PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=98599}

Nieustraszony

Knight Rider
1982 - 1986
7,1 18 tys. ocen
7,1 10 1 17766
7,0 4 krytyków
Nieustraszony
powrót do forum serialu Nieustraszony

Jestem ciekaw ile fanów kupuje serial "NIEUSTRASZONY" pojawiający się w co drugą środę w wydaniach dvd z magazynem tvOKEJ we współpracy z amercom.com.pl w "każdym" kiosku? Ja kupuje ale niestety za późno się obejrzałem i brakuje mi kilku numerków. Wpisujcie sie jeśli możecie : ) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
R_filmweb

CO?! Ja no... nie mógł ktoś wcześniej ostrzec? Od jak dawna to wydają?

ocenił(a) serial na 10
alijons

Oj od dawna już... Ja też się za późno dowiedziałem... Cena dwóch odcinków to 9.95:) gdzieś już kiedyś pisaliśmy o wydaniach dvd na forum... Informacje o tym kiedy poszczególne numery znajdą sie w sprzedaży (a jest to co druga środa) znajdziesz na www.amercom.com.pl

R_filmweb

polecam teamtracker.pl - znajdują się tam odcinki do 2 czwartego sezonu^^

ocenił(a) serial na 10
Damias

Eee... ściągnięcie plików z internetu to nie to samo. Ja wolę miec na
płytkach w pudełeczkach wszystko. A przede wszystkim nie lubię piractwa, a
ściąganie z internetu serialu piractwem chyba jest.

ocenił(a) serial na 10
R_filmweb

Ja kupuje od samego poczatku. A pierwszy numer wyszedl 15 pazdziernika 2008 roku. Koniec 9 czerwca 2010 roku, tak mi z obliczen wyszlo. Ja juz miesiac wczesniej wiedzialem jak tylko mial sie pierwszy numer ukazac ze to bedzie,byla reklama w internecie,w TV. Niewiem ja sie interesuje i jestem na biezaco. Mam cala Druzyne A, Airwolfa i kolekcjonuje Miami Vice i mi tam nic nie brakuje. Przykro mi, ze ktos dopiero teraz sie dowiedzial ze to wychodzi.

ocenił(a) serial na 10
mirolop

Nom niestety... I ja się właśnie za późno dowiedziałem i dlatego mam tylko 20 płytek :( chyba zacznę kupować na allegro...

ocenił(a) serial na 10
R_filmweb

Oczywiście od samego początku zbieram tą kolekcję. :)
Fajnie by było skompletować też wszystkie inne produkcje związane z Knight Riderem jak np. film Knight Rider 2000. :) W oryginalnej ameryckim boxie dodawany był jako gratis. :)
Raz tylko zdarzyło mi się nie dostać jednego z numerów wydawnictwa, ale to było w wakacje. :) Na szczęście brak szybko nadrobiłam zamawiając na allegro. :)

ocenił(a) serial na 10
fenix_the_best

Również od początku zbieram. Brakuje mi na dzień dzisiejszy numeru 34, ale zaprzyjaźniony kioskarz już wysłał info do kogo trzeba i myślę, że niedługo przyjdzie numer. Koniec serialu to tak połowa czerwca. Dłużej pociągną Miami Vice, które w tym samym czasie startowało (wyliczyłem, że do końca grudnia tego roku/początku stycznia następnego roku wydadzą).Nie podoba mi się natomiast wydawanie Kojaka. Niby jest, a mam tylko 1,3 i 5 numer...

ocenił(a) serial na 9
R_filmweb

Kupuję już od kilku miesięcy, ale brakuje mi kilkunastu pierwszych płyt niestety

ocenił(a) serial na 10
pyzula1986

Mi brakuje już znów dwóch ostatnich numerów bo wogóle nie trafiły do kiosków ani empików w mojej miejscowości... : (

R_filmweb

Mam wszystkie numery (do tej pory 40 wydań) i po cichu liczę, że wydawca na sam koniec zrobi niespodziankę i dorzuci bonusowe wydanie z Kight Rider 2000. Taka kropka nad i dla fanów :)
Niestety przegapiłem Miami Vice, a "od środka" kolekcjonować nie chce.

ocenił(a) serial na 10
maxcine

To chyba możliwe. Obecnie mamy 41 numer. W 42 numerze będą 2 odcinki, w 43 również powinny być dwa no i na tym koniec serialu, tylko, że według Amercomy, wydadzą 45 slimów. Ciekawe, co na dwóch ostatnich się znajdzie...

ocenił(a) serial na 10
loginnuss

No tak, pomyłka. Z forum Knightridera:

Nieustraszony, nr. 40: odc. 81 - Out of the woods
Nieustraszony, nr. 40: odc. 82 - Deadly knightshade

Nieustraszony, nr. 41: odc. 83 - Redemption of a champion
Nieustraszony, nr. 41: odc. 84 - Knight of thousand devils

Nieustraszony, nr. 42: odc. 85 - Hills of fire
Nieustraszony, nr. 42: odc. 86 - Knight flight to freedom

Nieustraszony, nr. 43: odc. 87 - Fright knight
Nieustraszony, nr. 43: odc. 88 - Knight of the rising sun

Nieustraszony, nr. 44: odc. 89 - Voo Doo knight
Nieustraszony, nr. 44: odc. 90 - The scent of roses [a wg. filmwebowego zestawienia ten odcinek to odc. 12 sezonu 4, hm...]

Tak czy siak, jeden slim zostaje.

ocenił(a) serial na 10
loginnuss

Zaden slim nie zostaje niestety. Otoz pierwsze dwa odcinki 1 sezonu byly oznaczone na pudelku jako pilot tak? A dopiero odcinki 2 i 3 pierwszego sezonu na pudelku zostaly oznaczone numerem 1 wiec powstalo male zamieszanie, nieporozumienie. 44 slimy razy po dwa odcinki to 88 odcinkow+slim z oznaczeniem PILOT to 2 odcinki wiec 88+2=90 a to rowna sie caly serial. Wiec moim zdaniem nie bedzie zadnego bonusa.

ocenił(a) serial na 10
mirolop

Masz rację. Ja się o pomyłce dowiedziałem z serwisu Knight Rider Polska. A co do tego ostatniego odcinka, to też ich "sprawka". Poprosili, żeby odcinek ten był ostatni, gdyż (podobno) taki był początkowy zamysł w serii.

loginnuss

Też zaglądam do serwisu Knight Rider Polska i od dawna jestem przygotowana, że The Scent of Roses będzie na końcu. Mam wszystkie odcinki, odkładali mi od początku w kiosku :)