dog", fajny był :)