mmmm... no nie wiem :-P bo tak z męską biologią to kiepściutko widzę, bo jeszcze nikt nie odpowiedział jaki to organ w ciałku Iana może się powiększyć 4 razy :-Ppppp
Ehhh :-) Ja widzę że nikt na to nie odpowie... Tak więc organem w ciele Ianka, który może się powiększyć 4 razy jest... WĄTROBA!!!
A to o czy ktoś myślał mając kosmate myśli powiększa się tylko 0,5 raza :-p Ohhhh :-)
Może jeszcze jest dla nas szansa.
Ja czekam tylko na to aż opanujemy świat jak w Seksmisji i taki Greg przetrwa jako nieliczny, a my będziemy się nad nim pastwić;)
Mmmm :-) Moim zdaniem nauczyciel uczy się od ucznia, a uczeń od nauczyciela :-)
Dokładnie, bo człowiek uczy się zawsze, a im więcej wie tym bardziej do niego dociera, że nie wie nic.
Za to głupi człowiek umrze przeświadczony, że jest najmądrzejszy na świecie...
Haha jak ja uwielbiam jak sie tak mądrzysz ;D ( w pozytywnym znaczeniu)
''Za to głupi człowiek umrze przeświadczony, że jest najmądrzejszy na świecie...''
perfect ;P
;-) dzięki ;-* dam za to buziaka może nie tak wspaniały jak Damona ale za to pełen wdzięczności :-)
Uffff czyli nie skrzywdziłabyś ostatniego faceta na ziemi :-P nawet byś go nie zbiła? :-)
No dobra, dawno mnie tu nie było xd
Pora nadrobić zaległości.
A więc:
Najnowszy odcinek boski.! Warto było tyle czekac .!
Scena z Isobel na cmentarzu i "Screw you too, Emily" Damona po prostu cudne.!
Jak zwykle wkurzał mnie nasz "kochany" wujek John...
Ogółem daje 9/10
; ))
Byle do nastepnego odcinka ; )
Mamy podobne mniemanie o tym odcinku ;) Według mnie jeden z najlepszych w tym sezonie. Tyle zaskakujących momentów!
Mnie najbardziej zdziwiło ( wręcz kopara mi opadła) kiedy Matt zdał relacje szeryf Forbes o tym co powiedziała mu Caroline.
Biedny Alaric! Jak ja go uwielbiam!
Isobel, też niczego sobie-nieżle zagrała. Wreszcie zobaczyliśmy prawdziwą Isobel. Nawet mi trochę szkoda, że uległa samozapaleniu ;)
Bonnie ma teraz super power i kto wie jak to wykorzysta-czy sama siebie nią wykończy?
No i było malusieńko Steleny (chwała twórcą za to)
Ja już chcę kolejny odcinek!!!!
Tylko jak długo przetrwa? Jejku, "Pamiętniki" bez Alarica? Ja sobie tego nie wyobrażam! Zawsze wydawał mi się taki "ludzki" na tle innych postaci. Tak bardzo mi go szkoda. I tak go martwa żonka urządziła :p
Będę rozpaczała nad moim alarickiem. Pokochałam go od pierwszego spjrzenia :p
ale pojawiły się zdjęcia z planu finałowego odcinka, na których jest alaric. mam nadzieję, że z tym zaklęciem jest tak, że jeżeli umiera ciało człowieka to umiera także dusza, która je opętała. w takim wypadku gdyby ciało alarica byłoby bliskie śmierci to klaus musiałby z niego wyleźć
A to trzeba poprosić:P
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=40&pid=2141#top_display_ media
Użes ci fani to waga cieżka!!! http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=40&pid=1434#top_display_ media
Scena na cmentarzu cudna???Mam zupełnie inne zdanie!! toż to jak dla mnie jedna z najgorszych scen w całym serialu! może byłaby fajna, gdyby nie sztuczność Isobel. I ten jej mega patetyczny monolog, nikomu niepotrzebny do szczęścia. "Screw you too Emily" fajne, to fakt:))ale w końcu to Damona tekst:))
Co takiego zajebistego jest w "Screw you too, Emily"?
Jara się tym już któraś z kolei osoba, chyba tylko dlatego, że Damon to wypowiedział. Mało razy w serialu padło "Screw you"?
Z całym uwielbieniem dla jego postaci, w tym odcinku poskąpili mu tekstów. Brakuje tego starego Damona, który kilkoma na odcinek rzucał.
Zauważ, że napisałam "fajne", jak dla mnie to słowo ma neutralny charakter i nie oznacza, że się zachwycam. Owszem, mi też brakuje starego Damona, który rzucał na każdym kroku ciętymi ripostami. A jeśli chodzi o ten konkretnie tekst, to był jedyny moment, przy którym się lekko uśmiechnęłam, może dlatego takiej wagi nabrał w tym "cudnym" odcinku.
Celia, ale to było ogólnie do dyskusji - nie bezpośrednio do ciebie. W jakimś innym temacie po prostu też widziałem jaranie tym tekstem i napisałem co o tym myślę.
Nie chciałem, by zabrzmialo tak, jakby do ciebie pisał xD
A wiem, że to tak ogólnie:)Ale że też na ten temat napisałam, to postanowiłam wyjaśnić, o co mi dokładnie chodzi. A swoją drogą ciekawe, czy scenarzyści dadzą Damonowi się popisać w następnych odcinkach...
"Co takiego zajebistego jest w "Screw you too, Emily"?
Jara się tym już któraś z kolei osoba, chyba tylko dlatego, że Damon to wypowiedział. Mało razy w serialu padło "Screw you"?
Z całym uwielbieniem dla jego postaci, w tym odcinku poskąpili mu tekstów. Brakuje tego starego Damona, który kilkoma na odcinek rzucał."
Dokładnie;)
Czasem mam wrażenie, że wystarczy iż Damon rzuci jakiś pierwszy lepszy tekst: "O ja, ale fajny mop!" i wszyscy się cieszą, jakie to zajebiaszcze byłoXD
Wybaczcie;)
Dokładnie xD Niedługo Damon będzie mówił "Cześć." i będzie:
" O JAAAAAAAA! CZEŚĆ! NAJZAJEBIŚCIEJSZY ZAJEBIŚCIARSKI TEKST W SERIALU! OOOOOOOO! OOOOOOOOOOOH!" xDDD
A jak wiemy wszystko co Damona to fajne... Zapewne jego baki też muszą być fajne i mieć nieziemski zapach ;-ppppp
Taa...W ogóle to powinien chodzić non stop z koszulką z napisem: "jestem zajebiaszczo przystojny, dowcipny i w ogóle naj". Gdyby przypadkiem ktoś miał jeszcze wątpliwości, to taka koszulka z pewnością rozwiałaby je. Niedługo Damon nie będzie pewnie musiał nic mówić, bo wiadomo i tak, że ma najlepsze teksty, to po co się wysilać??:D
dokladnie :D ja nawet sadze, ze nie musza go calego pokazywac. moga tylko co jakis czas robic zblizenie oczu i klaty (oczywiscie golej). juz widze tysiace wypowiedzi " damon zagral genialnie klata w 13 minucie" lub " czy tylko ja uwazam, ze przymruzenie oczu z 15 miunuty bylo fenomenalne?" :D:D:D:D:D
Powinien chodzić cały czas z gołą klatą i zrobiłoby się ranking w której minucie i którym ułamku danej sekundy danego odcinka jego klata wygląda lepiej:D
Ja już widzę te tabuny nastolatek skaczących z tego powodu w odmęty rzeki... Ohhh... poor things...
Wtedy dla żadnej (normalnej.! ;D ) dziewczyny fabuła odcinka nie byłaby ważna :P
Tylko klata..!
yeah :D
Raczej będą pytania: "po co przerwaliście mi oglądanie klaty Damona, dialogiem Klausa z Eleną" wiwat Damoklata żadnej Eleny więcej tylko Damon i jego klata!!!! :-)))))