Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Tyle szczęścia i płaczu w jednym odcinku. Najlepszy finałowy odcinek ze wszystkich sezonów!
A tak ogólnie to podobno Klausa ma nie być w następnym sezonie, czy to są prawdziwe
informacje?

Kiedy będzie nowy sezon? :)

waldek1987

Stefan na pewno żyje...no ale raczej się nie zasuszy w tej wodzie jak reszta głodnych wampirów, a o ile kojarzę, wampir nie może się utopić, więc cięzkie czasy Stefcia czekają :/

ocenił(a) serial na 9
Lili89

Ponoć gdzieś było napisane, że będzie na przemian cierpiał z głodu i tracił przytomność po dostaniu się wody do płuc - faktycznie niezbyt zabawny czas go czeka

ocenił(a) serial na 8
Lili89

no ale dobrze że żyje... jednak myślałem że on bez problemu jako wampir rozwali taki sejf

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

nie masz wrażenia że było tak.... Miłość Stefan i Elena.... i Damon.... i widzowie... i jest tak... Stefan jest z Eleną ale duża liczba fanów lubi Damona i to jemu życzy żeby był z Eleną..... i scenarzyści specjalnie dla widzów piszą tak serial że teraz jest Damon z Eleną.... tylko że teraz fani odwracają się od postaci Damona bo wkurza ich to że jest z Eleną.... i stracił właśnie to "coś" ????

waldek1987

Bardzo możliwe to jest, jednak ja nigdy nie będę za tym aby Elena i Stefan byli razem, faktycznie Damon stracił to coś, może po zerwaniu z Eleną odzyskałby to, a może nie. Mam nadzieję, że w nowym sezonie będzie on trochę lepszy, może będą fajną parą z tym czymś, miejmy nadzieję ;)

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

spoko:) już dwóch postów pisał nie będę:) Ja liczę po prostu że ten serial nie straci za dużo.... czyli nadal będzie równie dobry.... chociaż już za dużo czasem kombinują.....
Co do Stefana to jednka wole go z Eleną ze względu na Damona właśnie:) niektóre osoby powinny być same i taką postacią jest Damon właśnie:-)
Co do Silasa:) liczę na jakiś fajny wątek związany z magią i jakimiś legendami:) Dużo akcji itp:)
I marzę o tym żeby Stefan się wydostał:) oby się działo....

waldek1987

No zobaczymy, mam nadzieję, że nowy sezon będzie dobry?

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

ja też liczęna to ale mogli by dać już the originals to było by co oglądać

waldek1987

No też już właśnie oczekuje...

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

a w ogóle to Jesteś chłopakiem czy dziewczyną

waldek1987

Dziewczyną

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

oj bo nie dziwie się że lubisz Pamiętniki:) mi si wiele osób dziwi że też lubię;) ale normalnie świetny jest ten serial

waldek1987

Ja dosyć niedawno zaczęłam oglądać TVD, ale o ile zauważyłam to wielu chłopaków ogląda ten serial. ;)

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

Jestem jednym z nich:) ale ja jakoś wolę męskich bohaterów:) dla mnie Elijah z Klausem rządzą:) potem Jeremy:) jest świetny:) Damon i Alaric:) Stefan:) nie lubię Matta i Tylera

waldek1987

Też wolę męską cześć obsady, ale lubię Caroilne, Rebekhae i Katherine. A za Jeremym nie przepadam.

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

no ja Caroline i Bonnie:) Rebekah:) Jest fajna:) Na pewno tak jak 99% nie lubię Eleny:) matko jaka ona się irytująca....

waldek1987

Strasznie irytująca...

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

głupia jak but:) no nienawidzę jej:) a czemu Jeremy'ego nie lubisz??? to zanim pojawili się pierwotni i nawet po jeden z moich ulubionych bohaterów i byłem w szoku że go zabili

waldek1987

Na początku serialu go lubiłam, a teraz sama nie wiem, po prostu jakoś mi nie podchodzi...

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

ja go lubiłem wtedy ja był zakochany w bonnie ale ona walczyła z tym uczuciem:)

waldek1987

Ja już go wtedy nie lubiłam ;)

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

ale czemu:) dla mnie jest ok:)

waldek1987

Taki 'drętwy' się zrobił....

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

dla mnie właśnie wtedy wyglądał i był najfajniejszy....
na początku serialu wyglądał jak mały ćpun i beznadziejnymi włosami....
w 4 sezonie też źle bo był taki przypakowany.....
a tak w drugim i trzecim był ok:)

waldek1987

Ja go lubiłam jako małego ćpuna ;)

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

ja też.... nie za wygląd ale za charakter..... taki jeszcze nie opierzony

waldek1987

No dokładnie. ;)

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

ja jeszcze na samym początku to Vicky lubiłem ale potem jak Damon ją zmienił to już nie

waldek1987

Ja kompletnie nie lubiłam Vicky.

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

hehe.... a jakie sąTwoje ulubione momenty serialu??:)

waldek1987

ooo... jest ich bardzo wiele, że aż za długo by wymieniać ;d

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

mój to już pisałem jak Elijah bije się z Klausem, i jak w drugim sezonie okazuje się że żyje, po tym jak Damon zabił go kołkiem:)
fajne też jest to jak kończy się sezon drugi:)
i też dużo dużo innych

waldek1987

O też właśnie lubię zakończenie drugiego sezonu ;)

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

w pieszym fajne było to "Hello Brother" Damona z pierwszego odcinka:)
Najwięcej to działo się w drugim:) Wejście Elijah do serialu i tak odcinki od 8 do końca sezonu były świetne:) dla mnie też było fajne jak Elijah bez okazywania emocji wyrywał serca wilkołakom

waldek1987

Ja ogólnie uwielbiam sarkazm Damona, który zawsze mnie rozwalał. Mnie się podoba jak ktokolwiek wyrywa serce.... ;)

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

nom ale co się dzieje z nim przez Elenę..... Damon najlepszy to właśnie ten z 1 sezonu, i jego początki przyjaźni z Alaricem

waldek1987

O dokładnie!

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

a teraz jest już coraz gorszy ten serial

waldek1987

No niestety...

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

ja czekam też na the originals i liczę że Elijah będzie więcej niż do tej poty w pamietnikach

ocenił(a) serial na 9
waldek1987

o właśnie, a zwłaszcza taki Elijah jak w sezonie drugim, bo później zaczął się robić nudny

Sol89

No chyba nie.

ocenił(a) serial na 9
Facepalm_1

cóż za rozbudowana wypowiedź...

Sol89

Wiem, takie lubię najbardziej.

ocenił(a) serial na 8
Facepalm_1

no dla mnie trochę wyblakł potem:) tak jakby ze zmianą fryzury stracił też to "coś". przecież jego tajemniczość, spokój, opanowanie, wyrafinowanie a jednocześnie siła, bezwględność, to jak pojwił się w serialu było super.. potem jak już widz go wiedział spodziewał się tego samego a Elijah po prostu pozostał taki jaki jest

ocenił(a) serial na 5
Facepalm_1

Ile on miał scen? Na palcach jednej ręki chyba można zliczyć, więc.. ;d

ocenił(a) serial na 8
rose_fw

o co Ci chodzi z tymi scenami??? ja mam na myśli przyszły sezon a nie ten....

ocenił(a) serial na 5
waldek1987

Najwyraźniej nie tu to miałam dodać :D.. czytając swojego posta przypomniałam soobie, że miał on być odpowiedzią na czyjś, w którym ktoś napisał, że jedynie Kol się nie zmienił.. sorka, nie wiem teraz nawet gdzie ja to widziałam ;d

ocenił(a) serial na 5
rose_fw

Ok, już wiem. To była odpowiedź na to: "chodzi Ci że jako chyba jedyny bohater ma cały czas tak sam charakter???? a nie zmienia mu się tak ja ku innych bohaterów..." ;)

ocenił(a) serial na 8
rose_fw

ale to też był mój post:)