Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg
podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!
Też jestem tego ciekawa. Mam nadzieję, że coś będzie z tym dowodem że to nie jego ojciec czy coś takiego. A co do siostry, to 2 sezon nie zaczął sie od tego, że Iga wracała autobusem z urlopu z Mazur u rodziców?
Może Marcin prowadząc jakąś sprawę odkrył przekręt, a senior to sobie przypisał. Iga nigdy nie wspominała,że ma siostrę. Jak mówiła o chorobie rodziców Marcinowi, (chyba 7 odc.) ja odniosłam wrażenie ,że jest jedynaczką.
Dobry trop z tym przekrętem zwłaszcza ze Marka Kaszubę wszyscy uważają za wybitnego prawnika. Mógł sobie coś tam przypisać. Cholera, ciekawe co z panią Kaszubową. Taka jestem ciekawa kto ją zagra...
Ciekawe jest to,dlaczego wyjechali? A może odwrotnie, senior namieszał i wyjechał. Przecież Zarzycki go bardzo chwalił. A matka to dopiero zagadka. Jeżeli wyjechali, by ratować swoje małżeństwo, to dlaczego razem nie wrócili? Może nie chce wracać do pewnych spraw. Wróci gdy dowie się o Idze i albo namiesza, albo im pomoże.
Tyle pytań i przypuszczeń, że idzie zwariować. Z tym przypisaniem zasług to nawet prawdopodobnie dobry trop.
Tak, jedynaczką była domyślnie w 1 i 2 sezonie :) Scenarzyści specjalnie nic nie pisali o rodzinie, żeby w razie czego wprowadzić nową postać w miarę rozwoju serialu. Z drugiej strony to, że Iga nie ma rodzeństwa wydawało mi się mało prawdopodobne - urodzona za komuny na wsi mazurskiej- pełnej rodzin wielodzietnych. Po drugie w jedynaków rodzice ładują wszystko - studia, pieniądze. Iga na tym tle wyglądała raczej mizernie. Jeśli już to myślałam o bracie, który lata temu wyjechał za granicę i nie daje znaku życia lub o zamężnej siostrze, która też klepie biedę na Mazurach i nie ma się czym chwalić.
Zgadza się. Gdyby rodzinę ulokowali gdzieś bliżej to musieliby od razu podać jakiś przybliżony jej zarys. A tak my wiemy, że jest i że na Mazurach. Nie zastanawia Was co tam u Ewy? Skoro zdecydowała się na romans z Robertem to może rozwód? Kojarzy ktoś w ogóle jej męża? Czy mi umknęło czy jak...
Ej mam rozkmine :D Czytałam dzisiaj newsy o omsnm na super seriale i wyczytałam, że "W końcu Krzysiek uknuje intrygę, by odzyskać byłą żonę. Posłuży się do tego swoją przyjaciółką, Polą która pracuje jako kierowca autobusu. Zaprosi Polę na randkę, by w ten sposób wykorzystać ją do wzbudzenia zazdrości w Idze" ale o co chodzi? Już wam tłumacze. Na instagramie omsnm jest zdjęcie jak Marcin stoi mustangiem przed jakąś dziwną kamienicą ale jak sie później wyjaśni to on stoi przed restauracją link:https://instagram.com/p/5Jrc42MbpN/
W jakiejś gazacie było takie samo zdjęcie tylko że trzymał róże czyli wybiera sie na randke z Igą. W nowym zwiastunie omsnm jak Marcin daje Idze kwiaty to chyba już jest wieczór. A teraz spójrzcie link:http://zapodaj.net/dd5e130a62580.png.html%3EPrzechwytywanie.PNG%3C/a%3E(jes li link nie dziala to jest to moment jak Krzysiek daje kwiaty Poli) czy kamienica jak Marcin stoi przed mustangiem i jak Krzysiek daje Poli kwiaty nie jest taka sama? :P Wydaje mi sie że Krzysiek aby wzbudzic zazdrosc Igi wybiera sie z Polą na randke w to samo miejsce gdzie randke ma miec Iga i Marcin. No bo jak inaczej. Krzysiek po wie Idze ze idzie na randke z Polą i on mysli ze to wzbudzi zazdrosc w Idze? haha nie. Chce ją obserwowac i moze dlatego idzie z Polą tam gdzie Marcin z Igą. W ten sposob może zepsuć im randke a że randka nie bedzie w pierwszych odcinkach to niestety może być tak że na początku sezonu bedzie sielanka a pozniej troszkę się zepsuje:( a wy jak sądzicie? :D
Faktycznie możesz mieć racje, ale ja uważam, że Igi to wogóle nie ruszy, kurcze latała za Marcinem, kocha go, a teraz miałaby być zazdrosna o Krzyśka? Scenarzystki by przegięły wtedy... Krzysiek nie potrafi zrozumieć, że ona nic do niego nie czuje, może jak zobaczy, że to, że spotyka się z Polą wcale Igi nie rusza, to może w końcu sobie odpuści. Uważam, że żaden Krzysiek nie popsuje randki Igi i Marcina, ewentualnie mogą się oni czuć trochę nie wiem, zażenowani całą tą sytuacją. Wydaje mi się, że jeśli coś się popsuje między Igą i Marcinem to powodem nie będzie Krzysiek i Pola, tylko coś innego. ;)
Całkiem realne jest to co napisałaś.
Mnie zastanawia fakt,że Marcin na zdjęciu z różami pod restauracją (rano), jest całkiem inaczej ubrany niż na randce z Igą (wieczorem). Widać, że Marcin Igę bukietem zaskoczył.Nie byłaby przecież zaskoczona, gdyby przyjechała do restauracji razem z Marcinem (zauważyłaby kwiaty), bo taksówką na randkę raczej nie przyjechała. Do czego zmierzam.Zdjęcie Marcina w złotym krawacie, jest zastanawiające. Według mnie, on przyjechał rano do restauracji, aby przywieźć róże, a na randce chciał zrobić Idze niespodziankę.A wy co myślicie?
Z tymi kwiatami możesz miec racje a z ubiorem? Hmm może po prostu sie przebrał i tyle, chciał wyglądac elegancko ale nie służbowo dlatego nie ma krawata:)
Z tymi zdjęciami z planu to jest różnie. Np. w 1 sezonie w sieci są fotki z 7 odcinka (słynny pocałunek w parku;)), kiedy Iga trzyma bukiet czerwonych róż, które dostała od Ostrowskiego. W odcinku nie miała już tych róż, jak siedzieli z Marcinem na ławce (fotka przy newsie ze Świata Seriali - Pierwszy pocałunek Igi i Marcina). Fotki z planu mogą ostro pomieszać wszystkim Sherlockom;P
zdaje mi się że trafiłaś w dziesiątkę z tą rozkminą:) A co do kwiatów to pewnie 2 oddzielne wątki :)
Dlaczego na Boga błąd scenarzystek? To chyba raczej wpadka reżysera, reżysera castingu czy nie wiem, obsługi planu.
Chodzi mi o role drugoplanowe, jak np. pani z banku w 1 serii, bo pewnie co do obsady głównych bohaterów to ich zdanie się na pewno liczy:)
Znalazłam wywiad ze Stefanem, jeszcze chyba nikt o nim nic nie pisał. Trzeba wejść na stronę "wywiady - populada . pl", przejść na 2 stronę i będzie pierwszy u góry. Nowinki są takie: stary Kaszuba wprowadzi tak napiętą atmosferę, rezultatem będzie wzmożona rywalizacja między Tomkiem a Marcinem i awantura z ich udziałem. A najważniejsze : na początku, wbrew plotkom, Iga z Marcinem ze sobą nie zamieszkają, ale później kto wie... ;)
Mam pytanie, czy komuś udało się dziś trafić na tę nową zapowiedź?
Chodzi ci o tą gdzie nie były pokazywane sceny z serialu tylko aktorzy się wypowiadali? Widziałam ją chyba w poniedziałek ;)
Tak właśnie o to mi chodzi, bo juz czatuje od kilku dni, o rożnych porach reklamy oglądam i jeszcze niestety nie udało mi sie trafić :/
Nie dałam niestety rady nagrać, bo bardzo mnie to zaskoczyło, po pierwsze, że wogóle coś innego jest oprócz zwiastunu i po drugie że tak z marszu udało mi się na to trafić ;D Ja to widziałam jakoś wieczorem, koło 20 chyba to było. Fajne :)
Ja myślę, że może na początku nie, a potem się do niej przeniesie, te wieszaki i graniaki muszą coś znaczyć :)
Może Stefanowi chodzi o 1 odcinek. XD
Wieszak z koszulami widzimy na zdjęciach z odcinka, gdzie będą urodziny Oliwki. Chyba jest to 3 odcinek, a w 2 oglądać chyba mają jakieś mieszkanie.
Ja się guuubię...
Kurcze to prawie wszystkie rozkminy biorą w łeb? xD Ale no oprócz tych koszul to przecież widać na zdjęciach, że oglądają nowe mieszkanie, albo jak widzimy Marcina w samych gaciach i podkoszulku pichcącego coś w kuchni to co to ma być? :D
Niee, my się za bardzo nagłowkowałyśmy by to miało sens, i to teraz? Od nowa trzeba ogarniać? :D
Same gacie już na coś wskazują. :D Chyba, że nocuje na polówce, ale to sensu nie ma. :D
Haha kocham ten serial, wydaje się że a no to wiemy, to też wiemy, przychodzi co do czego a tu zonk nic nie wiemy xD A może faktycznie to tylko o pierwszy odcinek chodzi, no bo kurcze przecież nagle mu miejsca u siebie w mieszkaniu nie zabrakło żeby musiał przynieść ten wieszak z ubraniami do Igi, jakiś powód głębszy musi być :D
Mieszkanie ma od rodziców ...skoro nie popierają związku z Iga to może Marcin wyprowadził się dając im do zrozumienia że nic od nich nie chce...a może senior zapragnął w nim zamieszkać ...nie wiadomo jakie mieszkanie ma posprzątać Iga może właśnie to...
On tam mówi w tym wywiadzie, że na początku nie zamieszkają razem, ale potem kto wie. Czyli raczej i tak będą mieszkać razem, za dużo jest tropów przemawiających za tym. No bo niby jak by to miało wyglądać, od siebie z mieszkania by przyjeżdżał nad ranem rozebierał się do piżamy żeby dziewczynkom śniadanko robić xD
Boje się żeby przez duże oczekiwania sezon nas nie rozczarował, skoro razem nie zamieszkaja to co robią te wieszaki u Igi może tylko u niej pomieszkuje
Z jednej strony to dobrze że tyle nie spoilerują bo dzięki temu jest większa ekscytacja czekając na nowy sezon i bedzie wieksze zaskoczenie oglądając go. Dobrze że dodają po jednym zdjeciu kazdego dnia i kilka wywiadów gdyż możemy pobawić sie w małych sherlocków a to jest świetna zabawa:)
No logiczne, nie będą razem mieszkać, tylko będą razem sypiać;P A koszule na wieszaku... może przytargał Idze do wyprania i wyprasowania?;))) Poranne śniadanie to jeszcze nie zamieszkiwanie ze sobą, może jedna nocka na polówce była i miały być dalsze już niekoniecznie na polówce, ale Dorotka się zwaliła i pokrzyżowała plany?
Po mojemu to starszy kaszuba najpierw się pokłóci z marcinem, marcin się wprowadzi do Igi, zostawi starszemu mieszkanie bo to rodziców. A póżniej jak dziadek kaszuba wbije do Igi do mieszkania żeby pogadać z Marcinem, dziewczynki go urobią i się kaszuby pogodzą. Jakaś logika chyba jest nie? Bo sama nie wiem już :D
Logiczne jak najbardziej to jest. Może ci dwaj sie pogodzą, stary zaakceptuje związek, polubi dziewczynki a tu nagle bach przyjedzie matka i sielanka sie skończy...
Całkiem możliwe.
Ja już chcę pierwszy odcinek, to ciągłe domyślanie się jak mały Sherlocy jest cudowne, ale bez przesady.
Na facebooku tvp podało że nie które seriale można już oglądać przedpremierowo na stronie vod a są to seriale które mają swoje premiery 31 września w tv podali - na dobre i na złe i ojciec mateusz więc wydaje mi sie ze omsnm też dadzą przedpremierowo tylko troszke później np. 2 września czy coś takiego:) Trzeba się modlić aby tak zrobili:D
Mi się wydaje ze jeśli już to 4 najwcześniej ;) Byłoby super zobaczyć wcześniej odcinek :D
wczoraj przeglądając instagrama i hashtag #omniesieniemartw trafiłam na zdjęcie dziewczyny, która była na planie i zrobiła sobie zdjęcie z p.Stefanem. w tle drabina i widoczny remont mieszkania..Kaszuba w koszuli w kratkę - no chyba że to już po nagraniach.
Może to będzie nowe mieszkanie Igi i Marcina.Tez teraz przejrzałam i jest jeszcze zdj w polu może to jest u Igi na mazurach