Jak w temacie? Za jaką parą jesteś bardziej? Damon, a może Stefan?
Dlaczego tak a nie inaczej?
Ja osobiście kocham Damona, ale wolę parę jako Stefana i Elenę, mimo wszystko taka
miłość zdarza się tylko raz;) Co o tym sądzicie?;>
Widać Twoją kulturę -> dziękuję za udzielenie odpowiedzi i nie brnięcie dalej po swojemu ;] :D :D :D
Lubię emotki :)
Najbardziej tą ;]
Potem tą :D
Tej nie za bardzo xD
Lubie też tą :(
;( taka groźna co
I oczywiście mój znak rozpoznawczy ":)" Dzięki niej jestem miła, ciepła i kochana :)
Czyż nie? :)))))))))))
"I oczywiście mój znak rozpoznawczy ":)" Dzięki niej jestem miła, ciepła i kochana :) " no nie wytrzymam :D
Widać poziom rozmowy w takim razie :D :D :D
Dobrze Madeleine, że powiedziałaś, bo ja nie wiedziałam, nie miałam takich zabaw... :((
Ależ co Ty opowiadasz?! Damon robił niemiłe rzeczy Elenie? Przecież wszystko co dobrego spotkało Elenę to zasługa Damona! :D To on ją chroni, niczym klosz na dwóch nogach :D :D :D
A tak serio, to oczywiście zgodzę się z Tobą. I Elena i Stefan jak kochają to na zabój, nie są dla siebie "wypełnieniem czasu", "mieć aby mieć", czy "mam komu wgryźć się w szyję, więc czemu nie??". Stefan nie jest idealny, tak samo jak Damon czy ktokolwiek, ale Elena sporo szpil dostała od niego... Za co? Bo miał zły dzień i musiał sobie jakoś odreagować i zwrócić na siebie uwagę ;]
Wiadomo, nikt nie jest idealny, nawet pozornie niewinna Elena. "Wypełnienie czasu" hmmm może spójrzmy nie na bohaterów, ale na bohaterkę. Elena jest spokojna, rodzinna, umie się bawić, ale jest typem kobiety która woli ze swoim ukochanym wieczorem obejrzeć film w ciepłych kapciach z kubkiem herbaty. Koło tego opisu ciężko mi postawić Damona mimo wszystko, że to jest napraw, fajna i ważna postać.
Każdy Ci tutaj powie, że są nuuudni, ckliwi itp. itd. ...
Absolutnie tak nie uważam! Są spokojną parą, która kiedy trzeba bawi się, śmieje, płacze, rozmawia a kiedy trzeba potrafią zaszaleć, fakt, nie nie mają ognia w dupie, ale na pewno nie są nudni.
Stefana przestałam lubić w momencie kiedy zaczął decydować za Elkę... wciąż mu przeszkadza to że są razem i są z tego problemy. Przecież się kochają, to niech w końcu weźmie sprawy w swoje ręce i zacznie się opiekować Elenką jako swoją kobietą, a nie cisnąć kit o tym że jej nie kocha i z boku robić z siebie ratującego wszystkich bohatera D:
Zgadzam się, nie są nudni. Dla siebie nie. Ale czy prawdziwa miłość jest ciekawa? To jest serial, no musi się coś dziać, :) Dlatego jest wątek trzeciego - Demona.
Damon i Klaus nadrabiają już za wszystkich... Oni mogą wnieść czasami trochę spokoju i zadumy do serialu :D
Chociaż teraz ma takie wrażenie, że Klaus i Stefan chcą zamienić się miejscami. Teraz Klaus będzie ten dobry, a Stefan ten podły. A Damon będzie Damonem. Zobaczymy co z tego wyniknie.