No i 1 sezon zaliczony za 2 tygodnie 2 sezon z April.Pytanie kogo wolicie Bonnie czy April ktora wystpaila tylko w 2 sezonie? Mi sie April jako kobieta bardziej podoba niz Bonnie.Czytalem ze aktorka grajaca Bonnie nie chciala grac juz dalej wiec w 2 sezonie zastapila ja aktorka grajaca April ale po listach fanow aby wrocila pojawila sie spowrotem w 3 sezonie zagrala caly 3 i 4 sezon.Wiec kogo wolicie Bonnie czy April?
Ja tam zdecydowanie wolę April. Moim zdaniem dużo ładniejsza i bardziej sympatyczna. Ale to tylko moje zdanie. Jeśli ktoś uważa inaczej to nie będę go wyzywał.
Chociaz jedna osoba podziela moje zdanie ze Rebecca Holden grajaca April czyli mechanik KITT-a byla o wiele sexowniejsza moim zdaniem niz Patriccia McPherson grajaca Bonnie. W dodatku czyli w gazetce dolaczanej do plyt DVD z Nieustraszonym pisalo ze podobno aktorka grajaca Bonnie chciala wyzszego honorarium za udzial w serialu i dlatego w 2 sezonie sie niepojawila. Fani serialu w tamtych czasach (mowa o czasie w ktorym byl krecony serial) zazadali od producentow serialu aby Bonnie powrocila i tak tez sie stalo.Ponownie Bonnie pojawila sie w 3 i 4 sezonie.April zagrala tylko w 2 sezonie.Nie rozumiem jednak decyzji fanow ktorzy woleli Bonnie bo mi podoba sie bardziej z wygladu April lecz moze fani stwierdzili ze aktorka grajaca Bonnie lepiej gra te role czy cos.Trudno mi powiedziec.Co wy myslicie na ten temat?