PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98599}

Nieustraszony

Knight Rider
1982 - 1986
7,1 18 tys. ocen
7,1 10 1 17755
7,0 4 krytyków
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

Knight Rider

ocenił(a) serial na 10

No i 1 sezon zaliczony za 2 tygodnie 2 sezon z April.Pytanie kogo wolicie Bonnie czy April ktora wystpaila tylko w 2 sezonie? Mi sie April jako kobieta bardziej podoba niz Bonnie.Czytalem ze aktorka grajaca Bonnie nie chciala grac juz dalej wiec w 2 sezonie zastapila ja aktorka grajaca April ale po listach fanow aby wrocila pojawila sie spowrotem w 3 sezonie zagrala caly 3 i 4 sezon.Wiec kogo wolicie Bonnie czy April?

ocenił(a) serial na 8
mirolop

Ja tam zdecydowanie wolę April. Moim zdaniem dużo ładniejsza i bardziej sympatyczna. Ale to tylko moje zdanie. Jeśli ktoś uważa inaczej to nie będę go wyzywał.

ocenił(a) serial na 10
theodorebagwell3

Chociaz jedna osoba podziela moje zdanie ze Rebecca Holden grajaca April czyli mechanik KITT-a byla o wiele sexowniejsza moim zdaniem niz Patriccia McPherson grajaca Bonnie. W dodatku czyli w gazetce dolaczanej do plyt DVD z Nieustraszonym pisalo ze podobno aktorka grajaca Bonnie chciala wyzszego honorarium za udzial w serialu i dlatego w 2 sezonie sie niepojawila. Fani serialu w tamtych czasach (mowa o czasie w ktorym byl krecony serial) zazadali od producentow serialu aby Bonnie powrocila i tak tez sie stalo.Ponownie Bonnie pojawila sie w 3 i 4 sezonie.April zagrala tylko w 2 sezonie.Nie rozumiem jednak decyzji fanow ktorzy woleli Bonnie bo mi podoba sie bardziej z wygladu April lecz moze fani stwierdzili ze aktorka grajaca Bonnie lepiej gra te role czy cos.Trudno mi powiedziec.Co wy myslicie na ten temat?

ocenił(a) serial na 10
mirolop

chociaż gra aktorska obydwu pań podoba mi się tak samo (moim zdaniem są na równym poziomie) to wolę April. Fajniejsza/ładniejsza i lepiej jej z oczu patrzy hi hi;)