Jestem ciekaw ile fanów kupuje serial "NIEUSTRASZONY" pojawiający się w co drugą środę w wydaniach dvd z magazynem tvOKEJ we współpracy z amercom.com.pl w "każdym" kiosku? Ja kupuje ale niestety za późno się obejrzałem i brakuje mi kilku numerków. Wpisujcie sie jeśli możecie : ) pozdrawiam
Oj od dawna już... Ja też się za późno dowiedziałem... Cena dwóch odcinków to 9.95:) gdzieś już kiedyś pisaliśmy o wydaniach dvd na forum... Informacje o tym kiedy poszczególne numery znajdą sie w sprzedaży (a jest to co druga środa) znajdziesz na www.amercom.com.pl
Eee... ściągnięcie plików z internetu to nie to samo. Ja wolę miec na
płytkach w pudełeczkach wszystko. A przede wszystkim nie lubię piractwa, a
ściąganie z internetu serialu piractwem chyba jest.
Ja kupuje od samego poczatku. A pierwszy numer wyszedl 15 pazdziernika 2008 roku. Koniec 9 czerwca 2010 roku, tak mi z obliczen wyszlo. Ja juz miesiac wczesniej wiedzialem jak tylko mial sie pierwszy numer ukazac ze to bedzie,byla reklama w internecie,w TV. Niewiem ja sie interesuje i jestem na biezaco. Mam cala Druzyne A, Airwolfa i kolekcjonuje Miami Vice i mi tam nic nie brakuje. Przykro mi, ze ktos dopiero teraz sie dowiedzial ze to wychodzi.
Nom niestety... I ja się właśnie za późno dowiedziałem i dlatego mam tylko 20 płytek :( chyba zacznę kupować na allegro...
Oczywiście od samego początku zbieram tą kolekcję. :)
Fajnie by było skompletować też wszystkie inne produkcje związane z Knight Riderem jak np. film Knight Rider 2000. :) W oryginalnej ameryckim boxie dodawany był jako gratis. :)
Raz tylko zdarzyło mi się nie dostać jednego z numerów wydawnictwa, ale to było w wakacje. :) Na szczęście brak szybko nadrobiłam zamawiając na allegro. :)
Również od początku zbieram. Brakuje mi na dzień dzisiejszy numeru 34, ale zaprzyjaźniony kioskarz już wysłał info do kogo trzeba i myślę, że niedługo przyjdzie numer. Koniec serialu to tak połowa czerwca. Dłużej pociągną Miami Vice, które w tym samym czasie startowało (wyliczyłem, że do końca grudnia tego roku/początku stycznia następnego roku wydadzą).Nie podoba mi się natomiast wydawanie Kojaka. Niby jest, a mam tylko 1,3 i 5 numer...
Kupuję już od kilku miesięcy, ale brakuje mi kilkunastu pierwszych płyt niestety
Mi brakuje już znów dwóch ostatnich numerów bo wogóle nie trafiły do kiosków ani empików w mojej miejscowości... : (
Mam wszystkie numery (do tej pory 40 wydań) i po cichu liczę, że wydawca na sam koniec zrobi niespodziankę i dorzuci bonusowe wydanie z Kight Rider 2000. Taka kropka nad i dla fanów :)
Niestety przegapiłem Miami Vice, a "od środka" kolekcjonować nie chce.
To chyba możliwe. Obecnie mamy 41 numer. W 42 numerze będą 2 odcinki, w 43 również powinny być dwa no i na tym koniec serialu, tylko, że według Amercomy, wydadzą 45 slimów. Ciekawe, co na dwóch ostatnich się znajdzie...
No tak, pomyłka. Z forum Knightridera:
Nieustraszony, nr. 40: odc. 81 - Out of the woods
Nieustraszony, nr. 40: odc. 82 - Deadly knightshade
Nieustraszony, nr. 41: odc. 83 - Redemption of a champion
Nieustraszony, nr. 41: odc. 84 - Knight of thousand devils
Nieustraszony, nr. 42: odc. 85 - Hills of fire
Nieustraszony, nr. 42: odc. 86 - Knight flight to freedom
Nieustraszony, nr. 43: odc. 87 - Fright knight
Nieustraszony, nr. 43: odc. 88 - Knight of the rising sun
Nieustraszony, nr. 44: odc. 89 - Voo Doo knight
Nieustraszony, nr. 44: odc. 90 - The scent of roses [a wg. filmwebowego zestawienia ten odcinek to odc. 12 sezonu 4, hm...]
Tak czy siak, jeden slim zostaje.
Zaden slim nie zostaje niestety. Otoz pierwsze dwa odcinki 1 sezonu byly oznaczone na pudelku jako pilot tak? A dopiero odcinki 2 i 3 pierwszego sezonu na pudelku zostaly oznaczone numerem 1 wiec powstalo male zamieszanie, nieporozumienie. 44 slimy razy po dwa odcinki to 88 odcinkow+slim z oznaczeniem PILOT to 2 odcinki wiec 88+2=90 a to rowna sie caly serial. Wiec moim zdaniem nie bedzie zadnego bonusa.
Masz rację. Ja się o pomyłce dowiedziałem z serwisu Knight Rider Polska. A co do tego ostatniego odcinka, to też ich "sprawka". Poprosili, żeby odcinek ten był ostatni, gdyż (podobno) taki był początkowy zamysł w serii.