PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

Też jestem tego ciekawa. Mam nadzieję, że coś będzie z tym dowodem że to nie jego ojciec czy coś takiego. A co do siostry, to 2 sezon nie zaczął sie od tego, że Iga wracała autobusem z urlopu z Mazur u rodziców?

użytkownik usunięty
pokatna

Tak wracała od rodziców :)

ocenił(a) serial na 10

Może Marcin prowadząc jakąś sprawę odkrył przekręt, a senior to sobie przypisał. Iga nigdy nie wspominała,że ma siostrę. Jak mówiła o chorobie rodziców Marcinowi, (chyba 7 odc.) ja odniosłam wrażenie ,że jest jedynaczką.

Infiniti9

Dobry trop z tym przekrętem zwłaszcza ze Marka Kaszubę wszyscy uważają za wybitnego prawnika. Mógł sobie coś tam przypisać. Cholera, ciekawe co z panią Kaszubową. Taka jestem ciekawa kto ją zagra...

ocenił(a) serial na 10
pokatna

Ciekawe jest to,dlaczego wyjechali? A może odwrotnie, senior namieszał i wyjechał. Przecież Zarzycki go bardzo chwalił. A matka to dopiero zagadka. Jeżeli wyjechali, by ratować swoje małżeństwo, to dlaczego razem nie wrócili? Może nie chce wracać do pewnych spraw. Wróci gdy dowie się o Idze i albo namiesza, albo im pomoże.

ocenił(a) serial na 7
Infiniti9

Tyle pytań i przypuszczeń, że idzie zwariować. Z tym przypisaniem zasług to nawet prawdopodobnie dobry trop.

Infiniti9

Tak, jedynaczką była domyślnie w 1 i 2 sezonie :) Scenarzyści specjalnie nic nie pisali o rodzinie, żeby w razie czego wprowadzić nową postać w miarę rozwoju serialu. Z drugiej strony to, że Iga nie ma rodzeństwa wydawało mi się mało prawdopodobne - urodzona za komuny na wsi mazurskiej- pełnej rodzin wielodzietnych. Po drugie w jedynaków rodzice ładują wszystko - studia, pieniądze. Iga na tym tle wyglądała raczej mizernie. Jeśli już to myślałam o bracie, który lata temu wyjechał za granicę i nie daje znaku życia lub o zamężnej siostrze, która też klepie biedę na Mazurach i nie ma się czym chwalić.

loka12

Zgadza się. Gdyby rodzinę ulokowali gdzieś bliżej to musieliby od razu podać jakiś przybliżony jej zarys. A tak my wiemy, że jest i że na Mazurach. Nie zastanawia Was co tam u Ewy? Skoro zdecydowała się na romans z Robertem to może rozwód? Kojarzy ktoś w ogóle jej męża? Czy mi umknęło czy jak...

użytkownik usunięty
pokatna

O jej mężu wiemy tyle że pracuje za granicą xD

użytkownik usunięty
pokatna

Ej mam rozkmine :D Czytałam dzisiaj newsy o omsnm na super seriale i wyczytałam, że "W końcu Krzysiek uknuje intrygę, by odzyskać byłą żonę. Posłuży się do tego swoją przyjaciółką, Polą która pracuje jako kierowca autobusu. Zaprosi Polę na randkę, by w ten sposób wykorzystać ją do wzbudzenia zazdrości w Idze" ale o co chodzi? Już wam tłumacze. Na instagramie omsnm jest zdjęcie jak Marcin stoi mustangiem przed jakąś dziwną kamienicą ale jak sie później wyjaśni to on stoi przed restauracją link:https://instagram.com/p/5Jrc42MbpN/
W jakiejś gazacie było takie samo zdjęcie tylko że trzymał róże czyli wybiera sie na randke z Igą. W nowym zwiastunie omsnm jak Marcin daje Idze kwiaty to chyba już jest wieczór. A teraz spójrzcie link:http://zapodaj.net/dd5e130a62580.png.html%3EPrzechwytywanie.PNG%3C/a%3E(jes li link nie dziala to jest to moment jak Krzysiek daje kwiaty Poli) czy kamienica jak Marcin stoi przed mustangiem i jak Krzysiek daje Poli kwiaty nie jest taka sama? :P Wydaje mi sie że Krzysiek aby wzbudzic zazdrosc Igi wybiera sie z Polą na randke w to samo miejsce gdzie randke ma miec Iga i Marcin. No bo jak inaczej. Krzysiek po wie Idze ze idzie na randke z Polą i on mysli ze to wzbudzi zazdrosc w Idze? haha nie. Chce ją obserwowac i moze dlatego idzie z Polą tam gdzie Marcin z Igą. W ten sposob może zepsuć im randke a że randka nie bedzie w pierwszych odcinkach to niestety może być tak że na początku sezonu bedzie sielanka a pozniej troszkę się zepsuje:( a wy jak sądzicie? :D

ocenił(a) serial na 9

Faktycznie możesz mieć racje, ale ja uważam, że Igi to wogóle nie ruszy, kurcze latała za Marcinem, kocha go, a teraz miałaby być zazdrosna o Krzyśka? Scenarzystki by przegięły wtedy... Krzysiek nie potrafi zrozumieć, że ona nic do niego nie czuje, może jak zobaczy, że to, że spotyka się z Polą wcale Igi nie rusza, to może w końcu sobie odpuści. Uważam, że żaden Krzysiek nie popsuje randki Igi i Marcina, ewentualnie mogą się oni czuć trochę nie wiem, zażenowani całą tą sytuacją. Wydaje mi się, że jeśli coś się popsuje między Igą i Marcinem to powodem nie będzie Krzysiek i Pola, tylko coś innego. ;)

ocenił(a) serial na 10

Całkiem realne jest to co napisałaś.
Mnie zastanawia fakt,że Marcin na zdjęciu z różami pod restauracją (rano), jest całkiem inaczej ubrany niż na randce z Igą (wieczorem). Widać, że Marcin Igę bukietem zaskoczył.Nie byłaby przecież zaskoczona, gdyby przyjechała do restauracji razem z Marcinem (zauważyłaby kwiaty), bo taksówką na randkę raczej nie przyjechała. Do czego zmierzam.Zdjęcie Marcina w złotym krawacie, jest zastanawiające. Według mnie, on przyjechał rano do restauracji, aby przywieźć róże, a na randce chciał zrobić Idze niespodziankę.A wy co myślicie?

użytkownik usunięty
FP31998

Z tymi kwiatami możesz miec racje a z ubiorem? Hmm może po prostu sie przebrał i tyle, chciał wyglądac elegancko ale nie służbowo dlatego nie ma krawata:)

ocenił(a) serial na 9

Chyba, że to np są dwie różne randki ;D

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

To nawet lepiej jak dwie różne randki ;P

FP31998

Z tymi zdjęciami z planu to jest różnie. Np. w 1 sezonie w sieci są fotki z 7 odcinka (słynny pocałunek w parku;)), kiedy Iga trzyma bukiet czerwonych róż, które dostała od Ostrowskiego. W odcinku nie miała już tych róż, jak siedzieli z Marcinem na ławce (fotka przy newsie ze Świata Seriali - Pierwszy pocałunek Igi i Marcina). Fotki z planu mogą ostro pomieszać wszystkim Sherlockom;P

zdaje mi się że trafiłaś w dziesiątkę z tą rozkminą:) A co do kwiatów to pewnie 2 oddzielne wątki :)

To ma sens. :D

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Dlaczego na Boga błąd scenarzystek? To chyba raczej wpadka reżysera, reżysera castingu czy nie wiem, obsługi planu.

verba

No to jest pewne, że nie od scenarzystek zależy obsada:)

emka98

Chodzi mi o role drugoplanowe, jak np. pani z banku w 1 serii, bo pewnie co do obsady głównych bohaterów to ich zdanie się na pewno liczy:)

qzet

Znalazłam wywiad ze Stefanem, jeszcze chyba nikt o nim nic nie pisał. Trzeba wejść na stronę "wywiady - populada . pl", przejść na 2 stronę i będzie pierwszy u góry. Nowinki są takie: stary Kaszuba wprowadzi tak napiętą atmosferę, rezultatem będzie wzmożona rywalizacja między Tomkiem a Marcinem i awantura z ich udziałem. A najważniejsze : na początku, wbrew plotkom, Iga z Marcinem ze sobą nie zamieszkają, ale później kto wie... ;)
Mam pytanie, czy komuś udało się dziś trafić na tę nową zapowiedź?

użytkownik usunięty
lavendeer

Widziałam ten wywiad w gazecie i mam nawet zdjecie :D

ocenił(a) serial na 9
lavendeer

Chodzi ci o tą gdzie nie były pokazywane sceny z serialu tylko aktorzy się wypowiadali? Widziałam ją chyba w poniedziałek ;)

madziula_19_fw

Tak właśnie o to mi chodzi, bo juz czatuje od kilku dni, o rożnych porach reklamy oglądam i jeszcze niestety nie udało mi sie trafić :/

ocenił(a) serial na 9
lavendeer

Nie dałam niestety rady nagrać, bo bardzo mnie to zaskoczyło, po pierwsze, że wogóle coś innego jest oprócz zwiastunu i po drugie że tak z marszu udało mi się na to trafić ;D Ja to widziałam jakoś wieczorem, koło 20 chyba to było. Fajne :)

lavendeer

Jednak nie zamieszkają? :D Hahah, to co my widzimy w mieszkaniu Igi? Jej wieszak z koszulami? :D

on_mile

Ja myślę, że może na początku nie, a potem się do niej przeniesie, te wieszaki i graniaki muszą coś znaczyć :)

lavendeer

Może Stefanowi chodzi o 1 odcinek. XD

Wieszak z koszulami widzimy na zdjęciach z odcinka, gdzie będą urodziny Oliwki. Chyba jest to 3 odcinek, a w 2 oglądać chyba mają jakieś mieszkanie.
Ja się guuubię...

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Kurcze to prawie wszystkie rozkminy biorą w łeb? xD Ale no oprócz tych koszul to przecież widać na zdjęciach, że oglądają nowe mieszkanie, albo jak widzimy Marcina w samych gaciach i podkoszulku pichcącego coś w kuchni to co to ma być? :D

madziula_19_fw

Niee, my się za bardzo nagłowkowałyśmy by to miało sens, i to teraz? Od nowa trzeba ogarniać? :D

Same gacie już na coś wskazują. :D Chyba, że nocuje na polówce, ale to sensu nie ma. :D

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Haha kocham ten serial, wydaje się że a no to wiemy, to też wiemy, przychodzi co do czego a tu zonk nic nie wiemy xD A może faktycznie to tylko o pierwszy odcinek chodzi, no bo kurcze przecież nagle mu miejsca u siebie w mieszkaniu nie zabrakło żeby musiał przynieść ten wieszak z ubraniami do Igi, jakiś powód głębszy musi być :D

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Mieszkanie ma od rodziców ...skoro nie popierają związku z Iga to może Marcin wyprowadził się dając im do zrozumienia że nic od nich nie chce...a może senior zapragnął w nim zamieszkać ...nie wiadomo jakie mieszkanie ma posprzątać Iga może właśnie to...

on_mile

On tam mówi w tym wywiadzie, że na początku nie zamieszkają razem, ale potem kto wie. Czyli raczej i tak będą mieszkać razem, za dużo jest tropów przemawiających za tym. No bo niby jak by to miało wyglądać, od siebie z mieszkania by przyjeżdżał nad ranem rozebierał się do piżamy żeby dziewczynkom śniadanko robić xD

lavendeer

Hahahaha, rozwaliłaś mnie ostatnim zdaniem <3

ocenił(a) serial na 9
lavendeer

Lol, mina dziewczynek bezcenna xD

ocenił(a) serial na 7
ocenił(a) serial na 10
qzet

Boje się żeby przez duże oczekiwania sezon nas nie rozczarował, skoro razem nie zamieszkaja to co robią te wieszaki u Igi może tylko u niej pomieszkuje

użytkownik usunięty
nora101

Z jednej strony to dobrze że tyle nie spoilerują bo dzięki temu jest większa ekscytacja czekając na nowy sezon i bedzie wieksze zaskoczenie oglądając go. Dobrze że dodają po jednym zdjeciu kazdego dnia i kilka wywiadów gdyż możemy pobawić sie w małych sherlocków a to jest świetna zabawa:)

nora101

No logiczne, nie będą razem mieszkać, tylko będą razem sypiać;P A koszule na wieszaku... może przytargał Idze do wyprania i wyprasowania?;))) Poranne śniadanie to jeszcze nie zamieszkiwanie ze sobą, może jedna nocka na polówce była i miały być dalsze już niekoniecznie na polówce, ale Dorotka się zwaliła i pokrzyżowała plany?

ocenił(a) serial na 7
emka98

Hah, rzeczywiście logika.
Już widzę minę Krzyśka, gdyby się dowiedział...

emka98

Po mojemu to starszy kaszuba najpierw się pokłóci z marcinem, marcin się wprowadzi do Igi, zostawi starszemu mieszkanie bo to rodziców. A póżniej jak dziadek kaszuba wbije do Igi do mieszkania żeby pogadać z Marcinem, dziewczynki go urobią i się kaszuby pogodzą. Jakaś logika chyba jest nie? Bo sama nie wiem już :D

pokatna

Logiczne jak najbardziej to jest. Może ci dwaj sie pogodzą, stary zaakceptuje związek, polubi dziewczynki a tu nagle bach przyjedzie matka i sielanka sie skończy...

ocenił(a) serial na 7
pokatna

Całkiem możliwe.
Ja już chcę pierwszy odcinek, to ciągłe domyślanie się jak mały Sherlocy jest cudowne, ale bez przesady.

użytkownik usunięty
Dread_Nogitsune

Na facebooku tvp podało że nie które seriale można już oglądać przedpremierowo na stronie vod a są to seriale które mają swoje premiery 31 września w tv podali - na dobre i na złe i ojciec mateusz więc wydaje mi sie ze omsnm też dadzą przedpremierowo tylko troszke później np. 2 września czy coś takiego:) Trzeba się modlić aby tak zrobili:D

ocenił(a) serial na 9

Mi się wydaje ze jeśli już to 4 najwcześniej ;) Byłoby super zobaczyć wcześniej odcinek :D

ocenił(a) serial na 4
Dread_Nogitsune

wczoraj przeglądając instagrama i hashtag #omniesieniemartw trafiłam na zdjęcie dziewczyny, która była na planie i zrobiła sobie zdjęcie z p.Stefanem. w tle drabina i widoczny remont mieszkania..Kaszuba w koszuli w kratkę - no chyba że to już po nagraniach.

ocenił(a) serial na 10
lovechocolate

Może to będzie nowe mieszkanie Igi i Marcina.Tez teraz przejrzałam i jest jeszcze zdj w polu może to jest u Igi na mazurach

użytkownik usunięty
nora101

Na tych polach to jest chyba Krzysiek z Polą na motorze:)

nora101

Te zdjęcia w polu to Krzysiek i Pola ma motorze. :)