Witam wszystkich zgromadzonych przed monitorami komputerów w całej Polsce i na świecie. Dzisiaj, 24 lipca 2011 roku odbędzie się pierwsza gala rozdania Mystyków - nagród filmowych Bractwa Mystycznego. Zapraszam serdecznie, najpierw na relację z czerwonego dywanu, a następnie z samej Gali, którą rozpocznie BLUSH.
Zaczynajmy i bawcie się dobrze, a nawet najlepiej jak można :D
Stawiam Klausa wszystkim :D zdążyłam Ci ja w ogóle?
kurcze, nawdychałam się zmywacza do paznokci (sic!)
Taaa, Ian i Nina wygrali! aleee do zadku jestem ;p
Wykonwca, którego ja wybrałam, czyli Alex Band uchlała Madame przy barze i jeśli uda ci się ich wybudzić i namówić do śpiewu to proszę bardzo :)
Malaga olała imprezę, ale nie martwcie się, Anberlin jest za kulisami! Zapraszamy!!;)
Drodzy państwo z powodów technicznych Alex Band niestety nie wystąpi, ale mamy połączenie telefoniczne z Adele
oto ona http://www.youtube.com/watch?v=kWakZcEGB38
Przepraszam, wziąłem się w garść. Walnę tylko trochę whiskey i zaraz wracam. Zresztą Angelina ciągle dzwoni i pyta, co robisz, z kim rozmawiasz, czemu tam tak głośno, dlaczego wszyscy się śmieją. Mam tego dość, tylko dzieci mi szkoda:P
Dobry wieczór kochani! Po raz pierwszy występuję w roli prezenterki i to przed tyloma znanymi osobowościami. Jestem zaszczycona, że mogę być na tej Gali i wręczać Mystyki. Nie da się ukryć, że jestem zdenerwowana, ale jednocześnie podekscytowana :)
Oto nominowani w kategorii "Najbardziej trzymający w napięciu cliffhanher lub zakończenie odcinka":
a) to nie Elena, to Katherine (Founder's Day)
b) Jeremy widzi Annę i Vicky (As I Lay Dying) c) Stefan przechodzi na ciemną stronę (As I Lay Dying)
d) próba popełnienia samobójstwa przez Jeremiego (Founder's Day)
e) wypadek Eleny (The Turning Point)