PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

użytkownik usunięty
Stenia21

Zrobiłam filmik o Idzę z nudów. Na youtubie widziałam tylko filmiki o Igmie i Krzysiu ale nie widziałam filmiku poświęconemu Idzę:) Podoba się? :P
https://www.youtube.com/watch?v=JqynsQ4CIwM

ocenił(a) serial na 9

Zablokowany :/

ocenił(a) serial na 10

Jest zablokowany może zmień tytuł czy coś

użytkownik usunięty
nora101

zablokowali bo prawa autorskie usunelam kilka scen i moze jakoś da rade wlasnie sie renderuje jak bedzie na youtube to podam wam linka :)

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://m.facebook.com/StefanPawlowskiOFICJALNASTRONA/mediaset?album=pb.25973715 0904307.-2207520000.1439896967.#!/StefanPawlowskiOFICJALNASTRONA/photos/pb.25973 7150904307.-2207520000.1439896967./374507389427282/?type=1&source=42

U Stefana wystawili te 3 zdjęcia chyba to pierwszy odc. idąc tropem koszul ...biała...

qzet

http://www.telemagazyn.pl/aktualnosci/seriale/44601,o-mnie-sie-nie-martw-co-wyda rzy-sie-w-3-sezonie-wideo,id,t.html
w sumie nic nowego z tekstu, ale nowe zdjęcia :)

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Ślicznie Iga wygląda na tym zdjęciu z randki, naprawdę mi się podoba, ten makijaż, fryzura <3
No tak, Krzysiek opiekuje się z dziewczynkami, a Iga się szlaja gdzieś po mieście z Kaszubą mecenasem, nie ładnie, nie ładnie xD

madziula_19_fw

A i mecenas niczego sobie... w stylu casual, bez krawatu. Piękni oboje...:)))

madziula_19_fw

Ale za Krzyśkiem i dziewczynkami widać wieszak z koszulami/spodniami? Czy tylko ja widzę coś co chce widzieć? :D

ocenił(a) serial na 9
on_mile

:D Też wydaje mi się że tam w tle chyba stoi, z kraja widać chyba jakieś koszule niebieskie ;D

ocenił(a) serial na 8
on_mile

Masz rację też dojrzałam wieszaki z koszulami ...a patrząc jak jest ubrany Krzysztof i Oliwka to jest odcinek z urodzin...

Stenia21

fakt, Iga z Marcinem gdzieś się szlaja, a ten musi się opiekować córkami. :D

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Widzialyscie zdjęcie na fb Oliwki?
Jakie śliczne, z Mecenasem za rączke ;D

FP31998

Taaak, ten widok mnie rozczula. <3

ocenił(a) serial na 9
FP31998

Marcin to już w ogóle ujął mnie w pierwszym sezonie tym, jak zaniósł Oliwkę do łóżka, gdy miała szkarlatynę, Idze tak bardzo to się podobało wtedy ^^ Fajnie, że ma z nimi taki dobry kontakt :)

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Wyobrażam sobie taką scenę, że Iga przychodzi do Krzyśka i mówi: Krzysiu mam prośbę, zaopiekujesz się przez jakiś czas dziewczynkami, bo muszę wyjść na chwilę gdzieś z Marcinem xD Jakoś nie sądzę, że wtedy by został, więc Iga pewnie przygotowuje coś na te właśnie urodziny Oliwki ;)

madziula_19_fw

Już sobie wtedy wyobrażam jego zabójcze spojrzenie. XD

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Dokładnie :) "Ach taak, to ja mam zajmować się dziewczynkami, a ty będziesz się po mieście gdzieś z nim szlajała? Po moim trupie!" xD

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

A dziewczynki nie powinny mieć wakacji i wyjechać na kolonie aby nasze gołąbki miały więcej luuuzu...

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Oo właśnie, dobry pomysł :D Iga tak bardzo zajęta Marcinem, że nawet nie ma czasu urodzin dla córki zrobić, ranyy :)

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Gdzieś pisali że te urodziny to inicjatywa Krzysztofa i pani Irenki ...

Stenia21

Tak, że Krzysztof dzięki pani Irence zrobi te urodziny. :D

madziula_19_fw

No właśnie, Kulig najlepiej wygląda z mocno podkreślonymi oczami, w Sponsoringu też wyglądała super w smoky eyes. Piękni, młodzi, nic tylko na randki chodzić!

ocenił(a) serial na 9
coconut93

Ktos na fb O mnie się nie martw podał info, że ta randka Igi i Marcina jest restauracji "Strefa" na ul.Próżna 9 podobno piękna ;) To się Marcin postarał <3

madziula_19_fw

I to jak się postarał! Ogarnęłam to miejsce, omg. Pięknie tam! <3

ocenił(a) serial na 10
on_mile

wow ta restauracja to taka elegancka i droga pewnie, Marcin wybrała świetne miejsce

ocenił(a) serial na 8
nora101

Tak mi się wydaje ,że Marcin nie bez powodu zaprosił tam Igę kto wie może tam poprosi ją bym wspólnie zamieszkali.

ocenił(a) serial na 9
qzet

http://postimg.org/image/eyjdetirx/

Hmm czy Iga tu Krzyśka całuje w policzek?

ocenił(a) serial na 7
madziula_19_fw

Podziękowanie za opiekę nad dziewczynkami, kiedy się ,,szlaja z Kaszubą Marcinem mecenasem''. Hah.

ocenił(a) serial na 10
qzet

wiecie gdzie można jeszcze obejrzeć "Zaręczyny" bo na vod jest jakiś błąd ?

ocenił(a) serial na 10
nora101

teraz dziala

ocenił(a) serial na 10
nora101

"Zaręczyny"naprawdę dobry spektakl z naszym Stefanem ;) Ja polecam z Joasia Kulig spektakl "Pamiętnik Pani Hanki" i biograficzny "Doktor Halina". Aśka to naprawdę dobra aktorka a Stefan również rewelacyjny! ;D

użytkownik usunięty
FP31998

Wrzucam jeszcze raz filmik który zrobiła o Idze, jesli znowu zablokują to ja sie poddaje xD
https://www.youtube.com/watch?v=hr5M3R3wTgU

ocenił(a) serial na 7

Skąd ja to znam...
Mi link działa, świetny filmik. :)

qzet

No i musiałam się wypowiedzieć i ja. Przeczytałam wszystko co było na forum. 600 coś komentarzy. Się dziewczyny rozpisałyście nie ma co. :) Szkoda ze wcześniej nie wpadłam, żeby popatrzeć na filmwebie czy jest jakaś grupa odnośce OMSNM. Ale nic straconego. I muszę się z wami podzielić moimi opiniami :)
1. Jak ktoś zauwazył, na dowodzie Marcina jest imię ojca Zbigniew chociaż w 2 odcinku pytano go czy jest synem Marka. Pewnie Kaszuba senior pyta "Matka wie że jesteś ze sprzątaczką" a ich rodzinne relacje są tak pogmatwane, bo Marcin jest synem brata Marka (no bo skoro ma imię Zbyszek, a nazwisko Kaszuba to nazwisko ma po tym Zbigniewie). I to by wyjaśniało dlaczego Marcin zapytał czy Matka przyjechała i to, że widać, że ma lepszy z nią kontakt.
2. Siostra Igi pewnie wpadnie i wypadnie zwłaszcza, że nie ma jej nigdzie w dalszych odcinkach, a do obsady wybrali kogoś kto grał już panią z banku.
3. Krzysio się zejdzie z Polą. Takie jakieś mam przeczucie, a z tego co czytałam to nie tylko ja. Zwłaszcza, że już w 2 sezonie było widać, że między nimi może coś być. I pewnie będzie tak jak mówicie, że najpierw Krzysio będzie chciał wzbudzić zazdrość, a później wpadnie jak śliwka w kompot.
4. Aśka. Kurczę przez maturę w tym roku to tak trochę niedokładnie oglądałam ale z tego co kojarzę to ona była z Adamem i nawet nieźle im szło. Swoją drogą jakoś od 1 sezonu jej nie trawię, wolę Martę, która na swój sposób jest urocza. Gdzieś przeczytałam, że Adam jest żonaty? Ktoś przybliży jak to jest/było z Aśką i Adamem? A co do jej stosunku do Marcina, to już w 1 sezonie ona strzelała takie teksty typu "jesteś ze mną, ale to ciągle jej pomagasz i o nią się martwisz" i takie tam, i było widać że jest zazdrosna o Igę, ale Idze jakoś nie dojeżdżała (zwłaszcza w 2 sezonie była dla niej taka miła) Może teraz Marek będzie chciał ją napuscić na Igę, zwłaszcza, że na pewno dowie się, że Marcin zrezygnował z Aśki dla Igi (może nie dosłownie, ale mniej więcej tak było)
5. Tatuśko Kaszuba zostanie kupiony przez Helenkę i Oliwkę. Na bank skoro jest zdjęcie jak je poznaje, to na pewno zrobią na nim wrażenie jak na każdym :)
6. Ciekawi mnie skąd to 2 Zarzycki w nazwie kancelarii. I Albo to był Ojciec Zarzyckiego który zmarł, albo jakiś brat, który odszedł z matką, albo sama owa matka Aśki. Nie wydaje mi się żeby pani Zarzycka seniorowa zmarła, bo zarówno Aśka jak i Zarzycki są na tyle empatyczni że np w dzień slubu Zarzycki by poszedł na cmentarz albo cokolwiek w tym stylu. więc albo pani zarzycka seniorowa odeszła za młodu, albo już po stworzeniu kancelarii.
7.Gadomska. Pewnie całkiem zniknie. I myślę, że Laury też będzie stosunkowo mało chociaż były jakieś tam pogłoski że niby stara się przenieść do Zarzyckiego. Poza tym ostatnimi czasy trochę się wybieliła pomagając Idze.
8. Wiem, ze tego od cholery dużo, ale tyle mam myśli że cho cho. Serio myślicie, że Kaszuba stary bedzie miał romans z Aską? Mi to jakoś nie leży.
9. O co chodzi z Foremniakową? No że ona ma tego synka małoogarniętogo delkatnie mówiąc. Ale tutaj jakieś powiązania ze to czyjś tam syn? Przybliży ktoś wątek? Proszę;)
10. Marta i Iga. Myślę, że nastąpi ostateczne pojednanie szczególnie po słowach "wszyscy jesteśmy Igą małecką" bo albo jej broni, albo po niej jedzie, ale nie wydaje mi się. Poza tym nawet zdobyła się na jakieś tam jej pocieszanie. W ogóle one nadawały by się na przyjaciółki. Marta to świetna postać, ale widać, że zaniedbywana przez bliskich dlatego tak się wtrąca w sprawy innych, bo nigdy nikt jej zainteresowania nie okazał.
11. Marta i Tomek. Tomek mógłby w końcu przestać uganiać się za Aśką. W sumie to poznajemy go już po nieudanym związku z nią, ona nie jest nim zainteresowana nawet w małym stopniu i w sumie mi go szkoda, w dodatku w 2 sezonie stał się fajnym gościem. Te akcje Marty i Tomka są prawie tak ekscytujące jak Marcina i Igi. A moim faworytem do petardy scenatrzystek jest ciąża Marty z Tomkiem :)
12. No i jeszcze mamuśka Kaszuba. Tajemnica po prostu wielka. Ona może być wszystkim. Elegancką babką która będzie Igą gardzić, elegancką babką która pokocha Igę, kobietą w nałogach, może jakaś chora? Może Zbigniew był sprzątającym bratem bliźniakiem Marka? :)

Sorrki że tak długo ale musiałam się tym z kimś podzielić :)

ocenił(a) serial na 10
pokatna

Świetnie się to czyta,jak wspomnienia. Ja też wiem i nie wiem tyle co Ty. Stale przychodzą do głowy nowe pomysły i wciąż coś innego się dzieje. To jest fenomen tego serialu, że właściwie wszyscy wiemy, że Iga i Marcin się kochają, ale wciąż są jakieś przeszkody.

ocenił(a) serial na 8
qzet

https://m.facebook.com/334267110059224/photos/pb.334267110059224.-2207520000.143 9960021./511485795670687/?type=1&source=54

A to co??? sen Marty czy Tomka ???

Stenia21

Haha, może to pokój Marty. Zgrywa zimną rybę a w głębi serca to wrażliwa kobieta kochająca róż i pluszowe misie :)

ocenił(a) serial na 10
lavendeer

Może Tomek znalazł klucz do jej serca, przecież oboje mają urodziny 3 września!

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Haha o rany normalnie mi szczęka opadła jak to zobaczyłam xD nie no Tomek to raczej różowej pościeli nie ma, ale fakt, ciekawe czy to sen czy też jawa :D

madziula_19_fw

Bardziej by mi pasowała wersja gdzie ona śpi na łóżku a on na krześle:D Może Marcin z Igą zrobili parapetówkę i towarzystwo padło w pokoju dziewczynek ;)

ocenił(a) serial na 10
pokatna

Ale po co małej dziewczynce dwuosobowe łóżko, może to sen Marty

nora101

Może mecenas się szarpnął ;D no na pewno nie Tomka. Albo sen, albo ma tak w domu. w sumie do niej to pasuje..

ocenił(a) serial na 9
pokatna

Mi się wydaje, że to może być sen, podobnie było w drugim sezonie, gdy pojawiły się te dziwne zdjęcia gdy Marcin goli się w łazience Igi i to wspólne Marcina, Filipa i Krzyśka w jej kuchni, wtedy to tez wyglądało trochę nierealistycznie, podobnie jak to teraz.

pokatna

To raczej bedzie jej pokój, bo jak sie przybliży to zdjęcie i przyjrzy dokładniej, to pod łóżkiem widać buty na obcasie :D

ocenił(a) serial na 10
qzet

Tak teraz wymyśliłam dlaczego wzięli na Dorotę ta dziewczynę co pracowała w banku. Siostra ma przyjechać z domu rodzinnego bo chce żyć jak Iga ale było też coś ze będzie nie szczera wobec Igi, może będzie ukrywała to ze mieszkała w warszawie i nie przyjechała z domu tylko teraz np. straciła pracę czy coś

ocenił(a) serial na 9
nora101

Ooo bardzo prawdopodobne... Bo czy możliwe jest takie zaniedbanie ze strony scenarzystek? Ciekawe... I zastanawiam się czy Marcin ją zapamiętał, jeśli tak, to to oszukiwanie długo nie potrwa, Marcin powie Idze, że może się mu źle wydaje, ale że chyba kiedyś ją widział w banku w Warszawie i wtedy pewnie jej kłamstwa wyjdą na jaw.

madziula_19_fw

Wszystko jest możliwe, ale czy to oznaczałoby, że Iga nie do końca ma dobry kontakt z najbliższą rodziną? Nie wie, że siostra w Warszawie pracuje? Kolejna zagwozdka do rozwiązania...

ocenił(a) serial na 10
emka98

Mnie zastanawia zdjęcie z fb Majki Kwaśny, z dopiskiem "Chillout z planu " Helenka znajduje się w ogrodzie, gdzie jest ogromna trampolina i huśtawka. Ciekawa jestem, czy ona jest u koleżanki, czy może Marcin kupił mieszkanie z ogrodem?! Albo to ludzie z planu postanowili zapewnić rozrywkę dziewczynkom... Albo całej ekipie! ;D

użytkownik usunięty
FP31998

Pamiętam jak w 2 sezonie w 13 odcinku Marcin mówi do ojca "Kolejny raz pobawiles się moim kosztem". Co senior zrobil wcześniej Marcinowi? Najbardziej tajemniczy sezon ever:D