PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

on_mile

Było może coś napisane w gazecie "Świat seriali?

Magdalenka1472589

jejku ja już nie mogę się doczekać :) przyznam się szczerze, że pierwszy odcinek nie przypadł mi do gustu więc nie oglądałam dalej tego serialu, potem z nudów obejrzałam końcówkę 2 sezonu i tak się zachwyciłam tym serialem (bohaterami i relacjami jakie ich łączą), że chyba w dwa dni obejrzałam całe dwa sezony :) teraz z czystym sumieniem mogę polecić ten serial wszystkim bo jest CUDNY :*

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Podobno Iga wraz z siostrą pójdą na zakupy, cieszyłam się, że Iga przejdzie metamorfozę, a tu się okazuje że ona pokaże siostrze jak ubrać się tanio w lumpeksach...

ocenił(a) serial na 9
FP31998

Znaczy no akurat oni muszą pokazać to wszystko w miarę realistycznie, bo Iga rzecz jasna nie zarabia kokosów, pracuje jako sprzątaczka, więc akurat te dwie rzeczy z góry narzucają pewien styl ubierania się czyli właśnie spodnie, koszule, podkoszulki, żakiety. Ale np na jakąś randkę z Marcinem (mam nadzieję, że to pokażą) to ubiorą ją w jakąś fajną sukienkę, czy zrobią fajną fryzurę.
Nie uważacie, że np tu wygląda fajnie? (głównie właśnie o włosy mi chodzi)
http://postimg.org/image/ll2hdu2l9/
http://postimg.org/image/csi9hbojd/
http://postimg.org/image/dtqhs19vr/

użytkownik usunięty
madziula_19_fw

Super wygląda w tej fryzurze. Makijaż też jest bardzo fajny :)

madziula_19_fw

Dla mnie Iga jest śliczna i wcale nie musi się stroić, żeby to zauważyć.

ocenił(a) serial na 10
sandia23

Widzieliście ostatnie zdjęcie Instagrama ? Mina Marcina wskazuje, że będzie nie ciekawie... Chyba jest zły an Igę, szkoda że nie widać jej miny :(

użytkownik usunięty
Magdalenka1472589

Może nagrywają właśnie odcinek gdy Iga odpycha Marcina od siebie a on nie wie co się dzieje i dla tego jest zły :/

ocenił(a) serial na 9
Magdalenka1472589

Mina na pierwszy rzut oka groźna i wieszcząca kłopoty ale z doświadczenia wiemy jaką zdolność rozmiękczania mecenasa ma Iga i jak bardzo Marcin jest "słowny" w swoich pogróżkach ;) mam w głowie tą scenę jak kazał Idze wykasować swój numer i zrobił minę typu "it's over" a w następnym odcinku (choć osobiście myślałam, że będzie kozaczył i udawał że nic go Iga nie obchodzi, a nadto- jak to on sobie potrafi bez niej wyśmienicie poradzić) gdy Iga chciała z nim porozmawiać i dotknęła jego dłoni to niemalże rozpłynął się choć nie powiedziała nic i jeszcze do tego zbiegła :D co więcej- włączył swoje super moce i wstawił się za nią u Laury... ach ten mecenas... Jedna mina może zburzyć spokój wakacyjny ;)

ocenił(a) serial na 8
Magdalenka1472589

Ostro wkurzony...mina podobna do tej kiedy kłócili się na uczelni...co ta Iga znowu zmalowała ???

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Na tym chyba ich związek polega, że cały czas musi coś iskrzyć... I fajnie :)

ocenił(a) serial na 9
Magdalenka1472589

To może być zarówno złość jak i taka dezorientacja, Marcin jak nie wie o co chodzi Idze to robi takie miny może akurat w tym momencie mówi "o co ci chodzi? ". Poza tym kłótnie zdarzają się nawet w najlepszym związku, nigdy nie jest cały czas pięknie i kolorowo.

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Może Iga opowiada Marcinowi, jak ją potraktował senior Kaszuba i Marcin jest wściekły na niego. A może Iga prosi go by zajął się sprawą Foremniak wbrew zakazowi seniora.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Rozmowa z Foremniak...zastanawiam się czy to zdjęcia próbne czy rzeczywiście z planu bo jeśli to pewnie po kolejnej kłótni obstawiam że z papciem może wpierw rozmawiał z Iga w obu przypadkach niebieska koszula...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Marcin miał zawsze porządek na biurku, a na zdjęciu trochę tego tam za dużo. Chyba, że to też papiery seniora, który zawłaszczył biuro Marcina. Smutny, "niekompletny" jakiś taki, może to faktycznie próbne zdjęcia. Kaszuba, nawet po imprezie wyglądał lepiej.

Infiniti9

ja tez obstawiam że są to próby a nie sytuacja jaka będzie miała miejsce w serialu, z filmików na oficjalnej stronie serialu wynika że podczas kręcenia pierwszych odcinków panował upał a w "kancelarii" było duszno więc Stefan nie wytrzymałby pod krawatem cały dzień... ale 11 września dowiemy się co tam u naszych ulubieńców słychać ... ja nie mogę sie doczekać

ocenił(a) serial na 10
kacha_87

11 września pierwszy odcinek 3 serii. Teraz to dopiero jestem podekscytowana.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

...może tydzień wcześniej w prapremierze...:))

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Może Marcin i Iga nie kłóciliby się przy dziewczynkach, tak sobie myślę jeszcze... Kurcze, ciekawe o co może tu chodzić...

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Po artykule " Matka Marcina wkracza do akcji" pomyślałam że ona mieć wpływ na relacje Iga&Marcin....???

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Artykuł nic może nie wnosi ale nagłówek daje do myślenia czy matka zaakceptuje związek syna z Iga ??? Nic o tym nie mówią ale mam przeczucie że pani Kaszuba może mieć coś wspólnego z odsunieciem się Igi...

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Może i tak być, że mama Marcina będzie gorsza od ojca i jeszcze bardziej niż jemu będzie jej przeszkadzało to, że Iga jest sprzątaczką i będzie starała się ich skłócić ze sobą. A może dziewczynki sprawią, że ojciec Marcina nawet Igę trochę polubi i po części zaakceptuje i Iga znajdzie z nim koniec końców wspólny język, a że załóżmy, Marcinowi matka jest bliższa, to będzie miał do Igi o to do pretensje. Chodzi mi o to, że może stary Kaszuba ma jakiś powód, że szukał szczęścia czy chwili oddechu od kłopotów poza małżeństwem i dlatego wdawał się w różne romanse, a Marcin całą winę zrzucał na ojca, bo może o czymś nie wie, a o tym czymś Iga się dowie i będzie się starała mu to powiedzieć, ale on jej nie będzie chciał uwierzyć i to ich poróżni?

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Dziewczynki są tak samo ubrane jak na tym zdjęciu z tym dziwnie przebranym facetem. Wydaje mi się, że to senior Kaszuba, tylko po co się przebrał jak "szpieg z krainy deszczowców"? Czyżby znowu jakieś przedstawienie w szkole, czy na "dzień dziadka"?

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Dzień Dziadka w styczniu...może dzień dziecka...ale...podobny ten gość do seniora...ale chyba to nie Senior

użytkownik usunięty
Stenia21

Podobno gazecie Kurier TV jest wywiad z Joasią Kulig i zdjęcie jak Marcin wręcza Idze kwiaty :D

ocenił(a) serial na 9

Te ogromne róże? :O :D

użytkownik usunięty
madziula_19_fw

Chyba tak. Na grupie omsnm na facebook dziewczyna napisała że jej kuzynka widziała dzisiaj to zdjęcie w gazecie kurier tv. Jeśli ktos ma tą gazete to neich robi zdjecie i wstawia natychmiast :D

O żesz kurde, jak zawsze kupujemy w domu KurierTV tak na złość w pon go nie było.... ale jestem ciekawa :D a obstawiałyśmy, że da komu innemu :>

użytkownik usunięty
on_mile

Jak ktoś wstawi zdjęcie to zobaczymy garnitur Kaszuby jesli krawat bedzie złoty to znaczy że te duże czerwone róże były dla Igi :) ciekawa też jestem jak bedzie ubrana Iga mam nadzieje że bedzie to ich pierwsza randka :D

użytkownik usunięty

jak bym tylko miała w pobliżu sklep to od razu bym pobiegła ale niestety mam za daleko;/

ocenił(a) serial na 9

Ja też :D Mam nadzieję, że dadzą jej jakąś ładną, seksowną sukienkę i zrobią jakąś inną, fajną fryzurę. ;) Btw w pierwszym sezonie było: "Pięknie pani dziś wygląda", w drugim: "Ale ci w tym ładnie" i "ładnie wyglądasz", to teraz kolej na: "Cudownie dziś wyglądasz kochanie" :D

użytkownik usunięty
madziula_19_fw

Trzeba czekać na screeny :D ja tu zaraz oszaleje xD

ocenił(a) serial na 4

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=871447149569288&set=p.871447149569288&ty pe=1&theater ktoś dał screena na grupie!! <3

ocenił(a) serial na 4

Marcin chyba nie jest w garniturze..takie mam wrażenie

lovechocolate

Ma garnitur i koszulę białą, ale nie ma krawata. A Iga? Czyżby w końcu sukience specjalnie dla Kaszuby? &lt;3 Wgl jak nie ona wygląda :)

No i co to za okazja, obok Marcina ktoś stoi na pewno, ale kto nie wiadomo...

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Chyba, że to np kelner przechodzi, bo to chyba restauracja, nie? :) Faktycznie jak nie ona ta fryzura i w ogóle... w sumie w wywiadzie mówiła, że w sukienkach Iga chodzi tylko dla Marcina :)

madziula_19_fw

No właśnie... randka - w końcu, słowa nie rzucone na wiatr :) Ale Iga obłędnie wygląda!

No i pytanie czy w końcu razem zamieszkają? Akurat ten fakt mógłby się toczyć swoim życiem (nie wiem co scenarzystki dla nas przygotowały, nadal w głowie ta nieszczęsna petarda)... Niech oni najpierw będą razem, wystarczy. Co za dużo to niezdrowo ;)

ocenił(a) serial na 9
lovechocolate

Chyba jest w garniturze tylko krawatu nie ma. Róże wydają się być te same, co na tym wcześniejszym zdjęciu, hmmm tylko gdzie krawat zaginął. Ich pierwsza randka, Marcin dotrzymał słowa. ;)

madziula_19_fw

wiecie może jak nazywa się ta grupa?Bo mi się nie chce otworzyć?Prosze

natu55_2

Fani serialu "O mnie się nie martw" :)

madziula_19_fw

Lubię to! <3

qzet

http://omniesieniemartw.tvp.pl/wideo/ pojawiły się nowe filmy :)

on_mile

Mógłby ktoś wstawić zdjęcie ? bo jakoś nie mogę do tej grupy dołączyć.Byla bym bardzo wdzięczna :)

natu55_2

ja też czekam z niecierpliwością....plissss

użytkownik usunięty
natu55_2

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/s720x720/11145166_871 447149569288_4068564039529914600_n.jpg?oh=8544c57e5da884232d0f22e02a782665&oe=56 3CD2B1

link do artykułu :) działa w ogóle?

ocenił(a) serial na 7

Cudne zdjęcie, Iga wygląda świetnie, to czarne to podejrzewam że sukienka, oby oby ta scena była w serialu naprawdę:), ale ciekawe jest że tu Marcin ma róże i na innym zdjęciu gdzie wysiada z samochodu też ma kwiaty i też róże, aż mi się nie chce wierzyć że mecenas ciągle takimi bukietami obsypuje Igę, ale było by świetnie :)

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

Tylko że tu ma białą koszulę i jest bez krawata...??? A na zdjęciu z Mustangiem niebieską i żółty krawat...po prostu czerwone róże dostają kobiety które kocha ...chyba że to kolejna randka :)

użytkownik usunięty
Stenia21

A może ta osoba koło Marcina to jego mama. Może w serialu nie będzie taka szorstka jak jego ojciec (sam przecież pytał ojca w 13 odcinku 2 sezonu czy mama przyjechała a jak senior odpowiedział że nie to Marcin był trochę zawiedziony czyli chyba ma lepsze stosunki z mamą). Może jego mama będzie dla niego bardzo szczególna i będzie chciał ją przedstawić Idze i właśnie zaprasza ją na kolacje i daje bukiet kwiatów :) I to na 80% jest inna scena niż ta kiedy Marcin wychodzi z mustanga z różami gdyż po pierwsze nie ma krawata a po drugie ma białą koszule a nie niebieską:) A wy jak sądzicie?

ocenił(a) serial na 9

Ja twierdzę, że to jest po prostu kelner. Wydaje mi się, że to jest taka kolacja tylko we dwoje, żadnych osób trzecich. ;)

użytkownik usunięty

Albo :D Wracając do petardy xD To zdjęcie chyba nie jest z pierwszych odcinków 3 sezonu. Jak wiemy Iga i Marcin na samym początku nowego sezonu będą razem. Joanna kulig powiedziała w wywiadzie że Iga w pewnym momencie odsunie się od Marcina i ona NIE WIE CZY ON TO ZROZUMIE I CZY JEJ WYBACZY? Czyli załóżmy jest to odcinek 7 Marcin zaprasza ją ma kolacje i w tym momencie prosi ją o rękę :D Wszyscy szczęśliwi a tu nagle Iga się nie zgadza :( Iga nie wiedząc co robić wychodzi z restauracji on ją zatrzymuje i zaczynają rozmawiać głośno. Pyta się Igi czemu się nie zgodziła a ta mówi że to za szybko że nie chcę tego przyśpieszać zwłaszcza kiedy jej stosunki z seniorem są szorstkie boi się wyjść za mąż po raz trzeci bo wie jak skończyło się to z poprzednimi mężami. I ta sytuacja może być odpowiedzią na pytania. Iga nie wie czy Marcin zrozumie jej podjętą decyzje w sprawie małżeństwa i nie wie czy Marcin wybaczy jej odrzucenie. Ale sądzę że scenarzystki chyba inną petardę nam zasadzą ale to co napisałam chyba nawet trzyma się kupy xD