Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122910
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak w temacie? Za jaką parą jesteś bardziej? Damon, a może Stefan?
Dlaczego tak a nie inaczej?

Ja osobiście kocham Damona, ale wolę parę jako Stefana i Elenę, mimo wszystko taka
miłość zdarza się tylko raz;) Co o tym sądzicie?;>

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Że od dupy strony? No tego nie wiedziałam... ;]

anulka88

Jesteś jednak niekulturalnym plebsem. Powinnaś napisać "od pupy strony". Eh...

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Widać Twoją kulturę -> dziękuję za udzielenie odpowiedzi i nie brnięcie dalej po swojemu ;] :D :D :D

anulka88

Jestem kulturalna :)

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Dobrze :D

anulka88

Żeby nie było jakiegoś niedowierzania, czy coś :)

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

Dobrze... :D :D :D

anulka88

Uf to dobrze :)

ocenił(a) serial na 9
Madame_7

:D :D :D :PP :PP :PP ;] ;] ;]

anulka88

Lubię emotki :)
Najbardziej tą ;]
Potem tą :D
Tej nie za bardzo xD
Lubie też tą :(
;( taka groźna co
I oczywiście mój znak rozpoznawczy ":)" Dzięki niej jestem miła, ciepła i kochana :)
Czyż nie? :)))))))))))

użytkownik usunięty
Madame_7

Nie lubisz xD??? :(((((

No nie :)

użytkownik usunięty

Smile :D http://30.media.tumblr.com/tumblr_lby4clmGOp1qe6a5uo1_400.jpg

Madame_7

"I oczywiście mój znak rozpoznawczy ":)" Dzięki niej jestem miła, ciepła i kochana :) " no nie wytrzymam :D

bliss6

Że co, że nie może nie....? :/

Madame_7

nie to że może nie tylko może tak ;)

bliss6

Na pewno tak, nie pisz tak :( Boli mnie to i smuci :(

Madame_7

boly Cię to ? Nie ma powodu Cię to bolyć i smucić ;)

bliss6

Boly! Wszystko, co tu piszemy ja biorę sobie do serca :(

anulka88

koniec.

ocenił(a) serial na 4
Madeleine_filmweb

To się nigdy nie skończy :(

Madame_7

pamiętam taką zabawę w pytania z podstawówki... dziewczęta proszę!

Madame_7

Dwa głębsze wdechy i idź popatrz do lustra:)

ocenił(a) serial na 9
Madeleine_filmweb

Boję się :D

Madame_7

Chciałam, abyś zobaczyła, że jesteś już duużą i mądrą dziewczynką :)))

Madeleine_filmweb

To by musiało być magiczne lustro jakieś :D

Madame_7

pas :]

Madame_7

nie ma na Ciebie rady ;p

Madeleine_filmweb

Przecież napisałam "okay"... :(

Madame_7

wcześniej spasowałam :D

ocenił(a) serial na 9
Madeleine_filmweb

Widać poziom rozmowy w takim razie :D :D :D
Dobrze Madeleine, że powiedziałaś, bo ja nie wiedziałam, nie miałam takich zabaw... :((

anulka88

widocznie musicie to teraz nadrobić, niestety:

ocenił(a) serial na 9
Madeleine_filmweb

Teraz to już za późno... Był czas na szczeniackie zabawy :D

anulka88

cieszę się niezmiernie:)

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 9
martakamyk13

Ależ co Ty opowiadasz?! Damon robił niemiłe rzeczy Elenie? Przecież wszystko co dobrego spotkało Elenę to zasługa Damona! :D To on ją chroni, niczym klosz na dwóch nogach :D :D :D
A tak serio, to oczywiście zgodzę się z Tobą. I Elena i Stefan jak kochają to na zabój, nie są dla siebie "wypełnieniem czasu", "mieć aby mieć", czy "mam komu wgryźć się w szyję, więc czemu nie??". Stefan nie jest idealny, tak samo jak Damon czy ktokolwiek, ale Elena sporo szpil dostała od niego... Za co? Bo miał zły dzień i musiał sobie jakoś odreagować i zwrócić na siebie uwagę ;]

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Wiadomo, nikt nie jest idealny, nawet pozornie niewinna Elena. "Wypełnienie czasu" hmmm może spójrzmy nie na bohaterów, ale na bohaterkę. Elena jest spokojna, rodzinna, umie się bawić, ale jest typem kobiety która woli ze swoim ukochanym wieczorem obejrzeć film w ciepłych kapciach z kubkiem herbaty. Koło tego opisu ciężko mi postawić Damona mimo wszystko, że to jest napraw, fajna i ważna postać.

ocenił(a) serial na 9
martakamyk13

Każdy Ci tutaj powie, że są nuuudni, ckliwi itp. itd. ...
Absolutnie tak nie uważam! Są spokojną parą, która kiedy trzeba bawi się, śmieje, płacze, rozmawia a kiedy trzeba potrafią zaszaleć, fakt, nie nie mają ognia w dupie, ale na pewno nie są nudni.

ocenił(a) serial na 7
anulka88

Stefana przestałam lubić w momencie kiedy zaczął decydować za Elkę... wciąż mu przeszkadza to że są razem i są z tego problemy. Przecież się kochają, to niech w końcu weźmie sprawy w swoje ręce i zacznie się opiekować Elenką jako swoją kobietą, a nie cisnąć kit o tym że jej nie kocha i z boku robić z siebie ratującego wszystkich bohatera D:

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Zgadzam się, nie są nudni. Dla siebie nie. Ale czy prawdziwa miłość jest ciekawa? To jest serial, no musi się coś dziać, :) Dlatego jest wątek trzeciego - Demona.

ocenił(a) serial na 9
martakamyk13

Damon i Klaus nadrabiają już za wszystkich... Oni mogą wnieść czasami trochę spokoju i zadumy do serialu :D

ocenił(a) serial na 10
anulka88

Chociaż teraz ma takie wrażenie, że Klaus i Stefan chcą zamienić się miejscami. Teraz Klaus będzie ten dobry, a Stefan ten podły. A Damon będzie Damonem. Zobaczymy co z tego wyniknie.

ocenił(a) serial na 7
martakamyk13

bo ja wiem... ostatnimi czasy scenarzyści zrobili z Damona takiego kochanego gostka, z którym można nawet w łóżeczku bez żadnych podtekstów poleżeć i porozmawiać, więc kominek wcale nie odpada :D