PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122141
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8
celia27

No coś koło 1.000.000 No przecież jako oddana fanka ;-p powinnaś wiedzieć, że prędzej nastąpi KONIEC ŚWIATA niż Mody na sukces :-PPPPPP

Greg_Mar

Tak Moda na sukces to Never ending story :)przyłapałeś mnie, mam widoczne braki w wykształceniu "Modowym" muszę chyba zacząć nagrywać odcinki:D

ocenił(a) serial na 8
celia27

No to nie wiem skąd weźmiesz takie wielkie DVD by się one tam zmieściły :-P

użytkownik usunięty
celia27

No i przegapiłaś jak córkaurodziła swojemu ojcu syna, który potem okazał się synem dziadka bo babcia waletowała z bratem i dziadek postanowił iść na bok ;]

ocenił(a) serial na 8

Użessssssssss!!! O_o....

Greg_Mar

Ja tam na wiele rzeczy przymykałam oko, bo było zawsze tyle fajnych momentów i tekstów, które jakoś rekompensowały niedociągnięcia, ale ostatni odcinek, to dla mnie tak wielgachna porażka, że szkoda słów. Nabrałam większego dystansu do serialu, a co za tym idzie wyostrzył mi się "logiczny wzrok" :D

ocenił(a) serial na 8
celia27

Dokładnie mam to samo :-P jak oglądam ten serial to niczym wampir się "przestawiam" :-ppp wyłączając logikę i już tak wtedy nie boli :-pppp

ocenił(a) serial na 7
Greg_Mar

Ty już lepiej gadaj o klacie Damona ;P

użytkownik usunięty
Vikiii

Taa, patrzcie państwo,jam Greg_Mar z klatą na 102 :P

ocenił(a) serial na 7

Haha właśnie :P
Co tam Damon patrzcie na mnie,dam zobaczyć każdej pannie :D

użytkownik usunięty
Vikiii

Niech swą Ian wnet zasłoni, bo mej inna nie dogoni! :D

ocenił(a) serial na 7

Bo ja jestem królem klat i to już od kilku lat :P

użytkownik usunięty
Vikiii

Sexi mam kaloryferek, nie oprze mu się nawet reniferek xD

ocenił(a) serial na 8

Sexi z niego kartofelek westchnął na to pan selerek :-p

ocenił(a) serial na 8
Vikiii

Uaaaaa :-) no ładnie :-) A wiesz może jaki organ w ciele Ianka może się powiększyć 4 razy :-PPPP
To tak a propos tych ciekawych rzeczy :-)

ocenił(a) serial na 8
Greg_Mar

Noooooo :-)))) który organ nooooo :-pppp

ocenił(a) serial na 8

Aaaaaa!! Blisko mam w klacie 114 cm :-) Wiedziałem, że ktoś mnie podgląda :-)))

użytkownik usunięty
Greg_Mar

No, podglądam cię we śnie ;)

ocenił(a) serial na 8

O mamo :_) ale w moim czy w Twoim :-p

ocenił(a) serial na 8
Vikiii

Użessssss! Pamiętaj że tam gdzie klatka tam i ptaszek!!!!

ocenił(a) serial na 7
Greg_Mar

Dzięki tobie nie zapomnę ;P

ocenił(a) serial na 8
Vikiii

Kłaniam się pięknej pani x-D

Greg_Mar

E...chyba nie ma już co się tak czepiać, bo takich niedociągnięć jest mnóstwo:))tak w ogóle to przecież ani razu nie było mowy o tym, z czego braciszkowie żyją:D jak zresztą ktoś już gdzieś tu zauważył. Pewnie wchodzą do banku, uskuteczniają zauroczenie i gotowe:D

ocenił(a) serial na 8
celia27

Taaaa... a kto zauroczy konto bankowe :-P albo kamery :-))
Jak widziałaś wiemy jak Katrina "zarabiała" na życie :-) przeszukiwała chatkę Damona znalazła kaskę i w biustonosz i jeszcze sobie brewką machnęła >:-P

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Scenarzyści;)
A Katerina szukała moonstone, znalazła przypadkiem kasę to sobie wzięła. Na Damonie raczej nie żerowała bo się 150 lat nie widzieli a wcześniej był młokosikiem na utrzymaniu.

ocenił(a) serial na 8

No ja nie mówię że na Damonie żerowała ale wampiry z tego co było pokazane zauroczały i mieszkały sobie kątem u takich zauroczonych.... no i drenowały ich z krwi i funduszy :-)
No w średniowieczu to musiały żyć jak w bajce wystarczyło się wprosić na zamek wojewody jakiegoś lub hrabiego np Drakuli... Zauroczyć i żyć jak pączek w krwi :-)

użytkownik usunięty
Greg_Mar

No widzisz, taki to plus bycia wampirem, my musimy zapieprzać 12 h;)

ocenił(a) serial na 8

A te wampirzyska się tylko obijały! To nic dziwnego że Klaus wręcz z nudów wyszedł z siebie! :-)

użytkownik usunięty
Greg_Mar

A tak na poważnie to ja nie ogarniam jak można tyle żyć :P W VD to jeszcze pikuś, ale w TB jak niektóre miały po 2 tysiaki :D

No, trochę się to nie mieści we łbie:D

użytkownik usunięty
celia27

Dlaczegóż to ? ;) To jeszcze jest pikuś bo to fikcja.
Ale w realnym świecie przeciętni obywatele muszą harować jak wół żeby chociaż dwa tysiaki miesięcznie wykrzesać a za 125 edycję Tańca z gwiazdami czy innego równie "potrzebnego" szołł "celebryci" zgarną 20 tysiaków za odcinek na przykład;)
Takie realia.

O, tak. I know something about it:((

ocenił(a) serial na 8

No więcej jeden z najstarszych gejowampir miał 3000 :-p

Bo tak w okolicach setki jeszcze człowiek jest w stanie ogarnąć , dłużej to faktycznie już nie, nie mówiąc o nieśmiertelności: to już w ogóle nijak nie ogarniam.

ocenił(a) serial na 8
celia27

Ja to czasem chętnie bym był nieśmiertelny... No tak gdzieś prze ja wiem... 200 - 300 lat... :-)
Ale tak na poważnie gdyby istniały wampiry to nieśmiertelność by ich nieźle dobiła i co 200 lat by wielu się samo zabijało i tylko naprawdę nieliczni by dali radę długo pożyć.
Polecam ciekawy film: "Człowiek z ziemi" tam gość to żył kilkadziesiąt tysięcy lat jeśli dobrze pamiętam...

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Celia a pomyśl: wampirzyce nie muszą się męczyć co miesiąc jak my :P

Ha, a skąd wiesz? xD
Damon twierdził, że organizm normalnie funkcjonuje, dopóki pije krew :P

użytkownik usunięty
Sawyer

Skoro nie mogą się rozmnażać to po kiego im to ;)

Sawyer

Właśnie:D w sumie to nie wiadomo jak to tam z nimi jest

No, nie wiem, czy to byłby wystarczający argument do zostania wampirem:D

ocenił(a) serial na 8

Ale za to jak Bonnie się męczy ona krwawi kilka razy dziennie... Z noska... :-))))

Greg_Mar

O, muszę kiedyś obejrzeć))masz rację. prędzej czy później taka nieśmiertelność doprowadziłaby do katastrofy. Wystarczy wspomnieć, jak Damon przemienił Vicky tylko dlatego, że się nudził. Sam wtedy powiedział, że nuda to pułapka długowieczności. Z nudów wampirki mogłyby różne rzeczy nawyrabiać:))

użytkownik usunięty
celia27

Ale dzięki Elence ma dużo do roboty;)

Mam dziwne wrażenie, że to mu się właśnie podoba:)jak coś się dzieje. Naprawdę, jak nie będzie jakieś super zajebiaszczej scenki Delenowskiej w najbliższym czasie, to już całkiem na psy zejdzie serialik:D

ocenił(a) serial na 8
celia27

Tak ja czuję że jeśli byśmy założyli że wampiry istnieją to one najbardziej potrzebowałyby psychologa :-P
Ale co więcej małe piwo żyć długo w naszych czasach ale żyj 6000 lat od roku 4000 przed nasza erą do roku 1500... ło jeny każdy dzień kaki sam wszystko tak samo no katorga prawdziwa! uffff

Greg_Mar

Takie średniowiecze jakoś też niefajne, choć na pewno bardziej "atrakcyjne" i nie ma co narzekać na nudę:). Powiesz coś nie tak i od razu na stosik za herezję.

ocenił(a) serial na 8
celia27

No ale spróbuj sobie wyobrazić np 4000 lat bez telewizora, muzyki, bravo girl :-P sasasasa no żaden z wampirów współczesnych by w takich warunkach nie wytrwał :-P

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Greg, skończysz wreszcie?;)

ocenił(a) serial na 8

OK się robi :-P

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Ale wiesz o co mi chodzi, o te głupie komentarze typu "bravo girl". Jeżeli szukasz słodkich idiotek które lecą do sklepu po bravo girl i piszczą na widok zdjęcia Iana to niestety tutaj ich nie znajdziesz...