PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122141
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 8

Ale Ty żarty bierzesz do siebie? Dlaczego??? Ja nic tu obraźliwego nawet nie napisałem jedynie wszyscy sobie żartujemy przecież :-))))

użytkownik usunięty
Greg_Mar

No ale ty już trochę przeginasz ;)
Ja się nie obrażam w żadnym wypadku o takie głupoty, ale tylko mówię;)

ocenił(a) serial na 8

No Co Ty :-) a co było przegięciem? Który żart? Jesteś inteligentna dziewczyną, wiec ja zupełnie nie rozumiem jak możesz brać do siebie żart o Bravo Girl albo kawał o blondynkach. :-)) no proszę :-))

Greg_Mar

Ok. Ale kaska musiała się jakoś w domku znaleźć, nie??Bonnie wyczarowała?:D

ocenił(a) serial na 8
celia27

Nie... Raczej nie Bonnie inaczej kaska byłaby cała zakrwawiona :-)

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Ciekawa uwaga ;)

użytkownik usunięty
alien_2

Damon tak przejmie się losem Jera że gdy zginie Jenna postanowi zaadoptować chłopaka.

I będzie mu czytał do poduszki Przeminęło z wiatrem. Szkoda że wampiry nie mogą się rozmnażac, Damon byłby świetnym tatusiem:D Jak Lestat dla Claudii:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Edek jakoś mógł :D, z tego co mi się o uszy obiło. :D

użytkownik usunięty
Kandara

nie mógł ale Belka wyjątkowa była :P

Nie, to raczej Edek wyjątkowy: pierwszy strzał, od razu celny :P

użytkownik usunięty
celia27

Ale dopiero przy Belli armata wystrzeliła:P Chyba że Edek był prawiczkiem i nie wiedział, że jako jedyny w rodzinie może podtrzymywać gatunek drogą naturalną :P

ocenił(a) serial na 8

A próbował już innymi drogami np przez podział plechy albo pyleniem na wiosnę? :-)

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Kto go tam wie;)

No przecież że był!!!:D

ocenił(a) serial na 8
celia27

Aahahaha :p

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Może miał problemy pewne:P

ocenił(a) serial na 8

Jakie :-P

użytkownik usunięty
Greg_Mar

No skoro nie miał krwi to się domyśl:P

ocenił(a) serial na 8

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-X

użytkownik usunięty
celia27

No widzisz, ja tam nie pamiętam ;)
Bo on taki romantico, czekał na tą jedyną Belkę;)

O, tak Edek multooooooooos romantico,

użytkownik usunięty
celia27

I ta jego klata którą wystawił na słońce... mmmmmm, Greg wstydź się swojej...

ocenił(a) serial na 8

No moja się tak nie świeci jak psu jajca :-) i ja mam owłosioną taki owłosiony trójkącik jak Supermen na klacie... uhhhh :_(( no własnie się zacząłem wstydzić :-(((( Ja też chcę mieć taką świecącą klatę!!!! buuuuu

Klata Edka Wspaniałego robi duże wrażenie:D On jest taki piękny! ale klata Jacoba, nic tylko sikać w majty:D

użytkownik usunięty
celia27

Akurat tu mówiąc poważnie doceniam Taylora że ćwiczył żeby mieć wilkołaczą klatę a nie tak jak klata Pattinsona - dziecko photoshopu:P

Nie wiem, jakim sposobem ta dyskusja zeszła na Tłjajlajt :D, ale skoro o tym mowa, to też doceniam za to Taylora. Może nie ma on super umiejętności aktorskich, ale jest w nim taka jakaś sympatyczna naturalność, która sprawia, że nie ogląda się go źle w roli Jacoba.

użytkownik usunięty
celia27

Ja nie będę ściemniać: bardzo lubię go w roli Jacoba;)

ocenił(a) serial na 8
Kandara

A co mógł :-P

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Spłodzić córkę:P

ocenił(a) serial na 8

Użes kobity moje drogie :-))))) No mówię że Wy to jesteście wspaniałe stworzenia :-) ale takie łatwowierne no :-) To tak jak z "tą" blondynką, która miłowała się z ukochanym całą noc tak, że ten nie miał już sił i mówi że musi wyjść na chwilę do kuchni się "wzmocnić"... :-) idzie i z bólu nie może wytrzymać, bo ma tak spuchnięty interes... :-) Zagląda do lodówki by znaleźć coś zimnego na okład ale w lodówce stało tylko mleko... No więc nie miał wyboru i wlał mleko do miseczki po czym włożył tam swój interes... I w tym samym momencie weszła blondynka... Gdy tylko zobaczyła ukochanego z interesem w misce z mlekiem, wykrzyknęła - ACH!!! WIĘC TO TAK SIĘ GO NAPEŁNIA!!! TO DO DNA DO DNA!!! :-)))

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Nie za bardzo rozumiem co ma ten marny dowcip do Edka i jego baby ;)
Czemu jestem łatwowierna? ;) Po prostu przeczytałam "Breaking Dawn" i mówię co Edek tam wyczynił;)

ocenił(a) serial na 8

No nie Ty ale większość jeśli wierzycie, że bez krwi się da :-PPPP sasasa :-ppp

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Chyba nie dostrzegłeś ironii w naszych komentarzach;)
Poza tym nikt tu w to nie wierzy mój drogi;)

ocenił(a) serial na 8

Oj :-))) dostrzegłem dostrzegłem :-P musiałem tylko mieć jakiś miły wstęp do anegdotki sasasasa :-p

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Jak mówi moja polonistka: bardzo mi miło, zaraz będę lewitować z tej miłości;)

ocenił(a) serial na 8

Ale to tak na lekcjach? Przy uczniach???? Uuuuużes... 0_o...

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Ona nam dużo zapowiada a potem nic z tego nie wychodzi;)

ocenił(a) serial na 8

Hahahahaha Np. zapowiadała że ona już cytuje "dobierze się wam do pupy" i jak dotąd nic? nawet jednego zadrapania? :-P

Greg_Mar

Osobiście czuję się urażona ;) Zapewniam Cię Greg, że większość z nas nie tylko nie wierzy w te bujdy ze Zmierzchu, ale nawet wie jak wygląda penis i jak "działa". Ale jaja, co? Kto by pomyślał ;)
A jeśli już mamy być tacy skrupulatni, to coś mi mówi, że wampiry nie mogą się rozmnażać z nieco innych powodów, niż 'brak krwi', bo z tego, co widzę, to Damonowi chyba staje bez problemu skoro kobiet w łóżku mu do tej pory nie brakowało a i pożycie Stefana i Eleny wygląda na udane. Bardziej bym się zastanowiła skąd Edward wziął plemniki. Intuicja podpowiada mi, że właśnie to Damon miał na myśli głosząc słynną frazę: "Vampires can't procreate, but we love to try". Pozostawiam do przemyślenia ;)

ocenił(a) serial na 8
brawur

użes ależ czym żartem? :-) No wiesz co?... :-)

Uhahaha no to skąd wziął plemniki to wyjaśnię drugą anegdotą...
Otóż 85-letni hrabia ożenił się z 20-letnią panienką. Po 2 latach małżeństwa żona oznajmia:
- Najdroższy, będziemy mieli dziecko!
Hrabia, trochę nieprzekonany, udał się do zaprzyjaźnionego księdza i opowiedział mu całą historię. Ksiądz pomyślał chwilę i mówi:
- Wiesz synu, miałem znajomego, który poszedł polować na lwy i przez roztargnienie zabrał ze sobą parasol.
- Ojciec wybaczy, ale ja nie widzę związku...
- Poczekaj, zaraz zobaczysz. Nagle z krzaków wyłonił się lew. Mój znajomy rozłożył parasolkę... Rozległ się strzał i lew padł martwy!
- To niemożliwe! Ktoś musiał strzelić z boku!
- O, właśnie!...

A dlaczego wampiry nie mogą się rozmnażać :-) to proste bo rozmnażają się przez krew :-) Wytłumaczeniem dlaczego wampiry sie nie rozmnażają płciowo było zawsze to że są nieżywe wiec nie wytwarzają komórek typu plemniki i komórki jajowe. :-)

Greg_Mar

"Wytłumaczeniem dlaczego wampiry sie nie rozmnażają płciowo było zawsze to że są nieżywe wiec nie wytwarzają komórek typu plemniki i komórki jajowe. :-)"

Otóż to, brawo :)

ocenił(a) serial na 8
brawur

No ale to też pociągało za sobą inne konsekwencje... :-P Bo wiesz organ nieużywany zanika a używany zawsze sie powiększa :-P

Greg_Mar

Może to jest taka swego rodzju anegdota:)

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

To jest kolejna anegdota Grega, którą chce pokazać, że kobity to kretynki najprościej mówiąc;)

tylko blondynki;)

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

Tutaj może tak ;)

ocenił(a) serial na 8
Madeleine_filmweb

X-D sasasasasa ale już przynajmniej już blondyna wie jak to działa :-ppp

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Blondynki zostały oświecone, ufff.;)

Greg_Mar

OK. Wszyscy uświadomieni - cała populacja kobiet.