Szanowni forumowicze. Odradzam i przestrzegam - tego oglądać się nie da. Przekombinowane, nudne, czasem żałosne, bez emocji, amatorszczyzna zupełna. Nagrane w trzech pokojach i jednej lokacji, jaką jest park. Aktorzy bez talentu do grania, scenariusz dziurawy, przerażająco NUDNY!!! A ci ochroniarze utyci, jednakowo ubrani, wprowadzają element humorystyczny. Za nich i za kawałek piersi kobiecych- 2 gwiazdki na 10 dam. Kobieta reżyser zrobiła krzywdę temu czemus. Netflix to promuje? Czemu?
proszę napisz szczerze czy obejrzałeś cały serial lub przeczytałeś książkę?
obstawiam, że nie, bo wówczas zrozumiałbyś fabułę i nie dziwiłoby Cię czemu " Nagrane w trzech pokojach i jednej lokacji" czy "ochroniarze utyci, jednakowo ubrani"
Nie obejrzałem do końca, nie dałem rady, zmęczył mnie ten gniot na czwartym odcinku. Okropnie się czułem to oglądając. Kompletna strata czasu, przerost formy nad treścią, żałosna próba dorównania produkcjom zagranicznym. Amatorszczyzna przykryta lepką warstwą fikcji i mroku. Nic tu nie działa niestety. Dalem się nabrać reklamie serialu , który miał być arcydziełem.
cóż, nie trafił w twoje gusta, wg mnie doskonały pod względem formy i świetnie zrealizowany serial, sporo twistów i główkowania ale dla widza który to lubi a nie czeka na szybkie pościgi i łapanie złodzieja
Widać nie lubisz takich filmów. Dla mnie świetny, minimalistyczna, nostalgiczna scenografia. Utyci ochroniarze jak roboty, robili klimat. Emocji co niemiara. Świetnie zakręcona historia. To nie jest serial dla wszystkich. Trzeba lubić troszkę ezoteryczne, tematy. Ma mankamenty, ale jak na polskie dzieło to naprawdę sprawnie zrealizowane. Miałam dreszcze do końca i nie mogłam się oderwać od oglądania. Chociaż tak w okolicach 4 odcinka odkryłam o co w tym chodzi.