PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122141
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

mmmm... no nie wiem :-P bo tak z męską biologią to kiepściutko widzę, bo jeszcze nikt nie odpowiedział jaki to organ w ciałku Iana może się powiększyć 4 razy :-Ppppp

ocenił(a) serial na 8
Greg_Mar

Ehhh :-) Ja widzę że nikt na to nie odpowie... Tak więc organem w ciele Ianka, który może się powiększyć 4 razy jest... WĄTROBA!!!
A to o czy ktoś myślał mając kosmate myśli powiększa się tylko 0,5 raza :-p Ohhhh :-)

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

Może jeszcze jest dla nas szansa.
Ja czekam tylko na to aż opanujemy świat jak w Seksmisji i taki Greg przetrwa jako nieliczny, a my będziemy się nad nim pastwić;)

Taaak... i kto tu kogo będzie uczyć? A kto będzie uczniem?

Madeleine_filmweb

Pytanie czysto retoryczne.

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Mmmm :-) Moim zdaniem nauczyciel uczy się od ucznia, a uczeń od nauczyciela :-)

Greg_Mar

Z tego wynika, że każdy jest zarówno uczniem, jak i nauczycielem. Ciekawa filozofia...

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Dokładnie, bo człowiek uczy się zawsze, a im więcej wie tym bardziej do niego dociera, że nie wie nic.
Za to głupi człowiek umrze przeświadczony, że jest najmądrzejszy na świecie...

ocenił(a) serial na 7
Greg_Mar

Haha jak ja uwielbiam jak sie tak mądrzysz ;D ( w pozytywnym znaczeniu)

''Za to głupi człowiek umrze przeświadczony, że jest najmądrzejszy na świecie...''
perfect ;P

ocenił(a) serial na 8
Vikiii

;-) dzięki ;-* dam za to buziaka może nie tak wspaniały jak Damona ale za to pełen wdzięczności :-)

ocenił(a) serial na 7
Greg_Mar

O, dziękuje ;P

ocenił(a) serial na 8

Coooooooo?!!!!!!! NATURALIZACJA!!!!???? NEVER!!!!

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Za wysokie masz mniemanie o facetach;)

ocenił(a) serial na 8

Uffff czyli nie skrzywdziłabyś ostatniego faceta na ziemi :-P nawet byś go nie zbiła? :-)

użytkownik usunięty
Greg_Mar

tego nie napisałam;)

ocenił(a) serial na 8

Oooo :-( kobieta mnię będzie bić... :-(

Greg_Mar

Masz w zanadrzu więcej takich historyjek?

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

Hmmmm :-P possible :-P

ocenił(a) serial na 6
Greg_Mar

Buhahahah, DOBRExd

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Ooooo nooooo w końcu ktoś docenił :-)))))

Sawyer

xD

anna83

No dobra, dawno mnie tu nie było xd
Pora nadrobić zaległości.
A więc:
Najnowszy odcinek boski.! Warto było tyle czekac .!
Scena z Isobel na cmentarzu i "Screw you too, Emily" Damona po prostu cudne.!
Jak zwykle wkurzał mnie nasz "kochany" wujek John...
Ogółem daje 9/10
; ))
Byle do nastepnego odcinka ; )

ocenił(a) serial na 7
_Hayley_Williams_

Mamy podobne mniemanie o tym odcinku ;) Według mnie jeden z najlepszych w tym sezonie. Tyle zaskakujących momentów!
Mnie najbardziej zdziwiło ( wręcz kopara mi opadła) kiedy Matt zdał relacje szeryf Forbes o tym co powiedziała mu Caroline.
Biedny Alaric! Jak ja go uwielbiam!
Isobel, też niczego sobie-nieżle zagrała. Wreszcie zobaczyliśmy prawdziwą Isobel. Nawet mi trochę szkoda, że uległa samozapaleniu ;)
Bonnie ma teraz super power i kto wie jak to wykorzysta-czy sama siebie nią wykończy?
No i było malusieńko Steleny (chwała twórcą za to)
Ja już chcę kolejny odcinek!!!!

ocenił(a) serial na 8
WhiteRoses2410

dobrze przynajmniej, że alaric przetrwa tę... hmmm... transformację

ocenił(a) serial na 7
l578

Tylko jak długo przetrwa? Jejku, "Pamiętniki" bez Alarica? Ja sobie tego nie wyobrażam! Zawsze wydawał mi się taki "ludzki" na tle innych postaci. Tak bardzo mi go szkoda. I tak go martwa żonka urządziła :p
Będę rozpaczała nad moim alarickiem. Pokochałam go od pierwszego spjrzenia :p

ocenił(a) serial na 8
WhiteRoses2410

ale pojawiły się zdjęcia z planu finałowego odcinka, na których jest alaric. mam nadzieję, że z tym zaklęciem jest tak, że jeżeli umiera ciało człowieka to umiera także dusza, która je opętała. w takim wypadku gdyby ciało alarica byłoby bliskie śmierci to klaus musiałby z niego wyleźć

ocenił(a) serial na 8
l578

A gdzie się pojawiły?

użytkownik usunięty
Greg_Mar

a no w internecie;)

ocenił(a) serial na 8

A to linka zapodać nie można? :-P

użytkownik usunięty
Greg_Mar

A to trzeba poprosić:P

http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=40&pid=2141#top_display_ media

ocenił(a) serial na 8

Prosię :-P hrum hrum PrOOOOOsię :-)

ocenił(a) serial na 8
Greg_Mar

Użes ci fani to waga cieżka!!! http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=40&pid=1434#top_display_ media

_Hayley_Williams_

Scena na cmentarzu cudna???Mam zupełnie inne zdanie!! toż to jak dla mnie jedna z najgorszych scen w całym serialu! może byłaby fajna, gdyby nie sztuczność Isobel. I ten jej mega patetyczny monolog, nikomu niepotrzebny do szczęścia. "Screw you too Emily" fajne, to fakt:))ale w końcu to Damona tekst:))

celia27

Co takiego zajebistego jest w "Screw you too, Emily"?
Jara się tym już któraś z kolei osoba, chyba tylko dlatego, że Damon to wypowiedział. Mało razy w serialu padło "Screw you"?
Z całym uwielbieniem dla jego postaci, w tym odcinku poskąpili mu tekstów. Brakuje tego starego Damona, który kilkoma na odcinek rzucał.

Sawyer

Zauważ, że napisałam "fajne", jak dla mnie to słowo ma neutralny charakter i nie oznacza, że się zachwycam. Owszem, mi też brakuje starego Damona, który rzucał na każdym kroku ciętymi ripostami. A jeśli chodzi o ten konkretnie tekst, to był jedyny moment, przy którym się lekko uśmiechnęłam, może dlatego takiej wagi nabrał w tym "cudnym" odcinku.

celia27

Celia, ale to było ogólnie do dyskusji - nie bezpośrednio do ciebie. W jakimś innym temacie po prostu też widziałem jaranie tym tekstem i napisałem co o tym myślę.
Nie chciałem, by zabrzmialo tak, jakby do ciebie pisał xD

Sawyer

A wiem, że to tak ogólnie:)Ale że też na ten temat napisałam, to postanowiłam wyjaśnić, o co mi dokładnie chodzi. A swoją drogą ciekawe, czy scenarzyści dadzą Damonowi się popisać w następnych odcinkach...

ocenił(a) serial na 6
Sawyer

"Co takiego zajebistego jest w "Screw you too, Emily"?
Jara się tym już któraś z kolei osoba, chyba tylko dlatego, że Damon to wypowiedział. Mało razy w serialu padło "Screw you"?
Z całym uwielbieniem dla jego postaci, w tym odcinku poskąpili mu tekstów. Brakuje tego starego Damona, który kilkoma na odcinek rzucał."

Dokładnie;)
Czasem mam wrażenie, że wystarczy iż Damon rzuci jakiś pierwszy lepszy tekst: "O ja, ale fajny mop!" i wszyscy się cieszą, jakie to zajebiaszcze byłoXD
Wybaczcie;)

WhiteDemon

Dokładnie xD Niedługo Damon będzie mówił "Cześć." i będzie:
" O JAAAAAAAA! CZEŚĆ! NAJZAJEBIŚCIEJSZY ZAJEBIŚCIARSKI TEKST W SERIALU! OOOOOOOO! OOOOOOOOOOOH!" xDDD

Sawyer

hahahahahaha :D:D:D:D

ocenił(a) serial na 6
Sawyer

XDXDXD

ocenił(a) serial na 8
celia27

A jak wiemy wszystko co Damona to fajne... Zapewne jego baki też muszą być fajne i mieć nieziemski zapach ;-ppppp

Greg_Mar

Taa...W ogóle to powinien chodzić non stop z koszulką z napisem: "jestem zajebiaszczo przystojny, dowcipny i w ogóle naj". Gdyby przypadkiem ktoś miał jeszcze wątpliwości, to taka koszulka z pewnością rozwiałaby je. Niedługo Damon nie będzie pewnie musiał nic mówić, bo wiadomo i tak, że ma najlepsze teksty, to po co się wysilać??:D

celia27

dokladnie :D ja nawet sadze, ze nie musza go calego pokazywac. moga tylko co jakis czas robic zblizenie oczu i klaty (oczywiscie golej). juz widze tysiace wypowiedzi " damon zagral genialnie klata w 13 minucie" lub " czy tylko ja uwazam, ze przymruzenie oczu z 15 miunuty bylo fenomenalne?" :D:D:D:D:D

red_nails

Powinien chodzić cały czas z gołą klatą i zrobiłoby się ranking w której minucie i którym ułamku danej sekundy danego odcinka jego klata wygląda lepiej:D

użytkownik usunięty
celia27

niestety w następnym odcinku klaty nie będzie... tragedia!!! ;)

ocenił(a) serial na 8

Ja już widzę te tabuny nastolatek skaczących z tego powodu w odmęty rzeki... Ohhh... poor things...

ocenił(a) serial na 7
celia27

Wtedy dla żadnej (normalnej.! ;D ) dziewczyny fabuła odcinka nie byłaby ważna :P
Tylko klata..!
yeah :D

ocenił(a) serial na 8
red_nails

Raczej będą pytania: "po co przerwaliście mi oglądanie klaty Damona, dialogiem Klausa z Eleną" wiwat Damoklata żadnej Eleny więcej tylko Damon i jego klata!!!! :-)))))

Greg_Mar

hahaha. wszyscy zapomna o delenie. teraz kazdy bedzie kibicowac nowej parze daklacie! :D