Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122910
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak w temacie? Za jaką parą jesteś bardziej? Damon, a może Stefan?
Dlaczego tak a nie inaczej?

Ja osobiście kocham Damona, ale wolę parę jako Stefana i Elenę, mimo wszystko taka
miłość zdarza się tylko raz;) Co o tym sądzicie?;>

Ale przecież przeprosił Elenę za wszystko, to teraz się pogodzą :)

użytkownik usunięty
Kate123

w s z y s t k o - włączając w to ten incydent na moście, ale przecież przeprosił, więc nie ma o czym mówić :)
Stelena forever !!!!!!!

Właśnie :) Najważniejsze, że przeprosił i że widać że nadal mu zależy na Elenie <3

Jeju jak Elena będzie z Damonem to w moich oczach będzie ścierą :/ Wybaczcie za wulgaryzm, ale nie umiem tego inaczej ująć. Jak można spotykać się, całować z bratem swojego faceta?! W sumie to Damon ją pocałował, a jakby się opierała to nikt nie wie, co by temu bałwanowi do głowy strzeliło. Może ze złości by kark skręcił znów, tylko jej, albo wyrwał jej serce... Damon jest nieobliczalny, ja mu tam nie wierzę.

Madame_7

No dokładnie. Nigdy nie wiadomo, co takiemu strzeli do głowy. Żeby tylko Stefanowi nie zrobił krzywdy :(

użytkownik usunięty
Madame_7

Nieźle się wkurzyłam jak go pocałowała:/ No sorry, ale jego?????? Przecież on zabił jej brata na litość!! I wiele innych znanych nam osób. A Sztefyn nigdy nikogo nie zabił, a nawet jeśli to przecież nie byli znajomymi Eleny, nie zasługuje na to żeby go obwiniać.

użytkownik usunięty

jedynie Andie, ale zrobił to bo ten Demon czy jak mu tam go wkurzył !!!!!

użytkownik usunięty

Ale on to zrobił z troski, na pewno.

Andie się nie liczy, bo Stefan zabił ją by chronić brata przed Klausem. A on się tak pięknie odwdzięczył i pocałował jego dziewczynę :/

użytkownik usunięty
Madame_7

idealnie to ujęłaś. Elena odwzajemniła pocałunek, bo się bała, że Damon jej coś zrobi, albo np zabije Bonnie lub odetnie palca Jeremiemu i wyrwie mu serce. Inaczej by tego nie zrobiła. Zresztą... przecież widać, że teraz ją to nie obchodzi, powiedziała mu, że to niewłaściwe i bardzo dobrze! Stelena forever !!!!!!

użytkownik usunięty
Patt_7

Po za tym pytanie jest retoryczne. Stelena to prawdziwa miłość bez dwóch zdań. Popatrzcie na to: http://www.youtube.com/watch?v=TfRk5yOdeSY Ile minęło od ich pierwszego spotkania? Dwa tygodnie? Ach, pokochali się tak szybko <3

Bo to była miłość od pierwszego wejrzenia :) Stefan był z nią od początku szczery, nic nie ukrywał :) Za wszelką cenę starał się zrobić wszystko, by chronić ją później przed Klausem. Oni po prostu muszą do siebie wrócić <3

użytkownik usunięty
Kate123

Pięknie to napisałaś <3

Dziękuję :) Mam nadzieję, że ta miłość zwycięży <3

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

To jest właśnie niesamowite !!!!!!!!!!!!
Wystarczyły 2 tygodnie, żeby tak bardzo się pokochali! To piękne, epickie... Chciałabym takie coś przeżyć, ale tylko ze Sztefanem.

użytkownik usunięty

Dokładnie! :) Stefan jest poprostu the best. A Damon tyle razy skrzywdził Elenę! Przecież chciał odebrać jej życie dając jej swoją wampirzą krew !!!

Patt_7

Proste ! Jak to zwięźle określił Klaus: "That kind of love never dies".

użytkownik usunięty
Ahsoka

Stelena forever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Patt_7

Po dzisiejszym odcinku jestem załamana;| Już widać, że się zejdą... Stefan zrobił minkę.. Elenka spojrzała na niego i od razu:"nie chciałam go pocałować"/// Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok! A takiej nadziei nam narobili na Delenę;( Ogólnie wkurzyłam się!

użytkownik usunięty
zolza90

UUu no to chyba tylko Ty z tego grona jestes za Deleną...ale dlaczego? Przeciez Stelena jest taka epicka <3

zolza90

Dokładnie popieram!

użytkownik usunięty
Patt_7

http://www.youtube.com/watch?v=p0JFL9czZ-4
a pamiętacie to? Ja tą scenę znam na pamięć <3

Nigdy tego nie zapomnę <3 To było takie piękne. Elena się specjalnie wróciła do niego <3 Epickie :)

użytkownik usunięty

Ale wkurzyłam się, że pocałowali się dopiero w 2 odc....:(

użytkownik usunięty

No właśnie, co tak długo:(
Pamiętasz tą okropną scenę z 2x08 jak Damon wyznał Elenie miłość? Tak długo mu to zajęło:DDD

użytkownik usunięty

Stefan to się od razu określił, a Damon nie mógł ;/

ocenił(a) serial na 10

Stefan i Elena <3

użytkownik usunięty
Kasiunkey

zgadzam się !!!!!!

użytkownik usunięty
Kasiunkey

Już Cię lubię <3

Dlaczego Delena? Bo między Eleną a Damonem od (prawie) początku była chemia, bo ich relacja jest niezwykła, a Stelena wieje nudą i tyle. Chociaż uważam, że na początku jako tako było to ich uczucie urocze, to z czasem stali się tacy męczący z tym swoim "Kocham Cię" wypowiadanym co 5 minut. :)

ocenił(a) serial na 10

hej ;) ile fanek Steleny :P

użytkownik usunięty
marusss16

No a jak:P
http://media.tumblr.com/tumblr_ly6scus3uv1qzhagv.gif

ocenił(a) serial na 10

normalnie szok :D jak Wy pięknie potraficie o tej " epickiej miłości " mówić :P

użytkownik usunięty
marusss16

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxi1i4kkSg1qfd8weo1_500.jpg <3

ocenił(a) serial na 7

Elena & Damon
Ciekawiej się rozwija i nie jest taka melodramatyczna.

ocenił(a) serial na 10
misslolka

Elena & Stefan - bez dwóch zdań!
Piękną parę razem tworzą, stęskniłam się już straaasznie za nimi, niech szybko wracają do siebie:)

misslolka

Exactly, i nie taka ckliwa.
Aczkolwiek często mi się śni ta scena gdy Elena mówi "it's always gonna be Stefan" i budzę się z takim wrzaskiem rozpaczy (Nieeeeeeeeeeeeeee), że pół bloku wraz ze mną nie śpi od 3 w nocy. ;)))

użytkownik usunięty

<3333

użytkownik usunięty
marusss16

dziwisz się? <3

Byłam pewna, że to ta scena jest pod linkiem wyżej :] - Stelena :/

ocenił(a) serial na 9
Patt_7

co tu sie odwala?:D

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

a takie tam dyskusje o Stelenie, jest nas więcej !!!!

ocenił(a) serial na 9
Patt_7

Stelenowcy się nie znają!!;P

Patt_7

Stelena forever :)

użytkownik usunięty
adagni

Zgadzam się:) <3

ocenił(a) serial na 8

Oczywiscie, ze jestem za Delena:)
Jest miedzy nimi chemia i pasuja do siebie:)

ocenił(a) serial na 8
Mother_Earth

Fajny nick, ale avek Ci do niego troszkę nie pasuje :P

ocenił(a) serial na 8
l578

Nie szkodzi:)

ocenił(a) serial na 8
Mother_Earth

Aczkolwiek wizualnie podoba mi się zawartość Twego avka :D