Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122910
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak w temacie? Za jaką parą jesteś bardziej? Damon, a może Stefan?
Dlaczego tak a nie inaczej?

Ja osobiście kocham Damona, ale wolę parę jako Stefana i Elenę, mimo wszystko taka
miłość zdarza się tylko raz;) Co o tym sądzicie?;>

użytkownik usunięty
Patt_7

Ja też za Steleną,po prostu to epickie uczucie<3
I w ogóle,stara miłość nie rdzewieje,tylko ktoś taki uczciwy jak Stefan zasługuje na Elene ;>

użytkownik usunięty
Patt_7

Zgadzam się z Tobą. Stelena to taka... epicka miłość. Stefan jest dla niej taki dobry i wyrozumiały, szczery, opiekuńczy, uczciwy, nigdy by jej nie skrzywdził...

użytkownik usunięty

<3

użytkownik usunięty

Ja myślę, że Stefan robił to wszystko, żeby ją chronić. Przecież on nie jest taki "zły" jak Damon, który myśli tylko o sobie.

Damon myśli o sobie?!
Stefan - dobry i wyrozumiały xD, szczery xDD , nigdy by jej nie skrzywdził xD, uczciwy XDDD

użytkownik usunięty
Patt_7

Stefan i Elena to miłość naprawdę wyjątkowa. Taka typowa "na dobre i na złe". Fakt, mają teraz kryzys, ale pokonają to. W końcu prawdziwa miłość przezwycięży wszystko.

użytkownik usunięty
Madame_7

zgadzam się :)

Nieskromnie napiszę, że ciężko się z tym nie zgodzić :)

użytkownik usunięty
Madame_7

Z takimi słowami nie można się nie zgodzić. Sama prawda :)

Madame_7

Dokładnie, miłość przezwycięży wszystko. Przecież oni są sobie przeznaczeni <3

Madame_7

Szczęka mi opadła i uderzyła z impetem w blat biurka :D

Madeleine_filmweb

Nie rozumiem z jakiego powodu ;)

Madame_7

Moja reakcja na Twe, jakże prawadziwe, słowa jest wysoce niewłaściwa ;]

Madeleine_filmweb

Nieskromnie napiszę, że i owszem, zgodzę się z Twoimi słowami. Mam nadzieję, że to się w przyszłości nigdy więcej nie powtórzy :)

Madame_7

Nie chcąc zawieść Twych nadziei, nie opiszę swojej reakcji na powyższe słowa xD

Madeleine_filmweb

Także zbierz szczękę swą i proszę nie wątpić w uczciowość Stefana ;)

Madame_7

Taaa jasne, już się robi... chwilka muszę tylko porządnie uderzyć się w głowę:P
Jutro mam spr. z historii, więc czas kończyć tą dysputę... nie zgubcie się tylko kochane w tym sarkazmie ;)

Madeleine_filmweb

O nas się nie martw :)

Patt_7

Jak najbardziej popieram :) Taka miłość jest tylko jedna w życiu. Widać że Stefan naprawdę kocha Elenę (szczególnie po dzisiejszym odcinku). To że mają tarcia, ta akcja na moście np., to w każdym związku się takie zdarzają. Z Demonem od 1 sezonu coś tam niby kręcą, próbują, ale prawda jest taka że gdyby to była miłość, to by już dawno rozkwitła, a nie takie bawienie się w kotka i myszkę. Stefanowi z kolei, Elena oddała się bezwarunkowo, już na początku znajomości. Pozdrawiam :) :*

ocenił(a) serial na 10
Ahsoka

ZGadzam się z wami . Stefan

użytkownik usunięty
Patt_7

Damon nie jest wart Eleny. To samolub i dupek. Za to Stefan.... ach <3 Taki szczery, kochany <3 Mam nadzieję,że Stelena się zejdzie!

Chyba avek źle Ci się wgrał :/

użytkownik usunięty
Madame_7

Nie wiem co się dzieje, wklejam Stelenę a wyświetla się Delena:/ Tak samo było kiedyś z Stefanem, tyle że wtedy wyświetlała się informacja: "Kłamca, spróbuj ponownie".Nie rozumiem tego, jaki kłamca?:(

użytkownik usunięty

Ale że Stefan?!?!?!?!?! Kłamca?! :O
padłam.

użytkownik usunięty

No właśnie. Bezsensu, prawda? Przecież on nigdy nie kłamie, skąd ten pomysł? :/

użytkownik usunięty

nie mam pojęcia. Ktoś sobie coś wymyślił i go teraz obrażają ;/

Stefan nigdy by Eleny nie okłamał. To Damon jest lepszy w te klocki. Nie można mu ufać. Tak wykorzystał sytuację, w momencie kiedy Stelena przechodziła kryzys :(

Kate123

" Seriously? " jak zwykła mawiać Elena :]

Madeleine_filmweb

A jak myślisz? :P

ocenił(a) serial na 10
Kate123

jak on śmiał ! w ogóle jak mógł pocałować Elenę, przecież ona się tak temu opierała :D

marusss16

Stanie i udawanie słupa soli nie było dużo lepsze ;]

marusss16

Biedny Stefan :( Teraz jeszcze sobie pomyśli, że Elena już go nie kocha i że już nigdy do siebie nie wrócą :(

ocenił(a) serial na 10
Kate123

świadomość, że nigdy nie wrócą do siebie normalnie napawa mnie smutkiem :(

marusss16

:( To smutne, serio...

-_-

Też go kiedyś chciałam na avek ustawić ale wyskakiwał error :/

użytkownik usunięty

U mnie tak samo...Nie wiem o co chodzi :/

Jak nie megavideo to i Stefana nam zablokowali, dziady :/

OK, Blush zaczynasz mnie martwić... czy aby na pewno wszystko u Ciebie w porządku?

użytkownik usunięty
Patt_7

No oczywiście że Stelena. Przeciez Damon jest taki zły...a Stefan zawsze chciał Eleny dobra, nawet wtedy jak dał jej krew na moście na którym zginęli jej rodzice...to było takie romantyczne :) A Damon ? on tylko cały czas jest przy Elenie i ratuje ją z wszystkich opresji,jak on może?

użytkownik usunięty

Damon to robi dla siebie, nie dla niej ;/
A Stefan nawet jak jej dawał krew to robił to z miłości, jak Damon jej dał to myślał o sobie....

Patt_7

Zdecydowanie Stefan i Elena. Ich miłość jest po prostu epicka <3 W tym odcinku Stefan pokazał, że nadal mu zależy na Elenie. To było takie przykre, jak dowiedział się o pocałunku. Ale chociaż przywalił Damonowi za to, bo naprawdę mu się należało. Mam nadzieję, że Stelena się zejdzie jak najszybciej, bo bardzo za nimi tęsknię <3

użytkownik usunięty
Kate123

Ten odcinek dał mi nadzieję !!!!!!!! <3 Na Stelenę oczywiście :)

Coś czuję, że w następnym odcinku Elena już mu wybaczy. Przecież on to wszystko robi, żeby ją chronić :)

użytkownik usunięty
Kate123

Nie rozumiem w ogóle dlaczego jest dla niego taka niemiła:/ To porwanie i zostawienie jej na moście... który facet tak wspaniale okazuje miłość jak on? :)

Myślę, że Elena szybko zrozumie swój błąd i przestanie się złościć na Stefana. Przecież on to wszystko zrobił dla jej dobra :)

użytkownik usunięty
Kate123

po prostu chciał,żeby schudła i poprawiła kondycję,to dlatego ta akcja na moście...O wszystkim skubany pamięta.

Bo jest taki mądry i inteligentny :) Ma zawsze tyle świetnych pomysłów :) Mam nadzieję, że nie zawiedzie mnie w kolejnych odcinkach :)

użytkownik usunięty
Kate123

Tak,dokładnie,również na to liczę,oby Nas nie zawiódł :)