PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18070
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

3 SEZON - przecieki

ocenił(a) serial na 10

Znalazłam takie zdjęcie na facebooku:
https://www.facebook.com/334267110059224/photos/a.3343793833 81330.1073741828.334267110059224/493185467500720/?type=1& ;theater

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p600x600/906001_493185 467500720_2324862285976627804_o.jpg

podobno jest jakiś filmik na snapchacie ale niestety nie mam tej aplikacji.
Kurcze zapowiada się wspaniale!!!

emka98

Znikąd, pomyślałam sobie, jakich pomysłów na 100% nike chciałabym zobaczyć, i inspiracja AłtorKasią była pierwszym, który przyszedł mi na myśl.

ocenił(a) serial na 8
emka98

Tak do końca też nie pasuje mi to na kamienicę Igi te wielkie okna na parterze... może to być restauracja a Marcin spotka się z mamą dla niej podejrzewam też kupiłbym czerwone róże i taki ogromny bukiet ???

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Albo hotel ???

Stenia21

Bardzo prawdopodobne, że dla mamy. Dobry trop, Stenia:)

qzet

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/20967425/na-planie-serialu-o-mnie-sie-nie-martw
ciekawie się zapowiada - pojawi się mama Marcina, ojciec przychodzi w jakieś sprawie na Żelazną - ciekawe czy Marcin zamieszka z Igą, bo jakoś tak sporo scen w mieszkaniu Igi i pod kamienicą :)

ocenił(a) serial na 8
on_mile

Senior Kaszuba na Żelaznej może nie "petarda" ale totalne zaskoczenie...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Czyżby pojednanie Krzysztofa z mecenasem ???

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Właśnie na tym filmiku tak się wzajemnie ściskali :o Czyżby Krzysiek zaakceptował po jakimś czasie związek Igi i Marcina? Chyba, że ta petarda to może zamieszkanie Igi i Marcin razem, chociaż no nie wiem. W każdym razie mam nadzieję, że to będzie coś pozytywnego, a nie negatywnego.

madziula_19_fw

Wątpię, żeby scenarzystki się tak chwaliły, gdyby zaplanowały coś jednoznacznie negatywnego dla swoich bohaterów.

ocenił(a) serial na 9
littlelotte52996

Oby :)

https://instagram.com/p/5gp2GUMbkB/?taken-by=omniesieniemartw_tvp

Krzysiek jakiś taki w szoku jakby na tym zdjęciu, może pierwszy raz zobaczył Igę i Marcina razem jak się całują czy coś...

madziula_19_fw

Może zdał sobie sprawę, że już wszystko stracone? Albo zobaczył Igę w innych ciuchach.

ocenił(a) serial na 7
madziula_19_fw

Akurat on ma bardzo często taki wyraz twarzy, wiecznie zdziwiony :)
Według mnie Iga na pewno a jakiś sposób doprowadzi do pogodzenia ojca z synem.
A może petarda to taka że Krzysiek i Marcin- bracia :D he he

ocenił(a) serial na 8
Dorisa_d

Iga może tak ale myślę że na seniorze duże wrażenie zrobią Helenka i Oliwka...skoro Marcin będzie ich tatą to czy senior zostanie ich dziadkiem zaskoczą go np. takim pytaniem i już to widzę oczami wyobraźni mają go... mięciutki jak wata cukrowa;)

Stenia21

Jedno "dziadku mecenasie" i Kaszuba senior będzie ich :) a może to matka Marcina zachwyci się przyszywanymi wnuczkami i przekona do Igi seniora?
Btw, jak się do niego będzie zwracał Krzysiek? Kaszubo mecenasie ojcze? Kaszubo mecenasie ojczulku? Kaszubo mecenasie seniorze?

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Może senior Kaszuba poprosi Marcina, aby pomógł mu dogadać się z matką. Bo co może być aż tak ważne, że osobiście pofatygował się do mieszkania Igi?

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

No właśnie pofatygował !!! się osobiście...mógł porozmawiać w kancelarii albo umówić się gdzieś w neutralnym miejscu musiało mu bardzo zależeć ...masz rację może chodzić o mamę ...ale z drugiej strony to Marcin wie jak bogate życie erotyczne prowadził ojciec byłaby kolejna kłótnia ??? A tu ma nastąpić przełamanie lodów...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Może liczy na to, że przy dziewczynkach nie będą mogli na siebie krzyczeć. A może ma jakiś problem ze sprawą sprzed lat i poprosi Marcina o pomoc. Stelmaszyk mówił, że jego postać to trochę gangster. Może ma jakieś układy z gangsterami?

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Też mi ten "gangster" dziwnie zabrzmiał w wypowiedzi Stelmaszyka ale czy w takim serialu bawiliby się w "brudne sprawy" ??? Ja już nawet pomyślałam o jakieś chorobie ???

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Dręczy mnie też wpis w dowodzie Marcina...Zbigniew. ...wiem było to poruszane na forum...zagadka albo wpadka... ale tu nie można niczego lekceważyć...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

... a matka Teresa zobaczymy czy się potwierdzi...

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

A może np będzie coś takiego ze Marcin jest adoptowany, został porzucony przez biologicznych rodziców a ci przybrani nie mogli mieć dzieci(Marcin jest jedynakiem) i go adoptowali a z czasem między Marcinem a ojcem zaczęły rodzic się konflikty...
A z tą chorobą co masz dokładnie na myśli? :)

ocenił(a) serial na 8
madziula_19_fw

Ups...z ta choroba to jednak kiepski trop... nie na ten serial...

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Marcin Kaszuba adoptowany. Może dowiedział się o tym przez przypadek i stąd takie jakieś dziwne stosunki między nim i rodzicami.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

A może to jest ta "petarda"??? Marcin adoptowany ??? Jeśli chodzi o forum to dla nas Sherlockow małe zaskoczenie ale dla przeciętnego widza może być.. wow

Stenia21

Wow to będzie jak się matka Aśki odnajdzie. Ciągle się upieram przy tym, że ona żyje (mama nas opuściła, ktoś nas zawiódł, upokorzył - słowa Zarzyckiego) Ten sezon będzie pod znakiem Joanny - matka albo puściła się z drugim człon(ki)em kancelarii Zarzycki&Zarzycki - nigdy nie było wyjaśnione kto to jest (to będzie brat Wiktora, albo ten brat będzie ojcem dziecka Foremniak, która pojawia się znowu). Albo też matka Aśki związała się z gangsterem, którego bronił Marek Kaszuba, jest teraz świadkiem koronnym. Aśka uzyska kontakt do matki od starego Kaszuby z którym jest w komitywie, będzie załamana po sprawie z żonatym barmanem i będzie szukać wsparcia u matki (bo ojciec zajęty nową rodziną).

ocenił(a) serial na 10
Stenia21

Ta "petarda" miała dotyczyć pary bohaterów, adopcja Marcina to najwyżej zaskoczenie. Bo co to zmienia w ich układzie. No chyba, że byliby blisko spokrewnieni. Może to dotyczy babci Helenki, albo może mamy Marcina? No kompletnie nie mam koncepcji.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Ja się poddaje już też brakuje mi koncepcji...a petarda to przecież zaskoczenie no może w wymiarze mega...
Loka12 masz rację to byłoby wow...

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Tak naprawdę ta 'petarda' to może być wszystko, trudno zgadnąć. Mam nadzieję, że nie będzie to ciąża Igi czy też ślub Igi i Marcina, bo jak dla mnie byłoby to zdecydowanie za szybko...
Ciekawi mnie, po cóż to ojciec Marcina pójdzie na Żelazną... Ciekawe czy pójdzie tam z zamiarem porozmawiania z Marcinem, czy też z Igą. A może będzie chciał żeby Iga podjęła z Marcinem rozmowę na temat, którego on będzie się bał bezpośrednio podjąć, tylko skąd nagle Iga urosłaby w jego oczach do tego stopnia, by stać się pośrednikiem w sprawie między ojcem i synem?

ocenił(a) serial na 10
qzet

http://film.interia.pl/telewizja/news-joanna-kulig-zasluzylam-na-wakacje,nId,185 8294 Iga odsunie się od Marcina w pewnym momencie. Nie no wzowu rozstanie pewnie w 7 odc i czekanie do 13 czy się zejdą. Dlaczego w tej serii nie mogą być cały czas razem. Ciekawe dlaczego się odsunie? Przez ojca?

ocenił(a) serial na 10
nora101

Mam wrażenie ze ta siostra nie zabawie długo max 3 odc bo strasznie ja promują, tak jak w 2 próbowali Karolinę a niewiele zmieniła w serialu a Magda która namieszala strasznie wgl nie była przedstawiana

ocenił(a) serial na 9
nora101

Kulig w wywiadzie mówi ze to nie będzie miało nic wspolnego z ojcem Marcina. Ciekawe jaki będzie powód... A może to faktycznie w kierunku tej adopcji? Może Iga dowie się o tym nie od Marcina i będzie miała do niego żal ze jej nie powiedział w sensie "myślałam że mamy do siebie zaufanie i o wszystkim sobie mówimy "? Mam nadzieje ze to nie będzie nic na dłuższą metę tylko taki chwilowy kryzys, w sumie takie chwile to wzmacniają i cementuja związek, niech Marcin tez trochę zawalczy

ocenił(a) serial na 9
nora101

I to "sukienki nosi tylko dla Marcina " czyli może zobaczymy Ige w tym sezonie w sukienkach, czyżby jakieś ich randki nas czekały? :)

nora101

A może Iga dowie się o czymś o czym nawet sam Marcin nie wie i nie będzie potrafiła/mogła mu powiedzieć o tym i dlatego się odsunie... Marcin nie będzie wiedział o co chodzi Idze.

akurat ten wątek mi się podoba, bo wychodzi na to, że Marcin będzie się starał, nie będzie kolejnego romansu. poza tym sam Stefan powiedział, że w tym sezonie jest mniej spraw sądowych (żeby wgl było ich kiedykolwiek dużo :D) a więcej skupiają się na Idze i Marcinie. Oby!

co do Doroty - też podejrzewam, że jest postacią dokładnie taką samą jak Karolina. myślę, że mama Marcina będzie tu znacznie ważniejszą postacią.

nora101

"Iga odsunie się od Marcina,czy Marcin jej wybaczy?" o ludzie! dajcie żyć,czy akcja z Gadomszczyzną nie była wystarczajacym czynnikem do stanu przedzawałowego? nie!!, czekasz człowieku trzy miesiące,ślinisz się jak szczerbaty na suchary na każdy przeciek z planu i co czytasz? A w cholerę jasną,ojciec Kaszuby jej nie lubi to raz,siostrunia pewnie równie temperamentna, zawita do nowo budowanego gniazda to dwa,z każdego zakątka wyskakuje jak królik z kapelusza,odkrycie roku, raper-starszy utylizator! jak dla mnie zdecydowanie za dużo:( I jaka powstaje konkluzja? Co ta Małecka ma we łbie? odsuwa sie od Marcina! to co ten Kaszuba zmalował? bo jezeli Kaszuba jednak nic nie zmalował i to tylko Iga tak sobie wymyśliła że tak będzie lepiej,to znów zalatuje mieloniakiem! Dwa odc.bedą ćwierkać a jedenaście chodzić wokół siebie jak pies koło jeża? i zgodnie z tradycją tego serialu w ostatnich 70-ciu sekundach ostatniego odc Marcin wybaczy Idze i wpadna sobie w objęcia.Moze panie scenarzystki to minimalistki jeśli chodzi o tę parę?W końcu jak powiadają" lepszy niedosyt niż przesyt".choć ja zdecydowanie po 26 odc.w tej jedynej kwestii wolałabym aby mój wzrok został nasycony z delikatnymi oznakami wytrzeszczu:)))))

veronka2015

Dzięki veronka za ten wpis. I masz rację - "a w cholerę jasną"! ;)))))

emka98

Z drugiej strony jeden z opisów informował że Krzyśka ZABIJE KOPARKA!!!!! to równie dobrze petarda może okazać się kapiszonem:))

veronka2015

Masz rację, w 2 sezonie hasła przed kolejnymi odcinkami to w większości "petardy", które okazywały się kapiszonami. Np. "Iga i Marcin w łóżku po weselu Wiktora? Krzysiek przyłapie ich razem?" albo "Iga straci Marcina i mieszkanie" czy to: "Magda namówi Marcina na wyjazd z Polski" ;))) Newsy na zachętę dla widzów niewtajemniczonych... Pomijam sceny z marzeń czy koszmarów sennych bohaterów;))))

veronka2015

Uśmiałam się jak nigdy :)

ocenił(a) serial na 8
nora101

Zastanawiające to odsuniecie Igi... musi być powód albo...ktoś ją o to poprosi np matka Marcina nie wiem co to za kobieta ale może też uważa że związek jej syna z "taka" kobietą to mezalians...oczywiście rozmowa w cztery oczy...Iga wiedząc jak ważna jest dla Marcina matka i nie chcąc go ranić...odsunie się od niego...

ocenił(a) serial na 8
qzet

Pamiętacie zdjęcia Apartamenty na Powiślu Iga rozmawia z "rozmyta" w tle kobieta ...może to mama Marcina ??? Iga ma taki zaniepokojony wyraz twarzy ??? Ona też może namieszac na razie o tym nic się nie mówi ale...może się mylę... to tylko domysły

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Oj ...żeby to mamuśka nie okazała się gorsza od Seniora ??? .....p.e.t.a.r.d.a....??? tu wszystko jest możliwe...

qzet

https://instagram.com/p/5eHoL0RQjh/ oooo czyżby Krzysiek miał nową kobietę? :D

ocenił(a) serial na 9
on_mile

A to przypadkiem nie jest Pola? Ona coś wspominała ze na motorze jeździ... ;)

madziula_19_fw

Też o niej pomyślałam, bo widać, że kobieta prowadzi :>

ocenił(a) serial na 9
qzet

Tu jeszcze zdjęcie z planu, mam nadzieję, że nie było, chyba nie...

http://postimg.org/image/52spcc7fp/ Czy to jest ojciec Marcina czy mi się wydaje?

ocenił(a) serial na 9
madziula_19_fw

http://m.swiatseriali.pl/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mnie-sie-nie-m artw-znow-potrzebuje-pomocy-adwokata,nId,1858862

madziula_19_fw

Jaki Marcin rozwichłany :D

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Rany faktycznie, wogóle nie zwróciłam wcześniej uwagi na to zdjęcie :D
I w pracy bez garnituru i krawata :o Nie wierzę własnym oczom, co oni tam z Igą wyrabiają, że takie rzeczy się dzieją, rany xD

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

No rzeczywiście, jakiś odmieniony ten Marcin jeszcze nigdy podczas rozmowy z klientem nie miał koszuli... Chyba związek z Igą tak na niego wpływa :D

Magdalenka1472589

Wygląda na pijanego, hahhaa :D