W ostatnim TV Okey (13 pazdziernika) pisza ze Nieustraszony juz wkrotce w kioskach.Na stronie Amercom pisza ze juz 15 pazdziernika pojawia sie pierwsze dwa odcinki.Cena pierwszego numeru 3,95 Nastepne po 9,95.Serial ma sie ukazywac co 2 tygodnie.Miami Vice tez ma byc wkrotce,ale nic wiecej nie wiadomo narazie
Dzisiaj zobaczyłem pierwszy numer w kioskach, nie kupiłem, bo spieszyło mi się na autobus. Kosztuje 3,95 zł, jedna płyta = dwa odcinki. Błędem jest, że z żadnego źródła nie wiedziałem o tym, zero reklamy. Aczkolwiek trzeba pochwalić wydawcę, zobaczymy jak będzie z dźwiękiem, tłumaczeniem i obrazem :)
A o co Ci konkretnie chodzi? TV OKEY to tygodnik i pewnie do momentu kiedy nie zaprzestaną wydawania gazety będą się ukazywali 52 razy do roku. Ale jeśli chodzi o NIEUSTRASZONEGO to jest to oddzielne wydawnictwo. Mają się ukazać wszystkie odcinki (90) w 45 numerach. http://www.amercom.com.pl/ne.php
Jak oceniacie lektora polskiego w wydaniu przez Amercom? Chodzi mi o glos barwe glosu,tlumaczenie? Czy to odpowiednia osoba o odpowiedniej barwie glosu?Dobrze ze K.I.T.T to K.I.T.T. a nie Ka jak w TVP1 bylo
Lektor bardzo dobrze dobrany dzięki temu można poczuć jakby to nie był komputer tylko żywa osoba a chyba o to właśnie chodziło w końcu K.I.T.T nie bez powodu jest nazywany sztuczną inteligencją:)
Ten film już kilka razy był emitowany w telewizji ale nie pamiętam dokładnie w którym roku w każdym bądź razie największym plusem filmów które się ma w domu jest to o czym na pewno każdy wie że reklamę można zrobić sobie samemu czyli taką małą przerwę bo czasami trzeba jeszcze coś zrobić jak to w życiu bywa.